909
-
#709 engem is zavar ezt a fifth collumn... töketlen egy banda... és ezektől fél Anna :)
SPOILER!!!
mer az oké, hogy most lelőtték Marcust, de nem igazán értek el vele semmit... max annyit hogy Anna nézett egy csúnyát Ericára, így már tudja, hogy neki is köze van hozzá
ez a fifth collumn meg viccnek is rossz... jajj így-úgy ártatlan emberek, ómájgád most mi lesz...
Tyler buzi, Ryan szintúgy, Joshua "eltűnt", Chad jelentéktelen lett... nagyon izgi hogy a plázacica riporternőt mellérakták mint vitapartnert
egyedüli normális karakter az Anna és a pap
a másik ami még zavar, hogy nem sok realitás van a sorozatban... ha ilyen irl megtörténne, 100%, hogy az emberiség, a katonai és politikai nagyhatalmak nem így reagálnák le a dolgot... Anna azt csinál amit akar, ott lebek NewYork felett v. hol, az amerikai elnököt még nem is láttuk nyilatkozni pl...stb.
nulla realitás, idegesítő karakterek...
kár ezért a sorozatért. nagyon esélyes a kasza, de azért már megnézem a végéig... nehezen tudom elhinni, hogy berendelik a következő évadot -
#708 Joshua körül nagyon nagy lett a csend, és ezt nagyon sajnálom. -
Valezius #707 Nekem is tetszik, csak kezd egyre több hülyeség előjönni. Például a lélek eltörlése, előbb Joshua lett idióta, most meg Ryan.
A múltkor meg kellett menteniük a csajt, mert tőle meg tudhatják a tutit, sikerült megmenteni, mégse derült ki semmi. :( -
#706 Ezt akartam kérdezni. Amúgy nekem nagyon tetszik a sorozat, most már átérzem az SG:U fanok helyzetét. :D
Ha 3. évadot kapna akkor ott már biztos lenne pew-pew, de szerintem nem kell nagy dolgokat várni, látszik, hogy a vezetőség le se szarja ezt a sorozatot, nem adnak rá elég pénzt, ezért kell a zöld vászon előtt játszaniuk a hajós jeleneteket és ennek tetejébe még utólag szólnak, hogy bocsi de 2-3 résszel kevesebb legyen az évad. Szerintem az írók mindent megtesznek, hogy jó legyen ez a sorozat, nekem még így is tetszik mint írtam azt korábban, de nem tudom mi lesz ha a világ tudomására kerül a V-k igazi terve. Pár nap alatt lemészárolják a hadsereget aztán csá. Vége a történetnek, ha reálisan nézzük. Max. lesz egy csodálatos hollywood-i befejezés, rájönnek, hogy a só a V-k ellensége vagy mittomén és elűzik őket. :D -
#705 ne keress benne logikát... :S
mintha az ottani orvosok nemtudnák meggyogyitani, ha lisa rájuk parancsolna... -
#704 Nade csak ez a főgyíkpicsa tudja ezt a blessinget? Ha a lánya lenne a királynő akkor ő nem tudna ilyet? -
#703 10 -
#702 hány részes lesz egyébként? -
#701 Nah a mostani rész után már én is azt mondom, h a sorozat nem áll másbol, mint szarkeverésböl...semmi kiszámithatatlan nincs benne...
Pedig eddig adtam neki esélyt, de ez a rész már nagyon unalmas volt...A utálhato karakterek száma egyre csak nö...
Mondjuk mostmár végignézem a sorozatot, de nem valami nagy lelkesedéssel. -
#700 Ettől függetlenül sajnos megint egy olyan sorozat, amelyikben hatalmas potenciál van, csak éppen elszúrják pitiáner dolgokkal. :( -
Borg #699 Én azért adtam neki esélyt, hogy megtörténik. (B tervként pedig abban reménykedtem, hogy Tyler kapja a golyót :D)
Elvégre nem akarják örökké húzni a sorozatot, és ha kilőtték volna Annát, akkor is lehet még tekerni az egészen egyet kettőt. -
Reg5 #698 Attól még a V nem lesz jó. Én amúgy a 2x02-nél kaszáltam. -
#697 Hát nem tudom.... szerintem az SGU-ban egy fél évad alatt nem történik annyi, mint itt egy epizód alatt. Szóval ezzel azért vitatkoznék... -
#696 Na én szerintem most hagytam abba a sorozatot. Ennél szarabb scifi-t még életembe nem láttam. Idegesítő a sztori mert ahogy néztem a mostani részt végig azon kattogott az agyam, hogy én hogy alakítottam volna az eseményeket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze nehogy lelőjék már Annat az milyen lenne már, hogy megmurdel a főhunyó. Nagyon gáz és az ilyen dolgokkal teszik érdektelenné a sorozatot. Mert mikor szóba jött a merénylet dolog már tudtam hogy na ezt nem fogják kinyírni azaz kurva kiszámítható a sorozat és semelyik részben nincs 1 meglepetés sem.
