V (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem inkább a V-re fognak ráfeküdni inkább.. itt a fórumon is látszik sztem hogy annak ellenére hogy késõbb kezdték, kevesebb résszel, egyre népszerûbb
tudom foghíjas éhol, de akkor is egy "kiszámítható" "ellenállós" story..
#501: január-március körül (esetleg április)
Legjobban eddig Tyler anyja álcázza magát szvsz...
Tartom továbbra is, hogy ez a Chad Decker egy idióta, úgy bemosnék neki egyet... 😄
Joshuat remélem nem írják ki a sorozatból, õ a legmenõbb arc azzal a póker arcával V-s köpenyével és tornacipõ-farmer kombójával, én is ilyen ruhát a karok.. 😄D Ja meg a suttogó hangja is érdekes, nem tom, valahogy az õ karakterét találták el a legjobban szvsz.
Annak örültem, hogy végre keményebb lett Jack atya, nem az a tutyimutyi "megtört" csávó a háborús múltjával.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez volt az igazi welcome to the war c. rész
Érdekes lesz, hogy melyik szereplõ merre fejlõdik tovább.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon takargatták a kölköt, de azért azt hittem, a végén megmutatják.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hát valami ilyesmire gondolhattak a készítõk, csak jobban kidolgozzák majd remélem. <#idiota>#idiota>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
#488: pont erre gondoltam én is, mikor azt a jelenetet néztem
btw szerintem még a készítõk sem tudják konkrétan, hogy néznek ki a V-k igazából
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
amúgy FTW a kurvanagyonfejlett hajón nincs a folyosókon és a helyiségekben kamera?
a nagykövetek ruhájára persze nem felejtettek el rakni
Bár az embereknek sem kéne ennyire nyomiknak lenniük. Nem létezik, hogy egyetlen kormány sem nyomoz utánuk rendesen. Majd kiderül mondjuk, hogy az emberek mit lépnek erre a vörös égboltra. Ha marad ugyanez a nyámnyilaság, akkor sose szabadulnak meg ezektõl a gyíkoktól.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
egyebkent ha az osszes ilyen resz hasonloan jo lenne mint ez, akkor meg egy egeszen turheto sorozat lenne 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Másrészt milyen már, hogy nincs semmilyen szer, ami hüllõk ellen jó, és újat kell feltalálni. Annyi fajt sikerült már kiirtanunk 😊
direkt ezért volt az elõzõ részben, hogy legyen valamijük ellenük
Ez a süket SAS-os csávez meg kiárulja saját magukat... nem veszi észre hogy õ is ki lesz pusztítva elõbb utóbb? Habár az is igaz hogy ha nyernek a humanok és minden helyre áll, akkor az FBI rögtön õt fogja keresni és meg is találja..
Az évadzáró a "Red Sky" címet fogja viselni és a tartalma röviden:
😊