League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azthittem abba kötöttél bele hogy sokat kattint.
Bocs, csak fáradt vagyok.
Én Dotázok, lolt abbahagytam 1 idelye csak néha néha tolok eggy meccset, de dotában ahogy írtam van is külön parancs hogy le lesd milyen gyors vagy 😊
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
LCD monitoron elég lesz a 60 is, amellé meg böven elég a fix 60.
Nem fps ez a játék, h minél nagyobbnak kell lennie az fps-nek.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
miota lolozok, megint kozel annyit kattintok, mintha csznek. 4 honap alatt vege a klikkernek. razer deathadder v2, masodik halt meg multheten.
nem ertem ebbe miert kotottel bele, mikor ez volt az egyetlen olyan, amibe nem lehetett belekotni.
en 90 fps alatt megorulnek. fix 100 a legjobb. 100 fps, 100 hz.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Pl dotában mérik az apm-et, ott pl kurvasokat szoktak kattintani, de ez egyénfüggõ és nem befoylásolja a játékot.
mondok par nevet aki buy gombot (is vagy csak azt) szokott hasznalni:
bigfatjiji, chauster (? most vagy o rolla beszeltek, vagy sologamerrol, nem emlekszem mar), linak, best name ever (ha meg emlekszel ra), scarletdoom, reginald, hotshot is szokta, ha eppen nem a terdet kocogtatja idegesito modon.
fpsre fogni, hogy nem tudsz last hitelni. nem 1 streamet lehet latni, ahol 10 fpsel eleg jol last hitel (10 fpse volt mert epp az uj dextert csinalta), nem pedig szarul mint te anthrax. ezt fogad el.
btw 2010ben h lehet egy lol gepigenyu jatekkal 30 fpsel jatszani ? =D 150k-s tescos gep ami melle meg nyomtatot es scannert is hozzad vagnak tobb fpsed van... bigfatjiji regi gepevel is tobb fps votl, pedig az tenyleg rohadt regi es szar gep volt. (windowsa is 800x600ban volt)
mana manipulatorban teljesen igaz van. semmi ertelme nem volt es faszsag azt venni solo lanere. az, ahogy kattintgatsz mar az is szar. 5 perc jatek alatt kattintok annyit, mint te fel oras jatek alatt kattintottal. ritkan vagy inkabb egyaltalan nem nezed a tobbi lanet. fogalmad sincs kinek mennyi cse van mert meg a tabot is ritkan nyomod. nem hasznalod az F1-2-3-4et. lovesed sincs ki hol jarhat a palyan. semennyire sem gondolkozol jatek kozben. lassan vasarolsz.
no offenz. tiszta tenyeket kozoltem, bele kothetsz de teljesen felesleges, mert ha van minimalis agykapacitasod (ami csak tobb lehet mint a gepede, ha 30 fpst produkal, ne gyere ezzel a stream eszi meg, mert hulyeseg, akkor szarul allitottad be) akkor belatod, hogy igazam van.
amugy ez a 'cup' tenyleg kritikan aluli embereket szedett ossze. az enemynek fogalma sem volt arrol, hogy mi tortenik. botoktol jobban felnek.
Te tényleg ennyire hülye vagy? <#falbav>#falbav>
mana manip > Mivel locket-re megy, vehetett volna még health vagy mana crystalt(+potikat). Ezek közül kétség kívül a mana manip a legjobb neki, hogy minél tovább tudjon a lane-en maradni. Locket pedig jó item sona-n, ha nem így gondolod akkor vegyél neki maladyt.
Shen ultit egyszer jól megszakította, egyszer nem érte el. Nem csak a pajzs miatt, hanem mert utána shen odateleportál, és akár meg is fordíthatják a csatát. A fiddle-t meg megállította hogy ne tudjon bemászni az 5 ember közé az ultijával, jannat meg hogy ne gyógyítson.
