909
  • ldavid
    január 4!
  • kovi04
    Csak annyit, hogy novemberben lesz.
  • Narxis
    Még nem.
  • Verseghy
    Tudunk valamit a folytatás dátumáról?
  • Reg5
    Miért csak gagyikat?
  • Valezius
    Annyi gagyi sorozatba néztem bele idén, hogy ez igazi kincs :D
  • MikX
    Nemtomm, bennem nem hagyott eddíg olyan mély nyomot, hogy megint nekiálljak megnézni...
    De azért várós a 2. évad.
  • Valezius
    Pedig azt reméltem, hogy a csonka 1. évad után megkapjuk a minimális 20 részt. 12 résszel elég eseménydús 2. évadot kell csinálni, különben nem lesz nagy jövője a sorozatnak.

Lehet, nekiállok megint, heti 1részes tempóval pont kitart a szezonkezdésig az első évad :)
  • PetruZ
    Ha minden igaz, ismét novemberben kezd, de várhatóan nem lesz szünet (ezt mondjuk én kétlem, a karácsony halálzóna szinte minden sorozatnak), és az epizódok száma feltehetően ugyanannyi lesz, mint az első évadban. A régi szereplők mind visszatérnek, és lesz több új is, pl. Anna anyja (akit egy olyan színésznő fog játszani, aki játszott az eredeti sorozatban is). Egyelőre nincs még full cast (egy Fifth Column vezető még hiányzik), és azért kezdenek novemberben, hogy több idő legyen az effektek kidolgozására.
  • Valezius
    Lehet már tudni, hogy mikor kezdődik a 2. évad?

Meddig rendelték meg a sorozatot? Csak az első felét, vagy az egész évadot?
    És a megrendelés várhatóan hány részt jelent?
  • Reg5
    Mindegy, csak tüntessék el.
  • MikX
    dugja meg a gyíkcsajt, azt megeszi, mint Anna a csávót :D
  • Reg5
    Pedig ezt biztos bagatell módon fogják folytatni :( Ez sorozat, majd talán a 3. évadban megindul a tényleges harc/háború, de addig csak politikai seggnyalás lesz szerintem.

Amúgy a 8. résztől felfelé marha jó lettEgyedül a fiatal srác irritál de nagyon, tőle megszabadulhatnának.
  • MikX
    Jah, reménykedem benne énis
  • Valezius
    Kicsit bugyuta, mert sorozat. Sajnos ez van.

A 12. rész az én szememben egyértelmű hadüzenet volt, ha ezek után nem ilyen irányba megy el a sorozat, az nekem csalódás lesz.
  • r4pt0r
    Gondolom azért a kormányok sem hülyék, például amikor bemutatta a kék energiát lehetett látni hogy nem kedvelik annyira a fejlett világok.

Viszont sok ember benyalja a sok hülyeséget amit mondanak, és azért egy ország vezetőjének nem szerencsés ez ellen mennie mert az csak ront a saját helyzetén.

Persze ez csak egy gondolat, lehet csak egyszerűen ilyenekkel nem foglalkoztak a készítők. :D
  • MikX
    Kevés esélyt látok rá, valszínű folytatódik a "szerepjáték"

