V (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(színészkedésre értem😊
hátha ezután jobban felkapják..
érdekes elmélet, de sztem lehet hogy mostanság a sorozatok jobban fizethetnek nekik mintha csak egy filmet készítenének
Elég a CSI-re gondolni vagy néhány más alkotásra amiben fel fel tünnek egyre jobban az ismertebb filmszínészek
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nem kéne ebbe az irányba elvinni a totyikot😊
egyébként ha jól tudom még 1db rész van ebbõl az évadból... mi lesz velünk???
HA valki talál Erica-s vidijót az viszont jöhet! <#zavart1>#zavart1>
Verseghy te ne klikkelj 😊
hiába, minden sorozatnak az eleje jó, amíg izgi..
Chad-re kíváncsi vagyok mikor esik le a tantusz nála, ennyire manipulatív csak nem lehet már... valmint Tyler-t is ideje lenne beavatnia az annyának mielõtt megnyúzzák
jó rész volt na😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De azért köszi az infót!😊
Elhiszed, hogy engem nem érdekel pucéran?
Nem tudom tudtátok-e (nem olvastam vissza), de az Annát játszó Morena Baccarin játszik egy 2008-as filmben a Death in Love-ban (IMDB). Na ez csak azért érdekes mert tök pucéran mutatják egypárszor.
Ha már volt itt akkor bocs érte.
De ez ok lehet arra, hogy JOshua hamar behajtsa az az adósságot.
Ha Anna bízik Joshuában, akkor vagy bíznia kell Lisában is, vagy azt kell feltételeznie, hogy átverte a tesztet.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Chad pedig igen hamarosan beáll a fif kolumn-hoz... (õ lesz a titkos adu)
egyébként egy lehetséges folytatás sztem: Lisában felülkerekednek az érzelmek, elszökik a hajóról (talán késõbb be is áll a felkelõk közé)
viszont így hogy meglegyen a balance, Chadet Anna szövetségesévé teszik az írók, de a végén rájön a turpisságra és átáll a hadoszlophoz..
egyébként az egész story-ban ez Tyler nevezetû (kistákeny) a legiritálóbb a számomra (kimodottan fáj)
mindezek mellett ÚJ, izgalmas, és HD formátumban elérhetõ😊) Juliette alakítása meg önmagában elég😊
Chad pedig azért kavar, mert eddig úgy tünt hogy gyanakszik, de miután látta hogy a terroristák "civileket" lõdöznek miattuk így úgy gondolta mégis a gyíkoknál teszi le a garast (sztem ez gyorsan változni fog)
azt is eltudom képzelni hogy Jack (pap) majd jól felhasználja ,hogy dezinformálja Anna-t...
Anna-nak egyébként jó virgácsai vannak😊 feltünt valkinek hogy olyan furán pislog.. tutira kilóg lóláb (ideje lenne valkinek észrevenni)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nekem még nem sikerült kitalálni, hogy most ez a Chad kivel is van. Lehet, hogy még az írók se.
Azt meg már évek óta nem tudom, hogy mi értelme úgy kezdeni egy sorozatepizódot, hogy bevágnak valamit a végébõl vagy a közepébõl, és csak utána kezdik el. Le kéne már szokni errõl a baromságról...
nekem ami speciell nem tetszik a sorozatban ez a Tyler nevû hülegyerek (olyan gagyibirka)
másrészrõl pergõs, és mások számára legyen bár bugyuta nekem akkor is tetszett ez a rész is
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