V (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
nos😊 perpill a lost utolsó részeire várva... nekem ez a V az elsõ résztõl kezdve tetszik (juliette)

ForzaInter
elsõ 4 rész tényleg gyenge, nekem sem jött be

most kezdtem el nem rég folytatni, és a szünet utáni részek tényleg sokkal jobbak, izgalmasabbaj, pörgõsebbek.

Yo, Bitch!

PetruZ
Á, nem hiszem, valahogy nem lenne... méltó a V-khez egy ilyen húzás. De pl. nyomkövetõ simán lehet, sõt, szinte biztosan van.

(Én nem használtam, mert nem írtam semmi direkt konkrétumot, ill. ahol lehetett, ködösen fogalmaztam. Aki még nem látta, nem hiszem, hogy levágja, mirõl is van szó. 😊 )
Hello

Lehet csak én gondolom rosszul, de nekem Chad-del kapcsolatban az szûrõdött le, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a V-k nem meggyógyították (a még nem is létezõ betegségét<#vigyor4>), hanem megpiszkálták az agyát és irányítás alá vonták. Tehát nem kettõs játszma van, konkrétan szolga lett belõle, és most nekik nyomoz. Máskülönben miért árulta volna el Anna a hadoszlopot?

Az meg, ami Lisával történik, kezd szimpatikus lenni. Tyler karaktere meg tényleg idegesítõ egy kicsit.

Amúgy szerintem az elsõ 4 rész óta tényleg sok elõrelépés történt és jó sorozatot csináltak belõle.

(Érdemes egyáltalán spoilerezést használnom? <#idiota> Csak mert látom mások nem nagyon teszik.)

Attól hogy nem tud a Fifth Collumról, még oda tart érzelmileg 😊
PetruZ
Szerintem a lány nem oda húz, mivel f*ngja sincs róla, hogy létezik. 😊 Joshua egy szóval sem mondta neki, hogy õ Fifth Column-os (bolond is lett volna, ha elárulja magát), csak... kért tõle egy visszautasíthatatlan "szívességet", amit egyszer be fog hajtani. 😊 Nem emlékszem, hogy bárhol, bármikor ott lett volna a lány, amikor a szervezetrõl volt szó. A lány most csak a srác... hmm... "mintavételi pálcájáért" húz. 😉 Mondjuk nekem fura pont vele kapcsolatban, hogy milyen hamar kezdenek az emberi érzések rá is hatni, miközben mondjuk Ryan (a néger) a saját elmondása szerint egy év elteltével vett észre magán változásokat. Jó, sokkal szorosabb kapcsolatban van egy földivel, aki elhalmozza mindenféle érzéssel, de akkor is furán gyors a tempó nála. Bár nem hiszem, hogy ennek van jelentõsége, egyszerû apró baki.
(Egyébként tippem szerint már nem fogja sokáig húzni, az a "szívesség" a záróepizódban az életébe fog kerülni, amiért Tyler megint nagyon meg fog gyûlölni valakit, mivel õ már csak ilyen egyszerû gyûlölködõs fajta...)
Legyen csak áruló, kell a szarkeverés meg az egyensúly.
Most hogy Anna lánya egyre egyértelmûbben a Fifth Collumhoz húz...
Narxis
Jah, mondjuk eszembe jutott, hogy esetleg kettõs játékot játszik a Chad gyerek, remélem nem lett áruló! :p

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

PetruZ
Sztem Chad nagyon is képben van mindennel, amióta a pap elõször beszólt neki valami kétértelmût. Egyáltalán nem hülye, nagyon is okosan játszik. Még akkor is, ha most úgy tûnik, hogy kettõs játékot ûz. Szerintem õ "a" riporter prototípus a sorozatban, a törleszkedõ, könnyen manipulálhatónak látszó, de ravasz figura, aki végül tényfeltárni fog és jól beolvas a V-knek. Legalábbis remélem. 😊
Egyedül talán Tyler karaktere lóg ki a "képbõl", iszonyat hülye, most is, amit lemûvelt... 😞 Jó, a mostani részben az a soldier is bénácska volt ahhoz képest, hogy elõtte Anna jobb keze mennyire be volt sz*rva attól, hogy egy ilyet szabadon engednek a Földön és hogy mekkora pusztítást tud véghez vinni...
Narxis
Na a mai részben annyi eksön volt, hogy csak na. 😛 Ennyi már elég kell, hogy legyen.

Ez a Cset Dekör egy idióta, látszik, hogy riporternek csak jó kinézet kell, agya semmi...Az orvos csávónak a V hajón tetszik a ruhája, ilyen nekem is kell, tök laza, de mégis olyan V-s 😄

Az mekkora volt mikor ott hagyták a terrorista csávónak az árulót, igaza volt, õ azért kell, hogy elvégezze a piszkos munkát.

