909
-
#549 Az egyik legjobb sorozat ami eddig készült, csak ajánlani tudom mindenkinek. A magyar neve "A drót". -
#548 Ez miféle? -
#547 nos... kicsit off a dolog...
amíg nincs V
-> The wire
isohunt-on fent van
imdb 9,7:10 -
Cat 02 #546 De ő ember, nem V. -
Valezius #545 Val terhessége után erre nem látok sok esélyt. -
Borg #544 Szerintem valami olyasmi lesz, hogy náluk csak a queen képes a reprodukcióra. És ez a sebezhetőségük. -
Valezius #543 Igaz, hogy erősebbek, de lehet, hogy egy frontális támadás túl nagy árat követelne. Annak a pár tojásnak az elvesztése is mekkora sokk volt :)
Jó előkészítéssel a veszteség drasztikusan csökkenthető. -
#542 lol, van egy arca :D -
#541 De kár, hogy vége az 1. évadnak.
-
#540 Kösz az újakat az eztv.it-nek megtaláltam hdban, a réginek majd nekiesek ha a Macgyver részek lejöttek és kiírtam őket.Tényleg venni kéne már egy külső hdd-t -
#539 az új úgy vagyon hogy:
"v.2009 s01exx mkv" xx=1-12
ha így írod be isohunt-ba akkor 1,4gigás 720HD-ket tudod leszedni
a régi az meg.... pontosan nemtom hogy kerestem rá de tuti fent van 8-9Gb egy pakk -
#538 Az újra se találtam rá :P Szerencsére ott az eztv.it.De egy linket meghálálnék. -
#537 az eredeti tényleg fent van isohunt-on :)) -
#536 Az emberi érzelem nem hiszem hogy kellhet nekik, hiszen azokból lett a Fifth Column, akikben emberi érzelmek alakultak ki.
#535: vizet. -
#535 Az eredeti sorozatban mit kerestek itt? -
#534 Szerintem egyáltalán nem az evésről szól az egész, annál bonyolultabb lehet az ittlétük, mert akkor nem kellett volna beépülniük. Sokkal erősebbek nálunk és a technológiájuk is fejlettebb, nem sok értelme lenne jópacsizni itt velünk. Nekik arra lehet szükségük amik nekik nincs: ez pedig az érzelem és az emlékek sokszínűsége lehet. Lehet, hogy ebből lesz Anna "áldása" is, ezekből nyeri az erejét. -
Hoz_Hun #533 Szerintem nem kajára kellünk nekik. Szerintem rabszolgákat akarnak. Először függővé teszik az emeberiséget a fajuktól. Totális kontrol és befojás. -
Hoz_Hun #532 Én Marcusnál úgy gondoltam azért mondta ezt a végén, mert amolyan gúnyolódott. Lám-lám, a halálba sem menekülhetsz előlünk. Szerintem ki akarják vallatni szegény. -
#531 Marcus érdekes figura.. de ahogy beszervezte Kyle-t.. én túl sok jót nem remélek tőle
ha nagyon el akarta volna tenni Anna-t az útból, már rég megtehette volna..
Az meg ugyancsak érdekes hogy Lisa-t királynőmnem szólította Joshi, pedig nem oly rég állt csak át igazán.
-
#530 Embörök! egy elmélet..
eddig csomóan azon kattogtak hogy mire kell ez az előkészítés, ahelyett hogy lerohannák a bolygót és megölnének mindent humánt..
az ötlet az évadzáró első képsoraiban vágott be!
vagyis az a helyzet hogy az "első fázis" amit nem tudott anna tökéletesen lefolytatni -> ennek lesznek következményei
szóval ezek a hüllők szerintem inkább megennék az embert, mintsem elpusztítanák! Az a kutató katona is amelyik elvitta Ryan nőjét, milyen jót falatozott már szerencsétlen szarvasból...
A kutatás amit a "live onboard" program keretében műveltek, pedig arra irányulhatott hogy hogyan tudják befolyásolni nagyobb tömegben a német hogy karánban maradjanak -> 'hallucinogén interogációk'
ember=V kaja
más ötlet? -
Valezius #529 Én jobban örülnék, ha nem magyaráznák ki, hanem anélkül menne tovább a sorozat :)
Ha nem terraformálás, akkor az emberiség teljes kiirtásának első lépése lehet. :)
Marcusnál nekem még nem egyértelmű, hogy a hadoszlop tagja. A végén a Welcome back, jelentheti azt is, hogy ismét a fajtád között vagy, végre meggyógyultál. Bár amilyen a hozzáállásuk az eltévelyedettekhez, talán valószínűbb a másik verzió.
