909
-
#309 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel nem ér időben a Földhöz a többi hajó ezért muszáj volt elkezdenie katonákat "gyártani". Szerintem csak kiválasztotta a legalkalmasabb egyedet. -
Bubbax #308 Még mindig gyatra a CGI. A szereplők még mindig unalmas közhelyeket puffogtatnak. A karakterekben nincs érzelem. Próbálják persze mutatni, de valahogy üres, nem jön át a dráma.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A párzásnál a végén miért volt fontos hogy a hímgyík emberbőre szteroiddal fel legyen pumpálva??
-
#307 ez a vege eleg lol volt -
#306 vége ütött ja -
ldavid #305 arra szerintem még várhatsz egy jó darabig -
#304 LOOOOL, ez de durva rész volt, vége meg ütött.... :D
Am. egyszer megmutathatnák már a V-ket teljes, valódi alakjukban. -
#303 Most nézem az 5. részt. -
ldavid #302 megerősítem :) a 0. rész (vagy 99.) a múltheti összefoglaló -
Valezius #301 Kösz, igen valószínűleg az összefoglaló rész lehet.
Ígéretes az 5. rész címe :) -
#300 S1E1: 'Pilot'
S1E2: 'There Is No Normal Anymore'
S1E3: 'A Bright New Day'
S1E4: 'It's Only the Beginning'
S1E5: 'Welcome to the War'
S1E6: 'Pound of Flesh'
S1E7: 'John May'
A 'The Arrival' szerintem az összefoglaló rész, ami zanzásítva tartalmazza az első 4 epizód főbb történéseit. -
Valezius #299 Nem tudja valaki, mi az 5. rész címe?
Illetve találtam egy ilyet: 0. rész : The arrival
Ez miről szól? -
ldavid #298 twitteren írta Lalee, hogy nem csinál mer' semmi új nincs benne -
#297 én meg itt várom a hunsubot az összefoglaló részhez... de ezekszerint nem lesz :D -
#296 jeeeeeeeeeeeee -
#295 Igen, holnap hajnalban jön az ötödik rész. -
#294 Akkor holnap már uj rész jön ugye? :) -
ldavid #293 nyilván, különben nem írtam volna a 4. részes jelenetről :) -
Cat 02 #292 Az előtt levőt :D -
ldavid #291 az összefoglalót? arról írtam az előbb -
Cat 02 #290 Utolsó részt láttad ? -
ldavid #289 megnéztem. elég szar azzal a narrációval.
arra nem is emlékeztem, hogy leszúrták a papot
Tyler1: nem tudhatod, legalább az esély meg van rá
amúgy van a 4. rész elején egy jelenet, amikor Erica leül Tyler mellé a kanapéra, az szerintem tök aranyos :) -
#288 hát aki eddig nem nézte az 40 percből tuti nem kap kedvet hozzá :) -
#287 3 vagy mennyi hónapja nem volt új rész, jó az ha vanxD kicsit visszacsábítja a nézőket meg ilyesmi -
ldavid #286 az ABC attól még hasznot húzhat belőle, ha "pár" ember csak ezután kezdi el nézni -
#285 Faszság akkor is 4 részhez összefoglaló. -
ldavid #284 arra jó, hogy a 4x40 perc helyett 40 perc alatt nézd újra (ha kell) -
#283 4 részből összefoglaló? minek? :D -
Cat 02 #282 Kijött egy összefoglaló. -
Valezius #281 Remélem jó rész lesz, eléggé fájna, ha kamu lenne a 4.rész vége :) -
#280 ááááá tényleg, el is felejtettem. Végre, lesz jó kis scifi. -
#279 Ma már összefoglaló rész jön a V-ből és jövő héten visszatér a további epizódokkal^^
legalábbis eztv-n is jelezve van mára hogy lesz rész, jó lesz ez az összefoglaló, már azt se tudom mi volt eddig... -
#278 A kérdés jó. Az eredeti V sorozatban az idegenek kvázi csak egy "edgar-öltönyt" viselő humanoid hüllőfaj volt, amely szemének számára a napfény veszélyes (ezért az összes V napszemüveget viselt), és mivel eredetileg nem emberi hangon beszélnek, ezért az "öltönyös" idegenek hangja jól halható visszangos volt, ami a beszédszintetizátoruknak köszönhető ( itt egy videó a V - The Final Battle-ből, 3:00 után van egy rész, ahol jól hallható - Figyelem, elképzelhető, hogy Spoileres az új sorozatra (bár nem hinném)). Ez utóbbi miatt az idegenek nem is tudnak másképpen beszélni, ezért beszélnek angolul egymás között is.
Az új sorozatnál hasonló lehet a helyzet, ellenben úgy tűnik, hogy fáj nekik, ha az "öltönyüket" kár éri, lásd megnyúzás, mint büntetés. Feltehetően a sorozatban lévő idegenek valójában valamiféle hibridek lehetnek, vagy legalábbis átalakítottak a Földi misszióra, hiszen a hajóik belseje is az emberi fiziológiához lett készítve.
De ez jelenleg feltételezés, lévén a sorozatban konkrét magyarázat még nem hangzott el. -
#277 Azért, hogy az emberi nézők értsék. -
#276 Az miért van, hogy az idegenek egymás között emberi nyelven beszélnek? -
#275 jaa igaz, de lezárás akkor is lesz már az első évad végén^^ -
#274 Pardon, de nem minisorozat, 2009 májusban a csatornánál még négy évadosként képzelték el, egy évad 13 v. 22 epizódos... -
ldavid #273 mondasz valamit, de ezeknél sose tudni -
#272 minisorozat szóval ah rossz a nézettség ha nem akkor is végigadják, 10 rész vagy mennyi -
ldavid #271 ez csak egy hülye sztereotípia.
az ilyen jóslásoknak, találgatásoknak meg nem kell hinni, folytatják mindkettőt
már van promo is (nem spoileres):
-
#270 Sajnos az USA-beli nézettség számít, és az ottani nézőknek az a sorozat, ahol egy kicsit is gondolkodni kell már, nem igazán bejövős.