53877
0MWkPbn.jpg
  • Fabio Capello
    Abilities

» Rolling Thunder: Volibear drops to all fours and runs faster if chasing an enemy champion. The first enemy he attacks is knocked into the air.

» Frenzy: Volibear's repeated attacks grant him additional attack speed. Once Volibear has repeatedly attacked four times, he can perform a vicious bite on his target.

» Majestic Roar: Volibear lets out a powerful roar that damages and slows enemies. Minions and monsters are feared as well.

» Thunder Claws (Ultimate): Volibear channels the power of the storm causing his attacks to blast his targets with lightning that bounces to other nearby enemies.

» Chosen of the Storm (passive): Volibear heals rapidly for a few seconds when his health drops to a critical level.
  • Czdano
    Ez a fórum egyre jobban kezd leépülni, gratu , vesszetek össze a skineken :DDD
  • UnknownAsshole
    :> igaz
  • Arnoux
    Na jó tudni, h elindult a LoL a Pay2Win kategória felé. Még ha -1 dmg kevésnek tűnhet, ez lehet csak a kezdés. :)
  • Különc
    Egyetértek, csak a "nák" a végére ne jött volna
  • Fletley9
    A skyrim topicban :D
  • SzirmosSzisza
    :(

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1519967
  • lolSL
  • hegege
    Btw a soult trap varázslatot merre találom?
  • Fabio Capello
    Elindult a nagy skin/champion sale, lehet mazsolázgatni. Ne feledjétek, a leakciózott skinek (lásd #13714) hétfőtől nem lesznek többet megvehetők a játékban/storeban!
  • Essencia
    Sziasztok! http://www.own3d.tv/Essencia#/live/158756

Streamelek solo queue-t nem tudom kit mennyire érdekel, gondoltam megpróbálom natán lesz érdeklődő)

Twitter: http://twitter.com/#!/Essenciaa95
  • böröczk
    Cassiopeia's hidden passive removes all snakes on the map, and it is the one only passive that alters the game field.

Hát ez muhaha, eddig azt se vettem észre, hogy lennének kígyók a mapon.

Bájdövéj Fizz rejtett passzívja állítólag, ha az ultijával öl meg valakit, nem marad ott a hullája. Még nem figyeltem erre.
  • SzirmosSzisza
    Az rejtett passzív :p
  • Kul1cs
    Kolbász kerítésböl OMNOMNOM
    Amúgy meg commando skinek csökkentik leona ulti sebzését 1-gyel :D
  • Saccard
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy gravesről mi a tapasztalatotok? Ha kitanulja az ember jóféle?:P
  • SzirmosSzisza
    Nem tudtom miért sír emiatt mindenki, OPCIONÁLISAN lehet venni skint ami játékmenetet semennyire nem befolyásolja. Ha pedig tetszik a játék, akkor vehetsz RP-t és ezzel támogatod a fejlesztőket és még skint is tudsz venni. Még magyar szemmel se olyan vészes szerintem évente 1-2 skint hátmég külföldi szemmel, ahol még a kolbász is kerítésből van.
  • Mydgard
    És szerinted engem, hol a loofaszban érdekel?!
  • jazzy
    Demonblade trynda és az enemy nexus magától felrobban!
  • böröczk
    Amikor elkezdtem ezt a játékot , és betértem ide megkérdezni, milyen karit érdemes venni, vagy egyáltalán mit érdemes venni, csak azt tudom mondani, amit nekem akkor írtak: Próbálgasd az aktuális free championokat, és amelyik megtetszik, arra gyűjthetsz esetleg, és később megveszed, hogy bármikor tudj vele játszani.
  • böröczk
    Szerinted különb és jobb lesz valaki egy szkintől?

• Mydgard
    Az szívás, akkor nincs rúna. :-)
  • Fec papa
    Rúnát csak IPért lehet venni.
  • Mydgard
    7
  • ronihun
    rúnát csak 20as szint felett érdemes, nem tudom hányas vagy
  • leho94
    rúna az nem árt :D inkább azt vegyél
  • Mydgard
    A runák adnak előnyt, nemde? Harci pontért azt lehet venni? Most tartok 2000 pontnál és gyűjtögetek valami táp karira, van valami javaslatotok? :-)
  • jazzy
    Nem, itt arról van szó, hogy megcsinálták a játékot, elérhetővé teszik mindenkinek, de bizonyos dolgokat vehetsz, amivel támogatod őket, mert játszod a játékukat, ha akarod, és ezért kapsz valamit ami szép, de nem ad előnyt.
  • UnknownAsshole
    Szerintem teljesen rendben van hogy pénzért runepaget meg skineket árulnak.
    Ettől senki nem lesz erősebb és nem válik hasznára, hogy kék taric helyett rózsaszínnel megy.
    Akinek van kedve/pénze az támogathatja őket.
    Ha megtehetném én is elcsapkodnák több ezret havonta C:
  • Mydgard
    Az emberi egóra és mohóságra alapoznak, mindenki különb és jobb akar lenni a másiknál, hiába ingyenes a játék, ok ezért hajlandók fizetni is. Hát fizessenek. :-)
  • jazzy
    Rájöttél, hogy ha már csináltak egy ingyenes játékot valamiből fent kell tartaniuk magukat?:)
  • Mydgard
    Áh ja, menet közben rájöttem, "Riot Games"... :-)

• Fabio Capello
    Jó kérdés, a pletykák szerint Pantheon aegis protectionjéhez (passzívja) hasonló módon fogja majd megkapni a stun lehetőségét, egy másik szerint critenként, egy harmadik szerint meg maga az ability elnyomása fog stunolni, és jócskán megemelik rajta a cd-t, hogy ne tudjon öt másodpercenként stunolni, és szétkapálni közben.
  • gtronic
    jaxel mi lesz ?
  • Fabio Capello
    storeban lehet vásárolni pénzért
  • Mydgard
    Egy kérdés, riot pontot hogy lehet szerezni?
  • Fabio Capello
    Aki vette dodge rúnákat, azoknak visszaadják a teljes árát tekintve, hogy rövid időn belül a dodge kikerül a játékból. A rúnák egy darabig még elérhetőek lesznek a shopban, ha valakinek kell még, megveheti, és lesz egy újabb kör refund amikor végleg kikerül a játékból.
  • jazzy
    Miniszter vagy?
  • böröczk
    Én siont, jaxet és egy jó nasust is. Egy q-t rongyossá farmolt nasusnál nincs nagyobb gégé.
    De Brandet is sokat banolják, még Gravest is.
  • UnknownAsshole
    háttőőő, adok érte egy ezrest :D
    128 skin omg
  • jazzy
    Azt kell bannolnod, aki odamegy és szétcsapja a csapatodat egyedül, vagy akkora előnyt ad a másik csapatnak, hogy nem, vagy NAGYON nehezen tudnátok nyerni. Ez nem agyműtét.

Amit leírtak azokból válassz, hozzáadnám még a yorickot és gg.