Amúgy van némi fura dolog a sorozatban... Pl nemtudom, de ha reálisan gondolkodunk, egyből így reagálna az emberiség, ha egy idegen faj idejönne? Aztmondják megosztják a teknikájukat, meg segítenek, meg csodaszereket adnak, és mi csak úgy elfogadjuk? Semelyik kormányban nem merül fel a gondolat, hogy hátsó szándékkal jönnek? Hogy a szérum amit engednek beadni az embereknek, az gázos lehet?
    De leg idegesítőbb a tenyérbemászó képű riportercsávó, valahogy nagyon utálatos :D Elejétől belement Anna minden tervébe, és úgy állítja be őket, mintha a jóság mintaképei lennének, pedíg ő elejétől tudta, hogy valami gáz van. Ok, hírnév, meg pénz. De mire megy vele, ha leigázzák a bolygót, és betelepednek? Kitörölheti vele :D
  • Herold
    Addig is egy kis háttérinformáció az emberiséget irányító hüllőkről.
  • Valezius
    Ütős 2. évad lenne.
  • Sir Quno Jedi
    Pedig reális, atomot nekik! A többiért majd ráérünk aggódni utána! Őket is meg lehet ölni hideg acéllal, vagy irányított termonukleáris robbanásokkal, ergó, akkor meg is KELL őket ölni. Aztán ha szíveskedtek lepakolni a földre a cuccost, akkor utána tovább kell növelnünk az orbitális bolygóvédelmi készültséget, sok-sok surface-orbit rakéta és okos fegyó kell. Pl. spéci lövegek, amik nem irányított tűzérségi rakétalövedékeket lőnek ki (hajóágyukban mostanság divatos), mivel azokat nem lehet zavarni és pár kilóméter magasságból azok is leszedik a hajóikat. Lényeg a lényeg, fel kell készülni a további hullámokra és jól elrejteni/bevédeni a fegyverzetet, mivel számíthatunk mi is orbitális bombázásokra. Nomeg azokból kell öngyilkos idegenrobbantó terroristát képeznünk, akiknek a csládját elpusztították a gyíkok. Kellenek spéci szkennerek és gyors-vértesztek, hogy ne szivároghassanak megint közénk. stb.-stb. Csak profin! Lényeg, hogy ne náluk legyen a meglepetés előnye, amit eddig birtokoltak.
  • jojo10
    Nagyon kíváncsi leszek a folytatásra. Én előre vetítem hogy az emberek reagálva a V-k re atomot kezdenek dobálni a nagy városok felett lebegő hajókra. És a végén egy poszt-apokaliptikus ilyen Mad Max stílusban fogják egymást ölni az emberek és az idegenek. Amúgy nagyon meglepődnék ha tényleg ez lenne:D
  • polluxware
    gondlom ez a bünti a sok rosszalkodásért.. lesz majd meglepi
  • MikX
    " az FBI -os csajszi miért nem mondja már el az idióta fiának, hogy fiam, egy gyíkot dugsz" bááááz...
  • mopsar
    neeee ez már fáj:D:D
  • Narxis
    lol
  • Valezius
    Kommunista vicc, kicsit modernizálva :)

Berohan az amerikai elnökhöz a tanácsadója:
    - Elnök úr, elnök úr, a V-k pirosra festik az eget, már egyharmadot befestettek, mit csináljunk?
    - Várjatok.
    Egy idő múlva a tanácsadó megint berohan:
    - Elnök úr, a V-k már a kétharmadát befestették az égnek pirosra, mi legyen?
    - Mondtam, hogy várjatok.
    Kis idővel később megint jön a tanácsadó lógó orral:
    - Elnök úr, a V-k az egész eget pirosra festették.
    - Na, akkor most írjátok rá fehérrel, hogy Coca-Cola.
  • Valezius
    Remélem ez sosem következik be, mert addigra meghal :)

Na kíváncsi vagyok mi lesz ebből az "ő az apád, csak a teszt téved" dologból, remélem nem valami nagy hülyeség :)
  • Herold
    Nem azt mondtam, hogy jobb, hanem biztonságosabb.
    Biztos el fog jönni az idő, amikor már nem lehet tovább titkolni előtte az igazságot. De amíg nem tud kezelni egy ilyen információt, csak saját magát (és az 5. hadoszlop tagjait) sodorja veszélybe.
  • Narxis
    Lehet elárulná az ellenállást a szerelme miatt, nekem legalábbis ez jutott eszembe, főleg amikor először beszélt az anyja a csajjal négyszemközt, aztán a Tyler gyerek milyen pipa lett, aszitte ellene fordította a csajt, csak hogy vele lehessen és ne csatlakozzon a "live on board" programhoz.
  • 5c0rp330n
    jah, inkabb csak dugjon tovabb nap mint nap egy kibaszott ufo gyikot, az sokkal jobb mintha tudna az igazsagot D:
  • Narxis
    ez jó összefoglaló, néhány megjegyzésen felröhögtem :D
  • r4pt0r
    Az apja az akit láttál, csak mint mondta előfordulnak hibák (ez mennyire állja meg a helyét a valóságban azt nem tudom)
  • Herold
    - amikor nincsenek "kabátközelben" (LOL), akkor az FBI -os csajszi miért nem mondja már el az idióta fiának, hogy fiam, egy gyíkot dugsz,

