144
őkiő?
-
ldavid #24 mamamamaaa -
#23 Nekem ez az egyik kedvenc "klipem" tőle :D
-
#22 csak kanos vagy rá .. 2x rejszolsz a sunára és már nem is fog tecceni .. -
#21 Nekem 2 albuma is megvan, nekem nagyon bejön, youtubeon van egy saját csatornája, ott be lehet tekinteni a szinfalak mögé, szerintem nagyon aranyos csajszi.
+fav -
#20 egész jó :D. -
#19 -
#18 :DD -
#17 it's a trap! -
#16 wut
-
#15 Lady Gaga? hmmm... a Poker Face Remix elég sokszor megfordul a winampban...
Poker Face (remix)
-
#14 lédi kaka
-
#13 a muff jól néz ki. -
#12 erre a kérdésre számítottam XD
természetesen még jópár dal felhangzott közben, de ez maradt meg XD -
#11 szar a suna -
#10 repeaten volt a lejátszó, vagy ilyen gyorstüzelő vagy? :D -
#9 ez szólt a háttérben, amíg én egy kibaszott szép lánnyal hancúroztam XD -
#8 Hallgatunk :P
"kellemes emlékem kötődik ahhoz a zenéhez :)" -
#7 a poker face nekem tetszik, de lehet azért, mert egy nagyon kellemes emlékem kötődik ahhoz a zenéhez :) -
karajjj #6 Stefani Joanne Angelina Germanotta azaz Lady GaGa (New York, 1986. március 20.), egy amerikai énekes, dalszövegíró, zenész. New York Yonkers kerületében született, de Manhattanben nőtt fel., ahol a New York University Művészeti Szakára járt. 20 évesen kezdett el dolgozni az Interscope Records-nál mint dalszövegíróként, ahol többek között a Pussycat Dollsnak is ír dalszövegeket. Zenéjére hatással vannak több Glam rock előadó, mint példásul David Bowie és a Queen. És a 80-as évek popénekesei, mint például Madonna és Michael Jackson.
2007-ban az énekes-dalszerző Akon szerződtette őt saját lemezkiadójához a Kon Live Distributionhoz, és ő volt bemutatkozó a bemutatkozó albumának egyik producere is. 2008-ban jelent meg Lady GaGa első albuma The Fame. Az albumról addig négy kislemez jelent meg, melyek közül 2, a Just Dance és a Poker Face szinte minden slágerlistát vezetett világszerte. A Just Dance-ért még a 2009-es Grammy díjra is jelölték a Legjobb Dance kislemez kategóriában.
folytatás -
#5 énsem értem mi a jó benne.még a csaj se jó.meg túl hájpolt szar a zenével együtt -
#4 FOS -
Norbi7 #3 az a két agyonjátszott zenéje bejön, bár már kezd kicsit unalmas lenni, hát mint csaj, fogalmazzunk úgy nem az esetem... :D (klipp alapján jobbra számítottam) -
karajjj #2 én se tudtam kiez, valamelyik nap néztem meg a pokerface klipet, hogy mi a jó abban, de nem jöttem rá... -
Wolfsnack #1 Lady Gaga folyik mindenhonnan, tv, rádió, torrent oldalon minden huszadik link Lady Gaga klip remix anyámkínnya
most ez annyira menő vagy annyira gáz? mondom rákeresek neten de nem valami meggyőző a csaj
vélemény? flame ON