V (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A téli záróepizód hozta a formáját, továbbra is pörgõs, látványos és elkerüli a túlzott moralizálást és erõltetett drámát (a'la SGU). Azt kell mondjam, hogy a FlashForwardnál jobban bejön nekem. Az idei Sci-fi felhozatalból abszolute az elsõ számomra.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
jó volt ez a mai rész is
How much can you take,before you snap?
szerintem a készítõk sem mentek nagyon bele
én meg azt nem értem honnan van körömlakkjuk...<#sniffles>#sniffles>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Doki meg tényleg ütõs ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az bõõõõõven elég a "tuknám" kategóriához 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
egyébként kezd körvonalazódni h mit akarnak...majd gondolom Tylernek elmondja az anyja amit a V-krõl tud, õ meg elmondja a csajnak, vagy a csaj meghallja(mint pl. most is meghallhatta volna ha vmi olyat mondd), vagy talán majd meglátja a csajt a V-k "bázisán"...viszont a doki szerepe tetszik, õ be tud kavarni a V-knek😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
am nálam Kasza Tibi lett a sorozat :/ nem igazán jött át és ezen a csaj sem segített. Bár majd ha innen onnan olyan visszajelzéseket kapok, hogy milyen überbrutál irányba indult el, akkor lehet pótolom a többi részt.
Na mind1, a képek miatt megbocsájtok 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
sztem õk szépen összemelegednek majd és lesz egy félig V félig ember vmiXD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Olyan lagymatag a sorozat, megy a maga kis medrében aztán egy-két felütés és csak kapkodom a fejem. Fasza, tetszik eddig
a Tyler gyerek engem is idegel, fõleg most, hogy lesmárolta Laurát <#idiota>#idiota>
Mondom egyedül a feka ér vmit ebbe a sorozatba 😄 az legalább üt, meg ver, meg kemény 😄
De ez a csaj + Tylergyerek szál eléggé kilóg nekem, nem tudom mit akarnak vele kezdeni...
Dale-s szál tetszett, 5h column beszólás ütött rendesen
Kiccsajt meg tuknám, még akkor is, ha ott belül pikkelyes AS?😄?:ASD
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Directory: V - The TV Series Complete
Files:
V TV Series - 1x01 - Liberation Day.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x02 - Dreadnought.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x03 - Breakout.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x04 - The Deception.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x05 - The Sanction.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x06 - Visitors Choice.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x07 - The Overlord.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x08 - The Dissident.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x09 - Reflections in Terror.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x10 - The Conversion.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x11 - The Hero.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x12 - The Betrayal.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x13 - The Rescue.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x14 - The Champion.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x15 - The Wildcats.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x16 - The Littlest Dragon.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x17 - War of Illusions.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x18 - Secret Underground.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x19 - The Return.avi 220.2 MB
4.09 GB in 19 files. Torrent created 199.2 weeks ago.
<#eljen>#eljen>