Buy gomb használata > fail troll is fail. Spórolsz vele kemény 0.5-1 másodpercet, amíg aztán ott totyoroghatsz amíg felgyógyul a karid. Nameg biztos még nem jártál még úgy, hogy lag/idegesség/egyéb miatt véletlenül kettõt vettél valamibõl duplakatt miatt.
Rég láttam ekkora öngól postot.
GG <#taps>#taps>
Mivel Shen volt az egyetlen aki ott volt igen õrá ultiztam és igen, ott maradt,nem azért ultiztam rá mert,hogy leverték a 400dmget lefogó szart, te pro geci
locket (meg úgy az itembuild általánosságban)
shen ulti, amit már le is vertek róla, de azért te ráultiztál, természetesen nem is talált (vicces, hogy azzal, hogy leírod, hogy mindig egy emberre ultizol, azt támasztod alá, hogy szarul ultizol, hiszen aoe ulti ugyebár]
a buy gomb használata, mivel nem jöttél még rá, hogy dupla kattal is megveszi a cuccot
vakok közt a félszemû a király, nem jelent sokat, hogy nyertetek valami láma-kupát
Wizard
https://hotshu.wordpress.com/
https://hotshu.wordpress.com/
>feltételezi, hogy sona nem nyomott tabot útközben, ezáltal megmutatva a statokat
sokat kell még gyakorolnod, hogy 1200 felé kerülj :<
unknown pedig biztos janna vagy shen volt, magasan a legszarabb a mezõnyben, azért ilyen mad

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
elsõ percekbe kezdtem gyûjtögetni a fejemben, hogy ki milyen kokságot csinált, aztán rájöttem, hogy szarok mind (igazából azt nem értettem végig, hogy sona nem szégyellte magát közbe, hogy ennyire nem tud lasthitelni vagy normálisan ultizni?)
aki akármelyik csapatba játszott innen, írja be légyszives a nevét, hogy mostantól le se szarjuk a postjait (esetleg annie maradhat)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
namost, te nyersz 25 elot. en nyerek 15ot.
most figyelj. ugyan ez a felallas, de leirom. neked 1000 win es 100 lost. (neked 10/1 arany) nekem pedig 1000 win es 800 lost (nekem 10/8 arany). egyutt jatszunk es veszitunk. (most veszitunk, nem nyerunk, figyelj oda kerlek).
kovetkezo tortenik: en bukok 15ot. te buksz 60at. (hatvanat!!!)
lenyeg, ha sokkal tobb wined van mint lostod, sokkel tobbet nyersz es sokkal tobbet buksz mint az, akinek kissebb a kulonbseg a win es a lost kozott.
06/04-en keszult kep: linak 804/202 alth0r pedig 358/60. es 2600-2700 kozott voltak, nem 2300ban. de ha gondolod, feltoltom a kepet.
akkor szamoljunk, linak 600+ban van. tehat 600x15 (ahogy irtad) az 9000. ezt hozza adjuk az 1200hoz. tehat linak 10200ban lehetett junius 4-en. ezert mondom, hogy ig ynem lehet szamolni elot meg kb-re sem.
en rankedben nyertem mar 3 elot, 6 elot. buktam mar 44et es nyertem mar 35ot. leavert 50et vagy 60at kaptam.
darkmenxes kerdest gondold vegig megegyszer, ennyire nem lehetsz buta.
Ilyen erõvel számold ki ,hogy mi mennyit veszítünk/nyerünk 2k+ játékok mellett... Azért elég durva lenne ha itt már ilyen 50-60as értékeket változna a cucc XD
Na, helyes, de ki az a DMX?
Akik meg itt flamelgetnek megállás nélkül, kiváncsi lennék hogy mekkora eloval és mekkora ratinggel rendelkeznek, az 1600 rating+ meg egyébként a top 2% player.
