League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valami értelmeset, aminek az igazság alapja üti az 1 et?

És mind ezek alapján te mered azt a kijelentést tenni hogy pusztuljon a -iq nép?!

Gratulálok elnyerted a barom titulust :'D
Persze a te iq-d már 1000 te vagy Arany János 2, kérlek mond már azt.
És nekem van hatalmas egom? NA ITT FEJEZTEM BE, OKCSÁ :'d

darkmenx
azert mert a toloszekes 54 eves portasneni akinek kateter jon ki az oldalan, mert mar elzarult a hugycsove radmosolyog meg nem biztos, hogy szerelmes beled. ne rakd nagyra a mercet kerlek 😞

Én legalább hülye létemre építettem magam köré barátságot, családot, életet, közzöséget, azért hülye létemre még is csak futotta valamire.

Van miért, van kiért élnem :'D
Felénk ez már valami, elég ha nekem megfelel onnantól kezdve szarok a világra, és az iq-ra, és hagyyuk már a iq szövegedet te SENKI,
még a tanárok se kapják meg a kellõ tudásukért azt a pénzösszeget amit megérdemelnek akkor te mit akarsz, térj már télleg de komolyan észhez : /

nem kell diplomarol beszelni, ahoz te tulzottan keves vagy ergo csak magamat alacsonyitanam le, ha veled ilyen dolgokrol beszelnek. eleg ha a forumon tapasztalt dolgokbol vonjuk le az evidens kovetkezteteseket:

-en tudok ertelmesen fogalmazni, te nem.
-en tudok ertelmezni egy postot, te nem.
-en fel tudok fogni egy egyszeru jatekot, te nem.
-en nem vagyok emos, te igen.
-en nem vagyok buzi, te igen.
-en tudok angolul, te nem.
-en nem vagyok skrizofren, te igen.

wanna flame more?

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Kérlek mutass fel diplomát, vagy akármit...
Mert nem értem mire tartod magad ... te és 100 iq??

Kérlek mutass valami használhatót.

te mirol beszelsz? : D en nem ekeskedtem a hibaiddal. sot igazabol semmi gond nincs azzal, hogy hulye vagy, ilyennek szulettel. ez van. el kell fogadnod neked is, ahogy en is elfogadom, hogy ilyen butanak szulettel es nem fogsz fejlodni mert az agyi kapacitasod maximumat nyujtod igy is. az egyetlen dolog amit sajnalok, hogy a tarsadalomnak semmilyen haszna sincs az ilyen buta emberekbol, ergo felesleges hogy elnek. csak teher mindenkire nezve, akinek 100 feletti iq-ja van. lenyegebe meg kene halnia az osszes ilyennek mint te, hogy fejlodhessen a vilag. erre voltak jok a haboruk, ami mamar ritka.

te hibátlan Adonisz, térj már észhez, 1 FEKETE PONT VAGY A SOK FEKETE PONT KÖZÖTT, és az is maradsz, akármennyire probálod magad háromszögé alakítani :'D

És most jössz a te retardált csicska low, szövegedel xdddd
oszt hova hányjak? könnyû más hibáival védekezni, te szar alak :'D

csõvan babinéni : $$
temindentjobban tudsz temindent megtudol magyarázni, te fújod az életünket, beillenél ezo tvbe barom :'D

az a vicc az egeszben, hogy van egy karaktere ami nem keveset er. ilyen rakosfrodo meg zomil eleteben nem lat ennyi penzt, mert a familia egy negyed evig elne belolle. az h osszekoti a szorakozast es a plusz penzkereseti lehetoseget, miert lenne baj ? =D vagod jatszik, es eladja a cuccokat az olyan embereknek, akik nem ehberert dolgoznak mert nem hulyek, alapveto dolgokat kepesek megcsinalni es keresnek annyi penzt, hogy fizethessenek egy jatekert. nem kell ez az elvi faszsag, mert ez ilyen david insane fele retardalt erv, aminek az egadta egy vilagon semmi ertelme nincs, azon kivul, hogy egy garasa sincs az illetonek es ezt nem teheti meg.

durva nem sanci? 10 eve meg az ilyen embereknek pelenkacsere volt a napi legfontosabb dolga, ma meg mar milyen nagy szajuk van, hogy anyuci fizeti az internetet =D mindig pawa es gps jut eszembe ilyenkor, meg orosz =D

Nevem felejthetetlen ("david sane"), egy korszakot alkottam *-*

úúúúúúúúúúúúúúúúgy imádlak titeket : $$$$ láwosch.

