909
-
#349 péntek estére -
#348 Mikorra várható magyar felirat? -
Borg #347 Szerintem is jó. Kellemes tempóban zajlik az egész, bejövős. -
Cat 02 #346 Puskán van angol.
+ http://www.addic7ed.com/ is back, a többi oldal meg innen szedi -
Verseghy #345 Még nincs felirat? Angolt se találtam.:/ -
#344 Ez se volt rossz rész, pörögtek az események.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Georgi :( -
#343 Sztem nem erről volt szó. Ha jól emlékszem, elhangzik, hogy valamiféle SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiképzés fog történni, ezt mondják neki is. Nem hiszem, hogy tudatában volt annak, hogy kiolvasták az emlékeit.
-
#342 detto xD -
#341 elvakítja a szerelem (egy ilyen csajért én is belemennék:D) -
Valezius #340 Azért elég érdekes, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valaki belemegy abba, hogy megbámulják az idegenek az emlékeit. -
#339 Lehetséges :)
Egyelöre csak annyit tehetünk h türelmesen várjuk a folytatást :D -
#338 csináltak vmit a csávóval a hajón, nem hiába ő a kiválaszott :) szóval hiába mondaná/mondja el, sztem csak ront a helyzeten. -
#337 Értem én de pl. nehogymár ne tudja behivni a fürdöszobába és mondja el halkan :DDD -
Cat 02 #336 06-Apr-2010 V (2009) 01x06 Pound of Flesh
13-Apr-2010 V (2009) 01x07 John May
20-Apr-2010 V (2009) 01x08 We Can't Win -
Verseghy #335 Most hetente lesznek új részek? Melyik napokon jelennek meg? -
#334 A kabát egy dolog, de vajon automatikusan megkapta-e az R6 szurit is? -
#333 jaja azért nem mondta el mert látta hogy ott a kabát kezében és tudja hogy abban kamera van......rá is nézett pedig elakarta mondani.... -
#332 Szerintem el akarta mondani a legutóbbi részben a végén, csak ott volt a kabát a srác kezén. -
#331 Én is pont ugyanigy vagyok a sorozattal :)
anya-fiu kapcsolat valóban eléggé fura, számomra nem tul logikus, a nagy titkolozás helyett igazán elmondhatná egy 17 éves gyereknek, h mi a helyzet... -
#330 Biztos ugyanazt a sorozatot nézzük? :)
Az egyetlen dolog, ami engem egy kicsit irritál, az az anyu-fiacskája vonal, ami egyfelől erőltetett, másfelől rohadt gyenge lábakon áll.
Akció az van bőven, épp az utolsó részben is, végül is eleve úgy kezdődött, hogy két ellenállót megtámadnak. Az előző részben pedig egy támadás és egy robbantás volt. Közben pedig gőzerővel jönnek a háttérinfók arról, hogy mi is a helyzet az "edgár-öltönyös" V-kkel, hogy miképpen befolyásolják a róluk kialakult képet, hogy mik a terveik. -
#329 hát nekem az első rész kivételével az összes többi 1 résznek tűnik :D nagyon lassan folynak az események, oké h még csak az elején járunk de ilyen tempóban elég messze van még fight. -
#328 Hát de még csak 5 rész volt, összeállt a csapat, bemutatták a V-ket, céljukat stb. Nem tom amúgy, engem teljesen lekötött, persze azért remélem lesz harc és nem a drámázás megy vagy 10 részen keresztül, évad felénél meglátjuk. ;) -
#327 de ez így monoton. mióta kiderült h a v-k gonoszok, azóta igazából ugyanaz az összes rész, csak máshogy tálalva :) -
#326 Hát de nem lehet már rögtön az elején, gondolom majd évad végén lesz nagy harc, addig csak kóstolgatják egymást, kisebb csaták lesznek. :D -
#325 na megnéztem én is, sztem kurva unalmas már. igazából semmi nem történik, minden részben csak készülnek, készülnek, félnek, készülnek....
