League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem szamol semmit sem lolbase. fail?
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Rankedet meg nem játszunk mióta 1600-ról sikerült visszaverekedni magunkat köszönhetõen néhány embernek 😛
ez miota jelenti azt, hogy nap mint nap veletek jatszok ? =DDDD ne rohogtes mar. ha viszaesek 1400ig, nonstop nyerek mert annyira visza esik a szint. 1400 es 1550 kozott kurva nagy a hezag.
+1 w/l -os gyurkak pedig inkabb felejtsenek el.
bele neztem abba a dontos jatekba is, amit a durva huncupon folyt, hat mintha valami practice jatek lenne... annyira komolytalan az a shen fent h valami felelmetes.
meg egy hajszalnyit sem valtozott a velemenyem ettol a 'tryhard flametol' mert fail.
362
watto te meg nyaljál mélyebre
kokszar+++
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
>feltételezi, hogy a "módjára" szóval valami probléma lenne
igen fiúk, vagy trollal, vagy lámával van dolgunk. sztem utóbbi, aki most megpróbálja eljátszani az elõbbit, hogy takarja mekkora kokszar
Ma (is) te vagy a leggyengébb láncszem. Viszlát!
Erre tényleg mindenki elkezdett rád trollkodni hogy mekkora paraszt meg troll vagy, hát már értem miért írtál eddig úgy ahogy...
solo rankedet en total egyedul tolom. az elso heten felmentem ~1700ig (ami top30at jelentett akkor) es visza is estem a -60as leavenek es -40es lostoknak koszonhetoen, ami az aranyom miatt volt. biztos tisztaban vagy vele, minel jobb a w/l aranyod, annal tobbet buksz. ahogy azzal is biztos tisztaban vagy, h a top ratinget nem s1 release ota szamolja.
1x lementem 1270ig es visza mentem 1500ig ahol azota is vagyok. majd ha lesz idom es kedvem jatszani, elkezdek duo quezni es ugyan ugy felkerulok mint normal gameben.
azzal is biztos tisztaban vagy, hogy delelott mennyien jatszanak es ebbol kovetkezik, hogy 1500on kaphatsz 1800ast lazan. igy kerulok veluk ossze rankedben.
ha ennyire tudod, azt miert nem irod mennyit lattal normal game elohoz? mert ezek szerint azt is megnezhetned, hogy lolbase, 2095ot ir. errol miert nem pofazol? akkor talan mar nallad logna ki a kapanyel.
igen, rendszeresen premadeztem zylorekkal meg nyar elott, s1 elott. addig amig nem untam meg, hogy az o faszsaga miatt mast hibaztat. akar engem akar barmelyik masikat. nincs kedvem a kis 15-18 eves gyerekraget hallgatni.
nem hinnem, hogy azok a magyarok koze tartozol, aki nem a mi trolinkon van es ismernem. w1ndy es szbence volna ez a ketto akivel mar ossze rakott es magyar. innen egyitokkel sem rakott meg ossze. ez szinte 100%
amugy valoban ez proba volt, hogy van e ertelme irogatni. de miutan erzitek, hogy valoban igazam van es ez annyira faj, hogy inkabb elkezdtek ragelni, pont ahogy szamitottam. ugyan ez miatt trollkodunk mikor irjatok a hulyesegeket. annyi a kulonbseg, hogy engem/minket a faszsag, hozza nem ertes, de mindenaron meg akarom magyarazni dolog idegesit, titeket pedig az, hogy ertek a jatekhoz es tevedtetek.
anthrax: "módjára" ?? n1 kapanyel. es en vagyok paraszt =D
aullah: abban a nehany postban amit irtam, tobb ertelmes informacio van, mint ami ide lett hanyva ~60 oldalon keresztul.
http://kosadz0r.mybrute.com/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szoval milenne ha megosztanad a többiekkel hogy mi az ingame neved, és végre akkor nem kellene a kamu dumádat olvasgatnunk.
PS: Nubgamebe MF > ashe joblenne ha rágyurnál talán feltornázhatnád az elodat
nem, megnyertem mind a 3at amumuval. 4 sunfire ellen nem tudsz tul sokat csinalni a 35dik percben.
minden R ulti. az hogy lvl1en megszedheted, semmit sem szamit. attol meg ulti marad.
ilyenkor sajnalom h nem vagyok a screenshot manias es nem csinalok minden ilyenrol screenshotot, h ilyenkor a kis retardalt pattanasos fejedhez lehessen vagni.
egy keres volt w/l statomrol screenshot, amit par oldallal viszabb meg is talalsz, hasonlot postolhatsz te is, ha tudnal, de mivel biztos h nem tudsz mert orulsz a magad (jo esetben) +30as statodnak, igy /disc
kkthxbye.
Trolling is a art.
bár lehet, h konkurencia számára ezért mégjobban belehuz a trollkodásba
"Tüz balfaszok!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ultid is aktív" = R aka phoenix stance, nyilván a folyamatosan tickelõ passive dmg-ére gondolt. De persze Udyrnak nincs (klasszikus értelemben vett)ultija, ezt mindenki tudja.
