Munkanélküliség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Esztergomban és környékén sok ilyen ingyenes reklámújság van. Az utóbbi idõben a tartalmuk a 1/3-ra csökkent, mert szinte eltûntek belõle az álláshirdetések. Pedig elég komolyan iparosodott környék ez.
Hasonló lehetõségek az ország Keleti részében.Munka nincs,még közmunka sincs a fû le van gyalúlva szinte napi szinten.......

Palinko
ha a hülye magyar nem csinálná meg ötödéért, mennének keletebbre és hülye kínai 1kg rizsáért megcsinálná...
Tirnbo
flashpointer
Sose újságon vagy hasonlón kerestem õket, van 1-2 ipari park ahol a vállalkozók kitelepülnek, mentem és kérdezõsködtem, többségében jó fejek, így lett csomagolós munka (zõccség😄 )sokáig meg megint máshol ugyanígy egy telepen cnc-s gépnél dolgoztam a cncs keze alatt. 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

Rockynhooo
Jó azért Szolnok csak megyeszékhely.. más mint egy kisebb város. Bár volt szegedi tanárommal beszéltem és õ azt mondta h szegeden is pang a munkapiac. Itt nálunk meg kb van 4-5 gyár ahova ellehet menni dolgozni , abból 2nél létszámleépítés volt , az egyik becsõdölt, a negyedik tele van munkással az utolsó meg csõd közelben van. Ezeken kívül az ilyen Tesco , Lidl stb áruházak is tömve vannak (nem ez a cél , csak ha már nincs semmi akkor lehúznék két hónapot ,hogy legyen pénz). Ami a legalja az meg az üvegházak és a fóliák ahol azért nyárra mindig kellett az alkalmi munkás , de utánajártam és mondták ,hogy azok is tele vannak munkásokkal. Szóval nem könnyû. Minden csütörtök felkerül netre a helyi szuperinfo , várom most is hátha lesz valami de 2 hónapja semmi. Illetve ami volt, azt akármilyen gyorsan hívtam már megtelt , vagy valami egyéb kifogás volt. De bízom benne ,hogy találok valami alkalmi ramaty melót is akár , most megbecsülném nagyon , aztán meg szedném a sátorfát.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

flashpointer
Szolnok 😊

TheRock18
ne sértsd meg a falusiakat...indiaiak..és szerintem itt a pont a mondat végére 😄

BMW Über Alles!

sz4bolcs
Ne sértsd meg a brazilokat...falusiak. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

TheRock18
ne sértsd meg a norvégokat...brazilok 😄

BMW Über Alles!

Molnibalage
Akkor talán leírhatnád, hogy hol...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

flashpointer
Lószart nincs meló, mindenki tudna találni, rengeteg helyen megfordultam már és mindenhová kerestek embereket, mert akik jöttek azok pár nap után egyszerûen nem jöttek be vagy kiléptek és kész.
Jah mind fizikai munka volt, és azért nem rosszul fizetett. Csak ilyen 40-50 évesek voltak akik évek óta ott melóztak. Fiatal szinte senki. És nem azért jöttem el mert szar volt hanem mert mentem a felsõoktatásba.

ne gyalázd a swédeket.. norvégok.. <#rolleyes>

-tRs-Landor

immovable
A bodzaszedés nem is. Az viking õsmunka ember. Ne sértsd már meg a történelmüket.<#idiota>
ForzaInter
Az tényleg hülyeség hogy nem lehet munkát találni, vidéken lakok van 2 szakmám, munkanélküli vagyok ajánlattak már két munkát is az elmult 1 hónapban, bár egyiket se fogadtam el, még nincs kedvem dolgozni. 😄 Még ugyis van zséém, ha meg elmegyek dologozni akkor is itthon fogok lakni még jó pár évig, hogy tudjak megtakarítani pénzt, mert ugy lehetetlen ha elmegyek albérletbe, így meg ha elmegyek dolgozni és itthon lakok semmire nem kell költenem mer apámék ugysem kérnek semmit el, tesóm már 8 éve dolgozik és közben itthon él, elég jól megtakarított már, ha elment volna albérletbe kb fele annyi pénze nem lenne most, és nem tudna annyit költeni olyan dolgokra mi kell neki..

