V (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy a kacsák a V-k!! :oooo
[NST]Cifu
2010 március.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LasDen
vajon a V-k lopták a kacsáktõl vagy a kacsák a V-ktõl hogy ilyen formációban repülnek???? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jó rész volt. És "Its only the beggining". Ez volt az év utolsó része, én jövõre is nézni fogom, tudja valaki pontosan mikor jön?

modellmaker
Tényleg jó rész volt. (Y)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Jogos. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

[NST]Cifu
Mert a Star Trek és a Star Wars nincs tele ostobaságokkal? 😊))

A téli záróepizód hozta a formáját, továbbra is pörgõs, látványos és elkerüli a túlzott moralizálást és erõltetett drámát (a'la SGU). Azt kell mondjam, hogy a FlashForwardnál jobban bejön nekem. Az idei Sci-fi felhozatalból abszolute az elsõ számomra.

ti elpazaroltátok az esélyeteket múlt héten a csajra, én most benevezek egy anya-lánya kettõsre <#hehe>

jó volt ez a mai rész is

How much can you take,before you snap?

modellmaker
Azért ez nem egy Star Trek, vagy Star Wars, nem kell ilyeneken agyalni. 😄

én inkább az ember-ruhájukon gondolkodnék el, de nem teszem, mert minek? xD
szerintem a készítõk sem mentek nagyon bele
Tyler1
<#rolleyes>

én meg azt nem értem honnan van körömlakkjuk...<#sniffles>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
nah bazmeg....neked honnan van szted??? nekem anyám varta....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#wow3>

Egyet nem értek: a V-knek honnan van útlevelük amíbe a vízumot pecsételik? <#gunyos1>
LasDen
látom ettõl a tyler gyrektõl nem szabadulunk meg egyhamar....én a csajt elküldeném a büdös picsába....én nem haverkodom olyannal aki a borgok szomszédja 😄

Golyo69
😄😄

GGMU

ÁÁá "There will be no peace". Jó ez a sorozat!
Doki meg tényleg ütõs ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kuci06
"tipikus amcsi szõke pompon lány"

az bõõõõõven elég a "tuknám" kategóriához 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

szucsy89
lehet h egy ufo de akkor is dugnám😄

egyébként kezd körvonalazódni h mit akarnak...majd gondolom Tylernek elmondja az anyja amit a V-krõl tud, õ meg elmondja a csajnak, vagy a csaj meghallja(mint pl. most is meghallhatta volna ha vmi olyat mondd), vagy talán majd meglátja a csajt a V-k "bázisán"...viszont a doki szerepe tetszik, õ be tud kavarni a V-knek😄
gibson9
bottal sem nyúlnék hozzá..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem a faszt nem bazdmeg, olyat kapna aztakurva.. dugnám naphosszat

am nálam Kasza Tibi lett a sorozat :/ nem igazán jött át és ezen a csaj sem segített. Bár majd ha innen onnan olyan visszajelzéseket kapok, hogy milyen überbrutál irányba indult el, akkor lehet pótolom a többi részt.

Én csak akkor olvasom ezt a topicot, ha már látt az aktuálist részt is. Szerintem mindenkinek ezt kéne tennie.😊
Spoiler mán, vki még harmadikat se látta xP
Na mind1, a képek miatt megbocsájtok 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

lehet azért, mert kanadai... :p
Darthmushroom
neve kicsit hollandos

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
sztem semmi extra nincs benne, tipikus amcsi szõke pompon lány 😄 de nem rúgnám ki az ágyamból ha már ott lenne 😄😄

Teppik Amon

<#eljen>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Golyo69
én blokkolnám ezt a V -csajost 😄

GGMU

Tyler1
és én is V vagyok<#eplus2>

Bulykin
jaja, a vége ütütt😊
sztem õk szépen összemelegednek majd és lesz egy félig V félig ember vmiXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kill3r21
Húúú a 3.rész utolsó mondatától teljesen lefagytam, totál nem számitottam rá! Jó kis sorozat ez! 😊
hát a mostani rész nagyon jó volt, érdekes dolgok merültek fel amiket jól ki lehet használni
Olyan lagymatag a sorozat, megy a maga kis medrében aztán egy-két felütés és csak kapkodom a fejem. Fasza, tetszik eddig
Laura Vandervoort
Laura a neve? <#idiota>

és te is Tyler vagy! nem szeretlek xD
LOL 😄

a Tyler gyerek engem is idegel, fõleg most, hogy lesmárolta Laurát <#idiota>
De a szõke csaj látta az anyját, így már tudják, hogy õ ki és elmondta neki a Tyler, hogy az anyja nem csípi õket. Ebbõl lehet gebasz..😄
Tyler1
hát ez egyre rosszabb sztem.
Ez a Tyler+V csaj engem halálra idegesít! ez nem a Dawson és a haverok baszki-.- Aztán kezd idegesíteni ez a béke szöveg, nem tudom mi a célja ezeknek a retkeknek de mintha Jahova tanui lennének...minden részben We are of peace always és vki meg hisztizik, mer nem akar békét. Semmi más nem kapcsolódik be a történetbe, csak pap nyomoz, az fbi csaj aggódik, a riporter faszi gyanús, Anna mosolyog, Tyler szerelmes, a feka meg verekszik!
Mondom egyedül a feka ér vmit ebbe a sorozatba 😄 az legalább üt, meg ver, meg kemény 😄

kuci06
Jó volt a rész, tényleg pörgött ezerrel 😄
De ez a csaj + Tylergyerek szál eléggé kilóg nekem, nem tudom mit akarnak vele kezdeni...

"Tyler is the one" Na, ezt nem értettem. A V-k nem tudják, hogy az anyja fontos lesz, akkor meg minek kell a srác?

Dale-s szál tetszett, 5h column beszólás ütött rendesen

Kiccsajt meg tuknám, még akkor is, ha ott belül pikkelyes AS?😄?:ASD

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

[NST]Cifu
Hmmm, az 1x03 megint nagyon pörgõs, annyi minden történik, hogy alig lehet követni. 😊

A Fifth Column (ötödik hadoszlop) utalás nagyon üt 😊))

LasDen
eredetileg volt egy minisorozat...aztán ha jól emlékszem még talán egy TV film is, de ez nagyon necces 😄 és utána még rádobtak egy évadnyit belõle....😄

Herold
Úgy tûnik az eredeti az igen.

Bulykin
ez is csak 1 évados?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

modellmaker
thx!

Herold
Isohunton találtam.

modellmaker
hol találtad? seed van? érdekelne a régi sorozat is.

ez még a régi '83-as lehet
Herold
Ez mi?

Directory: V - The TV Series Complete

Files:
V TV Series - 1x01 - Liberation Day.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x02 - Dreadnought.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x03 - Breakout.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x04 - The Deception.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x05 - The Sanction.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x06 - Visitors Choice.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x07 - The Overlord.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x08 - The Dissident.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x09 - Reflections in Terror.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x10 - The Conversion.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x11 - The Hero.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x12 - The Betrayal.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x13 - The Rescue.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x14 - The Champion.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x15 - The Wildcats.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x16 - The Littlest Dragon.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x17 - War of Illusions.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x18 - Secret Underground.avi 220.2 MB
V TV Series - 1x19 - The Return.avi 220.2 MB

4.09 GB in 19 files. Torrent created 199.2 weeks ago.

Herold
Hogyan szolgáljuk (fel) az embert? <#eplus2>

LasDen
hát igen...még javíthatnak a 2 résszel....de én valószínû maradok tavasszal is 😄

modellmaker
ha nem olyan lesz mint az eheti 😄