darkmenx

Zomil
És mégis ki nem szarja le, h egy játékkal szorakozás helyett pénzt keresnek? Ha fizetnének se játszanék azzal a foshalmazzal. Amugy is hozzád ki a franc szolt, huzzál vissza a lyukadba gyökér.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

engem pl kurvára nem zavarna, ha pénzt is tudnék keresni vele, de téged is csak azért zavar, mert te nem tudsz

zsakosfrodo2
alreg vagy-e vagy csak random bekommenteltél a topikba?
Elég gáz már csak az a tény is, hogy valaki azért játszik egy játékkal, hogy pénzt keressen vele, nem pedig a szórakozás miatt.

megprobalsz viszaoltani egy hulyeseggel, ahelyett h felfognad, h semmi ertelme nincs.

en nem irtam, hogy ne irj ekezettel, en arra a faszsagra reagaltam amit te irtal, idezem megegyszer:

"De miért kéne kódtáblából szedni a betûket? 😮 Át lehet állítani akár japcsira is a bill-t..."

mert nem lehet atallitani, meg japanra sem, nem hogy magyarra, amig nem telepited fel a szarokat, amiket nem szed le a windows a nyomorek microsoft servererol. nem mindenki hasznal magyar windowst, ahogy nem is hasznal mindenki magyar billentyut. azt pedig leirtam hogy miert.

es nem az a a' e e' helyett gyorsabb ugy gepelni, hanem a z es az y csereje miatt. azert mert a . ' ? ! () olyan helyeken van, ahol gyorsabban eleri az ujad. mivel olyan betu utan kovetkezik a legtobbszor, ami kozelebb van hozza. peldaul az y ami ugy a magyarban a kiosztas tulso vegen helyezkedik el es meg rengeteg masik ok miatt. de nyugodtan rakereshetsz erre is googlen, mert ezek is le vannak vezetve. ahogy az is h a qwertynel a dvorak miert jobb, teljesen ugyan azok az okok miatt.

btw a 30-50 wpm-t miert hivod gyorsnak ?

solyomb
Ugye vágod, hogy egyes nyomorék Pistikék több pénzt kerestek azzal a játékkal mint amit te keresel vagy kerestél az elsõ épkézláb munkahelyeden egy év alatt?😊
Bár vszínû, hogy gyorsabb úgy gépelni, hogy csak A meg E-t nyomkodsz A Á E É helyett... de én ráérek. 😊
Sajnálom, hogy a kutatás szövegét nem másoltad be... bztios az is érdekfeszítõ lett volna. Nem kell hozzá telepíteni semmit. Mindenki azon gépet gyorsan amin megtanult... ízlések és pofonok. Ismét arról van szó, hogy ha más nem azt szereti, amit te akkor az szar... enyhe csõlátásod van öcsém.
Zomil
elvagyok én egyedül is, legalább te elszorakoztatsz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

darkmenx
hovatunt szegeny rakosfrodo testvered? azthittem tobb backupod lesz igy ejjelre ha mar te is melle alltal de gondolom megint csak a koldulas jutott neki valamelyik online feudalis kiralysagban 😞

Zomil
csakis a te kedvedért.

nem fogok azert magyar nyelvu faszsagokat feltelepiteni a gepemre, hogy tudjak ekezetes betuket irni. asciibol pedig senki sem fogja neked kiszedegetni. fel evente 1x kell ekezet, akkor kigooglezok egy a' vagy e' betut.

teny, hogy kurvara mindegy, hogy ekezettel vagy ekezet nelkul irsz. ahogy az is mindegy, hogy milyen sorrendben vannak a betuk egy bizonyos szon belul, ha az elso es az utolso betu a megfelelo helyen van. minden 100 IQ feletti, ertelmes, olvasni tudo ember agya fel fogja tudni dolgozni es kepes elolvasni. ha nem hiszed el, googlez utanna. jopar eves teny.

amugy is, magyar billentyukiosztas szar. uk billentyukiosztas szar. dvorak us vagy qwerty us int. osszes tobbi hasznalhatatlan, ha normalis sebesseggel szeretnel gepelni.

egy hasznalhato billentyu: http://elitekeyboards.com/proddata/images/FKBN87MNPEK_iso.jpg

Gondolom, nehéz értelmezni, valamint értelmes válaszokkal lereagálni a dolgokat <#taps>
Elfogytak az emberek chat.hu rol? Vagy mér rontod itt a levegõt?
Zomil
oké.

Zomil
so?

