909
-
Verseghy #189 Én csak akkor olvasom ezt a topicot, ha már látt az aktuálist részt is. Szerintem mindenkinek ezt kéne tennie.:) -
Cat 02 #188 Spoiler mán, vki még harmadikat se látta xP
Na mind1, a képek miatt megbocsájtok :D -
ldavid #187 lehet azért, mert kanadai... :p -
#186 neve kicsit hollandos -
#185 sztem semmi extra nincs benne, tipikus amcsi szőke pompon lány :D de nem rúgnám ki az ágyamból ha már ott lenne :D:D -
-
#183 én blokkolnám ezt a V -csajost :D
-
#182 és én is V vagyok -
#181 jaja, a vége ütütt:)
sztem ők szépen összemelegednek majd és lesz egy félig V félig ember vmiXD -
#180 Húúú a 3.rész utolsó mondatától teljesen lefagytam, totál nem számitottam rá! Jó kis sorozat ez! :) -
sandor8206 #179 hát a mostani rész nagyon jó volt, érdekes dolgok merültek fel amiket jól ki lehet használni
Olyan lagymatag a sorozat, megy a maga kis medrében aztán egy-két felütés és csak kapkodom a fejem. Fasza, tetszik eddig -
ldavid #178 Laura Vandervoort -
Big Bad Ryder #177 Laura a neve? -
ldavid #176 és te is Tyler vagy! nem szeretlek xD -
ldavid #175 LOL :D
a Tyler gyerek engem is idegel, főleg most, hogy lesmárolta Laurát -
Verseghy #174 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De a szőke csaj látta az anyját, így már tudják, hogy ő ki és elmondta neki a Tyler, hogy az anyja nem csípi őket. Ebből lehet gebasz..:D -
#173 hát ez egyre rosszabb sztem. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a Tyler+V csaj engem halálra idegesít! ez nem a Dawson és a haverok baszki-.- Aztán kezd idegesíteni ez a béke szöveg, nem tudom mi a célja ezeknek a retkeknek de mintha Jahova tanui lennének...minden részben We are of peace always és vki meg hisztizik, mer nem akar békét. Semmi más nem kapcsolódik be a történetbe, csak pap nyomoz, az fbi csaj aggódik, a riporter faszi gyanús, Anna mosolyog, Tyler szerelmes, a feka meg verekszik!
Mondom egyedül a feka ér vmit ebbe a sorozatba :D az legalább üt, meg ver, meg kemény :D -
#172 Jó volt a rész, tényleg pörgött ezerrel :D
De ez a csaj + Tylergyerek szál eléggé kilóg nekem, nem tudom mit akarnak vele kezdeni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Tyler is the one" Na, ezt nem értettem. A V-k nem tudják, hogy az anyja fontos lesz, akkor meg minek kell a srác?
Dale-s szál tetszett, 5h column beszólás ütött rendesen
Kiccsajt meg tuknám, még akkor is, ha ott belül pikkelyes AS?:D?:ASD
-
#171 Hmmm, az 1x03 megint nagyon pörgős, annyi minden történik, hogy alig lehet követni. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Fifth Column (ötödik hadoszlop) utalás nagyon üt :))) -
#170 eredetileg volt egy minisorozat...aztán ha jól emlékszem még talán egy TV film is, de ez nagyon necces :D és utána még rádobtak egy évadnyit belőle....:D -
#169 Úgy tűnik az eredeti az igen. -
#168 ez is csak 1 évados? -
#167 thx! -
#166 Isohunton találtam. -
#165 hol találtad? seed van? érdekelne a régi sorozat is. -
ldavid #164 ez még a régi '83-as lehet -
#163 Ez mi?
Directory: V - The TV Series Complete
Files:
V TV Series - 1x01 - Liberation Day.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x02 - Dreadnought.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x03 - Breakout.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x04 - The Deception.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x05 - The Sanction.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x06 - Visitors Choice.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x07 - The Overlord.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x08 - The Dissident.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x09 - Reflections in Terror.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x10 - The Conversion.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x11 - The Hero.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x12 - The Betrayal.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x13 - The Rescue.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x14 - The Champion.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x15 - The Wildcats.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x16 - The Littlest Dragon.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x17 - War of Illusions.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x18 - Secret Underground.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x19 - The Return.avi 220.2 MB
4.09 GB in 19 files. Torrent created 199.2 weeks ago. -
#162 Hogyan szolgáljuk (fel) az embert? -
#161 hát igen...még javíthatnak a 2 résszel....de én valószínű maradok tavasszal is :D -
#160 ha nem olyan lesz mint az eheti :D -
#159 ha visszaolvasol korábban én is ezen aggályomat fejeztem ki...:D de talán ez a 4 rész képes lesz akkora befolyást gyakorolni az emberekre, hogy tavasszal is visszatérjenek.... -
#158 na az már régen rossz ha újraforgatás kell egy sorozatnak :D ezzel az a gáz h tavasszal vagy amikor elkezdik, kurva nagy nézettség zuhanása lesz. -
#157 ment a forgatás, de aztán nem tetszett az ABC-nek a dolgok alakulása és az 5. résztől kezdve újraforgatást kértek....ezé tolódik a folytatás....de ha jól emlékszem még talán showrunner váltás is volt.... -
#156 az szép :D inkább kezdték volna el akkor -
#155 majd tavasszal....vagy valamivel korábban :D -
#154 és mikortól folytatódik??? -
ldavid #153 2 lesz még, nov. 17. & 24. -
#152 hány rész lesz még? 1??? ki a fasz fog emlékezi már ezekre a részekre mikor újra kezdik??:D azér annyira jól nem indult h összetörjek lelkileg mert szünet lesz. És valszinű vannak még igy páran ezzel. -
Sulopest #151 Innen tudsz promo képeket válogatni:
http://abc.go.com/shows/v/photos -
Sulopest #150 Valahogy még jobban leült az epizód mint a pilot.... És ez a romatikus szál?? Már a rész felét ez tölti ki...