V (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most kezdtem el nem rég folytatni, és a szünet utáni részek tényleg sokkal jobbak, izgalmasabbaj, pörgõsebbek.
Yo, Bitch!
(Én nem használtam, mert nem írtam semmi direkt konkrétumot, ill. ahol lehetett, ködösen fogalmaztam. Aki még nem látta, nem hiszem, hogy levágja, mirõl is van szó. 😊 )
Lehet csak én gondolom rosszul, de nekem Chad-del kapcsolatban az szûrõdött le, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az meg, ami Lisával történik, kezd szimpatikus lenni. Tyler karaktere meg tényleg idegesítõ egy kicsit.
Amúgy szerintem az elsõ 4 rész óta tényleg sok elõrelépés történt és jó sorozatot csináltak belõle.
(Érdemes egyáltalán spoilerezést használnom? <#idiota>#idiota> Csak mert látom mások nem nagyon teszik.)
(Egyébként tippem szerint már nem fogja sokáig húzni, az a "szívesség" a záróepizódban az életébe fog kerülni, amiért Tyler megint nagyon meg fog gyûlölni valakit, mivel õ már csak ilyen egyszerû gyûlölködõs fajta...)
Most hogy Anna lánya egyre egyértelmûbben a Fifth Collumhoz húz...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyedül talán Tyler karaktere lóg ki a "képbõl", iszonyat hülye, most is, amit lemûvelt... 😞 Jó, a mostani részben az a soldier is bénácska volt ahhoz képest, hogy elõtte Anna jobb keze mennyire be volt sz*rva attól, hogy egy ilyet szabadon engednek a Földön és hogy mekkora pusztítást tud véghez vinni...
Ez a Cset Dekör egy idióta, látszik, hogy riporternek csak jó kinézet kell, agya semmi...Az orvos csávónak a V hajón tetszik a ruhája, ilyen nekem is kell, tök laza, de mégis olyan V-s 😄
Király rész volt ez is.
Pedig adtam neki esélyt, négy részt néztem meg most egyhuzamban, de a negyediket már csak két részletben (bealvás) tudtam megnézni, addigra totális érdektelenségbe fulladtam.
Teljesen sablonos, izgalmaktól mentes sorozatnak tûnik, nem is nézem tovább.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Yo, Bitch!
Egyébként szerintem megmagyarázza a tetteit, õ a gyõztes oldalon akar állni, hátha úgy túlélheti.
Amikor Lisát berakták a gépbe mindkét alternatívát el tudtam volna képzelni, azaz azt is, hogy megbukik és azt is, hogy kiderül róla, hogy egy kõszívû földönkívüli. Talán a másik érdekesebb lett volna 😊
Egyébként a film ezen részével az volt a baj, hogy nem volt elég hangsúly Joshua vívódásán, mert az ítélet elég nyilvánvaló volt eleve.
Chad és a fõtitkár (vagy ki) beszélgetése is érdekes volt, utóbbi elmondta a nyilvánvalót, Chadrõl meg kiderült, hogy hiába riporter olyan hülye, hogy magától nem veszi észre. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jó rész volt, csak az a sok sírás a végére nem hiányzott. 😊
Egyébként miért nem kéri meg senki a négert, hogy meséljen már a bolygójukról, én kíváncsi lennék 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ezt leszámítva tele volt fordulatokkal megint a rész. A John May lives teljesen új értelmet nyert... 😊
John May lives!!!!
Magyarul a mostani sorozatban a 'V'-k sokkal kevésbé tartják hatalmukban az embereket (legalábbis még), mint a régi sorozatban, így kevésbé kellett a közvéleményt meggyõzniük.
Az eredeti sorozatban a 'Femme Fatale' (Jane Badler alakította, nálunk a Mission Impossible sorozatból lehet ismerõs) nem a fõ-V volt, hanem csak egy középszintû vezetõ, megbízott feladattal, és saját, komoly ambíciókkal. Igaz, hogy a mostani sorozat még nagyon az elején jár, de el lehet mondani, hogy a régiben sokkal komolyabb volt a 'V'-k közötti rivalizálás, hatalmi harc. Itt ilyesmire eddig nem nagyon láttunk példát.
Én úgy fogalmaznék, hogy az alapkoncepciót leszámítva teljes a "reboot".
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Itt hol is látható az én nevem? 😊
Nincs jogosultságom ebben a fórumrészben, maximum büntipontot tudok osztani.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.