V (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Új elõzetes ('junkie)
Narxis
AXN Scifi-n szokták adni az eredeti V-t. Hétköznap délután.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Klemice
melyik adó adja és mikor itthon?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Herold
Mr Csé
már csak szándoval ügynök hiányzik
a v nek még diszletei sincsenek csak mögévetitett 3d :C

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Narxis
Az uncsi volt...

No shit Sherlock?
Mr Csé
ez a sorozta egy az egyben bolygo neve fold

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

A forgatásokból ki tudja mennyi van meg, a leforgatott jeleneteket kivagdosni nem tudom, mennyire esélyes.

'Mivel úgy sem lesz több évad (ahogy most kinéz)"

Ilyet meg gondolni se szabad 😉
Ha kevesebbet szerepel a szépfiú és ezzel együtt kevesebb lesz a nyál hát elégedett leszek.

PetruZ
Kezdetben 13-ra kalkuláltak, lett belõle 10, valami pénzmag is maradhatott még a -3 epizód után (bár persze tuti, hogy azt is visszanyesték). De inkább a sztori filler részeire gondoltam. Mivel úgy sem lesz több évad (ahogy most kinéz), a készítõknek muszáj lesz lezárni valami rendes befejezéssel, ez pedig azt vetíti elõre, hogy esetleges mellékszálakat inkább kihajítanak, hogy feszesebb legyen (már csak a nézettség miatt is). Én ezt csinálnam, de nyilván nem látok bele a fejükbe... és a pénztárcájukba. 😊
Persze, és ehhez nyilván költségvetést is kap majd egy eleve kaszára ítélt sorozat 😄
PetruZ
Nézzók pozitívan a dolgot: a -3 epizód azt is jelentheti, hogy jóval kevesebb filler momentumot kaphatunk, megnyeshetik a felesleges szálakat, és csupa akció, meg dráma lesz ez a 10 rész. 😊
Nem bukás lesz belõle, egyszerûen ennek a sorozatnak nem is adtak esélyt se, csak valami tölteléknek szánták két nagyobb produkció közé. Kár érte.
Ha ebbõl bukás lesz, remélem az ABC idiótái is belátják, hogy az õ kezük is rendesen benne volt.

Egyre kíváncsibban várom, hogy mi lesz ebbõl. Remélem valami igazán zseniális 😊
precision
na szép ki évad lesz már elõre látom...

Bazinga!

Narxis
ehh...

Bulykin
Az ABC 13-ról 10 részre vette vissza a V epizódberendelését, hogy véget érhessen a Dancing With The Stars március 29-i startjára.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Pusztuljanak meg, az még 3 hónap 😞
január 4!
Csak annyit, hogy novemberben lesz.

Narxis
Még nem.

Tudunk valamit a folytatás dátumáról?
Miért csak gagyikat?

Annyi gagyi sorozatba néztem bele idén, hogy ez igazi kincs 😄
MikX
Nemtomm, bennem nem hagyott eddíg olyan mély nyomot, hogy megint nekiálljak megnézni...
De azért várós a 2. évad.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Pedig azt reméltem, hogy a csonka 1. évad után megkapjuk a minimális 20 részt. 12 résszel elég eseménydús 2. évadot kell csinálni, különben nem lesz nagy jövõje a sorozatnak.

Lehet, nekiállok megint, heti 1részes tempóval pont kitart a szezonkezdésig az elsõ évad 😊
PetruZ
Ha minden igaz, ismét novemberben kezd, de várhatóan nem lesz szünet (ezt mondjuk én kétlem, a karácsony halálzóna szinte minden sorozatnak), és az epizódok száma feltehetõen ugyanannyi lesz, mint az elsõ évadban. A régi szereplõk mind visszatérnek, és lesz több új is, pl. Anna anyja (akit egy olyan színésznõ fog játszani, aki játszott az eredeti sorozatban is). Egyelõre nincs még full cast (egy Fifth Column vezetõ még hiányzik), és azért kezdenek novemberben, hogy több idõ legyen az effektek kidolgozására.
Lehet már tudni, hogy mikor kezdõdik a 2. évad?

Meddig rendelték meg a sorozatot? Csak az elsõ felét, vagy az egész évadot?
És a megrendelés várhatóan hány részt jelent?
Mindegy, csak tüntessék el.

MikX
dugja meg a gyíkcsajt, azt megeszi, mint Anna a csávót 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Pedig ezt biztos bagatell módon fogják folytatni 😞 Ez sorozat, majd talán a 3. évadban megindul a tényleges harc/háború, de addig csak politikai seggnyalás lesz szerintem.

Amúgy a 8. résztõl felfelé marha jó lett<#worship>Egyedül a fiatal srác irritál de nagyon, tõle megszabadulhatnának.

MikX
Jah, reménykedem benne énis

Kicsit bugyuta, mert sorozat. Sajnos ez van.

A 12. rész az én szememben egyértelmû hadüzenet volt, ha ezek után nem ilyen irányba megy el a sorozat, az nekem csalódás lesz.
Gondolom azért a kormányok sem hülyék, például amikor bemutatta a kék energiát lehetett látni hogy nem kedvelik annyira a fejlett világok.

