V (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy érzelmileg labilis kamaszra nem lehet ilyen nagy súlyú titkot rábízni. Kiszámíthatatlan, hogy fog rá reragálni.
nem rossz, tetszik az alapsztori, viszont egy-két butaság zavar
- Anna tisztában van vele, hogy a hajón is vannak Fifth Collumn tagok, de minden ajtó tárva-nyitva a hajón, a legfontosabb termek nincsenek bekamerázva (pl tojások)
- amikor nincsenek "kabátközelben" (LOL), akkor az FBI -os csajszi miért nem mondja már el az idióta fiának, hogy fiam, egy gyíkot dugsz, meg amúgy is a céljuk nem barátságos... jahogy Anna gyanút fogna... aha, és ki nem szarja le? 😊
- a riporter fazon ritka buta
- Tyler szintúgy segghülye, ráadásul pocsék színész a tenyérbemászó képével... amikor 4 részen belül tizenötödjére jött nála az a szöveg hogy "Whhhait... Whhhhhat?" vagy "Whhhhait... Whhhhy?" szó szerint felröhögtem és egyidõben vertem a fejem a monitorba
Aztán egy-két kérdés és/vagy "teória" 😊
- miért pont Tyler kell Annának? mit értett azalatt Lisa amikor azt mondta, hogy õ az, õt kell használniuk (most vagy tud vmit amit mi nem, vagy csak be volt indulva a srácra és így akart a közelében maradni)
- érdekelne, hogy ki Tyler apja, már ha hihetünk annak, h az anyja nem kúrt félre (lehet õ az elsõ V/ember keverék csak vmiért õ nem lett gyík kinézetû mint Ryan gyereke)
#541: na ennek se kell széthúzni a száját egy fogászati vizsgálaton 😄
Bazinga!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
De én nehezen elképzelhetõnek tartom ezt a verziót.
Egyrészt, mert ha a hímek mind nemzõképesek, akkor elég logikátlan, hogy a nõstények közül csak egy.
Másrészt, én úgy vettem észre, hogy a Lisa-Anna anya lánya kapcsolat elég kitüntetett, ezért nehezen tudnám elfogadni, hogy ja egyébként a többiek is mind a gyerekei. Persze lehet, hogy azért kitüntetett, mert a lányok közül õ a trónörökös.
Egyébként ahhoz a kérdéshez, hogy Anna-e az egyetlen királynõ az jutott eszembe, hogy elég veszélyes csak így a frontvonalba küldeni. Pláne, ha ugye csak õ tud szaporodni 😊
Bár szerintem ennyire nem gondolnak bele az írók, úgyhogy nem leszmásik fejes a hajókon.
mindkét oldal napjai be vannak mutatva..
kábé mint a HEAT csak sorozat formájában, és drogügylet,niggerek, utcai mocsok
és reális, nem púder CSI miami, meg hasonlók
tényleg jó
Yo, Bitch!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Jó elõkészítéssel a veszteség drasztikusan csökkenthetõ.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"v.2009 s01exx mkv" xx=1-12
ha így írod be isohunt-ba akkor 1,4gigás 720HD-ket tudod leszedni
a régi az meg.... pontosan nemtom hogy kerestem rá de tuti fent van 8-9Gb egy pakk
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
#535: vizet.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ha nagyon el akarta volna tenni Anna-t az útból, már rég megtehette volna..
Az meg ugyancsak érdekes hogy Lisa-t királynõmnem szólította Joshi, pedig nem oly rég állt csak át igazán.
eddig csomóan azon kattogtak hogy mire kell ez az elõkészítés, ahelyett hogy lerohannák a bolygót és megölnének mindent humánt..
az ötlet az évadzáró elsõ képsoraiban vágott be!
vagyis az a helyzet hogy az "elsõ fázis" amit nem tudott anna tökéletesen lefolytatni -> ennek lesznek következményei
szóval ezek a hüllõk szerintem inkább megennék az embert, mintsem elpusztítanák! Az a kutató katona is amelyik elvitta Ryan nõjét, milyen jót falatozott már szerencsétlen szarvasból...
A kutatás amit a "live onboard" program keretében mûveltek, pedig arra irányulhatott hogy hogyan tudják befolyásolni nagyobb tömegben a német hogy karánban maradjanak -> 'hallucinogén interogációk'
ember=V kaja
más ötlet? <#zavart1>#zavart1>
Ha nem terraformálás, akkor az emberiség teljes kiirtásának elsõ lépése lehet. 😊
Marcusnál nekem még nem egyértelmû, hogy a hadoszlop tagja. A végén a Welcome back, jelentheti azt is, hogy ismét a fajtád között vagy, végre meggyógyultál. Bár amilyen a hozzáállásuk az eltévelyedettekhez, talán valószínûbb a másik verzió.
Egyébként a Joshua szájából elhangzott "köszönöm királynõm"-re figyeltem fel. Lehet, hogy az ellenállásnak is lesznek majd tojásai 😊
A vörös ködöt meg ki tudják magyarázni ha muszáj nekik: gyógyító felhõ, vagy légkör tisztító, vagy hazudnak valami hasonlót, a "hívõk" úgy is mindent benyalnak. Ha meg árt a köd az emebreknek már úgy is mindegy. 😊
Amúgy belegondolva egy ilyen szituba, átlagos emberkén biztos én is V fan lennék.
az emberek meg majd el is hiszik - kamerahiány esete
Azok után, hogy felégették az eget? A legkisebb támogatásért felkötnék az elsõ fára árulásért 😊
Nem, Királynõ csak egy van. Bár érdekes a gondolat, mivel a V-k szervezõdése egyértelmûen a rovarokéra hajaz (hm érdekes, hüllõk, rovar szerû szervezõdéssel) és ha pl a méhekbõl indulunk ki, akkor abszolút elképzelhetõ több királynõ, ha mondjuk a flottákat kaptárakhoz hasonlítjuk: minden kaptárban van egy királynõ.
