V (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azok szerintem nem számítanak, mert kifejezetten harcosok voltak, míg pl Lisa nem az.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Totti5
Bár nem ismerm ezeknek a gyíkoknak a biológiáját, de lehet hogy egy királynõ csak egyszer rakhat le annyi tojást, aztán meddõ lesz, ezért mondta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zmeor
szerintem Joshua 1-2 rész múlva megint jó lesz.

Túl jó karakter ahhoz, hogy rossz oldalra álljon. Lisával ugyanez volt még az elején.

leszarom a konfigod...

Igazad van Ryan és Joshua nem jó irányba változott.

"Amikor ledobták az elsõ atombombát, jelzõfényként ragyogott mindenhol az univerzumban."
Kb ugyanez volt az Amikor megállt a Földben (1951-es változat), az 50-es években még hihetõ volt, de ma.

"Te terméketlen vagy."
He?

Végre megjelentek a terroristák, ezek meg még mindig nem értik, hogy be kell piszkolni a kezüket.
Elég ironikus volt ez a mondat:
"Mióta várunk már erre?"

Viszont a metafizikai értekezés a lélekrõl nem nagyon hiányzott...

Narxis
Ez brutál rész volt, nagyon melegednek a dolgok. Ryan és Joshua megcsicskult. Evans benga volt. Egyedül a terrorista csávó ér valamit...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Laura (Lisa) 02:07-tõl meg késõbb is + folytatás 01:22-tõl , és itt is 0:16-tól

Tyler gyerek van még itt és itt

ezzel be is fejeztem <#vigyor3>
Egyetértek az elõttem szólóval.
Tyler ugyan nem szerepelt most, de sajnos Lisa sem vetkõzött... szal elég filler gyanús rész volt :)
Narxis
:DDD

cylonflatus
Ja, bírnád a hatalmas zöld farkát, mi? <#beka3> Tippelek: mellesleg bírod a hentait, azon belül is a futanarit... stimmel? <#idiota>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Jobb oldali kép gány, de a V betû ütõs <#eljen>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

precision
láttam már jóval nagyobb bannert is itt az sg -n :)

Bazinga!

szucsy89
-s
szucsy89
akkor inkább már Lisa mesztelenül :p
Klemice
túl magas és nem elég széles ahhoz, hogy kiérdemelje a banner nevet :P

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

precision
ha tetszik tegyétek be
bár miután elmentettem a kemény 2 perces munkát utána vettem észre hogy van benne pici hiba :) nem volt kedvem újra kezdeni :D

Bazinga!

Narxis
Én is a feliratra vártam, jó rész volt szerintem, remélem nem kaszálják el. Tyler ennyi szerepléssel elviselhetõ, Lisat tuknám, Chad-et meg nem vágom, hogy mit akar. Nekem akkor is gyanús ha most itt ajánlkozik. Amúgy lehet kéne egy új banner, néger csaja helyett a dokit és a V nagymamát betenni. Szegény Joshua... szerintem õ volt a legmenõbb arc, most csináltak belõle egy robotot, legalábbis így már nem tûnik menõnek... :D

Jó ez a sorozat, scifin belül is egy külön kategória szvsz.

Zomil
vagy "V s02e01" :P

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zmeor
amugy azt kell beírni hogy " V (2009) "

leszarom a konfigod...

precision
tárgytalan... már találtam tvsubtitles.net -en

Bazinga!

precision
valaki tud adni feliratot?
hosszupuska vagy nem megy vagy nem tudok rákeresni normálisan
(ugye egy karakterre nem keres vagy kiad egy rahedli mást, visitors -ra semmi, nemtom mit kéne beírni... a.k.a. miért egy betûbõl áll a cím? :))

Bazinga!

várható volt, sok hülye ember bármit elhisz nekik és ez a valóságban is így lenne (nem is csak a hülyékkel)
Nem tudom, mi bajotok, alig szerepelt most :D

Élvezhetõ rész volt, csak kicsit átverve érzem magam, a V-k hadat üzentek az emberiségnek az évadzáróban

most meg minden vissza lett csinálva, megy a háttérban a szervezkedés aztán ennyi.
Azért remélem, mivel csak 10részes az évad felpörögnek az események.

Szerintem Anna anyjának most fejezõdött be a bõrnövesztése, azért jött elõ a gumóból, és az egyik most érkezõ hajón volt eddig.
Szerintem mindenkit idegesít.

zmeor
tyler engem is idegesít, ettõl eltekintve, szerintem jó sorozat, akárhányan is bántják :D

leszarom a konfigod...

Zomil
Francba már, h tyler még mindig él :DDDD
amugy jó rész volt szerintem, jó persze nem az évtized sci-fi-je, de simán élvezhetö. :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szúrnám Lisa-t, de az anyja lehet máshogy szúrna <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az elsõ 3 perc volt a legjobb :)
Victor1103
Hát az elég érdekes lenne ha végig ott volt. Remélem nem lesz rendszer, hogy elõkerül a késõbbiekben a papa, nagyi, unokaöccs :D

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

bizony az :( de várható volt

a mama vajon honnan került elõ? feltételezem nem volt ott egész végig

akyyy: #1 #2
akyyy
honbnan lehet letölteni a hd verziót és nem torrent?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Victor1103
yep

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

mosoporr
mivan,kintvan?

Victor1103
Hát igazából nem nagyon ájultam el ettõl a 2x01-tõl, de mivel jóformán 1 scifi sorozat sincs mostanság ami megy, vagy ez van vagy a nagy semmi.

Nagy negatív hogy Tyler még mindig él:(

újranéztem az elsõ 3 részt, meg a végébe is belenéztem. ...na, milyen részeket tekertem át?
iszonyat irritáló a gyerek, bár kinyírná valaki
Mindkettõtöknek igaza van :)
Na már csak két hét a folytatásig.
PetruZ
Sose lesz olyan szerencsénk. :)
precision
a tv történelem egyik legkielégítõbb pillanata lenne ha Anna letépné a humanoid bõr magáról és gyík formájában lazán kettétépné Tylert

még egy könnycseppet is elmorzsolnék örömömben :D

Bazinga!

Narxis
<#nyes><#hehe>

Herold
Mer te is ufó vagy azért.

Ehh, miért van az hogy én az ûrlényeknek drukkolok. Vesszen az emberiség... heheheee

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Narxis
omg jó lenne már nézni a folytatást

LOL :D (a végén új jelenetek is vannak)
http://www.youtube.com/v/QzCMrFkGRNQ
polluxware
V nagymama milyen leharcolt néémber már:))

jujjjjjj

ha kipurcan az az idegesítõ "gyíktekerõ" mama pici fia (tyler asszem), na azzal csak nyerhet a sorozat

Ja látom, itt már youtube-os lejátszóval is van, remek :)
Mivel beletekerni nem lehet, és gyorsan elkapják, így nehéz pont megállítani.
Majd ha valami "igényesebb" lejátszóval is meg lehet nézni, akkor meglesem :)
állítsd meg, és megnézheted
+ vannak már újak is
Nem is rossz, csak nem lehet visszatekerni, jobban megnézném azt a csontvázat meg a táblákat, nagyon hamar elkapják :(
Remélem hamarosan fenn lesz youtubon.