Munkanélküliség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz én simán elvállalnék ilyen munkát minthogy nyomorogjak.
Voltam zárás elõtt. _______________
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
meg még talán a csendõrség,amit hiányolok...
bár én nem éltem abban a korban,de apám igen csak abban élt,így mesélt róla ezt-azt
viszont ezeket leszámítva nem volt jó kommunizmus
úgy akarták az egészet,hogy ingyen legyen minden.
nem csináltatták meg a csapot,mert az pénzbe került...így inkább folyt a víz,mert az ingyen volt
mikor véget ért a szocializmus,akkor apám nézett...hogy heeej...fizetni kell a vízért..gázért stb. igen fizetni kell!ez a normális!
gondolták,úgy mûködne a bolt is,hogy minden ingyen van,de csak annyit vigyen el mindenki,amennyire tényleg szüksége van
eltudtok ilyet képzelni? ma fizetni kell érte,mégis egyesek annyit vásárolnak,mintha egy félévre spajzolnának...
mi lenne,ha ingyenes lenne?? sok "brazil" menne 1 nap...és 1 hónapig üres lenne minden bolt...
tehát ebben is elbukott a nagy kommunizmus,amit mindenki mennyire szeretett
ám azt ne felejtsük el,hogy abban a korban Magyarországon,minden kölcsönbõl épült..nézzétek csak meg az államadósságunkat...még rákosi,kádár vette fel azt,amit ki sem fizettünk...:S
BMW Über Alles!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Még azis nagyon szomorú, hogy ezek az emberek nemtudják eldõnteni fõsuli után, hogy mit akarnak az életben dolgozni, és ezek az emberek nézik le a szakmunkásokat akiknek a 8. osztály elvégzése után kellett szakmát választaniuk.
én még nem találkoztam ilyennel.
az én osztályomból kb mindenki egyetemre megy kivéve én :) vicces ilyen téren kilógni :D
\"You are fucking crazy people!\"
Amúgy errõl van szó. Aztán csodálkoznak, hogy egy olyan szakembert vesznek fel egy munkakörbe, ahova õk is jelentkeznének, akinek nincs diplomája mert kevesebbet kell adózni utána. Ekkor jön be a túlképzettség problémája. De persze van olyan munkakör, amit csak diplomával lehet betölteni pl. pedagógus állás. Ezekre nem vonatkozik a túlképzettség..
sztem a legtöbb 18 éves azt hiszi h ha van egy diplomája (vagy 2) akkor már nem kell dolgoznia. csak ülni és várni a pénzt ahogy írtad.
Az ember ne menjen el szar suliba (pl. bölcsészet) csak azért, hogy legyen egy diplomája. Akkor már inkább egy jó szakmát keressen, amivel el is tud majd helyezkedni.
A hegesztõ meg egy nagyon speciális eset. Eljön majd az az idõ mikor meg sok lesz belõlük. Olyan ez, mint az inga. A gond az, hogy nem "egyenetesen lendül ki" amennyire látom. 1999-ben olvastam elõször a felsõoktatásról. Már akkor is azt mondták, hogy túl sok közgazdász és jogász van. Most is. 10 év (!) alatt nem reagáltak a felvételizõl. Akkor most erre mit mondjak? <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Nem lehet mindenki mérnök, de talán nem kéne ennyi bölcsész, meg kommunikáció meg istentudja milyen szakos végzettsgû ember. Fél percig én is ellamentáltam a közgáz irányvonallal (meg tanári pálya is megfordult a fejemben) aztán gyõzött a józan ész...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem bolondok õk...
bár jobb,mint a semmi,de eléggé gyengus pénz
amúgy szerintem már késõ a diákmeló után kajtatni mindent lefoglaltak már februárba
BMW Über Alles!