Elég ember van itt nélküled is aki szítja a flame-et néha. Anagra pedig végre segítõkész hsz-eket postol _NORMÁLIS HANGNEMBEN_, erre te ezeket kezded el agyatlanul fikázni. <#shakehead>#shakehead>
GG
nallam mas a 'tudok jatszani' mint nallad. nallad mar az is 'tudok jatszani' ha nem vagy negativ statban, mig nallam az a 'tudok jatszani' ha a tulnyomo tobbsegben tudom carryzni a csapatomat ha mar ranged dps carryt pickeltem. ergo meg tudom vele nyerni a jatekot szinte mindig. nem mondtam h ezt nem tudom megcsinalni mfel, csak azt, hogy nem olyan egyszeruen megy mint corkival,ashevel,ezel.
büszke vagy arra, hogy amumuval 25 killed van, ami egyértelmûen a meccs elvesztéséhez vezethetett, vezetett is valószínû (hacsak nem vagy 1200 körüli elos ugyebár.... ohwait)
udyr zsír kari, de sehol nem tank, max offtank (udyrnak amúgy nincs ultija, de ez bizonyára csak egy nyelvbotlás volt)
írsz még pár hülyeséget amúgy, vagy elég volt az önégetésbõl? elhiszem, hogy zavar hogy csak 1300-1400 körül vagy, és itt eljátszod a janit az alapján amit fórumon olvasol és livestreamen látsz, de kezd kilógni a lóláb.
Persze amumunál nem jobb, de hát öt meg sürün bannolják 😊
Igazábol azt szeretem rammusban, h ritkán pickelik, meg nem is bannolják, és ha senki nem akar jungle-özni akkor arra tökéletes, de lane-ben is elég erös a tauntnak hála.
Alistar is jó, csak valóban ahogy irtad nem könnyü vele játszani, én mondjuk jó alistart talán jó ha 1-2-t láttam 😄
masik eset, ha ti jatszotok akkor jungle shen, ha en akkor amumu, mert en tudok junglezni, el tudom kapni a menekulot, el tudom nyomni az ultit jol, te nem.
nem 1 olyan amumu jatekom volt h 25/5/20 stattal lett vege es 1 rohadt quadra sem volt, de legalabb 3-4 triple killem volt, vagy tripple+double.
nem 1 olyan udyr jatekom volt, hogy nem lehetett megolni mert mindig el tudtam menekulni, az egy dolog, hogy tank udyr nem fog olni neked mert nem tud, viszont embertelenul tud initalni es kb lehetetlen megolni, ha tudod jol es gyorsan nyomogatni a skilleket. locket pedig procolgat te pedig nonstop shield+stun+speedben vagy es az ultid is aktiv.
sona kurva jo champion, de egy garen+taric lane ellen, vagy barmelyik masik lane ellen, amit irtam, nem tud mit csinalni. akarmivel is rakod ossze a lanen.
na kb ezert nem fogok ide irogatni ilyeneket, mert a retardalt felidegesit a hulyesegevel, mert kurvara semmi tapasztalata, erzeke, tehetsege, kepessege nincs egy rohadt egyszeru jatekhoz de azert probal pofazni. tanulj meg jatszani aztan lehet hogy meg tudsz gyozni az ellenkezorol, de amit irtam az ugy van.
majd ha 2000+ elod lesz visza terunk erre.
unknown: lilb vagy chauster alistar jatekot meg nem lattal szerintem. vagy egy sologamert. alistarral nehez jatszani, de ha valaki tud, akkor jobb mint egy rammus, shen.
es mint irtam, ha nincs jungler akkor amumu mint alistar vagy barmi masik tank.
igen arra ertettem. lehet h egy ertelmu de minden retardaltnak be van kapcsolva az autoattack. autoattackal nem lehet jatszani.
elobb tanulj meg figyelni a tobbi lanere sorokaval, mialatt a sajatodat is figyeled, illetve azt is, hogy hol jar az enemy junglere, cv-t spameled ra, kb minden 2. 3. spotnal eltudod nyomni, attol fugg mi junglezik es hanyas. utanna ha ez megy raersz last hitelgetni. 3ad, 4ed annyi cs kell neked mint a carrynek. egy agyon feedelt soroka 500 csvel, vagy 0 killel de 500 csvel nem fogja megnyerni a jatekot, hiaba van 20as mejai, zhonya, 3 archangel. mig a carry igen. valoban szuksege van csre, de kozel sem annyira mint a tobbinek. es ez igaz jannara, sorokara, morganara nem, de o tud farmolni durvan illetve solo lanen a helye, sonara, stb.
mf szerintem szar. durva early gameben meg mid gameben is elmegy, de szerintem szar end gameben, bar valoszinuleg csak en nem tudok vele jatszani, de ez van, nem is erdekel tulzottan. nem emlekszem olyan mf-re ami vegig durva lett volna feed nelkul.
gragas miert ne lenne ranked champion ? =) armor pen tank gragas durva. 25 armor pen + mastery es exhaust. lvl2n 130-150eket ut rad. w+e.
Udyr nem tankon játszva általában erõsen fail.
Szerintem itt most nem tértek ki a külön szituációkra.
Pl:
Amennyiben van jungle karakter , úgy nem biztos,hogy megéri pickelni Amumut Galio vagy egyéb lanes tank ellenében.
Továbbá más és más karakterek "használhatóak" soloba és premadeba. Azt azért senki ne várja itt el senkitõl, hogy tanulmányt írjon "tanács" címen. Tanácsnak szerintem korrekt egy ilyen post,ha valakinek tanácsra van szüksége.
>feltételezed, hogy udyr tank
>sona sehol a legerõsebb lanek felsorolásában
nigga, full retard etc