53877
-
#49975 így lett. -
zozoalma #49974 Sziasztok
Fiddlesticknél ha hourglasst használ az ulti közbe , az bug , exploit , vagy igy lett kitalálva ?
Mert toltam egy pentát és jelentgettek miatta hogy cheater :) -
#49973 Én nem vagyok óriási Elise player, de anno az AP jungle item után csak a Haunting Guiset építettem meg neki, Liandryra később upgradeltem, utána általában azonnal Sunfire, amikor topon is AP volt, akkor Abyssal. -
#49972 ok, köszi a tanácsokat. -
#49971 szitufüggő, a varázstörés az a magic pen? mondjuk mind1, szitufüggő tejesen, van-e melletted tank, van-e melletted ap damage, mi az enemy jungler, melyik lane-re kell ülnöd, ez mind számít
elise nem könnyű hős semmilyen tekintetben, az tuti
de overall.. jó ha minél több pened van, sorc boots, ap dzs item meg liandri az elfér első 3 itemnek a legtöbb esetben -
#49970 Elisessel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Ha az AP-s dzsungel itemet veszem meg akkor még belefér h Liandryst is vegyek (vagy a kisebb itemét) és utána tankosodjak vagy ha varázstöréses rúnáim is vannak akkor felesleges és egyből tankosodhatok? esetleg ha van pár killem csak akkor vegyem meg, és egyéb esetben egyből tankosodjak? -
#49969 tőlem is mehet a draft, ma vagy akár a hétvégén is -
#49968 Mehet a draft tőlem, akár szombaton is, ma délután is, hétfőn is, mündégy. -
#49967 ez igy is van jol, igy alakulnak ki az erdekes / betegen eros buildek -
#49966 Igen, szólok majd előtte. Szerintem hétfő este lesz. -
#49965 Ha megteltünk kihirdetsz egy időpontot mikor indítod a draftot? Már csak egy ember kell -
#49964 Itt van pár tipp. -
#49963 Innen látszik hogy mindenki máshogy játszik bizonyos karakterekkel :D, én assassinolni próbálgattam vele, és nagyábból össze is jött, de te jóval elörébb vagy skillben/leagueben/tapasztalatban, mint én igy neked is igazad lehet, természetesen, csak egy saját élményt mondtam.
Amugy valahogy meglehet csinálni hogy EUW magyar legyen? Ha jólemlékszem valami fájl másolgatással meglehetett régebben -
#49962 új előzetes a LCS-re
-
#49961 250 RP lesz. Amúgy a Challenger Ahri skin már elérhető - 975 RP.
Viszont Legacy skin, így csak egy ideig érhető el (február 2.)! -
#49960 olvastátok? az írón látszik h kedveli Csacsiékat de viszont reális is h nem merte előrébb rakni őket. PowerOfEvil meg h Csacsit kiemelte az meg nem meglepő.
am várhatóan mennyi lesz az UoL ikon? be kell nevezni majd rá :D
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.15. 21:40:10 -
#49959 mikor lesz a draft? -
#49958 Ne random időpontban indítsd el a draftot mint tavaly pls -
#49957 mindenesetre egyrészt sosem volt assassin, másrészt late game-re a pen itemek és a scalingje miatt nem gyengül semmit a sebzése
illetve elise a tökéletes példa arra, hogy mennyire nem csak a late game dönt egy meccsen ez ilyen random screenshot még régről, ami nagyjából bizonyítja :)
a többivel egyetértek. -
#49956 Nekem az a tapasztalatom hgy early-ben egész jó, de late-mid töl late gamere legyengul a sebzése sajnos, viszont szerintem még mindig jó assassin, érdemes megvenni, mert nem csak a late gém dönti el a meccs eredményét, én csak ajánlani tudom
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.01.15. 20:04:12 -
#49955 http://fantasy.lolesports.com/share/join/league/526818/OMoJo3Xy6IBSCKH2b9p7
legyen idén is egy, igazából nem tudom a tavalyiból itt van-e még mindenki, szal jobb újat csinálni! -
#49954 goldból platba eliseztem, szeret(t)em nagyon, jóa hős -
#49953 Na megjött a gift, Noxus Poppyt kaptam. Nem túl drága skin, de azért örülök mert egyik kedvenc hősöm :)
am Eliseről vélemény? maga a hős bejön meg a koncepciója is,csak tud még hasznos lenni? látom így szezon elején próbálják buffolni. sajnos kipróbálni még csak 1szer tudtam de még csak akkor kezdtem lolozni és furcsa volt számomra a két alak.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.15. 19:32:31 -
#49952 igen ilyesmiket tippelgetnek, meg hogy legendary sivir skin lesz belole
persze ezek csak tippek -
#49951 Sivir + Nautilus (eléggé horgonyosan néz ki az a fegyver) szerintem. -
#49950 én csak azt nem értem , az url-ben miért Nidalee_Splash_7.jpg szerepel :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként megjött minden ajándék, sikerült bezsebelnem egy Tundra Hunter Warwicket, egy Panda Anniet és egy Spectacular Sivirt, szóval :3 -
#49949 5.1 patch notes -
#49948 én is ezt tippelem -
#49947 Ez nem Sivir skin? -
#49946 Én valami topos hősnek örülnék :D bár nem véletlen mivel legtöbbet ott játszok :D -
Vergirius #49945 ez megint vmi adc-ek néz ki -
#49944 ismét új hős? -
#49943 spekulálásra fel
-
Madix #49942 battlecast cho'gath... :D -
#49941 Nagyon aranyos lett az új Tristana:
De ami a legfontosabb!
Új Katarina skin!!!
Nézzedmá' mekkora csöcsei vannak: - Instabuy, oh wait.
Jameg jön egy új Jinx skin és egy Nidalee skin is, de ez az eddigiek után már bagatel:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.13. 20:46:16 -
#49940 váóó :D bár én a Poppy updatet jobban várom, bár félek is rossz irányba viszik. -
MitsuMishi #49939 Tristana rework
SZVSZ nagyon jól megcsinálták, szépek lettek a modellek. Most sajnálom, hogy nem vettem meg az Earnest elf Tristanát, mikor lehetett, de legalább lesz értelme a Riot Girl skinnek :D -
#49938 :3
-
#49937 te bonyolitod tul, amit az elejen irtal, azt csinaltak mindig is, nagyon helyesen :) -
#49936 "ajit" na ettöl kirázott a hideg..
Amugy spanom westes accja nemkapott "ajit" de az eastes smurfje igen, Amugy gondolom szándékosan nem egyszerre osztják ki az embereknek hanem hullámonként. Gondolj bele, a west igyis laggol néha, + milenne ha ráküldenének még egy AOE ajándékosztást a hightech szervereiken keresztül.
Mindenesetre énis igy csináltam volna, Tételezzük fel, van valaki aki ritkán játszik, de hallott a giftröl. Belép, nemkaptameg, belép másnap nemkaptameg, belép harmadnap, de már kedvet kapott a játékhoz is szóval játszik vagy 2-öt, negyednap még mindig nemkaptameg és ujra játszani kezd, aztán már tökmindegy hogy milyen skint kap az illető, ismét játszani fog, legalábbis szerintem valami ilyesmi marketingozást akartak ezzel elérni, de lehet csak én bonyolítom tul és egyszerüen ajándékozás volt:D