Yo, Bitch!

sz4bolcs
A fekete munka, a bodzaszedés, és ezek kombinációi nem tartoznak a segélyezésbe.

sz4bolcs
30 évet dolgozott, 6 fiatalkorú gyermeket nevel, egyedülálló, várandós és 1 évre kapja?

immovable
20 gyerekre már elég szép pénzt kapsz. A többi meg hozzá lopják. Hiába ezek a svédek nagy zsiványok. 😊
TheRock18
hogyne kapna...még többet is..
és nem kitaláltam,a saját fülemmel hallottam

BMW Über Alles!

Sadist
Sehol, csak kellett mondania valami nagy számot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

sz4bolcs
De hol kap az ember 2-300k segélyt?

Bucser
Ez nem így van. Nézz utána a számoknak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Számolj már utána.. beadsz 8 milliárd forintot és lehívsz 2 milliárd euro-t.. nem is olyan rossza mérleg...

(EU-ról meg engem ne oktass ki mert láthatólag arról te nem tudsz semmit)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

TheRock18
nem tévedés...ez így van! sajnos 😞

BMW Über Alles!

Sanyix
neeeeee egy világ dõlt most össze bennem... dehát én azt hittem hogy...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
tévedés, többet kapunk mint amennyit befizetünk... csak mindet ellopja a liberálkommunista kormányunk.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
tõlem 😄

Ja mielõtt valaki belekötne tudom, hogy London nem Németországban van😊

A multiktól én is hányok. Ha ide jönnek, pl Németországból, akkor adjanak német fizetést. Ha kint Londonba egy rendszermérnök havonta ki tud termelni a cégnek több mint 1 milliót, vagy egy programozó több mint 1,5 milliót, akkor ugyanazzal a munkával itthon is ki tudná termelni. Ja, hogy pont azért jönnek ide, mert a hülye magyar az ötödéért megcsinálja?

Annyi értelme volt, hogy most már az EU-t is meglopják nem csak az állampénzeket, nekünk annyi juttot, hogy eltörölték a határokat, ezis csak azért mert nem került pénzbe, de majd ezt is megadóztatják.
TheRock18
tök felesleges volt az EU
évente kapunk 2milliárdot
de be kell adnunk 8 milliárdot
évente -6milliárd...ez sztem gyászos :S
sokat bukunk ezen,felesleges volt,semmi jót nem hozott,csak a sok tré élelmiszer ömlik be!

BMW Über Alles!

[HUN]FaTaL
Engedelmeddel lenyúlnám aláírásnak😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Sanyix
Azért mert a magyar gazdaság nem olyan erõs mint egy fejlett eu-s országé, kommer, és az utóbbi idõkben libsi "honfitársainknak" köszönhetõen...
Tök mindegy hogy eu-van, attól a magyar gazdaság marad ugyan az a szar.

TheRock18
de,ha Mo.-n minden uniós,akkor miért nincs uniós fizetés?én értem,hogy drágítani kell a kaját...de akkor miért nem 200e Ft a minimálbér?
külföldön annyi
unokatesóm azt mondta drága kint az élet németbe...jah..kivéve,ha német fizetésed van...
tudjuk kik teszik tönkre az országot,és azt is,hogy miért...azt nem tudjuk,hogy kéne megakadályozni...más kezébe játszák a földet,vizet...
Magyarország vízkészlete egyedülálló európában...a földjeit pedig 1000éve irigyelik...mert nagyon jól tudna teremni az alföld földje...folyóink,patakjaink bõvízûek...
ha külföldre nem is menne mezõgazdasági termék,akkor megennénk mi
sok a gyárat bezárják...nincs szerencsi cukor&csoki gyár...asszem a gyõri keksz gyár is megszûnt...bányáinkat elvették,kifogytak,bezárták
a kis és középvállalkozók tönkrementek a nagy adók miatt
a multikat támogatják 😞
miskolcon a sconto 2 év után mobelix lett,hogy újra adó kedvezményt kapjon 😞 kár,hogy Magyarországon ilyen kiskapuk vannak :S

BMW Über Alles!

