League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Nem vagyok tisztába a játék alapvetõ dolgaival mint te.
Már megint jössz, és olyan hülyeségeket mondasz...kevered az engine optimalizálást a játék balanceval. (Wut?) Amúgy ezt komolyan nem értem, hogy sikerült, mert az addig okés volt, hogy nem tudtad mi az a backdoor. Mert oké...lehetsz kezdõ, nem kell vele tisztába lenni, de ekkora seggfejségre már nincs mentség.
Most komolyan azt várod, hogy bárki elhigyje, hogy TE tudsz alkotni ebben a játékban és nem faszláma vagy mikor unique dolgokat stackelsz, köze van a játék grafikai motorjához nálad a balancehoz és stb? Ez most komoly?! Ugye ezt te se gondolod komolyan?

Szerintem a Q skillje sebez többet. Proccolja a triforce-ot és el is használja, mint Ezrael q-ja."
Ebben te hol látod ahol épp elküld a francba és mondja, h keress rá? Valoszinüleg ö sem tudja és ezért az a legegyszerübb, ha te magad teszteled...
De gondolom nehéz lenne kicsit gondolkodni és egyszerübb egyböl a másikat fikázni...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
:sadpanda:
a skizofrénia kezelhetõ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Utána meg a faszláma kérdésedre is válaszoltam, amire kb 2 kattintás lett volna megkeresni a választ.
A sérült lelkivilágodról nem én tehetek.
https://hotshu.wordpress.com/
Szerintem a Q skillje sebez többet. Proccolja a triforce-ot és el is használja, mint Ezrael q-ja.
De mivel veled nem lehet ertelmesen se vitatkozni se veszekedni, ezert elkonyvellek mint egy faszlama trollt es legszives TE takarodj el a forumomrol.
Koszike <#puszi>#puszi>
https://hotshu.wordpress.com/
Azért ez nem teljesen így van. Szerintem ez egy rohadt optimalizálatlan játék.
-Te írtad a hülyeségeket a fórumon, hogy zhonyat érdemes stackelni? TE!
-Te írtad,hogy nálatok nincsenek creepek a játékba? TE!
-Te írtál ide orbitális hülyeségeket? TE!
-A postjaidat el lehet olvasni amikbõl kiderül, hogy láma vagy? El!
Kell veled játszani, hogy az ember rájöjjön, hogy noob vagy? NEM! Most komolyan, megint szedjem elõ a postjaidat amikben írkálod a baromságokat vagy most kivételesen enélkül is eltakarodsz?
A fix 60 és 100 fps között kizárt, h valaki észrevenné a különbséget. Ismétlem FIX fps mellett. Persze ha ingadozik és pl. a minimum és maximum között van 20-30fps különbség azt már észre lehet venni.

FPS-t azért hoztam példának, mert ott nem árt ha minél több van fix-en...mert fps-ben nagy különbségek vannak fix kicsi és nagy fps között.
Lol-ban meg semmi elönyt nem látok magas fix fps-ben. Nem leszel töle se pontosabb, se gyorsabb...
Meg nem mindenkinek van öskiro CRT-je ami viszi a 100hz-t. 😊
auto attack-ot meg tudtommal csak ugy lehet kikapcsolni ha megnyomod az S betüt(stop) és akkor nem auto attackol a hös, de ha elkezdesz valakit támadni akkor megint meg kell nyomnod,(ha folyamatosan nyomod a H betüt ugyanez történik)
ugy tudom, h kikapcsolni nem lehet :S
ha most loloznom kene 60hzen 60 fpsel, biztos h megorulnek mert szaggatna a jatekmenet.
nekem 150-300 (azthiszem, de lehet h tobb) fps kozott ugral nonstop. mondom 100 alatt en ugy erzem, hogy szaggat a jatek. mert ugral az fps es szar. 100 felett nem erzem h ugral.
cs vagy counter-strike ha a jatekra gondolsz, vagy creep kill ha lolban gondolod.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.