League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem windows 7 etek van? most szedett le a haverom frissítést hozzá és el is szarodott neki msn is meg lol is suliban is ez történt és beszart a net.

nekem nem tud csatlakozni a játékhoz, most próbálok reconnectelni ranked-ra...
crashelt ez a szutyok, most meg leakadt ott hogy retrieving version information... másnál is szar vagy nálam van a hiba?

ez Zomilnak ment fasz se tudja melyik posztjában volt, reply kimaradt :<

azért, mert ha értelmes pénzt akarsz keresni(ergo nem párezret havonta), akkor kurva sokat kell játszani, hiszen kínai minimálbéren keresõkkel kell küzdened a piacon
kurva sok játék = nem fun
hacsak nem arról van szó, hogy mondjuk az adott játékban te vagy a legjobb és versenyeket nyersz, akkor nem túl jó a pénzkereset/szórakozás rátája ennek a tevékenységnek

"Igazábol te ilyen kis zseni vagy aki mindig mindent a legjobban tud és akinek más a véleménye az hülye..."

szerencsére te épp most nem ugyan azt teszed, mint amit nála sérelmezel

legaljan vagytok mindketten 😞
ToCsEk
tessék
egy kis gyorstalpaló 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

darkmenx
gyere inkabb l2zni bugi talalt epik szerbart

82 új üzenet 😄 vicces hogy david insane is visszatalált és õ meg bajtársai még akkor se jönnek rá hogy barmok amikor az eddig itt trollkodókon kívül másik 2-3 ember is mondja hogy hülyék és húzzanak el...

solyomb
Ha fiatalabb lennék, most elmagyaráznám, hogy a tápláléklánc mely részén állsz és te melyiken én, amibõl gyors következtetést vonnék le, hogy miért nem érdemes ezt a stílust megütni, de mivel már kinõttem ebbõl a buliból, most megkímélem mindkettõnket ettõl😊

Éld csak a boldog ingerszegény életed álomország tengerpartján, és replyz minden olyan kommentre ami téged vagy a virtuális kispajtásaidat meri megtámadni, ebbõl pont az jön le, hogy neked bejött az élet.

Persze azt az egy részt nem értem, hogy én hol írtam azt, hogy miközben csordogált be a zsebpénz, addig én miért is nem szórakoztam, ezt esetleg megoszthatnád velem

darkmenx
no shit sherlock

Zomil
Azért a lektor meg egy közép/általános iskolai tanár fizetése között elég nagy különbség van.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jartam kozepiskolaba. beszelgettem errol a tanarokkal. van tanar ismerosom. egyetemen a lektor fizeteset tudom, mivel a volt fonokom gyerekkori pajtasa.

tobbire pedig nem, nem anyam fizeti, erettsegi ota, ami nem ma volt, nem o fizeti.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Nem alreg, ugyanolyan senkihazi mint te!
Na meg told le a 18 fele kulonbozo tutorial mapot ami zsakos elftars kulon keszitmenye a jatekhoz
Zomil
Öööö, kicsit félre lehetsz informálva, mert ez a játék se nem mmo, se nem gw féle játék.
Dota-val játszottál? Mert ez olyan, mint az, pár változtatással.

Ha dota-t nem ismered, akkor ajánlom, nézd meg a loL hivatalos honlapját, ott szépen le van irva miröl is szol a játék, ha esetleg nem tudsz angolul akkor összefoglalhatom tömören.
De a hivatalos oldalon lévö leirás+pár youtube video alapján, már egész jó képet kell kapnod a játék milyenségéröl 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

daemonervosa
A kérdések alapján egyáltalán nem vagy képbe, szerintem próbáld ki. Bonyolult lenne így leírni, hogyan mûködik, de ez nem MMO, szóval semmi hasonlót ne várj.

Trolling is a art.

darkmenx
A játékot maximum 10 fõ játszhatja egy idõben, két 5 fõs csapatba osztva. A játék térképén a két csapat bázisa áll egymással szemben a terület két átellenes sarkában. Az "Order" illetve a "Chaos" (ha analógiával szeretnék élni: jók és a rosszak) fennhatósága alá tartozó részeket egy a pályán keresztülívelõ folyó választja el egymástól. Mindkét bázis rendelkezik egy kitüntetett épülettel, amely nem más mint az oldal saját õsi épülete (Nexus). A cél: ezen épületek ledöntése. A helyzet azonban közel sem ilyen egyszerû.

kastil
Azért feltennék néhány kérdést.

PvP milyen formákban érhetõ el?
Instázott a játék?
Van e valami értelmes, ténylegesen supportnak nevezhetõ kaszt, amivel megéri tolni?
High end pve mennyire elégíti ki a játékosokat?
Questekre alapul, avagy értelmetlen grindelés az egész?

Zomil ha jól emlékszem toltad GWt, ez szólózható, vagy ez is inkább coop cucc?

Zomil
nyugi, ez megy már kb. fél éve, értelmes beszélgetést csak elvétve találsz itt.
amugy kérdezni nehogy merj valamit, mert akkor egyböl leoltanak 😊

kastil
istenem bazdmeg hol vannak a modik?
nincs is jobb egy fasza balhénál valamelyik idióta sg topikban, de ez már iszonyat módon szánalmas.

