League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kurva sok játék = nem fun
hacsak nem arról van szó, hogy mondjuk az adott játékban te vagy a legjobb és versenyeket nyersz, akkor nem túl jó a pénzkereset/szórakozás rátája ennek a tevékenységnek
szerencsére te épp most nem ugyan azt teszed, mint amit nála sérelmezel
egy kis gyorstalpaló 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Éld csak a boldog ingerszegény életed álomország tengerpartján, és replyz minden olyan kommentre ami téged vagy a virtuális kispajtásaidat meri megtámadni, ebbõl pont az jön le, hogy neked bejött az élet.
Persze azt az egy részt nem értem, hogy én hol írtam azt, hogy miközben csordogált be a zsebpénz, addig én miért is nem szórakoztam, ezt esetleg megoszthatnád velem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
tobbire pedig nem, nem anyam fizeti, erettsegi ota, ami nem ma volt, nem o fizeti.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Dota-val játszottál? Mert ez olyan, mint az, pár változtatással.
Ha dota-t nem ismered, akkor ajánlom, nézd meg a loL hivatalos honlapját, ott szépen le van irva miröl is szol a játék, ha esetleg nem tudsz angolul akkor összefoglalhatom tömören.
De a hivatalos oldalon lévö leirás+pár youtube video alapján, már egész jó képet kell kapnod a játék milyenségéröl 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Trolling is a art.
PvP milyen formákban érhetõ el?
Instázott a játék?
Van e valami értelmes, ténylegesen supportnak nevezhetõ kaszt, amivel megéri tolni?
High end pve mennyire elégíti ki a játékosokat?
Questekre alapul, avagy értelmetlen grindelés az egész?
Zomil ha jól emlékszem toltad GWt, ez szólózható, vagy ez is inkább coop cucc?
amugy kérdezni nehogy merj valamit, mert akkor egyböl leoltanak 😊
nincs is jobb egy fasza balhénál valamelyik idióta sg topikban, de ez már iszonyat módon szánalmas.
ez vicchagyukmá xd
hagyukmááhagyukmá.
Õ 1 éves korába se eset seggre, megállás nélkül futott :'D
perfect lédy.
Igazábol te ilyen kis zseni vagy aki mindig mindent a legjobban tud és akinek más a véleménye az hülye...
Ha ennyire okos vagy, miért tartasz még mindig itt? Jah, h a semmire vered a nyálad?
Na huzzál innen kis beképzelt gyökér, senki nem kiváncsi rád.
Gondolom neked nem anyuka fizeti a netet, és gondolom már 30éves tapaszt keménycsávo vagy, aki havi 1millát keres, és nagyon menö...Felkéne már ébredned, h csak bilibe log a kezed.
Szerezzetek már barátnöt/barátokat és azokkal foglalkozzatok ahelyett, h itt trollkodtok...Jah hogy az életbe is ekkora faszkalapok vagytok és mindenki lenéz titeket? Csupán az okoz nektek kielégülést, h ideböfögtök néha, aztán meg veritek a melleteket, h de kemények vagytok...
Szánalmas kis szemetek vagytok, az internet és az élet söpredéke, az ilyen kis görcsöket, mint ti már rég ledobtak volna a Taigetosz-rol.
De sajnos a mai világ eltartja az ilyen söpredékeket is.
Csak olvass vissza, ha itt vagyok ha nem, itt csak mûbalhé tömege zajlik, szóval, halottnak a csók :'D
szóval lehet suhanni a gecibe :'D
megint elfelejtetted mit ígértél ...
Trolling is a art.
köszöntem bölcs szavaid, csõ babinéni :'D
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Van miért, van kiért élnem :'D
Felénk ez már valami, elég ha nekem megfelel onnantól kezdve szarok a világra, és az iq-ra, és hagyyuk már a iq szövegedet te SENKI ..."
Ezek alapján cigány is.
<17:32:52>17:32:52> <@bark_lavaOnMe>@bark_lavaOnMe> akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak
off.
L2 biznisz botozás nélkül is megy még?
on.
nice fail again.
legalabb tudnal oltani/flamelni. inkabb nem is postolok mert te sajat magadat hugyosra oltod.
mivan? 150k hazavisznek havonta. alap ber + juttatasok + tulora (bocs nekik csak heti 15 orat kell dolgozni, ami felette van az tulora) + minden egyes kurzusert, amirol senkinek sincs fogalma h letezik, beszedik a penzt. olyan fel evet kb otthon vannak. majdnem annyi szabadsaguk van mint nekem, aki dolgozok egesz evben. nem kell a tanarokat sajnalni. ahogy az orvosokat sem, mert kurvara sok penzt kapnak zsebbe. magyarorszagon a hivatalos fizetes semmit sem szamit. mert 10bol 9 embernek van egyeb bevetele.
ne akarj olyan dolgokrol beszelni, amirol halvany lila fingod sincs.