V (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha thx, gondoltam, hogy egy másik sorozat lesz a megfejtés
LasDen
Elizabeth Mitchell ezelõtt a Lostban játszott....és ott a karaktere (vélhetõleg) meghalt....és ez a poén 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

az ki amúgy?
Ááá <#wilting><#idiota>

Sztem nagyon jó volt az elsõ rész. Fõleg amikor a vége fele beugrik az embereknek, hogy miért is írják azokat a dolgokat az elején <#eljen>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

na megnéztem én is az elsõ részt, szerintem kifejeztten jónak mondható, mert ez nem olyannak indult, mint a szokványos sorozatok, hogy addig húzzák, ameddig csak tudják, hanem durr bele a közepébe...

megcsinálhatom amúgy a bannert<#miaz>
gibson9
Na tudtam én, hogy Juliet nem hal bele a hidrogénbomba robbanásába <#idiota>

Tyler1
de a hajó megvilágítása is gáz ha a Hold meg mögötte van 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
jól néz ki kivéve azt az idétlenül kivágott V betût, meg a szöveget, ami elmenne egy politikai szlogennek is 😄

[NST]Cifu
Az alaptétel hasonló (barátságos idegenek jönnek, ám aztán kiderül, hogy mégse olyan barátságosak), ám a helyes sorrend az, hogy az Earth: Final Conflict olyan, mint a V, lévén a V eredeti mini-sorozat 1983-as...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LasDen
télleg jól nézki 😄 de sztem a hajó kicsit túl nagy...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szerintem csak az alapok hasonlók, de azt nem igazán ismerem

itt egy másik budapestes kép a junkieról, szerintem ez jobb lett (sorry 😄)
Herold
Ez olyasmi, mint A bolygó neve: Föld?

remélem a parlamentet basszák szét elõször 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Kicsikiraly
de valószínû h nem népesség alapján mennek 29 városba, hanem szórás szerint 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
jó lett a Budapestes kép, de azért abba gondoljatok bele, hogy egyszerre mutatták a képeket a hajók, és Franciaországban sötét volt, ergo Budapesten is éjszaka lenne még 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Aha. Szóval ha jönnek az UFO-k, akkor jó sokára érnének felénk. Milyen szerencse, addig mi majd jól eleszünk míg New York-ot lelövik a megalézerrel.

Amúgy nem is rossz a sorozat...elsõ rész alapján

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

[NST]Cifu
Kíváncsiságból elkezdtem utánanézni mégis, hányadik lenne a sorban Budapest, vagyis legalább hány V anyahajóra lenne szükség, hogy Budapest is bekerüljön a szórásba. A populáció által 210-edik a városok rangsorába, tehát mókás. Az még érdekesebb, hogy csak egy amerikai város kerülne be a 29-be (elvileg ennyit jelentettek ugyebár), mégpedig New York.

Forrás.

király lett!

How much can you take,before you snap?

PrisonMan
ja és bannerba is 😊

PrisonMan
nagyon zsír. sorozatjunkiera vele! 😊

Tyler1
na ez igy fasza, csak a betûtípus sztem maradhatott volna 😊

talán? 😊

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
nagyon komoly, jót tett neki ez a kék filter <#eljen>

a kis verzión a font méretét kicsit visszavenném, és vízszintesebb lehetne (most nézem így utólag, az eredeti képeken is a horizontvonallal párhuzamos a felirat... én is jól elcsesztem az eredetin 😄)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Tyler1

Tyler1
próbálkoztam alakítani kicsit

tényleg jól néz ki,nekem is tetszik, csak a betûk lehetnének kicsit sötétebbek

How much can you take,before you snap?

modellmaker
Csak ne legye 450 magas a banner...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

LasDen
nekem a szöveg betûtipusa nem tetszik és jobban kilóg a képbõl 😄 amúgyfaszájos 😄

Bulykin
nekem tetszik^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kuci06

kuci06
tanulságos volt ez a kis photosoppolás:
1. ha a google-ba beírod, hogy "v", nem biztos, hogy tudja, mire gondolsz 😄
2. alig van normális minõségû kép a fõvárosról 😞

PSD, ha valaki esetleg tud rajta javítani, vagy ötlete lenne
LINK

Bulykin
hát nemtom...sztem kúrvajó, engem megvettek😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
csináld meg😛

Tyler1
ja #71-ben az elsõ kép akár lehetne a Dunapart és a Parlament is 😄

kuci06
*jöttünk <#rolleyes>

kuci06
Hmm... kéne ide is valami banner, nem?
egy ötlet 😄
Budapest városa kicsit átfotosoppolva drámaibb színekkel, mint alul.. felette a hajó. És melléírva: BékéVel jötünk

*elég
szerintem a hajók ellég randák
többi plakát:

[NST]Cifu
Érdemes a hajó alakját megnézni - egy stilizált kígyó (?) fej...

Bulykin
peace😊

modellmaker
De.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

De a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
feka csávó az V csak õ jó. Nem?
inkább rosszak vannak :-)
Tyler1
hát nekem nem jött annyira be a pilot
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az elsõ felében már majdnem feladtam, mert ez a píísz meg hármöni szöveg elég elcsépeltnek tûnt, aztán meg a srác egybõl rákattant a szõkére na mondom még love story is lesz akk téll befejezem...de a vége már jó volt h végülis vannak rosszak is és volt fight is meg minden. Úgyhogy remélem kibontakozik ilyen jó kis Humans vs. V háborúvá, ahol a feka csávó lesz a kemény és szétcsap mindenkit, és akk meg is kapja a +fav-ot 😄

Visitors-Látogatók
Ja ma még spoilerezni kellene? Akkor uppsz, bocsi.

Ezért kár, hogy nem lehet módosítani a hozzászólást

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Én még csak az elsõ 15 percet néztem meg, de nem esett le, hogy miért hivják õket V-nek. Tudtok segíteni?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Nekem tetszett, legalább kíváncsivá tettek egy-két felütéssel a (néger csóka), megnézem a többi részt és majd lesz valahogy, DE nem rossz, nem rossz
mosoporr
köszke