League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valahol le van írva mik lesznek az eheti hõsök?

watto
Mi a bajod a DotA-val?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

So impotent...
-m
Tudom mit jelent, olvass vissza pár oldalt és mrájössz miért írom oda...
Hagyd a faszba. Magának válaszol, tényleg skizo. <#zavart2>
Unknow
Legalább néznél utána mit jelent az "imho". Mert imho így csak hülyét csinálsz magadból. (Nem mintha nem sikerült volna már ezt megtenned.)
Unknow
Nem én Sonáztam, de ezerszer inkább legyen az a szintem mint az ,hogy:
-Nem vagyok tisztába a játék alapvetõ dolgaival mint te.

Már megint jössz, és olyan hülyeségeket mondasz...kevered az engine optimalizálást a játék balanceval. (Wut?) Amúgy ezt komolyan nem értem, hogy sikerült, mert az addig okés volt, hogy nem tudtad mi az a backdoor. Mert oké...lehetsz kezdõ, nem kell vele tisztába lenni, de ekkora seggfejségre már nincs mentség.

Most komolyan azt várod, hogy bárki elhigyje, hogy TE tudsz alkotni ebben a játékban és nem faszláma vagy mikor unique dolgokat stackelsz, köze van a játék grafikai motorjához nálad a balancehoz és stb? Ez most komoly?! Ugye ezt te se gondolod komolyan?
BTW Lényegesen egyszerûbb.

Anthrax
Ha jobbnak érzed magad ,nyugodtan játszhatunk 5v5-t a csapatod ellen ,és ez szól az összes emberkének aki fikázza a játékunkat, kupán bárki részt vehett volna, itt is irtam,hogy lehet jelentkezni, több helyen megvolt hirdetve, mégse jöttek, utána meg itt megy a flame,hogy milyen lámák nyerték meg,hogy nem tudok last hitelni stb, ez van, ha jobb vagy mutasd meg,többit innentõl szintén leszarom,hogy mit dumáltok és fikáztok, mutasd meg mit tudsz és akkor elhiszem,hogy jobb vagy. US accontos vagy,akkor meg igy jártál...

Zomil
"Baromi egyszerû, próbáld ki egy practice game-be Soraka bot ellen.
Szerintem a Q skillje sebez többet. Proccolja a triforce-ot és el is használja, mint Ezrael q-ja."

Ebben te hol látod ahol épp elküld a francba és mondja, h keress rá? Valoszinüleg ö sem tudja és ezért az a legegyszerübb, ha te magad teszteled...
De gondolom nehéz lenne kicsit gondolkodni és egyszerübb egyböl a másikat fikázni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

imho Who let the troll out? imho

:sadpanda:
true
darkmenx
az autizmus kevesbe.

" Csak el akartam terelni a figyelmet a szokásos flame wartól.. "
a skizofrénia kezelhetõ
Te is a League of legends fórumtémához szóltál hozzá...ohh wait! Not!
Nem errõl szól a fórum? Kérdést minek feltenni? Máshol úgy is megtalálható a válasz, csak rá kell keresni...
Zomil
hülye vagy....csak megválaszolta a kérdésedet, erre te letámadod...fail...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

imho Gyengus vagy még mindig. imho 2nd /facepalm
Milyen flame-rõl beszélsz faszfej? Próbáld ki, az a biztos.
Utána meg a faszláma kérdésedre is válaszoltam, amire kb 2 kattintás lett volna megkeresni a választ.
A sérült lelkivilágodról nem én tehetek.
avengir
Elvileg a kovetkezo auto attack

https://hotshu.wordpress.com/

imho Csak el akartam terelni a figyelmet a szokásos flame wartól.., de látom neked is a véredben van imho /facepalm
avengir
Figy, ha a te szinted az a lolcupos sonna, akkor en sose fogom odaig visszasulyedni, te meg sose fogsz az en szintemre elerni, es megkoszonem, ha vegre tenyleg itthagynad ezt a forumot, senki nem kivancsi rad, menj szepen dotazni az valo neked vagy a hon.

Baromi egyszerû, próbáld ki egy practice game-be Soraka bot ellen.
Szerintem a Q skillje sebez többet. Proccolja a triforce-ot és el is használja, mint Ezrael q-ja.
Az elõfordulhat, mert tegnap raktam újra...majd kipróbálom. És a trinity force-os kérdésre valaki válasz?
Unknow
Adobe Air frissítés? Lehet valami gebasz van vele.
Ja és még valami, ha telipakolom az "ingyenes" runa oldalt(vagy amit pluszba vettem) és menteni próbálok, akkor kiírja, hogy nem sikerült... ennek mi lehet az oka?!
Mielött valamelyik troll belekötne, tudom, hogy nem tryforce a neve, de mindenki tudja mire gondoltam. 😊
Lenne egy kérdésem, ha van 1 tryforce poppy-n és aktiválja Q-t, akkor maga a skill sebez 150%-al többet, vagy a rá következõ auto attack?
Unknow
Már megint okos vagy. Az engine optimalizálásának miköze van a balancehoz? Te komolyan, ennyire nem lehetsz hülye még mindig...
Unknow
Egy éve? Szerintem az nem egy éve volt, de mások már EGY ÉVE is tudták, hogy unique cuccokat nem stackelünk, mi az a backdoor és stb. Vagy végre eljutottál odáig, hogy már nem csinálsz ilyeneket? Ehhez csak gratulálni tudok. Még 1 év és ott tartasz majd talán mint mi most.
avengir
Jaja, menjel jatszani vissza kibalanszolt DOtat.

