V (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
pedig hogy mondogatták hogy ez lesz Lost helyett... valhogy az elején láttam hogy nem valmi nagy durranás

sztem inkább a V-re fognak ráfeküdni inkább.. itt a fórumon is látszik sztem hogy annak ellenére hogy késõbb kezdték, kevesebb résszel, egyre népszerûbb

tudom foghíjas éhol, de akkor is egy "kiszámítható" "ellenállós" story..

tipp: lehet Anna helyére pályázik

#501: január-március körül (esetleg április)
Herold
Attól még megnézheted, 1 évad készült belõle, a befejezés még nincs meg de rendesen lezárják a sztorit.

Narxis
Szerintem azért nem volt kamera mert Anna túlságosan magabiztos volt és ahogy láthattuk így is kellett egy komoly belsõ segítség.

Legjobban eddig Tyler anyja álcázza magát szvsz...

Tartom továbbra is, hogy ez a Chad Decker egy idióta, úgy bemosnék neki egyet... 😄

Joshuat remélem nem írják ki a sorozatból, õ a legmenõbb arc azzal a póker arcával V-s köpenyével és tornacipõ-farmer kombójával, én is ilyen ruhát a karok.. 😄D Ja meg a suttogó hangja is érdekes, nem tom, valahogy az õ karakterét találták el a legjobban szvsz.

Annak örültem, hogy végre keményebb lett Jack atya, nem az a tutyimutyi "megtört" csávó a háborús múltjával.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

polluxware
pássz.. gondlom jövõ év elsõ hónapjaiban (január közepe talán)

polluxware
ákkor passz😊)

Ja még valami, a végén a Central park rohadt jól néz ki, csak élethûbben is odarakhatták volna a hajót fölé szerintem.
Ezek után asszem nem halljuk többet a béke bennünk él szlogent 😊
Ez volt az igazi welcome to the war c. rész
Érdekes lesz, hogy melyik szereplõ merre fejlõdik tovább.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De az ilyen nagyon irritál, amikor megölnek valakit, majd feltámasztják. Vártam, hogy azt mondja Ericának, hogy ölj meg, mert nem akarom, hogy megnyúzzanak. Ezt tanítják az FBI-nál? Ha találkozol egy idegennel, akinek az se tudod, hol a szíve, akkor lõdd mellkasba? Fejbe kellett volna. Még akkor is, ha jó arc.

Nagyon takargatták a kölköt, de azért azt hittem, a végén megmutatják.
Herold
Konkrétan mikorra váható a 2. évad kezdése?

Herold
Azt elkaszálták, nem árt ha tudod.

polluxware
ez van... asszem elkezdem addig flash forwárdot

polluxware
hááááát igen.. meg amikor felélesztették Joshi-t 😊

kiderül.. jõvõõõre

jaj de messze van még :/

polluxware
ez minden sorozatban így van.. különben nem lennének ilyen döntõ események

Herold
Nekem ez a titkár vagy kicsoda is elég gyanús (aki Anna mellett van, az idõsebb fazon). Olyan kárörömmel mondta Annának, hogy megjelentek az elsõ emberi érzelmei.

Zomil
Pff most akkor lehet várni majdnem egy évet a következö évadra? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Brutal évadzáró volt. Csak hülyén nézett ki hogy ott a hyperszuper hájtek teknó, de se egy kamera, se semmi nincs a fedélezeten ami a legtitkoltabb helyeket rögzítené vagy figyelné, hogy ki járkál ki be😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Herold
De hülye vagy. <#hehe><#nevetes1>

Herold
<#nevetes1> <#taps><#taps><#taps>

így is jó lesz <#idiota>
Klemice

Hát valami ilyesmire gondolhattak a készítõk, csak jobban kidolgozzák majd remélem. <#idiota>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

#486: gondoltam erre én is, de szerintem logikátlan lenne, mert már rég szólhatott volna róluk (habár...)

#488: pont erre gondoltam én is, mikor azt a jelenetet néztem

btw szerintem még a készítõk sem tudják konkrétan, hogy néznek ki a V-k igazából
Herold
Ha Joshua annyira meg akarta gyõzni Chadot, miért nem tátotta ki a száját, hogy megmutassa az igazi fogait (mint pl. Anna mikor megtermékenyült és megette a párját.)?