Király rész volt ez is.

Hát nemtom én nem értek egyet..😊
PetruZ
Ne pont a negyediknél add fel, ugyanis az elsõ négy volt az, ami végtelenül lassú. Utána jött egy hosszabb szünet és most tavasszal folytatódott, klasszisokkal jobb részekkel. 😊
Blasta
Ne vessetek meg érte, de amennyire vártam ezt a sorozatot, annyira nagyot csalódtam benne.
Pedig adtam neki esélyt, négy részt néztem meg most egyhuzamban, de a negyediket már csak két részletben (bealvás) tudtam megnézni, addigra totális érdektelenségbe fulladtam.

Teljesen sablonos, izgalmaktól mentes sorozatnak tûnik, nem is nézem tovább.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ForzaInter
8-as rész is jó volt, kezd alakulni.😊 És most a nézettség is nõtt.

Yo, Bitch!

Totti5
A napokban daráltam le az új részeket és amennyire nem érdekelt, vagy csak mérsékelten, annyira tetszettek az újak. Jó kis sorozat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ForzaInter
A szünet után, egy darabig hanyagoltam sorit, annyira nem volt jó, most kezdtem ujra, 7-es részt néztem meg pont nem rég, ez kurvajó volt. Remélem nem kap kaszát.

Yo, Bitch!

A vége nekem is nagyon tetszett. TSCC rémlett fel bennem,
ott is vannak emberek, akik az ellenség oldalára állnak.
Egyébként szerintem megmagyarázza a tetteit, õ a gyõztes oldalon akar állni, hátha úgy túlélheti.

Amikor Lisát berakták a gépbe mindkét alternatívát el tudtam volna képzelni, azaz azt is, hogy megbukik és azt is, hogy kiderül róla, hogy egy kõszívû földönkívüli. Talán a másik érdekesebb lett volna 😊
Egyébként a film ezen részével az volt a baj, hogy nem volt elég hangsúly Joshua vívódásán, mert az ítélet elég nyilvánvaló volt eleve.

Chad és a fõtitkár (vagy ki) beszélgetése is érdekes volt, utóbbi elmondta a nyilvánvalót, Chadrõl meg kiderült, hogy hiába riporter olyan hülye, hogy magától nem veszi észre. 😊
Herold
Az még nem magyarázza a tettét.

Narxis
Ez durva rész volt, van ám action rendesen, de az azért elgondolkodtató amit a csávó mondott a végén.

Agamemnon
Kössz a tippet, megnézem mit lehet összedobni 😄

Sir Quno Jedi
polomania.hu, azt olyat tervezel magadnak fél perc alatt, amilyet szeretnél és már küldik is

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gondolhatod milyen bolygó lehet, ha sokan inkább a Földet választották <#eplus2>

Lehet saját mintás pólót gyártatni 😊

Jó rész volt, csak az a sok sírás a végére nem hiányzott. 😊
Egyébként miért nem kéri meg senki a négert, hogy meséljen már a bolygójukról, én kíváncsi lennék 😊
Narxis
😄D

Agamemnon
Nem látott valaki "John May lives"-es pólót? Szívesen vennék egyet 😊

Sir Quno Jedi
há ez gáz rész volt. Lekkmostmégjobb, mikor a fecskendõn hagyja az ujjlenyomatát az ellenálló...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

szucsy89
lol😄.ds.a.dS😄S:sd
[NST]Cifu
De, pont ez a lényege a Fifth Collumnak, hogy kifejlõdtek az érzelmeik, miközben a V-knél alapból nem fejlõdtek ki ezek. Feltehetõen ezért volt annyi Fifth Collumos az elõre küldött V-k között, mert az emberekkel való mindennapos kapcsolatnak hála elkezdtek kialakulni az érzelmeik, és ez egyben elidegenítette õket a fajuktól. Legalábbis szerintem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Narxis
Nem abban mások John May követõi a V-knél, hogy jobban átélik az érzelmeket? Tehát pl. jobban kötõdnek egymáshoz és/vagy az emberekhez is.

Narxis
😄DD

valami hasonlóra gondolhatott

[NST]Cifu
Igazából nem értem fekete bõrû V barátunkat. Ha valakinek, akkor neki igazán kellene tudnia, hogy ez esetben az egyetlen cél minél hamarabb Georgi halálát kiváltani, teljesen egyértelmû, hogy már nem lehet az ellenállók hasznára, így a végén lévõ érzelmes jelenet nekem nagyon erõltetett volt.

Ezt leszámítva tele volt fordulatokkal megint a rész. A John May lives teljesen új értelmet nyert... 😊

Narxis
Ez se volt rossz rész, borult a bili pár helyen... 😄

Dzsordzsi neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

John May lives!!!!

