League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biztos durva lehetett. megolt, majd az oromtol fel percig meg sem mozdult mellolled, mire meghalt. felelmetes.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Pedig vicces volt mikor valakit megoltem ugy hogy 30 másodperce halott voltam, eddig már kétszer is volt vele szerencsém 😄
Sunfire Cape no longer continues to deal damage while dead

lol
😊

darkmenx
😊

Gordis2k
Nézd már mindenki itt van😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gubberx
u mad?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

legjobb 😄
solyomb

Faceknek ment PM!
daemonervosa
Faceknek ment PM!

Trolling is a art.

darkmenx
Faceknek ment PM!

Faceknek ment PM!

zsakosfrodo2
US-en keddenként, EU-n szerdánként.

Gordis2k
mikor lesz kari csere?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

hú de tudtam hogy ez lesz. 😄
me mad
darkmenx
u mad?

jaés ez ranked, ha valaki elindítja a keresést miért megy el recskázni?
** sergiopeloso has chosen Shaco. **
sergiopeloso joined the room.
zsakosfrodo2
BÚÉK

+1
engem inkább az zavar hogy állandóan rossz a chat, most pl normal gamet se tudok indítani, nem igaz nem tudják megcsinálni normálisan, ok ingyenes game, skinért se fizetetk, nem kéne reklamálnom, de azért egy nyomorék chatet tudjanak már megírni úgy hogy ne omoljon össze naponta...

az

http://kosadz0r.mybrute.com/

ték
nem is olyan rossz az eheti felhozatal

darkmenx
10. heti sampion rotacio

Alistar
Ashe
Heimerdinger
Tristana
Veigar
Zilean
Kennen
Olaf
Galio
Cassiopeia

zsakosfrodo2
A nevemet nem jól írtad le, de azért neked is és minden idelátogatónak én is boldog karácsonyt kívánok!

darkmenx
ezuton szeretnek boldog karacsonyt kivanni vatta'nak, zokninak, rakosfrodonak es a retardalt davidnak. remelem mindenkihez eljut a jokivansagom!

Akit érdekel esetleg egy pre arranged team dobjon meg egy pm-el. Eddig 3-an vagyunk (20,24,26-osak), lehetõleg lvl 20 fölöttiek írjanak, 2 embert várunk még.

Értem köszönöm szépen 😄

hehe 😄DD én csak gw2 fan vagyok, az igazi nevem Dávid.
😊
zsakosfrodo2
Hetente van free champion csere. Ha szeretnél megtartani egy hõst, akkor a shop-ban tudod megvenni az ingame kapott pontokért cserébe (IP = influence point-okért).

1 dolgot nem értek.. miért cserélgeti magától a használható championokat???:S:S: elég idegesítõ mindig kiszedi pont azt a championt amit épp szeretek...😞

darkmenx
u mad

ha nem erted, akkor inkabb ne csinalj magadbol hulyet. probalj meg gondolkozni.

kis failtroll ilyen peticiokat csapat, de probal flamelni, failure modon.

EPIC<#banplz>

lol fórumban mit keres a Guild wars 2?😄

Azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, hogy a Guild Wars 2 játékukat, szeretnénk ha Magyar nyelven is kiadnák, vagy lehetõség lenne valamiféle csoportra, akik biztosítanák a Magyar felirat elkészítését. Ez nem csak nekünk lenne jó, hogy a Guild Wars 2 világát megértsük, és tudjuk hogy mi történik, hanem Önöknek is sokkal pozitívabb visszajelzések érkeznének a játék, és a csoportjukkal szemben is, hogy törõdnek a játékosaikkal.

Remélem ezzel a kis petícióval eltudom érni azt a kis megmozdulást Önök felé, hogy valamiféle megoldás szülessen.

Válaszukat bizalommal várjuk.

Kezdeményezõ: Nagy Gergely, Magyarország

maybe
darkmenx
master troll in action.

u mad too?
u mad?
darkmenx
miert nem hagyod szegenyt kibontakozni, miota szegeny david nem ir mar ide es nagyon ugy nez ki, hogy a rakos barat is hasonlo sorsra jutott nem lesz mar senki akit trollolni lehet 😞

hozzateszem eleg mokas, hogy a gyerek 2 hete meg az offtopic miatt sirt meg, mert kapott par csunya szot az interneten az fpocok nevu gyerekkori baratja, de hat ez a "u mad" biztos allati jo trollkodas, foleg 3 poszton keresztul.

elhiszem, hogy 1 hete találtad meg a 4chant és most nagyon vicces a "u mad" szöveg, de elhiheted, hogy kurva gáz vagy :<
vigyél bele egy kis lendületet és poént, emígyen ni

szerintem a forumtrollokra gondolt. u mad?
vicces, mert pont a napokban szedtem elõ trundlet tüzetesebb átvizsgálásra és KURVA JÓ
sok kokhuszárnak ajánlom, könnyû vele junglebe tolni, és elég jó ganker, ami low elon kurva sokat számít

téli álmot alusznak a trollok?
de, de nem frissítettem.