avengir
Te figy, az egy evvel ezelott volt, tehat akkor most mire is vered a nyalad? Tovabbra is varlak szerettel egy jatekra, addig pedig megmaradsz mesekonyvnek.

De mivel veled nem lehet ertelmesen se vitatkozni se veszekedni, ezert elkonyvellek mint egy faszlama trollt es legszives TE takarodj el a forumomrol.

Koszike <#puszi>

Unknow
"de vazze ez a lol ami még egy olcso laptopon is vigan elfut"

Azért ez nem teljesen így van. Szerintem ez egy rohadt optimalizálatlan játék.
Unknow
Nem, mert zhonyat stackelõ emberekkel játszon a halál. Aki még a unique feliratot se képes elolvasni az lõje le magát. Egyébként mit vered arra a nyálad ,hogy játszottunk -e együtt?

-Te írtad a hülyeségeket a fórumon, hogy zhonyat érdemes stackelni? TE!
-Te írtad,hogy nálatok nincsenek creepek a játékba? TE!
-Te írtál ide orbitális hülyeségeket? TE!
-A postjaidat el lehet olvasni amikbõl kiderül, hogy láma vagy? El!

Kell veled játszani, hogy az ember rájöjjön, hogy noob vagy? NEM! Most komolyan, megint szedjem elõ a postjaidat amikben írkálod a baromságokat vagy most kivételesen enélkül is eltakarodsz?
Zomil
EGy erösebb game-ben igen, de vazze ez a lol ami még egy olcso laptopon is vigan elfut 😄

A fix 60 és 100 fps között kizárt, h valaki észrevenné a különbséget. Ismétlem FIX fps mellett. Persze ha ingadozik és pl. a minimum és maximum között van 20-30fps különbség azt már észre lehet venni.

avengir
Jatszottunk mar egyutt ?

Unknow
Arra válaszoltam...állandóan felteszed ezt a kérdést, vagy hasonlót. Olvass vissza, vagy megint repostoljak ahogy kérdeztem?
nem mondanám, hogy szaggat, de azért tényleg meg lehet érezni a különbséget a 60 meg a 100+ fps között, próbáld ki te is vmi erõsebb gamen, állítgasd addig a grafikát amíg a kívánt értéket kapod és meglátod

avengir
A kerdesemre ha valaszolnal.... 😊

Fpocok
60fpsen szaggat omg ekkora baromságot is régen hallottam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Ha fix 60fps-el szaggatást látsz akkor ott a te szemeddel van valami gond...
FPS-t azért hoztam példának, mert ott nem árt ha minél több van fix-en...mert fps-ben nagy különbségek vannak fix kicsi és nagy fps között.

Lol-ban meg semmi elönyt nem látok magas fix fps-ben. Nem leszel töle se pontosabb, se gyorsabb...

Meg nem mindenkinek van öskiro CRT-je ami viszi a 100hz-t. 😊

Na ez jól sikerült azt hittem 2.at is anarga küldte szóval anargának= lolban gondoltam és Zomilnak kösz az auto attackos dolgot

Lolban gondoltam köszönöm a válaszod

Zomil
cs: creep score, mennyi creep-et öltél meg

auto attack-ot meg tudtommal csak ugy lehet kikapcsolni ha megnyomod az S betüt(stop) és akkor nem auto attackol a hös, de ha elkezdesz valakit támadni akkor megint meg kell nyomnod,(ha folyamatosan nyomod a H betüt ugyanez történik)
ugy tudom, h kikapcsolni nem lehet :S

fpsben sem azert kell 100 fps, hogy 'minel tobb legyen'

ha most loloznom kene 60hzen 60 fpsel, biztos h megorulnek mert szaggatna a jatekmenet.

nekem 150-300 (azthiszem, de lehet h tobb) fps kozott ugral nonstop. mondom 100 alatt en ugy erzem, hogy szaggat a jatek. mert ugral az fps es szar. 100 felett nem erzem h ugral.

cs vagy counter-strike ha a jatekra gondolsz, vagy creep kill ha lolban gondolod.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Auto attackot hogy lehet kikapcsolni?Nekem néha bekapcsol aztán ki...

Mi az a cse?(vagy cs)

Unknow
Na én ha beledöglök se tudom 60 felett fixre rakni. 80-120 között ugrál állandóan. Bár ez sztem kivételesen engine probléma.