Sanyix
(valószínûleg ezért sem vagyok politikus, mert nem elég vastag a bõr a képemen 😄)

Sanyix
Engem lehet érdekelne valószínûleg, bár nem hiszem hogy sok ilyen lenne...
azért, mert 2 millából úgy elélek, hogy ihaj... 1 millából is, sõt még kevesebbõl. Nem lenne pofám úgy papolni a válságról meg megszorításról hogy én meg harácsolok.

Rockynhooo
Egyébként látom rajtam kívül még sokan Pesttõl várják a megváltást. De kíváncsi vagyok mire fogunk ott menni. Bízom benne ,hogy összejön , mert én vendéglátós vagyok és azt veszem alapul ,hogy amíg itt van 3 szórakozó hely meg pár kocsma meg pár étterem , addig fent van több száz meg naponta nyílnak újak kb. Így reménykedem ,hogy majd ott alkalmaznak. De vicc, hogy kb szart lapátolni is elmennék csak h legyen indulótökém ,de nyár végéig még sok idõ van , csak ilyenkor jobban is megy a pénz :|

TheRock18
visszatérve az eredeit témához az elit letojja havi (kicsit szerény) leszek 2 milliót visznek haza fejenként...így õket nem érdekli...nekik van munkájuk kész...
lehet titeket sem érdekelne,ha 2 millát keresnétek és nem érinte a válság...nem?

BMW Über Alles!

TheRock18
igen,sorry

BMW Über Alles!

Rockynhooo
omg kicsit eltértünk a témától :|

TheRock18
éppen ezért fogom még beszerezni a Mein Kampf-ot és kiolvasom,mert szerintem érdekes,sokan utálják a náci vezetõt,mert ezt nevelték beléjük,hogy "õ gonosz" punktum...érdekes módon,szakközépbe,mi a II.Vh-ig tanultunk/tanították...vajh miért?nehogy tudjunk bármit is a további eseményekrõl...butítják a népet...
de akit érdekelt a töri,az utána nézett és kész,akit nem érdekelt az így járt...azt fel kell világosítani

BMW Über Alles!

Sanyix
Miért? Eddig nem mondta ki senki, hogy mocskos maszopszadeszmadöf 😄

Sanyix
volt vagy 6 tanár 😊 a könyvben is jól meg voltak nevezve a "gonoszok". Van net és könyv, de a legtöbb gyerek leszarja, azt hallja amit tanítanak neki. Magától nem néz utána.

Embörök és emberszabásúak!

Politikai flémtopic lettünk.

Ezt k@gyorsan fejezzük bé.

Sanyix
http://hu.wikipedia.org/wiki/Burgenlandejha

Molnibalage
Neked ki tanított a törit? Mert nekem nem így és ma már van net és könyv is. (Bár az utóbbi a fiatalok számára meghalt...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

TheRock18
látom utána néztél a dolgoknak
beírok egy pirospontot neked 😊

BMW Über Alles!

Sanyix
"hogy ne legyen energiájuk és idejük a rendszer hazugságaira rájönni, az ellen szervezkedni.

De az a rendszer megszûnt"

Dehogy szûnt meg, most is egy nagy hazugság a rendszer, az egész világé, ergo most is érdekük lefárasztani, de ennek szerepét a média vette át, ott megy az agymosás.

"viszont ugyanúgy 5x annyi a tananyag történelembõl, irodalomból, mint más országokban. És azért valljuk be a 21. században kevés ember él meg olyan foglalkozásból, amihez a történelem és az irodalom 100%-os ismerete szükséges."

Irodalom szart sem ér, TÉNY fõleg beteg drogosok, elmebetegek, pszichopaták mûveit kell elemezgetni(belemagyarázni minden hülyeséget), értelmük 0.
Viszont a történelem nagyon is hasznos, és fontos LENNE, ha a tényeket tanítanák, és nem kiszínezve ahogy most ("hitler a sátán, a gonosz maga, sztálin meg egy roszkisfiú, aki tett pár apró jelentéktelen csínyt"), mert a történelembõl ismered meg a jelent is, úgy tudsz SAJÁT véleményt alkotni valamirõl amiben élsz.

TheRock18
mert ausztriában németül beszélnek,talán azért??
tudod úgy hívják, õrvidék....
kassa is kint kosice...ahogy munkács-ot se magyarul írjál...
tessék tanulni,tanulni...

BMW Über Alles!

Molnibalage
Vajon miért van német neve akkor? <#fejvakaras>