25
  • LouisWu
    Én gyakrabban hallom kb. gúgülnek ejtve.
  • blessyou
    mi a rák miatt aggódnak, mégis tudnak meg róla egy, a házáról kékült fénykép alapján, vagy, ahogy megy a boltba? Jó dolgukban már nem tudják, mibe kössenek bele, mert ha nem tudnak valamit betiltani, akkor talán a többi ember rájönne, hogy nincs rájuk akkora szükség...
  • gz8
    Google-lal, ti. google ~ gúgol (l. még tyúkól; az se tyúkóllel :D )
  • KillerBee
    Érdekes, hogy épp az az állam ágál ennyire a Google ellen, amely a leginkább lábbal tapossa a polgárai információs szabadságjogait. Talán csak nem elterelés az egész felhajtás a Google-lal?
  • Ferrer
    És ha Google = gúgli? :DD Neokoskoggyá!
  • LouisWu
    A cikk második szava helyesen: Google-lal (vagy Google-lel).
  • Misi az ezredes
    Mivel tudnak visszaélni? Elkövetek egy bűncselekményt és a fénykép alapján azonosít? Vagy megkeres és (Önkielégíti) magát?

Ostobaság az egész. Fölösleges vita. Fölösleges pénz kidobás. Ha nem akarja hogy lefotózzák akkor húzzon zacskót a fejére és ponyvázza be a lakását. Bár nem értem miért gáz az, hogy a ház szám látható. Úrr isten és ha a cipőm az ajtóm elött hagyom akkor menyek reklamálni? Színvonal meg van.

Elnézést a hangnemért csak eléggé felidegesített.
  • joshua
    nyenyenyenye láthatják a házam

Amúgy nem úgy van, hogy ha valami sérti a jogaidat a képen, akkor kérésre csinálnak vele vmit?
  • Camouflage
    Az elottem szolok fognak legeloszor felhordulni, mikor valaki visszael a roluk/hazukrol/kutyajukrol keszlt kepekkel. Miert nem lehet megerteni, hogy valakinek nem tetszik az, ha fenykepezik ot vagy a hazat es boldog-boldogtalan barmikor megnezheti a vilaghalon? Most akkor lehet fikazni, es konzervativnak belyegezni.
  • tar86
    Ha annyira helyénvaló ez a nagy fényképészkezdés, akkor a zsidó állam miért titkolja hogy hol rejtegeti a az atomrakétáit?
  • wolruf
    Távozz tőlem Sántán! A lelkem nem adom... az egy olyan... hát egy ilyen... tudod, az a... szóval a fejem körül az az izé... ja, nem... (Bájkeverő után szabadon... )
  • B0nFire
    Ti ezt nem érthetitek! Ha lefényképeznek, azzal ellopják a lelketeket! Isten bizony, így van!
  • Lost Lont
    "A Google-val folytatott..."
    Google-lel.
  • neoG
    Téged meg majd a google perel be,amiért lefényképezted az autójukat:)
  • Misi az ezredes
    Úgy olvastam 3-tól 6 hónapig húzódhat az adatbevitel és feldolgozás.
  • Misi az ezredes
    Szerintem igen nagy butaság azon kötekedni hogy kit fényképeznek le és mikor.Inkább örülnének annak hogy van olyan cég amelyik ilyen forradalmi térképrendszert készít. Inkább foglalkoznának igazi problémákkal.Szégyen hogy az emberek nem tudnak már min vitázni és egy teljesen az emberek álltal elofadott dolgból kezdenek ilyen nagy dolgokat csinálni. (Nem az 51-es körzetbe akartak bemenni !!ISTENEM!! )

Ma végig mentem az Örs Vezér Téren este és megkérdeztem néhány fiatalt hogy mit gondolnak erről. Közölték sokat és rendszeresen használják. És remélik magyarország is meg lesz csinálva így. Ekkor közöltem, hogy majd meg lesz már volt az sg-n hír róla. Nagyon meglepődtek és örültek neki. Hisz vicces és egyben nagyobb élmény is egy olyan térképen nézni a belvárost ahol körbe tudsz fordulni és nézheted a házakat. Persze itt a lényeg az hogy nem felülnézetből.
  • Papirzacsi
    Kezd szánalmasba átmenni ez az adatvédelmi biztososdi. Mindenki papol arról, hogy ez meg az sérti mások adatvédelmi jogait, miközben naponta hívnak fel ilyen-olyan cégek/telemarketingesek a mobilomon mindenféle hülyeséggel,miközben tudják a nevem, címem, cipőméretem stb. Holott gondosan ügyelek arra, hogy mindig nemet mondjak az adataim 3. félnek történő átadására. Lehet itt kéne kezdenie a tisztelt biztosoknak a munkát, nem pedig a google szaros fényképein lovagolni.
  • KillerBee
    A Google mindenkinek emberközelbe hozza távoli országok városait. Szerintem hallatlanul hasznos dolog. A f@szkalap jogászok meg bürokraták meg ott tesznek keresztbe, ahol tudnak. Föltehetően valamiféle büntetés kiszabásában sántikálnak, azon majd lehet keresni jól.
  • 5c0rp330n
    "de emellett szükség van a házak felismerésének megakadályozására is"
    aki ilyet mond, van halvány elképzelése róla, hogy mi a lényege a Street Viwe-nak? sok szerecsétlen jogász ennyire unatkozik? ez is mutatja, hogy mennyire semmi érdemleges dolguk nincs ezeknek a bürokrata senkiháziknak.
  • 7evenb

talán így...
  • 7evenb
    Nem rég láttam a Kálvin térnél (pontosabban, a Szabó Ervin térnél), aztán lefotóztam.
  • joshua
    Szerintem a Google Earth-t is be kéne tiltani...felismerhető rajta egy ház teteje Ezt nem kéne hagyni. Indítsunk kapányt a Google Earth ellen!
    Sőt ha már itt tartunk, akkor mindenki törölje ki a fényképet készíteni tudó készülékéből azon fényképeket, amelyeken arcok, házszámok, illetve rendszámok láthatók
  • xido
    mikorra applikálják be Budapestet?
  • neB
    Ekkora hülyeséget mit félnek az emberek? Akárki arra jár az utcán megnézheti a házát. A másik meg hogy a kutya se vesz tudomást róla hogy kinek a feje van kitakarva... **** jogászok.
  • KillerBee
    Mikor fogják betiltani a közterületen való fényképezést úgy általában? Úgy tudom, Nagy-Britanniában a gyakorlat - ha a törvények még nem is - már ehhez közelít.