Egyébként a Joshua szájából elhangzott "köszönöm királynőm"-re figyeltem fel. Lehet, hogy az ellenállásnak is lesznek majd tojásai :) -
#528 Am. szerintem ez a vöröses felhőmozgás szvsz a terraformálás első fokozata, nem? Vagy a V-knek jó így a bolygó ahogy van? De az biztos, hogy kimagyarázzák majd, de Anna jobb keze az a csávó nagyon vészjóslóan viselkedett, nagyon le akarta állítani Anna-t, hogy ne tegye ezt. -
Hoz_Hun #527 Nagyon jó volt. Persze kissé lassú folyású a sorozat, de valahogy végig lekötött. Annát játszó színésznő kiválló a szerepre szerintem.
A vörös ködöt meg ki tudják magyarázni ha muszáj nekik: gyógyító felhő, vagy légkör tisztító, vagy hazudnak valami hasonlót, a "hívők" úgy is mindent benyalnak. Ha meg árt a köd az emebreknek már úgy is mindegy. :)
Amúgy belegondolva egy ilyen szituba, átlagos emberkén biztos én is V fan lennék. -
#526 Ez az évadzáró ütött.Állítólag az SGU-ban is egy WTF-es cliffhangerrel zárják az évadot. -
ldavid #525 majd megmagyarázzák valami véletlen légköri szennyezéssel, amit a hajók okoztak
az emberek meg majd el is hiszik - kamerahiány esete -
Valezius #524 "A chad sokkal visszafogottabban fogja támogatni a V-ket."
Azok után, hogy felégették az eget? A legkisebb támogatásért felkötnék az első fára árulásért :) -
#523 Hát az előző részben is nehezen tudott ellenállni a néger faszi az "áládásának". Mérgesen behúzta a függönyt, az a jelenet asszem. -
bitbandita #522 "Az új hajóflottában lehet majd egy új királynő is akár. Tehát a kis picsa azért volt olyan mérges, mert elbaszta az első fázist és félt, hogy lebassza érte az új flotta."
Nem, Királynő csak egy van. Bár érdekes a gondolat, mivel a V-k szerveződése egyértelműen a rovarokéra hajaz (hm érdekes, hüllők, rovar szerű szerveződéssel) és ha pl a méhekből indulunk ki, akkor abszolút elképzelhető több királynő, ha mondjuk a flottákat kaptárakhoz hasonlítjuk: minden kaptárban van egy királynő.
De szerintem itt nem ez a helyzet. Sokkal elképzelhetőbbnek tartom, hogy Anna az egyetlen, a "hivatalos" királynő, a lánya pedig - innentől kezdve - a renegát V-k szemében "A" királynő. -
bitbandita #521 Néztem. Azért írtam. -
semmikozod #520 Jó lesz ez gyerkőcök. Így kell szórakoztató sorit írni. A stargate-sek igazán példát vehetnének róluk. Ők 12 részben többet írtak, amit azok fognak 3 évad alatt. :D
Amúgy úgy hiszem szerepcsere lesz itt.
Az új hajóflottában lehet majd egy új királynő is akár. Tehát a kis picsa azért volt olyan mérges, mert elbaszta az első fázist és félt, hogy lebassza érte az új flotta. Mittomén csak spekulálok.
A chad sokkal visszafogottabban fogja támogatni a V-ket.
A Ryan átall és újra V lesz.
Joshua lesz az új Ryan.
A picsa jobbkeze meg egyértemű, hogy 5-ös. Úgy látszik ő álcázza magát a legjobban.
A franba hogy most várni kell egy évet, addig elfelejtem mi történt. :D -
#519 Oké, de azokat is ennyire meg tudja "hülyíteni" akik már amúgy teljesen elszakadtak tőle és tudják mi az igazság, és ellene vannak? -
#518 persze h kepes, mar szokszor mutattak.. amikor osztja az aldast a hajon minden v-nek, azok meg mosolyogva megzombulnak, ez ugyanolyan volt -
#517 Biztos hogy átáll, nagyon undorral nézett Annara a végén, hacsak nem manipulálja majd valamivel.
Amúgy amikor Anna és Ryan jelenet volt, ott mi is történt? képes manipulálni, befolyásolni, agytmosni a fajtársait valahogy? ( lehet volt már erről szó, és a filmben is csak elkerülte a figyelmemet ) -
#516 Chad..
már bocsi, de ha a saját szemeddel látod hogy valki szúrkálja a fajtársadat, ezután az élmény után még mit van filóznivalód? -
#515 Persze. Csak azt is nézd, mire válaszoltam...
-
bitbandita #514 "..Szóval biztosan nem "étkeztetési menáger" lehetett.."