Egy érzelmileg labilis kamaszra nem lehet ilyen nagy súlyú titkot rábízni. Kiszámíthatatlan, hogy fog rá reragálni.
  • precision
    na megnéztem én is gyorsba a 12 részt
    nem rossz, tetszik az alapsztori, viszont egy-két butaság zavar

- Anna tisztában van vele, hogy a hajón is vannak Fifth Collumn tagok, de minden ajtó tárva-nyitva a hajón, a legfontosabb termek nincsenek bekamerázva (pl tojások)
    - amikor nincsenek "kabátközelben" (LOL), akkor az FBI -os csajszi miért nem mondja már el az idióta fiának, hogy fiam, egy gyíkot dugsz, meg amúgy is a céljuk nem barátságos... jahogy Anna gyanút fogna... aha, és ki nem szarja le? :)
    - a riporter fazon ritka buta
    - Tyler szintúgy segghülye, ráadásul pocsék színész a tenyérbemászó képével... amikor 4 részen belül tizenötödjére jött nála az a szöveg hogy "Whhhait... Whhhhhat?" vagy "Whhhhait... Whhhhy?" szó szerint felröhögtem és egyidőben vertem a fejem a monitorba

Aztán egy-két kérdés és/vagy "teória" :)

- miért pont Tyler kell Annának? mit értett azalatt Lisa amikor azt mondta, hogy ő az, őt kell használniuk (most vagy tud vmit amit mi nem, vagy csak be volt indulva a srácra és így akart a közelében maradni)
    - érdekelne, hogy ki Tyler apja, már ha hihetünk annak, h az anyja nem kúrt félre (lehet ő az első V/ember keverék csak vmiért ő nem lett gyík kinézetű mint Ryan gyereke)

#541: na ennek se kell széthúzni a száját egy fogászati vizsgálaton :D
  • bitbandita
    big mac? előző nap vajas citromos pácban sült fogast ettem vegyes zöldkörettel...
  • Herold
    Sok zöldséget és gabonát kell enni, akkor nem lesz szorulásod. Nem csak big macen kell élni.
  • bitbandita
    Tegnapelőtt székszorulásom volt, valami ilyesmi arcot vágtam én is a budin...
  • modellmaker
    Milyen frontvonal? :) A V-k azért nem kevés technikai fölényben vannak, az a pár Fifth Column-os akció meg nem igazán jelentett eddig sokat, plusz a királynő körül azért komolyabb biztonság is van, ez az uccsó részből kiderült. Sőt az előző részből is, mikor beszélt Lisa veréséről a kamerák előtt, akkor is testőrök kísérték.
  • Valezius
    Oké, akkor nem ezért. :)
    De én nehezen elképzelhetőnek tartom ezt a verziót.
    Egyrészt, mert ha a hímek mind nemzőképesek, akkor elég logikátlan, hogy a nőstények közül csak egy.
    Másrészt, én úgy vettem észre, hogy a Lisa-Anna anya lánya kapcsolat elég kitüntetett, ezért nehezen tudnám elfogadni, hogy ja egyébként a többiek is mind a gyerekei. Persze lehet, hogy azért kitüntetett, mert a lányok közül ő a trónörökös.

Egyébként ahhoz a kérdéshez, hogy Anna-e az egyetlen királynő az jutott eszembe, hogy elég veszélyes csak így a frontvonalba küldeni. Pláne, ha ugye csak ő tud szaporodni :)
    Bár szerintem ennyire nem gondolnak bele az írók, úgyhogy nem leszmásik fejes a hajókon.
  • polluxware
    egy frissen alakult rendőrségi tíím nyomoz Baltimoore-ban néger kingpin után aki rettentően okosz, és jól szervezett bizniszt irányít..

mindkét oldal napjai be vannak mutatva..

kábé mint a HEAT csak sorozat formájában, és drogügylet,niggerek, utcai mocsok

és reális, nem púder CSI miami, meg hasonlók

tényleg jó