909
  • ldavid
    én Mitchellt eddig nem ismertem, de ezalatt a 4 rész alatt frankón megkedveltem

btw anyukák közül nekem Sarah Connor (Lena Headey) jobban bejött :)
  • Narxis

Jól tartja magát, az arca is szerintem szép, nekem legalábbis tetszik. :D
  • [NST]Cifu
    Elizabeth Mitchell Wiki szójegyzetéből

She married actor Chris Soldevilla on June 13, 2004. They have a son, Christopher Joseph (C.J.), who was born on September 4, 2005. They live on Bainbridge Island, Washington.

Vagyis van egy 4 éves kisfia. :)
  • Tyler1
    Amerikában nincsenek csúnya anyukák :D
  • Narxis
    +fav

Tök jól néznek ki a csaj főszereplők, pl. a fiatal szöszinél már Smallville-ben is csorgott a nyálam, de a csávónak az anyja se rossz, kizárt dolog, hogy ő szült.. :D
  • Tyler1
    na végre megnéztem én is! sztem az eddigi legkorrektebb rész volt, semmi idétlen béke duma, meg visszafogott love Tyler és a szöszi között(azért még mindig ők a legidegesítőbbek a sorozatban). A feka körül megint ment az akció, favoritom már a csávó :D
    A végét meg sikerült megcsinálni úgyhogy h visszaüljek márciusban is a folytatásra.
  • Teppik Amon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nah ennyit akkor az influenza oltásról :D

Jó rész volt a 4, kíVáncsian Várjuk a folytatást.
  • [NST]Cifu
    Az eredeti sorozatból:

Anno az eredeti sorozatban a V-k hibrid gyík-ember keresztezéssel próbálkoztak, ez a hibrid faj lett volna a bolygó új kolonizációs faja, mert valamiért a gyíkok annyira nem viselik jól a Földet jelen állapotában. A részletekre már nem emlékszem, régen láttam már...
  • Golyo69
    én is ezengondokoztam :D nah meg azon hogy ez az infulenza oltás kicsit aktuális :D:D lehet nálunk is ez van csak itt nem jelentek meg nekünk a V-ék :D meg nálunk a politika használja :D:D mondjuk nem lehet tudni :D:D
  • ldavid
    egyből erre gondoltam én is amúgy
  • Cat 02 #219
    Ezen én is filóztam. Lehet V-knek nem is lehet és félrekúr a csaj, azért volt olyan feje a faszinak D:
  • ldavid
    és akkor most a nőnek hibrid gyereke lesz?
  • modellmaker
    sőt, még a "logo-juk" is egy V betűt formál. 1x04-ben láttam de most nem találom. :|
  • [NST]Cifu
    Januárban a forgatást kezdik a fennmaradó részekre...
  • LasDen #215
    persze észrevettem....:D csak egy kis poénnak szántam :D az űrben azér van értelme, mer ha az ellenség meglátja a töretlen optimizmusukat - hisz ők már a győzelem jegyében jönnek (victory) - és úgy menekülnek mint a vadlibák :D
  • Big Bad Ryder
    Vagy Elvis Presley-k ...

2010 március? *Letör*
    Én azt hittem egyből januárban kezdik :(
  • [NST]Cifu
    A "V"-k nagyon szeretik a V betűt, és alakzatot, ha megnézed a sorozatban, mikor összetrombitálnak gyűlésre egy nagyobb csapatot (lásd 1x04-ben például, vagy korábban az 1x03-ban mikor Anna a többi hajó kapitányával beszélt) mindig V alakban állnak fel. Lehet van több is, nekem eddig csak ezt tűnt fel. :)

Hogy űrhajók esetén mi értelme a V alakzatnak, azt nem tudom. De biztos nincs köze a vadkacsák repülési formációjához, lévén a világűrben nincs légkör, így áramlástani előnye sincs ennek a formációnak. :)
  • LasDen #212
    amikor a riporter csávó nevét mondják (Mr. Decker) minidg Harrison Ford és a Runner jut eszembe :D
  • Verseghy
    :D:D:DD
  • LasDen #210
    hát persze....hisz dodo kacsa is milyen régóta köztünk van :D
  • Verseghy
    Lehet, hogy a kacsák a V-k!! :oooo
  • [NST]Cifu
    2010 március.
  • LasDen #207
    vajon a V-k lopták a kacsáktől vagy a kacsák a V-ktől hogy ilyen formációban repülnek???? :D
  • Big Bad Ryder
    Jó rész volt. És "Its only the beggining". Ez volt az év utolsó része, én jövőre is nézni fogom, tudja valaki pontosan mikor jön?
  • modellmaker
    Tényleg jó rész volt. (Y)
  • modellmaker
    Jogos. :)
  • [NST]Cifu
    Mert a Star Trek és a Star Wars nincs tele ostobaságokkal? :)))

A téli záróepizód hozta a formáját, továbbra is pörgős, látványos és elkerüli a túlzott moralizálást és erőltetett drámát (a'la SGU). Azt kell mondjam, hogy a FlashForwardnál jobban bejön nekem. Az idei Sci-fi felhozatalból abszolute az első számomra.
  • sirdond
    ti elpazaroltátok az esélyeteket múlt héten a csajra, én most benevezek egy anya-lánya kettősre

jó volt ez a mai rész is
  • modellmaker
    Azért ez nem egy Star Trek, vagy Star Wars, nem kell ilyeneken agyalni. :D
  • ldavid
    én inkább az ember-ruhájukon gondolkodnék el, de nem teszem, mert minek? xD
    szerintem a készítők sem mentek nagyon bele
  • Tyler1

én meg azt nem értem honnan van körömlakkjuk...
  • LasDen #198
    nah bazmeg....neked honnan van szted??? nekem anyám varta....
  • Big Bad Ryder
  • Sulopest
    Egyet nem értek: a V-knek honnan van útlevelük amíbe a vízumot pecsételik?
  • LasDen #195
    látom ettől a tyler gyrektől nem szabadulunk meg egyhamar....én a csajt elküldeném a büdös picsába....én nem haverkodom olyannal aki a borgok szomszédja :D
  • Golyo69
    :D:D
  • Cat 02 #193
    ÁÁá "There will be no peace". Jó ez a sorozat!
    Doki meg tényleg ütős ^^
  • kuci06
    "tipikus amcsi szőke pompon lány"

az bőőőőőven elég a "tuknám" kategóriához :D
  • szucsy89
    lehet h egy ufo de akkor is dugnám:D

egyébként kezd körvonalazódni h mit akarnak...majd gondolom Tylernek elmondja az anyja amit a V-kről tud, ő meg elmondja a csajnak, vagy a csaj meghallja(mint pl. most is meghallhatta volna ha vmi olyat mondd), vagy talán majd meglátja a csajt a V-k "bázisán"...viszont a doki szerepe tetszik, ő be tud kavarni a V-knek:D
  • gibson9
    bottal sem nyúlnék hozzá..
    nem a faszt nem bazdmeg, olyat kapna aztakurva.. dugnám naphosszat

am nálam Kasza Tibi lett a sorozat :/ nem igazán jött át és ezen a csaj sem segített. Bár majd ha innen onnan olyan visszajelzéseket kapok, hogy milyen überbrutál irányba indult el, akkor lehet pótolom a többi részt.