League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mind ezek alapján te mered azt a kijelentést tenni hogy pusztuljon a -iq nép?!
Gratulálok elnyerted a barom titulust :'D
Persze a te iq-d már 1000 te vagy Arany János 2, kérlek mond már azt.
És nekem van hatalmas egom? NA ITT FEJEZTEM BE, OKCSÁ :'d
Van miért, van kiért élnem :'D
Felénk ez már valami, elég ha nekem megfelel onnantól kezdve szarok a világra, és az iq-ra, és hagyyuk már a iq szövegedet te SENKI,
még a tanárok se kapják meg a kellõ tudásukért azt a pénzösszeget amit megérdemelnek akkor te mit akarsz, térj már télleg de komolyan észhez : /
-en tudok ertelmesen fogalmazni, te nem.
-en tudok ertelmezni egy postot, te nem.
-en fel tudok fogni egy egyszeru jatekot, te nem.
-en nem vagyok emos, te igen.
-en nem vagyok buzi, te igen.
-en tudok angolul, te nem.
-en nem vagyok skrizofren, te igen.
wanna flame more?
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Mert nem értem mire tartod magad ... te és 100 iq??
Kérlek mutass valami használhatót.
oszt hova hányjak? könnyû más hibáival védekezni, te szar alak :'D
temindentjobban tudsz temindent megtudol magyarázni, te fújod az életünket, beillenél ezo tvbe barom :'D
durva nem sanci? 10 eve meg az ilyen embereknek pelenkacsere volt a napi legfontosabb dolga, ma meg mar milyen nagy szajuk van, hogy anyuci fizeti az internetet =D mindig pawa es gps jut eszembe ilyenkor, meg orosz =D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Elég gáz már csak az a tény is, hogy valaki azért játszik egy játékkal, hogy pénzt keressen vele, nem pedig a szórakozás miatt.
en nem irtam, hogy ne irj ekezettel, en arra a faszsagra reagaltam amit te irtal, idezem megegyszer:
"De miért kéne kódtáblából szedni a betûket? 😮 Át lehet állítani akár japcsira is a bill-t..."
mert nem lehet atallitani, meg japanra sem, nem hogy magyarra, amig nem telepited fel a szarokat, amiket nem szed le a windows a nyomorek microsoft servererol. nem mindenki hasznal magyar windowst, ahogy nem is hasznal mindenki magyar billentyut. azt pedig leirtam hogy miert.
es nem az a a' e e' helyett gyorsabb ugy gepelni, hanem a z es az y csereje miatt. azert mert a . ' ? ! () olyan helyeken van, ahol gyorsabban eleri az ujad. mivel olyan betu utan kovetkezik a legtobbszor, ami kozelebb van hozza. peldaul az y ami ugy a magyarban a kiosztas tulso vegen helyezkedik el es meg rengeteg masik ok miatt. de nyugodtan rakereshetsz erre is googlen, mert ezek is le vannak vezetve. ahogy az is h a qwertynel a dvorak miert jobb, teljesen ugyan azok az okok miatt.
btw a 30-50 wpm-t miert hivod gyorsnak ?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
teny, hogy kurvara mindegy, hogy ekezettel vagy ekezet nelkul irsz. ahogy az is mindegy, hogy milyen sorrendben vannak a betuk egy bizonyos szon belul, ha az elso es az utolso betu a megfelelo helyen van. minden 100 IQ feletti, ertelmes, olvasni tudo ember agya fel fogja tudni dolgozni es kepes elolvasni. ha nem hiszed el, googlez utanna. jopar eves teny.
amugy is, magyar billentyukiosztas szar. uk billentyukiosztas szar. dvorak us vagy qwerty us int. osszes tobbi hasznalhatatlan, ha normalis sebesseggel szeretnel gepelni.
egy hasznalhato billentyu: http://elitekeyboards.com/proddata/images/FKBN87MNPEK_iso.jpg
Egy két ember trollkodásán valóban lehet nevetni, de a te erõltetett, bárminemû intelligencia jeleit fel nem mutató probálkozásaid nem sorolhatóak ezek közé. A te kommentjeidet végignézve mindössze egy szánni való kis senkit látok, valószinüleg nem vagyok ezzel egyedül.
Köszönjük Emese!
De nembaj folytasd csak a szánalmas trollkodásod, addig legalább jot nevetünk rajtad.
egyetertek.
ahogy latom elvegzed helyettem is az "oltogatast" igy jo szajizzel mehetek el aludni. a kovetkezo beadandora a felemeresemet a lol es az autista/skizofren emberek kozti kapocsrol fogom megirni megigerem.
Amugy meg ki a faszt érdekel az a fos l2? azzal csak a nyomorék pistikék játszottak/játszanak, ingyenes szerveren meg a még aljadékabb hulladékok, mint te is ^^
Békülõ sex lesz retardmenx el? Mert kicsit uncsi hogy itt élitek ki magatokat 😞 Tényleg melyikötõk tölti be a nõ szerepét?
Noobz.
A game nálam sem jelent mapot, de a tutorial is egy game. És az is egy mapon játszódik. Tehát van tutorial game avagy tutorial map. Köszönöm a figyelmet.
Még mindig nem játszottam soha L2-t.