909
-
Borg #669 Lehet hogy náluk fordítva megy, és Lisa fogja megtermékenyíteni Tylert. Beépít faszán egykét láncot még a DNS-ébe, és jön az alienes jelenet, ahogy a kicsi V kirágja magát. Lehetőleg a fejéből. -
#668 Ugyan már, minden anya elfogult a gyermekével kapcsolatban. -
#667 -
#666 Mikor az előző részben mutatták, hogy Tyler dns -e hiányos akkor nem értettem, hogy az anyja miért néz olyan értetlenül... eddig nem vette észre, hogy a fia egy két lábon járó birka? :) Egy papucsállatkának bonyolultabb dns -e van mint ennek a baromarcúnak :)
Nagyon nagyon nagyon várom már a pillanatot amikor ez a pöcs végre meglátja, hogy ezek gyíkok és nem "emberek". -
#665 Ha minden rész ilyen izgalmas lenne, szerintem nem lenne gond a nézettséggel. -
Borg #664 "And V recovered from its series low as well, up 5% to a 2.0 rating." -
#663 Fúúúú mekkora rész volt már! Ezt a Tyler gyereket ki kell nyírni, nem vitás. Ryan remélem nem csicskul be. Tény, hogy rendesen húzzák a részeket, de nem rossz ez.
Am. milyen nézettsége van az új részeknek? Jó? -
#662 Húzzák halasszák, nyögvenyelősen megy az egész... meglepő lenne ha normálisan végigmenne az egész és megúszná a kaszát, pedig amúgy jó és élvezem, csak ha megint lemegy pár rész és fél év szünet akkor felrobbanok. -
ldavid #661 szerintem ilyen nézettséggel max ez az évad megy már végig
a tegnapi végén meg az a cliffhanger annyi felizgatott, hogy hajjaj -
Borg #660 Nemtom hány rész van még hátra, de nem csepegtetik valami gyorsan a sztorit. -
Cat 02 #659 Azok szerintem nem számítanak, mert kifejezetten harcosok voltak, míg pl Lisa nem az. -
#658 Bár nem ismerm ezeknek a gyíkoknak a biológiáját, de lehet hogy egy királynő csak egyszer rakhat le annyi tojást, aztán meddő lesz, ezért mondta. -
#657 szerintem Joshua 1-2 rész múlva megint jó lesz.
Túl jó karakter ahhoz, hogy rossz oldalra álljon. Lisával ugyanez volt még az elején. -
Valezius #656 Igazad van Ryan és Joshua nem jó irányba változott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Amikor ledobták az első atombombát, jelzőfényként ragyogott mindenhol az univerzumban."
Kb ugyanez volt az Amikor megállt a Földben (1951-es változat), az 50-es években még hihető volt, de ma.
"Te terméketlen vagy."
He?
Végre megjelentek a terroristák, ezek meg még mindig nem értik, hogy be kell piszkolni a kezüket.
Elég ironikus volt ez a mondat:
"Mióta várunk már erre?"
Viszont a metafizikai értekezés a lélekről nem nagyon hiányzott...
-
#655 Ez brutál rész volt, nagyon melegednek a dolgok. Ryan és Joshua megcsicskult. Evans benga volt. Egyedül a terrorista csávó ér valamit... -
ldavid #654 Laura (Lisa) 02:07-től meg később is + folytatás 01:22-től , és itt is 0:16-tól
Tyler gyerek van még itt és itt
ezzel be is fejeztem -
ldavid #653 Jane Badler is rágcsált rágcsálót (ismét) először nem szerette :D -
Verseghy #652 Egyetértek az előttem szólóval. -
Borg #651 Tyler ugyan nem szerepelt most, de sajnos Lisa sem vetkőzött... szal elég filler gyanús rész volt :) -
#650 :DDD -
#649 Ja, bírnád a hatalmas zöld farkát, mi? Tippelek: mellesleg bírod a hentait, azon belül is a futanarit... stimmel? -
Cat 02 #648 Jobb oldali kép gány, de a V betű ütős -
#647 láttam már jóval nagyobb bannert is itt az sg -n :) -
#646 -s -
#645 akkor inkább már Lisa mesztelenül :p -
#644 túl magas és nem elég széles ahhoz, hogy kiérdemelje a banner nevet :P -
#643 ha tetszik tegyétek be
bár miután elmentettem a kemény 2 perces munkát utána vettem észre hogy van benne pici hiba :) nem volt kedvem újra kezdeni :D
-
#642 Én is a feliratra vártam, jó rész volt szerintem, remélem nem kaszálják el. Tyler ennyi szerepléssel elviselhető, Lisat tuknám, Chad-et meg nem vágom, hogy mit akar. Nekem akkor is gyanús ha most itt ajánlkozik. Amúgy lehet kéne egy új banner, néger csaja helyett a dokit és a V nagymamát betenni. Szegény Joshua... szerintem ő volt a legmenőbb arc, most csináltak belőle egy robotot, legalábbis így már nem tűnik menőnek... :D
Jó ez a sorozat, scifin belül is egy külön kategória szvsz. -
#641 vagy "V s02e01" :P -
#640 amugy azt kell beírni hogy " V (2009) " -
#639 tárgytalan... már találtam tvsubtitles.net -en -
#638 valaki tud adni feliratot?
hosszupuska vagy nem megy vagy nem tudok rákeresni normálisan
(ugye egy karakterre nem keres vagy kiad egy rahedli mást, visitors -ra semmi, nemtom mit kéne beírni... a.k.a. miért egy betűből áll a cím? :)) -
ldavid #637 várható volt, sok hülye ember bármit elhisz nekik és ez a valóságban is így lenne (nem is csak a hülyékkel) -
Valezius #636 Nem tudom, mi bajotok, alig szerepelt most :D
Élvezhető rész volt, csak kicsit átverve érzem magam, a V-k hadat üzentek az emberiségnek az évadzáróban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
most meg minden vissza lett csinálva, megy a háttérban a szervezkedés aztán ennyi.
Azért remélem, mivel csak 10részes az évad felpörögnek az események.
Szerintem Anna anyjának most fejeződött be a bőrnövesztése, azért jött elő a gumóból, és az egyik most érkező hajón volt eddig.
-
Reg5 #635 Szerintem mindenkit idegesít. -
#634 tyler engem is idegesít, ettől eltekintve, szerintem jó sorozat, akárhányan is bántják :D -
#633 Francba már, h tyler még mindig él :DDDD
amugy jó rész volt szerintem, jó persze nem az évtized sci-fi-je, de simán élvezhetö. :) -
Cat 02 #632 Szúrnám Lisa-t, de az anyja lehet máshogy szúrna -
Borg #631 Az első 3 perc volt a legjobb :) -
#630 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát az elég érdekes lenne ha végig ott volt. Remélem nem lesz rendszer, hogy előkerül a későbbiekben a papa, nagyi, unokaöccs :D