61
  • Mardel
    Mert azon nem megy az America's Army!
  • tompka
    Hát belekell jönni, de nemvészes. :)
  • Cat 02 #18
    Én egyszer használtam új fajta office-t, de azt se tudtam mi az. Akkor már a 2003, vagy ha minden kötél szakad oo :)
  • roliika
    Ilyen szinten hülye nickeket hogy tudsz kitalálni? :DDD
    Win7 +off 2007 az jó? Win7-et nembántod? Ma voltam pedig egy előadáson ahol a mediacentert elindítva és egy videót, kékhalált dobott a rencccer. :)
  • tompka
    Én használok Vistán Office 2007-et. Semmi bajom vele.
  • Kecske2
    Vista + Office 2007 , gratulálok annak aki ezt a ritkaszar párosítást használja majd ! Sok sikert kíváonk neki a "felhasználói élményekhez" !

• Szemjuel
    és még mielőtt megkérdezné valaki hogy miért, hát ezért:
    "A neutronsugárzással a katonák akár páncélozott járművekben is megölhetőek."
  • TheZsenyka
    A cikkben linkelt oldalon természetesen a hadsereg meg sem említi a Windows 7-et. Valahogy mégis kijött belőle, hogy a "Windows 7 helyett"
  • Szemjuel
    inkább egy kis neutron bomba... az komolyabb :D
  • Romel
    Szívből "gratulálok" a US Army informatikusainak. Azért szerintem egy ekkora országban lehetne valami komolyabb OS-e a hadseregnek. Egyedi linux disztró, amit úgy fejlesztenek, ahogy nem szégyenlik. Háát, ők tudják :D .... júesz ármi
  • Cat 02 #10
    Sokkal jobb lenne valami saját fejlesztésű/Linux...
  • bvalek2
    Idézet a másik cikkből: Az egyik kadét elárulta, hogy az amerikai hadsereg sok területen a Linuxot alkalmazza, mivel olcsó, tetszőlegesen alakítható és a kevesebb támadási felület miatt sokkal könnyebb megvédeni.

Ehhez nincs mit hozzátenni
  • cateran
    Ja..mert az idáig használt XP virusmentes volt...szvsz külön megállapodás a Microsofttal,hogy ócsóért megkapják..azaz papiron sokért,valójában feleannyiért és néhányan kaszálnak rajta...
  • roliika
    Ménem linuxot használnak? Ingyé van.
  • Sir Ny
    legalább le fagy a gépük, ha le akarnak valakit bombázni atommal, vagy hidrogénnel, és életben maradunk, hála az ablakoknak.
  • Kovász
    Lehet azért döntöttek így, mert a Win7 körül kurva nagy a hype -> sok user fog rá váltani -> a férgek/vírusok többsége a Win7-et fogja célba venni
  • GG
    MS Vista + Amcsi intelligencia + ATOMFEGYVER + kék halál atomfegyver tesztelési szimuláció = Ba' meg itt a kiba'szott világ vége! :S
  • A1274815
    "atomfegyver-indító, meg valami játék h ne unatkozzanak"

• vttomi
    vista dvd be
    formázás
    telepítés
    telepítendő programok: tűzfal, atomfegyver-indító, meg valami játék h ne unatkozzanak

?
  • Adenoma
    3 napos hír.