909
  • Zsoltika 007
    Most kezdtem el a flash forwardot is. Sztem az is elég jó lesz. Igaz még csak 4 részt láttam. Remélem egyiket se meszelik el.
  • Herold
    Igen, a Flashforward és a V jövőjéről azt írták nemrég, hogy bizonytalan.
  • ldavid
    vagy volt olyan infó hogy nem?
  • Narxis
    jeeeeeeeeeeee
  • ldavid
    megy tovább
  • Herold
    Mi lesz, marad a sorozat? Van valami hír?
  • Herold
    Mi esz, marad a sorozat? Van valami hír?
  • [NST]Cifu
    Kb. két hét és jón a Caprica, remélhetőleg jól elleszünk vele addig. :)
  • Narxis
    ááááááá az nagyon messze van!!!
  • Klemice
    március 30-án jön csak az 5. rész :S
  • Sir Quno Jedi
    Jah, jó ez a négy rész. A régi sem volt rossz, meg az Earth Final Conflict sem volt rossz, de ez sem.
  • [NST]Cifu
    Az eddigiek alapján ne várj tőle nagy csodákat, a történetvezetés tényleg kissé bugyuta, de pörgős és látványos a sorozat - mind a négy eddigi epizódja. Azonban az elég viszontagságos előélete miatt mindenképpen van egy bizonytalanság az emberben, hogy mennyire sikerül majd folytatni a pozitív dolgokat, és lehetőleg megszabadulni az idegesítő dolgoktól.

Azért az SGU-t messze lehagyja minden téren (eyecandy terén is:)).
  • Sir Quno Jedi
    Nos megnéztem az első részt. Kewl. Kicsit bugyuta, de jópofa.
  • ldavid
    a rigó szerint jön a V a retekklubbra jövőre
  • Valezius
    A kelleténél szerintem bugyutább ez a sorozat.
    Például, amikor kiderül, hogy Anna Lisa anyja, úgy volt feltüntetve mintha ennek bármi jelentősége lenne. Mintha természetes lenne, hogy az idegeneknek ugyanolyan családfogalma van, mint nekünk.
    Szóval engem érdekelne, az az idegen világ. Amiről összesen egy kérdés hangzott el, a válasz meg annyi volt, hogy szép hely...

A negyedik rész robbantós jelenete se lesz a kedvencem, odamennek 3-an, aztán mi sem természetesebb, minthogy sikerrel járnak. Miközben úgy tűnik, hogy más szerveknek fogalma se volt az egészről. Oké volt belső infójuk, de akkor is.

Minden egybe vetve több a pro mint a kontra. Például az 5. hadoszlop és az ellenállás király. A 4. részben a nyúzás eredményét megnéztem volna :)
    Kontrának meg ott van Ty, akinek pszichológushoz kell mennie, mert anyuci nem beszélget vele...

Úgyhogy szerintem nézni fogom tovább.
    Azért az érdekelne, hogy a béke követek között vannak-e a kormánynak dolgozó emberek (kémek) :-) Mert ha nem az nagy hülyeség...
  • Agamemnon
    vagy írd így: v s01e01, 02, 03
  • krisz073
    Ehhh mindenhogy próbáltam, csak ezt a zárójelbe a 2009-t hagytam ki :D
  • ldavid
    itt a keresőbe írd be: v (2009)
  • krisz073
    Felirat található valahol hozzá ?
  • LasDen #250
    lehet hogy spórolnak :D
  • [NST]Cifu
    Passz, de a Flashforward-al együtt jött a leépítés, abból 24 részes lett azt évad a 25 helyett.
  • Narxis
    Méééé?
  • [NST]Cifu
    Friss hír (najó, két napos :)), hogy az eredetileg 13 részesre tervezett első évadot visszavágták 12 epizódra...
  • Big Bad Ryder
    Én bízom az éjbíszíben, remélem márciusban az előzőeknél is jobb részeket kapunk. Addig én el leszek más sorozattal :)
  • [NST]Cifu
    Akkor rakjuk össze amit tudunk.

2009 Május: az ABC bejelenti a "V" újrafeldolgozását. Még ebben a hónapban bejelentik, hogy a Július végi ComiCon-on be is mutatják zárt ajtók mögött a Pilot epizódott, amit még az év elején forgattak le.

Még mindig májusban bejelentik, hogy négy "részre" bontva gondolkodnak a sorozatban, ezek 13 és 22 rész között változnak, az első évad 13 részes (ez nem szokatlan, a BSG is hasonlóképpen indult).

2009 Június: Bejelentik a showrunnert, Jeffrey Bellt, aki csatlakozik Scott Petershez (forgatókönyv író / exec. prod.) illetve Jace Hallhoz (exec. prod.) és Yves Simoneauhoz (a pilot rendezője és exec. prod.).

2009 Július: A ComiCon-on bemutatják a pilot-ot, a kiválasztott nézők szinte egyhangúlag pozitívan nyilatkoznak róla, és az év legjobban várt sorozatának tartják.

Még júliusban eldől, hogy November 3.-án tűzik műsorra a Pilotot (korábban szeptembert említettek), de ekkor még arról pletykálnak, hogy a hátramaradó 12 rész csak 2010-ben jön.