amíg nem lesz igazi harc, addig újabb unalmas szájbarágós bevezető részek jönnek. -
#324 lol -
ldavid #323 :D
-
#322 Sztem ott szag alapján választott. Bár nem tudom egy hüllőnél ezt mégis hogy.. =/
Jó rész volt sztem, de most tuti jön megint vagy 4 rész fosh. :D -
bitbandita #321 Szerintem az emberi test egyrészt az a védőréteg, ami biztosítja a komfortérzetet/életfeltételeket földi ill Földhöz hasonló környezetben (az említett napszemüveghez hasonlítva pl.: az emberi szemük a sajátjuk előtt megfeleltethető a napszemüveghez, vagy pl. az emberi testük megvédi őket a dehidratációval szemben, stb), tehát mintegy szkafander működik, másrészt álca ofkorz. Az meg hogy a hajójuk belsejében elsősorban földi viszonyok az uralkodóak nem jelent semmit. Egyrészt a "színjáték része" másrészt az is lehet, hogy csak nem mutatták meg a hajó azon részeit (vagy azokat a hajókat), ahol a "V" körülmények az uralkodóak. Ez utóbbira elég nagy az esély, mert többször is elég nyilvánvalóan nyilatkoztak arról, hogy mennyire utálnak emberbőrben (undorítónak tartják, büdösnek, stb...), ezért teljesen logikus lenne azt feltételezni, hogy amint lehet levetik magukról. Már ha megtehetik egyszerűen és következmények nélkül, ami persze nem valószínű, lsd nyúzás. -
#320 ...és mert egy részben most több minden történt, mint az első négyben együttvéve. Erős comeback, az biztos, kíváncsi leszek, tudják-e tartani a tempót. :)
-
Valezius #319 Egyetértek, azért szeretem ezt a sorozatot, mert nem untat, mint a FlashForward, és nem kell fognom a fejemet, mint az SGU-nál. :D -
#318 ugyanerre lehet utalas hogy a kiralyno emberi borbe oltozott katonak kozul valasztotta ki az "apat" a tojasaihoz, pedig ha semmi koze nem lenne a kulsojejuknek a belsejukhoz, akkor eleg nagy fassag lenne ez igy -
#317 Biztos is, hogy részükké vált így, avagy úgy, mert különben nem tudnák irányítani megfelelően (érzelmek, izzadás, mimika, érzékelés, fájdalom, egyéb organikus funkciók). Kb. mint egy wh40k-s szervóvért, ami a idegi szinten van összekapcsolva a lakójával. Máshogy nem mén.
Nyilván ha egy ilyen hozzád kapcsolt cuccot lenyúznak rólad, azt nem köszönöd meg. -
#316 Az eredeti V sorozatban a V-k egy ember-V hibridet akartak létrehozni, ami a Föld kolonizációs faja lenne, mert a V-k nem igazán szeretik a Földi viszonyokat. Ez részben abban ütközik ki, hogy kültéren folyton napszemüveget viseltek, részben abban, hogy a bolygó túl "száraz" nekik. A mostani V sorozatban semmi ilyenre nincs utalás eddig, sőt, az űrhajójuk belseje kifejezetten emberi igényeknek megfelelően van kialakítva. Illetve volt egy érdekes motívum, az elkapott Fifth Collumos V-t megnyúzták (egyfajta kivégzés?), de mindezt az emberbőrében. Én ebből arra következtettem, hogy talán az ember bőrük nem csak egy "Edgar-öltöny", hanem komolyabb, talán egyfajta szimbióta vagy hasonló dolog, de mindenképpen a testük része lett. -
#315 Valszeg csak ha terhesek... Ne feledd milyen inycsiklando latvany volt a terhes bigenek a frissen legyilkolt patkanyka... :D -
#314 Akkor ezek most kannibálok?
-
#313 Nem ártana, ha az űrhajó is rajta lenne. -
#312 Ez eddig is nyilvánvaló volt?! "Gyíkok" emberi organikus maskarában. Eleve még szemük is volt az emberi szem alatt stb., szal. nem lehettek hibridek, csak maskarádék. -
#311 Elég jó kis rész volt, szemben az SGU-val vagy a Capricával, itt legalább tényleg pörögnek az események. Az is szép, hogy behozták mellékszereplőnek Lexa Doig-ot (Andromeda, SG-1, Eureka). De sajnos az is igaz, hogy a végén a CGI lehetett volna jobb is. :S
Viszont megdőlt az a felvetésem, hogy valamiféle gyík-ember hibridek lennének Anna és társai, nem, ők valóban hüllők... -
ldavid #310 a CGI a végén tényleg elég szar volt
egyéb: fejléckép jó ez ide nekünk?