Tábori lelkész volt. -
#513 Elhangzott egy korábbi részben, hogy Jack két év frontszolgálatot húzott le Afganisztánban, és amit ott látott... annál még az is jobb volt, hogy itthon egy eldugott, csak elvétve látogatott templomban vegetált azzal a néhány hívővel. Meg volt némi utalás, hogy van fogalma utcai harcokról és volt a kezében már fegyver "élesben" is, nem csak gyakorlásra. Vagyis volt olyan helyzetekben, ami után úgy döntött, hogy az erőszak nem lehet megoldás. Szóval biztosan nem "étkeztetési menáger" lehetett. :)
Bár az eddigi részekben is látszott, hogy van benne kétség, próbál ragaszkodni a formalitásokhoz, de ahogy egyre tehetetlenebbnek érzi magát, úgy kezdenek "visszacsúszni" a régi reakciók.
Mondjuk nekem ő a kedvenc karakterem, ezért óhatatlanul is jobban figyelem a jeleneteit, szövegeit. :)
Chad továbbra is kakukktojás, de én tartom, hogy nem fog egyik oldalra sem állni, akármilyen is most a látszat. És szerintem nem csak azokból a forrásokból kapja az infóit, amiket mi látunk...
-
#512 Persze, sok dolognál muszáj beletörődni, hogy ez egy film és azért történnek így a dolgok, de nekem abszolút nem tűnt furának, hogy nincs kamera. Tényleg a kamerás ruhákról meg is feledkeztem.... az is ad egy komoly kontrollt a V-k kezébe.
Chad-et manipulálják, ehhez nem kell kívülről nézni, egy ilyen ambiciózus, karrierista riportertől(gyak. ő a megtestesült, idegesítő, kérdezősködő médiaképviselő ami sok filmben van) elvárná az ember, hogy jobban utána nézzen a dolgoknak. Én amúgy arra is gondoltam, hogy a karrierje miatt(mostani rész végén amit Anna mondott neki...) nem akart jobban beleavatkozni a dolgokba, de talán most, hogy látta a valóságot megváltozik.
Remélem ez nem így lesz, jó lenne ha nem lenne sima V vs. Ember harc, főleg, hogy érdekes karakterek.
Nem is kell, hogy akcióhős legyen csak álljon a lábára, legyen határozottabb mint ahogy tette is az évadzáró legvégén. Kiállt a véleménye mellett, eldöntötte, hogy mit akar, melyik oldalhoz áll stb. Eddig számomra kicsit, olyan megfigyelőnek tűnt aki legbelül ádáz harcot vív magával, hogy melyik oldalt válassza. Mert ebben a harcban senki nem maradhat és nem is lesz semleges. -
#511 +l -
#510 ha mindent látnának a V-k akkor gyakorlatilag semmi esély nem lenne... másrészről ugyebár a földön levő dolgokat akarták megfigyelni olyan cefet módon
amcsi tengón amelyik megáll partközelben kémkedni iszonyatos hipercuper optikákkal az is a külső világot kémleli, nem a hajó belsejében forgatják a big bruthert
sajtótájékoztatón is amikor halkan beszélnek egymással, azt is elvileg tökéletesen láthatta/hallhatta volna valki a megfigyelőben.. -> ez film
kábé ennyi a magyarázat
nézd meg a parlamenti naplót.. az általam igen tisztelt képviselő urak nagyon okosan a szájuk elé teszik a kezüket ,mert tudják hogy megy a közvetítés és van aki letudná olvasni a szájukról hogy mit beszélnek (lenne is botrány:) -> ez nem film
Chad? hááát.. mostani terroristás világban kinek hihet az ember? példul ha holnap jönnének az ufók, és az egyház elkezdene pattogni... te kinek hinnél? én tuti nem a hittérít maffiának
az egy dolog hogy te látod az eseményeket, de próbáld a karakterek szemszögébő tekinteni a dolgokat..
Chad az elején sokkal gyanakvóbb volt a V-kel szemben, ami akkor változott meg gyökeresen amikor a néger politikus elszólta magát neki hogy az ingyenes gyógyítás, és egyebek -> totál nem használnak egy mai világ rend számára -> azaz nekik ország irányítoknak, milliárdosoknak
nemtom lejön e, hogy mire gondlok..
Joshi vagy ki lesz menekítve, vagy ahogy Ryan visszalett csábítva, fel lesz használva az emberek ellen -> magyarán csak emberek és V-k egymás ellen fognak már harcolni
Jack meg nem valami volt akcióhős... csak tábori orvos volt
szóval attól hogy valki 44-ben D napon katona volt még nem biztos hogy esetleg nem futár vagy étkeztetési menáger volt:)