Ryan meg feliratkozott nálam Tyler mellé a legutálatosabb szereplők listájára. Bár már lassan mindet utálom szóval mindegy:/ -
#695 a "déeneshiányos" Tylerkébe gyíkdns -t fognak pakolni és ő lesz az első embergyík, szal nem olyan gyík akire később raktak emberruhát, hanem pont fordítva
csak sajnos túl hülye lesz ahhoz, hogy akár egy kávét is le tudjon főzni Annának, így le fogja küldeni az anyjának vacsora gyanánt... hát mégiscsak az anyja na... nem hagyja éhezni annyira -
Valezius #694 Az előző rész eleje csak akkor lett volna meglepő, ha Tyler is ott lóg. De az alkotók nem akartak minket meglepni :P
Én nem mondanám el most már Tylernek az igazat, nem hiszem, hogy képes lenne megjátszani magát, ahhoz túl hülye. Tehát utána Tylert el kéne bújtatni, ez Lisát valszeg nem érintené, de Ewans nem maradhatna Anna közelében.
Bár eszembe jutott egy másik eshetőség, eljátsszák, hogy Tylert kinyírta a hadoszlop, hogy Anna azt higgye, halott. Akkor Ewans is maradhat Anna közelében. :D -
#693 Szerintem csaja fél a lebukástól, anyja kinyírná. -
#692 azt nem vágom mi a faszért nem tudják neki elmondani mi a szitu, ha az anyjának nem is a csajának csak hinne...meg szerepet ugyanugy tudná játszani, mint ahogy Chad is -
#691 Nem mondom hogy nem tipikus tinédzser viselkedés Tyleré, de elég idegesítő. -
#690 es ezt az elejentylermajdnemmeghal dolgot mar masodszorra jatszottak el az evadban, biztos tudjak a keszitok h mit akar a kozonseg -
#689 a vetítést én is észrevettem :D
amugy ismét egy időhúzó rész -
#688 Amilyen jól indult a rész (Tyler végre meghalt?) annyira lett egyre szarabb mikor kiderült nem, ráadásul még meg is jelent és onnantól meg totál csőd. Valaki nyírja már ki ezt a hülyegyereket végre. Már bosszantóan idegesítő kategória-.-
A másik ami már nagyon szúrja a szemem az a hihetetelen low budget CG. Ahogy az emberek odavoltak vetítve bizonyos jelenetnél komolyan a Csillagkapu Első évadába nem volt ennyire gagyi CG. -
#687 amilyen jó volt az első évad..
2. évad valahogy nagyon koncepciótlan.. meg az a rengeteg baki benne
Tyler-t meg valaki lőőője már le!!!! -
#686 Nem tom, de szánalmas ahogy a vezetőség bánik ezzel a sorozattal és még csodálkoznak, hogy nincs jobb nézettség... -
Valezius #685 Ugye azért vették le 10 részesre az évadot, hogy időben befejeződhessen, akkor most 9 rész lesz, vagy mi? -
#684 :DDD jaja -
#683 Lehet, hogy Ő is V -
#682 Öcsém, és ezért nem tudják kicsit félretolni? Vagy 1 hétig szónokol? -
ldavid #681 Obama szónokolt -
#680 nemtom néha ki-ki marad..
következő részek:
Február 1, 8, 15..
többiről nincs info -
Valezius #679 Ünnep volt, vagy mi? -
Valezius #678 Ünnep volt, vagy mi? -
#677 a héten nincs V -
Valezius #676 Isohuntról szoktam szedni a részeket. De még nincs fönn.
Amerikában leadták menetrend szerint az aktuális részt, vagy lemaradtam valamiről? -
#675 áááááááá fúúúúúúj :DD -
#674 A megtermékenyítés alul történt, tehát felfelé haladva kajálhatnak, majd a fejében begubóznak egy kicsit és onnan törnek elő. :) (IRL is kb. így csinálják bizonyos legyek és darazsak lárvái.)
-
#673 Ezzel én is kiegyeznék, főleg ha a megtermékenyítés folyamatát is mutatnák, ahogy Lisa a hatalmas zöld farkával kőkeményen bevág hátulról T. gyerkőcnek -
#672 Akkor miből táplálkoznak a kicsik odabent? -
#671 Simán feltételezhető, mert az eddigiek alapján nincs ott neki semmi. :)
-
#670 :DDDDDDDDDDDDD
Ámen!