Herold
OFF
Majd elfelejtettem:
A gyíkok már itt vannak.
ON

Herold
Jack atya végre rájöhetne, hogy az öreg pap is "V".

Klemice
😮

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

*WTF 😄
szerintem simán az infók miatt, mint az elején Alan Tudyk karakterét (nem tudom a nevét) is összefoltozták

amúgy FTW a kurvanagyonfejlett hajón nincs a folyosókon és a helyiségekben kamera?
a nagykövetek ruhájára persze nem felejtettek el rakni
modellmaker
Sztem ezen a vörös felhõn nem úgy jön át a napfény, ahogy eddig, ami hatással lesz a Föld élõvilágára, elsõ körben a növényekre.

Bár az embereknek sem kéne ennyire nyomiknak lenniük. Nem létezik, hogy egyetlen kormány sem nyomoz utánuk rendesen. Majd kiderül mondjuk, hogy az emberek mit lépnek erre a vörös égboltra. Ha marad ugyanez a nyámnyilaság, akkor sose szabadulnak meg ezektõl a gyíkoktól.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

5c0rp330n
qrvajo volt ez a red sky csak eppen fingot nem arultak el h mi tortenik igy nem sok ertelme volt..
egyebkent ha az osszes ilyen resz hasonloan jo lenne mint ez, akkor meg egy egeszen turheto sorozat lenne 😊

Én is ezen gondolkoztam ,de passz.
Igazából lassan mindenkinek lesznek érzelmei 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szucsy89
jah leesett, visszavonva😄
szucsy89
ha nem láttad akkor miért jössz be ide, és miért olvasod el a spoileres részt?
polluxware
én még nem láttam😊) köszi spoilert<#eljen>

Victor1103
Tök jó volt az évadzáró. Anna kicsit berágott a végén😄

Most a végén nem értettem, hogy Marcus azért hozta vissza az életbe Joshua-t hogy infokat szedjen ki belõle vagy most õ is Fifth Column? Szerintetek? Kíváncsi leszek rá melyik valósul meg

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Nem mondod???😮OO
Klemice
Meglepett, hogy évadzáró volt ma...

Bulykin
2.évad csak midseasonra van berendelve

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

polluxware
<#eljen><#eplus2>

Zomil
épp ezaz, h már fel van találva, ezért hagyták abba a kisérletezést 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem azért lettek a tojások, hogy legyen serege még azelõtt, hogy megjön az erõsítés? 😊 Szóval ez most furcsa.

Másrészt milyen már, hogy nincs semmilyen szer, ami hüllõk ellen jó, és újat kell feltalálni. Annyi fajt sikerült már kiirtanunk 😊
majd azzal a moszattal vagy mivel jól kiirtják õket
direkt ezért volt az elõzõ részben, hogy legyen valamijük ellenük
Azt nem tudom, hogy mi lesz, ha itt a hadsereg, mert esélyük sincs. Olyasmira tudok max gondolni, hogy a kiscsaj megöli a zannyát és övé lesz a sok tojás.

polluxware
most az utolsó részben szerintetek megérkeznek a V seregek? (utaltak rá hogy közel vannak)

Ez a süket SAS-os csávez meg kiárulja saját magukat... nem veszi észre hogy õ is ki lesz pusztítva elõbb utóbb? Habár az is igaz hogy ha nyernek a humanok és minden helyre áll, akkor az FBI rögtön õt fogja keresni és meg is találja..

Herold
Engem is meglepett, azt hittem, a srác tudja, hogy az anyja tudja, hogy a csaj V.

Narxis
jah

Eddig nem tudták h a csaj V ? :o

Narxis
<#eljen><#eplus2>

és púzópozitív is, ofkorz...<#eplus2>
PetruZ
Nem duplarész lesz, és lesz 2. évad (pont tegnapi a hír).

Az évadzáró a "Red Sky" címet fogja viselni és a tartalma röviden:
Val's water breaks; Erica and Tyler are invited up to the Mothership; Chad makes a devastating discovery.

😊
Zomil
Én is kiváncsi vagyok, h 1rész alatt mi lesz 😊
Amugy nem lesz vmi duplarész v ilyesmi? 2. évad ugye lesz?