61
-
#20 Mert azon nem megy az America's Army! -
tompka #19 Hát belekell jönni, de nemvészes. :) -
Cat 02 #18 Én egyszer használtam új fajta office-t, de azt se tudtam mi az. Akkor már a 2003, vagy ha minden kötél szakad oo :) -
roliika #17 Ilyen szinten hülye nickeket hogy tudsz kitalálni? :DDD
Win7 +off 2007 az jó? Win7-et nembántod? Ma voltam pedig egy előadáson ahol a mediacentert elindítva és egy videót, kékhalált dobott a rencccer. :) -
tompka #16 Én használok Vistán Office 2007-et. Semmi bajom vele. -
Kecske2 #15 Vista + Office 2007 , gratulálok annak aki ezt a ritkaszar párosítást használja majd ! Sok sikert kíváonk neki a "felhasználói élményekhez" !
-
Szemjuel #14 és még mielőtt megkérdezné valaki hogy miért, hát ezért:
"A neutronsugárzással a katonák akár páncélozott járművekben is megölhetőek." -
TheZsenyka #13 A cikkben linkelt oldalon természetesen a hadsereg meg sem említi a Windows 7-et. Valahogy mégis kijött belőle, hogy a "Windows 7 helyett" -
Szemjuel #12 inkább egy kis neutron bomba... az komolyabb :D -
Romel #11 Szívből "gratulálok" a US Army informatikusainak. Azért szerintem egy ekkora országban lehetne valami komolyabb OS-e a hadseregnek. Egyedi linux disztró, amit úgy fejlesztenek, ahogy nem szégyenlik. Háát, ők tudják :D .... júesz ármi -
Cat 02 #10 Sokkal jobb lenne valami saját fejlesztésű/Linux... -
bvalek2 #9 Idézet a másik cikkből: Az egyik kadét elárulta, hogy az amerikai hadsereg sok területen a Linuxot alkalmazza, mivel olcsó, tetszőlegesen alakítható és a kevesebb támadási felület miatt sokkal könnyebb megvédeni.
Ehhez nincs mit hozzátenni -
cateran #8 Ja..mert az idáig használt XP virusmentes volt...szvsz külön megállapodás a Microsofttal,hogy ócsóért megkapják..azaz papiron sokért,valójában feleannyiért és néhányan kaszálnak rajta... -
roliika #7 Ménem linuxot használnak? Ingyé van. -
Sir Ny #6 legalább le fagy a gépük, ha le akarnak valakit bombázni atommal, vagy hidrogénnel, és életben maradunk, hála az ablakoknak. -
Kovász #5 Lehet azért döntöttek így, mert a Win7 körül kurva nagy a hype -> sok user fog rá váltani -> a férgek/vírusok többsége a Win7-et fogja célba venni -
GG #4 MS Vista + Amcsi intelligencia + ATOMFEGYVER + kék halál atomfegyver tesztelési szimuláció = Ba' meg itt a kiba'szott világ vége! :S -
A1274815 #3 "atomfegyver-indító, meg valami játék h ne unatkozzanak"
-
#2 vista dvd be
formázás
telepítés
telepítendő programok: tűzfal, atomfegyver-indító, meg valami játék h ne unatkozzanak
? -
Adenoma #1 3 napos hír.