A hozzád hasonló értelmileg visszamaradt kis szardarabkák honnan a picsából kerülnek elõ?
Egy két ember trollkodásán valóban lehet nevetni, de a te erõltetett, bárminemû intelligencia jeleit fel nem mutató probálkozásaid nem sorolhatóak ezek közé. A te kommentjeidet végignézve mindössze egy szánni való kis senkit látok, valószinüleg nem vagyok ezzel egyedül.

Köszönjük Emese!
darkmenx
ujra atgondolva es a te szemszogedbol nezve mivel meg a casual cigany-IQ atlagot is csak alulrol szaglaszod gondolom nem esett le a david insanes hasonlat ezert ugy ereztem, hogy kotelessegem felnyitni a szemed es ramutatni 😞

Zomil
az.

darkmenx
szomoru.

Zomil
Feküdjél csak, de vigyázz, mert anyuci leszid, h már megint késön feküdtél le és reggel korán kell menni az oviba 😊

Zomil
Nem a testvérem megnyugtatlak. Inkább legyek vele egy értelmi szinten, mint veled akinél egy krumplinak is több esze van.
De nembaj folytasd csak a szánalmas trollkodásod, addig legalább jot nevetünk rajtad.

darkmenx
"Válasz 'Zomil' üzenetére (#4889)"

egyetertek.
ahogy latom elvegzed helyettem is az "oltogatast" igy jo szajizzel mehetek el aludni. a kovetkezo beadandora a felemeresemet a lol es az autista/skizofren emberek kozti kapocsrol fogom megirni megigerem.

darkmenx
gondolom a rakosfrodo meg veletlenul sem a testvered es barmilyen ertelmiszintbeli egyezes csak a veletlen muve.

Zomil
Mondjuk jó, hogy néha beirsz ide legalább felviditod az idejárokat, rajtad csak röhögni lehet ahogyan szánalmasan probálsz beoltani másokat, de ahogy az életben is egy utolso kis szarkupac vagy itt se tartanak többre nyugi 😊

Zomil
Jah bocs, akkor a te anyádat biztos te kurod...pfuj...kis perverz

Amugy meg ki a faszt érdekel az a fos l2? azzal csak a nyomorék pistikék játszottak/játszanak, ingyenes szerveren meg a még aljadékabb hulladékok, mint te is ^^

darkmenx
kar mentegetned magad, ostoba vagy es probalod kihuzni magad a geci nagy failedbol, csak az a baj, hogy most mar soha nem vakarod le magadrol, hogy egy fogyatekos ostoba szar vagy aki befailelt az osszes jatekba amit jatszott, tobbekkozt az L2 is ide tartozik 😞

darkmenx
ugy hallottam, hogy anyadat kurja a rakosfrodo, igy nem lesz tobbet kerdes, hogy ki is tolti be remelem.

League of legends fórum. De miért kéne kódtáblából szedni a betûket? 😮 Át lehet állítani akár japcsira is a bill-t...
zsakosfrodo2
Azok figyelnek rám, akiket megcéloztam az üzenetemmel. A troll núbok. Mint te. Meg a barátnõd, retadrkmenx.

Zomil
Te meg beszálnál 3.-nak mi? Azért kérdezgeted ennyire.

Senki nem figyelt rád, valójában mindenki szarik rád. Nehazudj kutya!

Békülõ sex lesz retardmenx el? Mert kicsit uncsi hogy itt élitek ki magatokat 😞 Tényleg melyikötõk tölti be a nõ szerepét?
zsakosfrodo2
Istenem védjétek ám meg ezt szart...
Noobz.
A game nálam sem jelent mapot, de a tutorial is egy game. És az is egy mapon játszódik. Tehát van tutorial game avagy tutorial map. Köszönöm a figyelmet.
Még mindig nem játszottam soha L2-t.

rákosfrodo meg retardmenx a házastársi vitákat nem itt kéne lebonyolítani
de már nem 1 van és a "game" nem "map"-ot jelent...nem értem mi volt abban szánalmas amit írt.

darkmenx
miattad bizonyara fogom venni a faradtsagot, hogy ascii tablarol osszeszedjem az ekezetes betuket, mert tul ostoba vagy felfogni amit irok es a "game" nalad "map"-ot jelent gondolom ezt is az ekezetek hianya miatt nem tudtad elsore ertelmezni, nyilvan nem azert, mert egy fogyatekos nyomorek vagy.

Zomil
még mindig itt vagy te nyomorék? ^^

zsakosfrodo2
mi legalább tudunk ékezetesen gépelni, nem vagyunk annyira lusták, hogy a saját nyelvünk adta csodálatos lehetõségeket (csak neked: ékezetek) elvessük.