Aki meg itt trollkodik annak csak annyit mondok így tovább, bár lehet ez a topic még a trollkodást se éri meg 😉
alth0r 1950 korul volt, +300 winnel. az mennyire realis dude? ennyit errol a szamolasrol. grandjudge +580 winnel volt 2690nel (2x annyi win mint lost). semmi ertelme nincs ennek amit ide irtal.
az ha te ugy ertelmezed h a normal game ossze rakott veluk es en top500as eloban voltam akkor, akkor sajnalom. en mindig azt irtam, hogy kikkel mentem premadezni, ha elmentel volna best name everrel, wickdel, zylorekkal, te is olyanokat kaptal volna, csak nem biztos h helyt alltal volna, tudtal volna carryzni es nem rajtad mullott volna az h nyeritek.
kb 1800 jatekom van 4 accounton.
nekem ok. dmxekkel beszeld meg.
Ha annyira be akarja bizonyítani hogy jobb a másiknál szervezzenek vmi practice gamet és lerendezik. 😊
Amennyiben pl solo rankedben megcsinálhatod azt (mert megcsinálhatod), hogy 10 minuszban is 1200 felett maradsz, akkor szerinted, ha nálunk 120 ,80,60 pluszban van valaki, az mennyi? 1200 az alap ELO ugye. Ezt tudjuk. Az elején kapsz 20at egy gyõzelemért , és ugyan ennyit egy vereségért. Ez azt jelenti ,hogy ha okosan és ügyesen kiszámolod (számolj 15el) akkor körülbelülre megkapod az ELO-t.
Amúgy igen, kb annyit ír, ennyire meglepõ? Ez van..neked összesen van 600-700 játékod 😄
Amúgy még mindig nem értem miért dobálózol itt az ELOddal, hogy te ilyen magas szinten voltál mindig és stb.
Mi se voltunk benne még a top500ba se anno, te se szagoltál hozzá. Ezt mindenki tudja itt. A GOA a listát közzé tette akkoriban mikor te állítólag top ELO player voltál. A gond az,hogy magyar nem volt a listán.
Egyébként megkönyítem a dolgodat, gyertek játszatok egyet ellenünk 😊 Nekem nem kell kitakargatni a nevem egy screenrõl se. Pechedre pedig ha ott a neved b u g a i m e r barátod recent meccseidbe akkor bizony pontosan tudom,hogy te is csak egy átlag alsó kategóriás high elo player vagy mint mi.
Egyébként itt most solo rankedrõl beszéltem. Ott honnan estünk volna vissza? Nem is voltunk meg sose 5en...ott 1450-nél vette el a ratinget, azóta nem látni. Ennyi 😄 (Btw, 10 meccsig nem ír ratinget.)
az amit feltoltottek akkor, az pontos volt, mert akkor pont annyi volt es ebbol szamoltak. ezek szerint amikor nektek felkerult egy log, akkor ti mindig buktatok es mikor nem, akkor mindig nyertetek. ezert ir csak 1600at ami allitasod szerint 1800-2000.
rankedet 1600rol visza estetek? 6/2 5v5 ranked jatekotok van. 8at jatszottatok. ennel meg enis tobbet jatszottam a magam 20/10evel.
ha ugy lenne ahogy te mondanad, akkor minden egyes registralt normal game utan valtozna a normal game elod, viszont ez nem tortenik meg.
ennyit ir:
So what kind of new data can you expect? Well, how about ELO! We can now show everyone's ELO, and probably also make some kind of top 500 or something. Other new data includes of course ranked games, so now we handle both normal and ranked games (regardless of what might still be written other places on LoLBase.net).
egy threadbol: / http://www.lolbase.net/forums/viewtopic.php?f=3&t=141 /
Apparently Riot did not like that people knew their own normal ELO rating or something, as they have removed it from the log files in one of the latest patches - now it just says 0 😞 . I do not know if Riot have given a reason for this as I do not follow much in the official forums, so if anyone know feel free to tell us.
So this is just to let you know why there is suddenly a '-' on your player page. We will leave that '-' and whatnot there for a while to see if Riot bring it back (they probably don't 😞 ).
Leave your angered comments here or in the official forums - who knows, it might work......
szoval hol irja, hogy ok marpedig sajat szamitas szerint csinaljak, ami az alapjan megy, hogy az uploadolt log filekban nyersz vagy veszitesz?