League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
5v4 ben simán beverhettek volnaa, maplh/popy/ashe/temo/kog volt az ellen
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Na jó, fikázz csak bátran, leszarom 😊
31 perc alatt kepes voltal 19 creepet osszeszedni (ok lehet jungleztal =D), a legdragabb itemet a jatekban aminek az egadta egy vilagon semmi haszna sincs luxon. nice dorans shield.
meg mindig nem ertem, miert csodalkozol es miert hibaztatsz mast ilyen buildekkel.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
kész csoda lenyomtunk egy 5v5öt és láss csodát 45:3 ra nyertünk<#mf1>#mf1>
Haver!
Ha ennyi critikális ûbertimó játék után nem voltál képes rájönni, hogy mit is csinál az adott skill akkor, sajnálattal kell közölnöm, hogy ezt a játékot nem neked találták ki, haver.
okcsá.+!%
Trolling is a art.
Mondtam én hogy tanulnod kell a posztjaimból?
Hisz én tanulok a másokéból : D
Roy4l te meg higadj már, 1v1 ezek igen,csak azért nem írtam mert nem a gép körül forog a világ, tudod itt valakinek élete is van :'D""""
Nem hiszem el, le tudnál rólam koccolni?
Tudom voltál te is "tudatlan"... És mit hiszel te magadról?? Csak mert 4 csillag van a neved mellet az felhatalmazz arra hogy be pofázz mindenkinek?? Térj már észhez.
Trolling is a art.
Elég hülye volt aki mondta, pedig az is elég régóta lol ozik és csak azért bíztam tudásába, de úgy tûnik már nem elég a régóta játszás : S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
és blind-ol Blind: 1.5 / 1.75 / 2 / 2.25 / 2.5 seconds
(megvakítja akit meglõttél vele, az idõtartam alatt az összes attackja misselni fog. attack, nem abilty.)
Nekem azt mondták az azt jelenti *-*
Mirõ beszész?
És én kérek elnézést a nem értesz a lolhoz kijelentésemért, meggondolatlan volt :/
OFF!
lvl 25körüli a gyerek, azon a szinten én is 25+ killt szereztem teemoval 30-40 perc alatt. Magasabb szinten tényleg nem fog vele ölni, max, ha véletlen beleszalad a bogyóba egy 0hp-s. Így ne csodálkozzunk, hogy jó karinak tartja.
Gragas? Tökéletes alakzat bontó 😊
All random all mid-re OP. 😊
1v1: Ökörség. Elõször is 1v1-re teljesen más championok jók mint 5v5-re, 3v3-ra. Ráadásul sok karakter nem is tud érvényesülni így, és nagyon sok dolog ki is esik a játékból. 1v1-ben nem derül ki, hogy ki a jobb játékos, vagy javíts ki ha tévedek, pl wardolni, supportolni és egyebeket ilyenkor nem igazán kell.
Ettõl függetlenül ha kell én adok neked summoner nevet, jöhetsz ellenem 1v1-re, de valszeg nem fog meglepetés okozni a kimenetel. Semmi közöm anargáék brancsához, nem is tudok róluk semmit, nem is érdekel de:
Abból amiket ti ide írtok, és õk ideírnak, egyértelmû az ,hogy sokkal jobban értenek a dolgokhoz mint ti. Lehet ezt te, és a többiek trollkodásnak fogjátok fel, de akármilyen bunkó stílusban adják elõ, a legtöbbször tényleg igaz. Teemot se trollkodásból fikázta le, tényleg szar 5v5-re, evvan.
Mondtam én hogy tanulnod kell a posztjaimból?
Hisz én tanulok a másokéból : D
Roy4l te meg higadj már, 1v1 ezek igen,csak azért nem írtam mert nem a gép körül forog a világ, tudod itt valakinek élete is van :'D
(erõsen kételkedem benne, hogy a jelenlévõk többsége ezt képes lenne megérteni/felfogni)
Trolling is a art.
Annie, Mage
Ashe, Ranged DPS
Heimerdinger, Support
Rammus, Tank
Ryze, Mage
Taric, Support
Poppy, Melee DPS
Shen, Tank
Akali, Melee DPS
Kog'Maw, Ranged DPS