De szerintem itt nem ez a helyzet. Sokkal elképzelhetõbbnek tartom, hogy Anna az egyetlen, a "hivatalos" királynõ, a lánya pedig - innentõl kezdve - a renegát V-k szemében "A" királynõ.
Amúgy úgy hiszem szerepcsere lesz itt.
Az új hajóflottában lehet majd egy új királynõ is akár. Tehát a kis picsa azért volt olyan mérges, mert elbaszta az elsõ fázist és félt, hogy lebassza érte az új flotta. Mittomén csak spekulálok.
A chad sokkal visszafogottabban fogja támogatni a V-ket.
A Ryan átall és újra V lesz.
Joshua lesz az új Ryan.
A picsa jobbkeze meg egyértemû, hogy 5-ös. Úgy látszik õ álcázza magát a legjobban.
A franba hogy most várni kell egy évet, addig elfelejtem mi történt. 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy amikor Anna és Ryan jelenet volt, ott mi is történt? képes manipulálni, befolyásolni, agytmosni a fajtársait valahogy? ( lehet volt már errõl szó, és a filmben is csak elkerülte a figyelmemet )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
már bocsi, de ha a saját szemeddel látod hogy valki szúrkálja a fajtársadat, ezután az élmény után még mit van filóznivalód?
Tábori lelkész volt.
Bár az eddigi részekben is látszott, hogy van benne kétség, próbál ragaszkodni a formalitásokhoz, de ahogy egyre tehetetlenebbnek érzi magát, úgy kezdenek "visszacsúszni" a régi reakciók.
Mondjuk nekem õ a kedvenc karakterem, ezért óhatatlanul is jobban figyelem a jeleneteit, szövegeit. 😊
Chad továbbra is kakukktojás, de én tartom, hogy nem fog egyik oldalra sem állni, akármilyen is most a látszat. És szerintem nem csak azokból a forrásokból kapja az infóit, amiket mi látunk...
Chad-et manipulálják, ehhez nem kell kívülrõl nézni, egy ilyen ambiciózus, karrierista riportertõl(gyak. õ a megtestesült, idegesítõ, kérdezõsködõ médiaképviselõ ami sok filmben van) elvárná az ember, hogy jobban utána nézzen a dolgoknak. Én amúgy arra is gondoltam, hogy a karrierje miatt(mostani rész végén amit Anna mondott neki...) nem akart jobban beleavatkozni a dolgokba, de talán most, hogy látta a valóságot megváltozik.
Remélem ez nem így lesz, jó lenne ha nem lenne sima V vs. Ember harc, fõleg, hogy érdekes karakterek.
Nem is kell, hogy akcióhõs legyen csak álljon a lábára, legyen határozottabb mint ahogy tette is az évadzáró legvégén. Kiállt a véleménye mellett, eldöntötte, hogy mit akar, melyik oldalhoz áll stb. Eddig számomra kicsit, olyan megfigyelõnek tûnt aki legbelül ádáz harcot vív magával, hogy melyik oldalt válassza. Mert ebben a harcban senki nem maradhat és nem is lesz semleges.
amcsi tengón amelyik megáll partközelben kémkedni iszonyatos hipercuper optikákkal az is a külsõ világot kémleli, nem a hajó belsejében forgatják a big bruthert
sajtótájékoztatón is amikor halkan beszélnek egymással, azt is elvileg tökéletesen láthatta/hallhatta volna valki a megfigyelõben.. -> ez film
kábé ennyi a magyarázat
nézd meg a parlamenti naplót.. az általam igen tisztelt képviselõ urak nagyon okosan a szájuk elé teszik a kezüket ,mert tudják hogy megy a közvetítés és van aki letudná olvasni a szájukról hogy mit beszélnek (lenne is botrány😊 -> ez nem film
Chad? hááát.. mostani terroristás világban kinek hihet az ember? példul ha holnap jönnének az ufók, és az egyház elkezdene pattogni... te kinek hinnél? én tuti nem a hittérít maffiának
az egy dolog hogy te látod az eseményeket, de próbáld a karakterek szemszögébõ tekinteni a dolgokat..
Chad az elején sokkal gyanakvóbb volt a V-kel szemben, ami akkor változott meg gyökeresen amikor a néger politikus elszólta magát neki hogy az ingyenes gyógyítás, és egyebek -> totál nem használnak egy mai világ rend számára -> azaz nekik ország irányítoknak, milliárdosoknak
nemtom lejön e, hogy mire gondlok..
Joshi vagy ki lesz menekítve, vagy ahogy Ryan visszalett csábítva, fel lesz használva az emberek ellen -> magyarán csak emberek és V-k egymás ellen fognak már harcolni
Jack meg nem valami volt akcióhõs... csak tábori orvos volt
szóval attól hogy valki 44-ben D napon katona volt még nem biztos hogy esetleg nem futár vagy étkeztetési menáger volt😊