[NST]Cifu
Az õs 'V' a hidegháború légkörében született, egy erõs, határozott, egységes idegen faj képét mutatta, akik fejlett technológiájukat adták át az emberiségnek a nyersanyagokért cserébe, legalábbis a fedõszituáció ez volt. A 'V'-k ott kvázi átvették a Föld irányítását, megszállták, de közben a felszínen látványosan együttmûködtek az emberekkel. A diktatúrákban megszokott módon a kritikusokat pedig eltüntették.

Magyarul a mostani sorozatban a 'V'-k sokkal kevésbé tartják hatalmukban az embereket (legalábbis még), mint a régi sorozatban, így kevésbé kellett a közvéleményt meggyõzniük.

Sir Quno Jedi
Ha nyilvánvalóan ellenségesek lennének, avagy túl szervezettek és katonásak, akkor gyorsabban kivívnák az emberek jogos gyûlöletét. Így azonban megosszák az embereket és kényelmesen ellavíroznak a zavarosban, minimális veszteségekkel. Minek frontálisan támadni, ha 1x a buta emberek maguk sétálnak be a karámba.

Hát a mai közönségnek gondolom ez kell..😊 Legalábbis nekem így jobban tetszik, mint ahogy leírtad.
[NST]Cifu
Elég komolyan át lett dolgozva, az eredeti sorozatban a 'V'-k egy fasiszta rendszerhez voltak hasonlóak, sõt, az egész koncepció eredetileg erre épült volna (mármint hogy egy fasiszta erõ leigázza Amerikát, és a helyi ellenállás úgy harcol ellenük, mint anno a Francia ellenállás a náci megszállás alatt), csak idõvel a forgatókönyvet úgy dolgozták át, hogy ez az erõ földön kívüli lettek. A 'V'-k a mostani sorozatban inkább nyájaskodó, behízelgõ fajtának tûnnek, az emberek megnyerésére ezt az utat választják. Az eredeti sorozatban inkább a úgy kell elképzelni, mintha erõdemonstráció lett volna, minden 'V' vörös egyenruhát hordott és napszemüveget viselt, katonás fegyelemmel vonultak fel, stb. Sokkal egyértelmûbb volt, hogy 'gonoszok' voltak.

Az eredeti sorozatban a 'Femme Fatale' (Jane Badler alakította, nálunk a Mission Impossible sorozatból lehet ismerõs) nem a fõ-V volt, hanem csak egy középszintû vezetõ, megbízott feladattal, és saját, komoly ambíciókkal. Igaz, hogy a mostani sorozat még nagyon az elején jár, de el lehet mondani, hogy a régiben sokkal komolyabb volt a 'V'-k közötti rivalizálás, hatalmi harc. Itt ilyesmire eddig nem nagyon láttunk példát.

Én úgy fogalmaznék, hogy az alapkoncepciót leszámítva teljes a "reboot".

Már várom a folytatást. Pedig meg kell mondjam, hogy kicsit gagyi a sorozat, de izgalmas a sztori. Kivitelezéssel vannak szerintem gondok. Meg én olyan vagyok, hogy ha már elkezdtem nézni, akkor be is fejezem.😊 Amúgy lenne egy kérdésem azokhoz, akik ismerik és látták az eredeti sorozatot anno. Mennyire írták át a forgatókönyvet? Mennyire lett átkonvertálva a korunkba? Vannak nagyobb módosítások?
Tyler1
észrevettem sajnos :/

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zomil
sajnos ezzel a részleggel nem nagyon foglalkoznak a modik 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tyler1
már írtam modi topikba, hogy rakják be 😊 egyenlõre nem sok sikerrel 😄

Herold
ST-t nem ismered véletlenül?

[NST]Cifu
Off

Itt hol is látható az én nevem? 😊
Nincs jogosultságom ebben a fórumrészben, maximum büntipontot tudok osztani.

Tyler1
õ mindenhova beleolvad😄

Néger arc picit beleolvad a sötétségbe, valami világosabb kéne 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tyler1
Georgie nem fõszereplõ, õ csak csatlakozott az ellenálláshoz 😊 azt nem tudom mi lesz a karakterével, de egyik promon sem volt rajta.

Ezeket szerint Georgit tényleg kiírják. Bár eddig is csak szenvedésnek éreztem a karakterét. Valójában szinte semmi szerepe nem volt a történésekben, csak úgy "ott volt" néha...
Narxis
Akkor tedd be. :p

[NST]Cifu
Nekem tetszik. 😊

[NST]Cifu
Szerintem anyuci is elkezdett átalakulni, lásd döglött patkány jelenet. Az a szer, amit a dokinõ adott, lehet, hogy ezt gyorsítja fel / teszi lehetõvé. Az epizód végén lévõ jelenet szerint hüllõktõl szokatlan módon az embrió nem tojásban van, hanem a méhben elevenen fejlõdik.