2009 Augusztus: Ken Johnson, az eredeti V sorozat kiagyalója kifakad, hogy az új sorozat készítői meg sem keresték, és semmi kihatása nincs a világának újragondolásába.

Augusztus 26.-án leállítják a Pilot utáni részek forgatását (amit még éppen hogy elkezdtek), mivel a Warner Brothers (az ABC tulaja) nem elégedett a forgatókönyvek minőséggel.

Még mindig augusztus van, mikor kiderül, hogy Warner Bros szerint az új ABC féle V nem "remake". Az indok a pénz, ha remake, akkor Ken Johnsonnak royality díjat kell fizetni, ha viszont nem remake, akkor nem, és nem is kell "created by Ken Johnson" sort feltüntetni. A WGA (a sztrájk miatt mindenképpen isrmetté vált forgatókönyv-író céh) erre vitába szállt a WB-vel...

2009 Szeptember: A hónap azzal kezdődik, hogy a WGA győzött a WB felett, és a pilot egyértelműen Remake-nek minősül, így Ken Johnsont megilleti a royality. Jeffrey Bellt szept. 10.-én lefokozzák, Scott Peters lesz a showrunner. Az indok az, hogy Jeff Bell forgatókönyvei nem ütik meg a minőséget, amit a Warner Bros elvárna.

Szeptember 25.-én az ABC bejelenti, hogy idén csak négy epizódot adnak le a V-ből, a maradék 9-et 2010 tavaszán rakják képernyőre a Téli Olimpia után. Az ABC megfogalmazása szerint eleve úgy tervezték, hogy "podokra" bontják a sorozatot.

2009 Október: Tessék kapaszkodni, az 1x02 forgatását csak október 7.-én kezdik meg, illetve pontosabban folytatják.

Október végén nyilvánosságra kerül pár újdonság, például hogy a Pilotban látható raktárház-összecsapásba utólagosan beillesztettek egy sci-fi elemet (az a bizonyos lebegő gömb, ami a kezdő "robbanást" adja). Az is kiderül egy interjúból, hogy eredetileg 5 vagy 6 részesre tervezték a téli szünet előtti "pod"-ot, de hivatalosan az American Idol-ra és az Olimpiára hivatkozva ezt négyre vágták vissza, ami "nagy cliffhangerrel ér véget". Október 31.-én az ABC elérhetővé teszi az első négy epizód rövid ismertetőjét.

2009 November: November 4.-én bemutatják a Pilotot. Előtte mindössze egy nappal kinevezik az új showrunnert, Scott Rosenbaumot. Jeff Bell távozik a kreatív csapatból. A váltásra az első négy epizód megtekintése után tartott igényt az ABC. A negyedik epizódnál néhány jelenetet újraforgattak, majd november végén a forgatást leállították, az csak 2010 januárjában folytatódik.

Forrás:
    -Illana's V fansite
    -TheVisitors.Info

És most egy picit álljunk meg. A korábbi promókból mindössze egy jelent van, amit nem láttunk a sorozatban, ez pedig (spoiler lehet!)

***Amikor Alan Tudyk karaktere a saját feleségét (?) tartja maga előtt pajzsként, pisztolyt fogva a fejéhez, és azt mondja Ericának, hogy nem kellett volna az autóban hagynia a fegyverét.***

Én ennyit tudok jelenleg a sorozatról. :)
  • LasDen #244
    én úgy tuttam, hogy még pár rész lelett forgatva és azok nem tetszettek nekik :D
  • [NST]Cifu
    Egyedül a 4. résznél volt showrunner csere és újraforgatás, nem tudom pontosan mely részeknél. Az elkövetkező részekről max. forgatókönyvet láthattak...
  • LasDen #242
    de ugye az ABC fejesei látták is az adott részeket, így megalapozott lehetett a döntésük :D
  • [NST]Cifu
    Hát nem tudom, szvsz ami visszaesés volt, az inkább a 2 részben volt, a 3-4 megint elég pörgős és ütős volt. Nem tudom mi volt valójában a Showrunner váltásban, de aligha a színvonal volt a probléma. Szerintem inkább ott lehetett a gond, hogy a most következő részek forgatókönyve nem ütötte meg a szintet...
  • Zsoltika 007
    Én nem bánom. Lehet elkezdett leesni a szinvonal. Inkább várak kicsit többet de kapjak minőséget. :)
  • LasDen #239
    Ezé nincs...
  • Klemice
    bazmeg... hát ez szopás :S
  • Zsoltika 007
    Idén már nem lesz.
  • Narxis
    ááááááááá az rohadt messze van. :(
  • ldavid
    idén csak 4 rész volt, majd márciusban folytatják
  • Klemice
    nincs ma V?
  • LasDen #233
    azé voltak Flashbackek mikor tiszta volt :D
  • Big Bad Ryder
    Én a Lost-ban kedveltem meg, meg akartam nézni milyen amikor nem izzadt, koszos, véres, vizes stb., igy kezdtem el nézni a V-t
  • Tyler1
    huu 300-ba az ágyjelenete... :P
  • LasDen #230
    nekem eleinte - akkor még a lostban - nem volt szimpatikus, de azér mostanra már nincs vele bajom :D