909
  • ldavid
    bizony az :( de várható volt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a mama vajon honnan került elő? feltételezem nem volt ott egész végig

akyyy: [URL=http://www.fileserve.com/file/k3vGSFp/v.2009.s02e01.720p.hdtv.x264-2hd.mkv]#1[/URL] [URL=http://hotfile.com/dl/94336584/cad9713/v.2009.s02e01.720p.hdtv.x264-2hd.mkv.html]#2[/URL]
  • akyyy
    honbnan lehet letölteni a hd verziót és nem torrent?
  • Victor1103
    yep
  • mosoporr
    mivan,kintvan?
  • Victor1103
    Hát igazából nem nagyon ájultam el ettől a 2x01-től, de mivel jóformán 1 scifi sorozat sincs mostanság ami megy, vagy ez van vagy a nagy semmi.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagy negatív hogy Tyler még mindig él:(
  • ldavid
    újranéztem az első 3 részt, meg a végébe is belenéztem. ...na, milyen részeket tekertem át?
    iszonyat irritáló a gyerek, bár kinyírná valaki
  • Valezius
    Mindkettőtöknek igaza van :)
    Na már csak két hét a folytatásig.
  • PetruZ
    Sose lesz olyan szerencsénk. :)
  • precision
    a tv történelem egyik legkielégítőbb pillanata lenne ha Anna letépné a humanoid bőr magáról és gyík formájában lazán kettétépné Tylert

még egy könnycseppet is elmorzsolnék örömömben :D
  • Narxis
  • Herold
    Mer te is ufó vagy azért.
  • Hoz_Hun
    Ehh, miért van az hogy én az űrlényeknek drukkolok. Vesszen az emberiség... heheheee
  • Narxis
    omg jó lenne már nézni a folytatást
  • ldavid
    LOL :D (a végén új jelenetek is vannak)
  • polluxware
    V nagymama milyen leharcolt néémber már:))

jujjjjjj

ha kipurcan az az idegesítő "gyíktekerő" mama pici fia (tyler asszem), na azzal csak nyerhet a sorozat

• ldavid
    S1 kivágott jelenetei
  • Valezius
    Ja látom, itt már youtube-os lejátszóval is van, remek :)
  • Valezius
    Mivel beletekerni nem lehet, és gyorsan elkapják, így nehéz pont megállítani.
    Majd ha valami "igényesebb" lejátszóval is meg lehet nézni, akkor meglesem :)
  • ldavid
    állítsd meg, és megnézheted
    + vannak már újak is
  • Valezius
    Nem is rossz, csak nem lehet visszatekerni, jobban megnézném azt a csontvázat meg a táblákat, nagyon hamar elkapják :(
    Remélem hamarosan fenn lesz youtubon.
  • PetruZ
    Új előzetes ('junkie)
  • Narxis
    AXN Scifi-n szokták adni az eredeti V-t. Hétköznap délután.
  • Klemice
    melyik adó adja és mikor itthon?
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
  • Herold
    vége?
  • Mr Csé
    már csak szándoval ügynök hiányzik
    a v nek még diszletei sincsenek csak mögévetitett 3d :C
  • Narxis
    Az uncsi volt...
  • Borg
    No shit Sherlock?
  • Mr Csé
    ez a sorozta egy az egyben bolygo neve fold
  • Valezius
    A forgatásokból ki tudja mennyi van meg, a leforgatott jeleneteket kivagdosni nem tudom, mennyire esélyes.

'Mivel úgy sem lesz több évad (ahogy most kinéz)"

Ilyet meg gondolni se szabad ;)
  • Reg5
    Ha kevesebbet szerepel a szépfiú és ezzel együtt kevesebb lesz a nyál hát elégedett leszek.
  • PetruZ
    Kezdetben 13-ra kalkuláltak, lett belőle 10, valami pénzmag is maradhatott még a -3 epizód után (bár persze tuti, hogy azt is visszanyesték). De inkább a sztori filler részeire gondoltam. Mivel úgy sem lesz több évad (ahogy most kinéz), a készítőknek muszáj lesz lezárni valami rendes befejezéssel, ez pedig azt vetíti előre, hogy esetleges mellékszálakat inkább kihajítanak, hogy feszesebb legyen (már csak a nézettség miatt is). Én ezt csinálnam, de nyilván nem látok bele a fejükbe... és a pénztárcájukba. :)
  • Borg
    Persze, és ehhez nyilván költségvetést is kap majd egy eleve kaszára ítélt sorozat :D
  • PetruZ
    Nézzók pozitívan a dolgot: a -3 epizód azt is jelentheti, hogy jóval kevesebb filler momentumot kaphatunk, megnyeshetik a felesleges szálakat, és csupa akció, meg dráma lesz ez a 10 rész. :)
  • Borg
    Nem bukás lesz belőle, egyszerűen ennek a sorozatnak nem is adtak esélyt se, csak valami tölteléknek szánták két nagyobb produkció közé. Kár érte.
  • Valezius
    Ha ebből bukás lesz, remélem az ABC idiótái is belátják, hogy az ő kezük is rendesen benne volt.

Egyre kíváncsibban várom, hogy mi lesz ebből. Remélem valami igazán zseniális :)
  • precision
    na szép ki évad lesz már előre látom...
  • Narxis
    ehh...
  • Bulykin
    Az ABC 13-ról 10 részre vette vissza a V epizódberendelését, hogy véget érhessen a Dancing With The Stars március 29-i startjára.
  • Valezius
    Pusztuljanak meg, az még 3 hónap :(