V (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Túl jó karakter ahhoz, hogy rossz oldalra álljon. Lisával ugyanez volt még az elején.
leszarom a konfigod...
"Amikor ledobták az elsõ atombombát, jelzõfényként ragyogott mindenhol az univerzumban."
Kb ugyanez volt az Amikor megállt a Földben (1951-es változat), az 50-es években még hihetõ volt, de ma.
"Te terméketlen vagy."
He?
Végre megjelentek a terroristák, ezek meg még mindig nem értik, hogy be kell piszkolni a kezüket.
Elég ironikus volt ez a mondat:
"Mióta várunk már erre?"
Viszont a metafizikai értekezés a lélekrõl nem nagyon hiányzott...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
bár miután elmentettem a kemény 2 perces munkát utána vettem észre hogy van benne pici hiba :) nem volt kedvem újra kezdeni :D

Bazinga!
Jó ez a sorozat, scifin belül is egy külön kategória szvsz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
hosszupuska vagy nem megy vagy nem tudok rákeresni normálisan
(ugye egy karakterre nem keres vagy kiad egy rahedli mást, visitors -ra semmi, nemtom mit kéne beírni... a.k.a. miért egy betûbõl áll a cím? :))
Bazinga!
Élvezhetõ rész volt, csak kicsit átverve érzem magam, a V-k hadat üzentek az emberiségnek az évadzáróban
most meg minden vissza lett csinálva, megy a háttérban a szervezkedés aztán ennyi.
Azért remélem, mivel csak 10részes az évad felpörögnek az események.
Szerintem Anna anyjának most fejezõdött be a bõrnövesztése, azért jött elõ a gumóból, és az egyik most érkezõ hajón volt eddig.
leszarom a konfigod...
amugy jó rész volt szerintem, jó persze nem az évtized sci-fi-je, de simán élvezhetö. :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
iszonyat irritáló a gyerek, bár kinyírná valaki
Na már csak két hét a folytatásig.
még egy könnycseppet is elmorzsolnék örömömben :D
Bazinga!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
jujjjjjj
ha kipurcan az az idegesítõ "gyíktekerõ" mama pici fia (tyler asszem), na azzal csak nyerhet a sorozat
Majd ha valami "igényesebb" lejátszóval is meg lehet nézni, akkor meglesem :)
+ vannak már újak is
Remélem hamarosan fenn lesz youtubon.