League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
srác kezdõ még, de kurvára fennhordta az orrát, helyrerakta, most meg õ a hibás? gondolom az is fáj neked amikor egy rabló romát jól helybenhagynak a rendõrök
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
totalisan neked adok igazat, szerintem nagyon jo jatekos vagy, sokat tanultam a postjaidbol csak igy tovabb!
Csak azt emlitettem, h annak ellenére, h szerintem legalábbis erös hös, eléggé kevesen használják.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
tapasztaljam ki? oreg tobb jatekot jatszottam mar evelynnel is, mint ahany jatekot te osszesen jatszottal + osszesen gondoltad hogy jatszol es vegul nem jatszottal + a korod + az anyad 'vendegeinek' a szama.
======================
kogot mindig banoljak, plusz csak nehany secig van range.
elobb tanuljon meg jatszani alapveto championokkel, utanna mehetnek a nehezebbek mint a corki vagy anivia.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Kog jó, csak már a tankos meta kimenöfélben van, igy már egyre kevésbé hasznos.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha már range, Kog-nak mennyi a range? Jól lehet vele aprítani ad-ra építve, tornyot is rangen kívül lehet bontani(ha jól emlékszem)Csak menekülni nem tud, és ha kap 1 stunt fekszik. Vélemény?
Kell neki egy babysitter azt csá, pl janna, vagy sona.
Ashe pedig még mindig a legjobb carry a játékban. (Több okból is.)
Itt oltogatod amikor a te értelmi szinted egy székkel egyenlõ...
Csak annyit mondtam hogy õ nem ért a lol on belül te emohoz, 2 hónapja megyek vele átlagban, és igen is erõs és tud valamit,mit szutykolja, nem mondtam hogy fúúgeci bever 3 tankot, meg 1 et is egyáltalán, de akkor se gyenge, a gyenge nem itt kezdõdik.
(szerintem te vagy a hülye, de legalábbis nálad többet ért a lolhoz)
Tapasztald ki, és aztán mondj rá ilyet ; D
ranged dps = carry.
sivir support/pusher de kurvara nem carry.
teemo nem eros, teemo gyenge. teemo szar. (ok 50 perc jatek utan es 15k+ erteku itemekkel eros, meg soroka is dps 50 percnyi jatek es 15k+ erteku dps itemekkel, mint a letezo osszes rohadt champion a jatekban. merc,BC,BT,BT,LW triple potion, kesz a ranged dps soroka. ertelme? nincs. teemonak ertelme? nincs.
ami a legidegesitobb a postodban: ashe kurvara nem support. ashe az egyik legjobb ranged carry, ha tudsz vele jatszani, viszont kurvara nem olyan egyszeru. 'ha nem tud farmolni semmit sem er' ez a letezo osszes kurva championre igaz.
tristananak a legnagyobb a range, ergo talan o lehetne legjobb ranged carry. jo engage (jump+ulti). tud menekulni (ulti+jump).
///// nevetseges a postod /////
szerintem kennennel igen könnyû játszani 😊
Sivirt eléggé felerõsítették,viszont még mindig könnyen hal, Ashe nagyon jó support, de ha nem tud farmolni, akkor semmit nem ér, Tristana talán a legmagasabb dps-û és mellette még menekülõ skilje is van. Teemo szintén erõs, cserébe kisebb a range-e, ezért más ranged karakterek tudják harassolni. TF 1vs1-ben meg gankeléskor elég erõs, de teamfightban 1 stun és halott. Nidalee és Kennen inkább nukerek, de simán megesznek szinte bárkit 1vs1-ben, cserébe nehezebb velük jól játszani.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Jah, tegnap volt egy arc, aki 20-as lvlû volt és mundoval ment, ilyen brainless tank stílusban és mindenkit lenubozott (én voltam lvl 25, a többiek lvl30), aztán a meccsett nyertük és õ lett a legszarabb (kb. 4v5ben betoltuk, mert megsértõdött és csak azért sem jött segíteni, amikor kellett volna😄)
De mondjuk, akkor a csapatban 2en legalább mindig bevártak (gondolkodtak), a 3. meg követte a másik 2-t, szal többségében jó csapat volt xD
Sona/Morde/Yi/Katarina/MissF(én). (szar setup valamiért biztosan, de ettõl most tekintsünk el....)
Summoning...Katarina mid, én bot...Másik három elindul topra. Mennek, mennek...
Yi: Sona...go bot...we are on TS with Morde.
Sona: No.
Morde: FFS go bot nuub.
Sona: No.STFU. Need 1 melee 1 ranged on both line, I need tank.
Ez kb. lvl 8-ig így ment, hárman fent ökörködtek, én lent jól elvoltam, középen Kat is...de hát ugye ez még se frankó.
Lvl 9:
Yi: MF... come top, me and Morde will go down.
Ok, felkocogok, õk lejönnek. Csakhogy Sona: teleport...már megy is le hozzájuk.
Eztán már beindult a gank, így végülis csak még egyszer leosztották egymást, ki miért noob.
Kb. 5 szintel késõbb Sona meghalt 1-2 teamfightban... ezután elvonult ERDÕzni, mondván, hogy "Morde letting me die intentionally".
Nagy nehezen megnyertük, de a délelõttre el is ment a kedvem a LoL-tól.