V (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Már örültem az elején, hogy végre lesz valami New Yorkon kívül, de igazából nem volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként ha megfigyelted, a V-k eddig lõfegyvereket nem nagyon használtak (leszámítva a Pilotban látott felrobbanó szondát), csak késeket és ilyen pengés "mini-kasza" jellegû fegyvereket.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meg az sem igaz, hogy ne lenne egy szimpla akármilyen átlépõs, vagy láthatatlan bio-szkennerük, amivel rögtön megejthetnék a leválogatást... 😊
De lehetne még folytatni az üzenet hackelésével, meg az érzelmi vizsgálat fura eredményeivel is, de hagyjuk. 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyelöre csak annyit tehetünk h türelmesen várjuk a folytatást 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
13-Apr-2010 V (2009) 01x07 John May
20-Apr-2010 V (2009) 01x08 We Can't Win
GGMU
anya-fiu kapcsolat valóban eléggé fura, számomra nem tul logikus, a nagy titkolozás helyett igazán elmondhatná egy 17 éves gyereknek, h mi a helyzet...
Az egyetlen dolog, ami engem egy kicsit irritál, az az anyu-fiacskája vonal, ami egyfelõl erõltetett, másfelõl rohadt gyenge lábakon áll.
Akció az van bõven, épp az utolsó részben is, végül is eleve úgy kezdõdött, hogy két ellenállót megtámadnak. Az elõzõ részben pedig egy támadás és egy robbantás volt. Közben pedig gõzerõvel jönnek a háttérinfók arról, hogy mi is a helyzet az "edgár-öltönyös" V-kkel, hogy miképpen befolyásolják a róluk kialakult képet, hogy mik a terveik.
amíg nem lesz igazi harc, addig újabb unalmas szájbarágós bevezetõ részek jönnek.

Jó rész volt sztem, de most tuti jön megint vagy 4 rész fosh. 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nyilván ha egy ilyen hozzád kapcsolt cuccot lenyúznak rólad, azt nem köszönöd meg.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Viszont megdõlt az a felvetésem, hogy valamiféle gyík-ember hibridek lennének Anna és társai, nem, õk valóban hüllõk...