Viszont sok ember benyalja a sok hülyeséget amit mondanak, és azért egy ország vezetõjének nem szerencsés ez ellen mennie mert az csak ront a saját helyzetén.

Persze ez csak egy gondolat, lehet csak egyszerûen ilyenekkel nem foglalkoztak a készítõk. 😄

MikX
Kevés esélyt látok rá, valszínû folytatódik a "szerepjáték"

Amúgy van némi fura dolog a sorozatban... Pl nemtudom, de ha reálisan gondolkodunk, egybõl így reagálna az emberiség, ha egy idegen faj idejönne? Aztmondják megosztják a teknikájukat, meg segítenek, meg csodaszereket adnak, és mi csak úgy elfogadjuk? Semelyik kormányban nem merül fel a gondolat, hogy hátsó szándékkal jönnek? Hogy a szérum amit engednek beadni az embereknek, az gázos lehet?
De leg idegesítõbb a tenyérbemászó képû riportercsávó, valahogy nagyon utálatos 😄 Elejétõl belement Anna minden tervébe, és úgy állítja be õket, mintha a jóság mintaképei lennének, pedíg õ elejétõl tudta, hogy valami gáz van. Ok, hírnév, meg pénz. De mire megy vele, ha leigázzák a bolygót, és betelepednek? Kitörölheti vele 😄

Herold
Addig is egy kis háttérinformáció az emberiséget irányító hüllõkrõl. <#nezze>

Ütõs 2. évad lenne. <#eljen>
Sir Quno Jedi
Pedig reális, atomot nekik! A többiért majd ráérünk aggódni utána! Õket is meg lehet ölni hideg acéllal, vagy irányított termonukleáris robbanásokkal, ergó, akkor meg is KELL õket ölni. Aztán ha szíveskedtek lepakolni a földre a cuccost, akkor utána tovább kell növelnünk az orbitális bolygóvédelmi készültséget, sok-sok surface-orbit rakéta és okos fegyó kell. Pl. spéci lövegek, amik nem irányított tûzérségi rakétalövedékeket lõnek ki (hajóágyukban mostanság divatos), mivel azokat nem lehet zavarni és pár kilóméter magasságból azok is leszedik a hajóikat. Lényeg a lényeg, fel kell készülni a további hullámokra és jól elrejteni/bevédeni a fegyverzetet, mivel számíthatunk mi is orbitális bombázásokra. Nomeg azokból kell öngyilkos idegenrobbantó terroristát képeznünk, akiknek a csládját elpusztították a gyíkok. Kellenek spéci szkennerek és gyors-vértesztek, hogy ne szivároghassanak megint közénk. stb.-stb. Csak profin! Lényeg, hogy ne náluk legyen a meglepetés elõnye, amit eddig birtokoltak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nagyon kíváncsi leszek a folytatásra. Én elõre vetítem hogy az emberek reagálva a V-k re atomot kezdenek dobálni a nagy városok felett lebegõ hajókra. És a végén egy poszt-apokaliptikus ilyen Mad Max stílusban fogják egymást ölni az emberek és az idegenek. Amúgy nagyon meglepõdnék ha tényleg ez lenne😄
polluxware
gondlom ez a bünti a sok rosszalkodásért.. lesz majd meglepi

MikX
" az FBI -os csajszi miért nem mondja már el az idióta fiának, hogy fiam, egy gyíkot dugsz" bááááz... <#eljen><#eplus2>

neeee ez már fáj😄😄

Narxis
lol

Kommunista vicc, kicsit modernizálva 😊

Berohan az amerikai elnökhöz a tanácsadója:
- Elnök úr, elnök úr, a V-k pirosra festik az eget, már egyharmadot befestettek, mit csináljunk?
- Várjatok.
Egy idõ múlva a tanácsadó megint berohan:
- Elnök úr, a V-k már a kétharmadát befestették az égnek pirosra, mi legyen?
- Mondtam, hogy várjatok.
Kis idõvel késõbb megint jön a tanácsadó lógó orral:
- Elnök úr, a V-k az egész eget pirosra festették.
- Na, akkor most írjátok rá fehérrel, hogy Coca-Cola.
Remélem ez sosem következik be, mert addigra meghal 😊

Na kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl az "õ az apád, csak a teszt téved" dologból, remélem nem valami nagy hülyeség 😊
Herold
Nem azt mondtam, hogy jobb, hanem biztonságosabb.
Biztos el fog jönni az idõ, amikor már nem lehet tovább titkolni elõtte az igazságot. De amíg nem tud kezelni egy ilyen információt, csak saját magát (és az 5. hadoszlop tagjait) sodorja veszélybe.

Narxis
Lehet elárulná az ellenállást a szerelme miatt, nekem legalábbis ez jutott eszembe, fõleg amikor elõször beszélt az anyja a csajjal négyszemközt, aztán a Tyler gyerek milyen pipa lett, aszitte ellene fordította a csajt, csak hogy vele lehessen és ne csatlakozzon a "live on board" programhoz.

5c0rp330n
jah, inkabb csak dugjon tovabb nap mint nap egy kibaszott ufo gyikot, az sokkal jobb mintha tudna az igazsagot D: