V (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
a v nek még diszletei sincsenek csak mögévetitett 3d :C
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
'Mivel úgy sem lesz több évad (ahogy most kinéz)"
Ilyet meg gondolni se szabad 😉
Egyre kíváncsibban várom, hogy mi lesz ebbõl. Remélem valami igazán zseniális 😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
De azért várós a 2. évad.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Lehet, nekiállok megint, heti 1részes tempóval pont kitart a szezonkezdésig az elsõ évad 😊
Meddig rendelték meg a sorozatot? Csak az elsõ felét, vagy az egész évadot?
És a megrendelés várhatóan hány részt jelent?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Amúgy a 8. résztõl felfelé marha jó lett<#worship>#worship>Egyedül a fiatal srác irritál de nagyon, tõle megszabadulhatnának.
A 12. rész az én szememben egyértelmû hadüzenet volt, ha ezek után nem ilyen irányba megy el a sorozat, az nekem csalódás lesz.
Viszont sok ember benyalja a sok hülyeséget amit mondanak, és azért egy ország vezetõjének nem szerencsés ez ellen mennie mert az csak ront a saját helyzetén.
Persze ez csak egy gondolat, lehet csak egyszerûen ilyenekkel nem foglalkoztak a készítõk. 😄
Amúgy van némi fura dolog a sorozatban... Pl nemtudom, de ha reálisan gondolkodunk, egybõl így reagálna az emberiség, ha egy idegen faj idejönne? Aztmondják megosztják a teknikájukat, meg segítenek, meg csodaszereket adnak, és mi csak úgy elfogadjuk? Semelyik kormányban nem merül fel a gondolat, hogy hátsó szándékkal jönnek? Hogy a szérum amit engednek beadni az embereknek, az gázos lehet?
De leg idegesítõbb a tenyérbemászó képû riportercsávó, valahogy nagyon utálatos 😄 Elejétõl belement Anna minden tervébe, és úgy állítja be õket, mintha a jóság mintaképei lennének, pedíg õ elejétõl tudta, hogy valami gáz van. Ok, hírnév, meg pénz. De mire megy vele, ha leigázzák a bolygót, és betelepednek? Kitörölheti vele 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Berohan az amerikai elnökhöz a tanácsadója:
- Elnök úr, elnök úr, a V-k pirosra festik az eget, már egyharmadot befestettek, mit csináljunk?
- Várjatok.
Egy idõ múlva a tanácsadó megint berohan:
- Elnök úr, a V-k már a kétharmadát befestették az égnek pirosra, mi legyen?
- Mondtam, hogy várjatok.
Kis idõvel késõbb megint jön a tanácsadó lógó orral:
- Elnök úr, a V-k az egész eget pirosra festették.
- Na, akkor most írjátok rá fehérrel, hogy Coca-Cola.
Na kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl az "õ az apád, csak a teszt téved" dologból, remélem nem valami nagy hülyeség 😊
Biztos el fog jönni az idõ, amikor már nem lehet tovább titkolni elõtte az igazságot. De amíg nem tud kezelni egy ilyen információt, csak saját magát (és az 5. hadoszlop tagjait) sodorja veszélybe.