Õ mindig piros pontal jött haza a sulibol, jajjjj igen, oviba is fújta az ábécét oda vissza jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a fejem xdddddddddd

ez vicchagyukmá xd

Hát õ mindent tud hisz õ egy enciklopédia a tol - z ig
hagyukmááhagyukmá.

Õ 1 éves korába se eset seggre, megállás nélkül futott :'D
perfect lédy.

levegõnek kéne nézni, de olyan nehéz ez pár embernek, pedig õ így úgy amúgy, na hagyukmá :'D

Zomil
Te már csak tudod, hogy mennyi a tanárok fizetése mi?

Igazábol te ilyen kis zseni vagy aki mindig mindent a legjobban tud és akinek más a véleménye az hülye...

Ha ennyire okos vagy, miért tartasz még mindig itt? Jah, h a semmire vered a nyálad?
Na huzzál innen kis beképzelt gyökér, senki nem kiváncsi rád.

Gondolom neked nem anyuka fizeti a netet, és gondolom már 30éves tapaszt keménycsávo vagy, aki havi 1millát keres, és nagyon menö...Felkéne már ébredned, h csak bilibe log a kezed.

Szerezzetek már barátnöt/barátokat és azokkal foglalkozzatok ahelyett, h itt trollkodtok...Jah hogy az életbe is ekkora faszkalapok vagytok és mindenki lenéz titeket? Csupán az okoz nektek kielégülést, h ideböfögtök néha, aztán meg veritek a melleteket, h de kemények vagytok...
Szánalmas kis szemetek vagytok, az internet és az élet söpredéke, az ilyen kis görcsöket, mint ti már rég ledobtak volna a Taigetosz-rol.
De sajnos a mai világ eltartja az ilyen söpredékeket is.

ugyanaz ment, okoskodás offolás, szerintem én már nem vagyok rá adás.

Csak olvass vissza, ha itt vagyok ha nem, itt csak mûbalhé tömege zajlik, szóval, halottnak a csók :'D

kastil
Most azonnal, vagy ráérek még?

érdekelsz?Kérdeztelek? SZERINTEM NEM!

szóval lehet suhanni a gecibe :'D

daemonervosa
neked viszont ide sem kellett volna jönnöd.

megint elfelejtetted mit ígértél ...

Trolling is a art.

kastil
Így van, és épp elég volt hogy rájöjjek, egy kis csutás tacskó vagy.

te meg 5 perce vagy itt,azt kussolhatnál a gecibe, majd én tudom mit hova.

köszöntem bölcs szavaid, csõ babinéni :'D

Ennyire ne szeressetek már : $$ xdd

kastil
pár hszt olvastam csak vissza de ne tedd már magad ennél is nevetségesebbé hallod. kustri és huzd meg magad, ennyi. hidd el erre a képességedre szükség lesz majd az életben is

Tyler Durden
Mikor vágod fel az ereidet?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

kastil
Na, belecsöppentem a lényegbe 😄.

Írna valaki pár szót a játékról?

egyre jobb, egyre nagyobbakat röhögök, ez tökjõ xddddddd

cigány vagyok, aha :'D
xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

"... Én legalább hülye létemre építettem magam köré barátságot, családot, életet, közzöséget, azért hülye létemre még is csak futotta valamire.
Van miért, van kiért élnem :'D
Felénk ez már valami, elég ha nekem megfelel onnantól kezdve szarok a világra, és az iq-ra, és hagyyuk már a iq szövegedet te SENKI ..."

Ezek alapján cigány is.
nem tul surun talalkozol, olyan hulye retardalt barommal, aki elirja az arat az ertekesebb cuccoknak. persze mindig vannak ilyen david insane fele barmok.

darkmenx
latom a shock-terapia nem hasznalt.

Az funny... piacolás? Ólcson veszem-drágán eladom módszerrel?
persze, ha:

<17:32:52> <@bark_lavaOnMe> akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak

League of legends fórum.

off.
L2 biznisz botozás nélkül is megy még?
on.
torzszülött emos vagyok, mintha nem tudnád :'D

Nem beszélve arról, hogy egy matek/nyelv tanár min. 2000 HUF-ért ad külön órát és egy héttel elõrre kell idõpontot kérni, mert telített a naptáruk.
több farkam van XDDDDDDDDDDDDDDD

dickS ? 😄😄😄D:

nice fail again.

legalabb tudnal oltani/flamelni. inkabb nem is postolok mert te sajat magadat hugyosra oltod.

pofád lapos, mintha láttál volna játszani, nem kell itt következtetni mert a mai világba az SZART SE ÉR, üres szavak üres képzelõ erõ, ami mögötted áll, csukd be szemed, nyisd ki szád, SUCKS MY DICKS :'d

dude, 20 eves sem vagy. milyen csaladepitesrol beszelsz ? =D

mivan? 150k hazavisznek havonta. alap ber + juttatasok + tulora (bocs nekik csak heti 15 orat kell dolgozni, ami felette van az tulora) + minden egyes kurzusert, amirol senkinek sincs fogalma h letezik, beszedik a penzt. olyan fel evet kb otthon vannak. majdnem annyi szabadsaguk van mint nekem, aki dolgozok egesz evben. nem kell a tanarokat sajnalni. ahogy az orvosokat sem, mert kurvara sok penzt kapnak zsebbe. magyarorszagon a hivatalos fizetes semmit sem szamit. mert 10bol 9 embernek van egyeb bevetele.

ne akarj olyan dolgokrol beszelni, amirol halvany lila fingod sincs.