League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak nem szetkurt egy akali? :/

daemonervosa
Mondjuk ez mindegyikre igaz ;>

Trolling is a art.

Hegi90
Ez az Akali ritka nehéz egy hero: QWER gombot benyomod egymás után és megvan a kill.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Pepsi Twist
ja level 20 fölött kell yihez skill 😄 de nem nagy kunszt XD

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ma akkora láma yivel voltam... azt hittem tarkón baszom szívlapáttal
Pepsi Twist
3v3ba yi is pusztít 😄

kassadin a legjobb 😄, 3v3ban meg trynda
ronihun
új champion nem igazán jó szerintem, nocturne odaveri

...

Fpocok
<#gonosz1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maak
#5959<#nezze>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

watto
Nehéz lehetett rájönni... Patchnoteba is ott volt, azelõtt meg eggyértelmû volt 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Fpocok
OMFG!

Amúgy kijött Lee Sin. Én tudtam.

Pyotr
hát bammeg ez need😄

&#9608;&#9608;

Irelia-val vagy renektonnal tanulj meg játszani... tanky dps wins games.
szucsy89
Nagyon durva lesz.
Pyotr
Új hõssel tolják:
link

&#9608;&#9608;

Fpocok
Itt egy újabb játék. Most a skinek neve alapján kell kitalálni a hõsöket.

ronihun
bár most elbizonytalanitottatok 😄 lehet veszek egy ww skint 😄

...

ronihun
Amik nekem megvannak championok (kevés) azok közül mindnek elég drága skint találni, szoval a legolcsobb 520 vagyis egyet tudok venni, szerintem jobban megéri egy championt inkább és mivel tier 2esre könnyebb összegyüjteni ip-böl ezért akarok vmi tier 3masat, de most Ezreal,Irelia között vacillálok.

...

+ féláras skinekre vadásszál, teemo egyik szép skinjét megkaptam 280rp ért, és így, még tudok minimum 2 skint venni plusba : D

Skint vegyél ... nehogy championt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ronihun
pont náluk van, mivel amcsik ezért kb 10-20 ember az aki azon a ratingen mozog, én mostanában inkább Wickd streamjét nézem,néha többen vannak, õk általában másokkal játszanak mindig, de nagyon bírom, meg elég sokat nevetek rajtuk mikor ott hülyéskednek, mert Clgamingel ellentétben még tournament meccsen is jó kedvvel játszanak és eléggé odaverik az ellenfélt.
Egyébként ma lesz azthiszem valami tournament meccs, vagy volt, nemtudom az US idõ hogy van, lesz Solomid vs Rocksolid 8pm EST (5pm PST.

Más: Ezreal most mennyire van nerfelve? mert megvan a 975 rp-m és nemtudom melyik tier 3-mas championt kéne venni.

...

nonicks
CLGame adást néz õk általában Ranked Solo-t játszanak...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Szoktam nézni ezeket a high elo stream-eket...baromi unalmas lehet, hogy mindig ugyanaz a 20-30 ember játszik egymás ellen és végig fikázzák egymást, hogy "elõzõ menetben én voltam a jobb" dumákkal.
Fpocok
LOL

Fpocok
It's a trap.

Majd ha sokan megveszik, úgy is nerfelik.

Maak
toltsd le ujra a telepitot a hivatalos oldalrol

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Pepsi Twist
hmmm srácok kipróbáltam ezt a nocturne-t és elég noskill 😄 löhet mögveszöm XD

Pyotr
Telepitettem haveromnál a játékot és a következõ hibaüzenetet irja ki már 2.újratelepitésre is :
"the launcher has experienced an error.Please restart this application."
mindez internet explorer ablakban
légyszi segitsetek!

&#9608;&#9608;

daemonervosa
Teljesen más kell mindegyikre.

Az armor pen elég multifunkciós de pl crtdmget egyikre sem raknék.

Trolling is a art.

köszi 😊
Jax-nek dodge runa szerintem alap sárgába, talán quint-be is, pirosba meg magic pen. Ashe-nek mana reget használok kékben és sárgában, így nincsenek manaproblémáim és tudom spamelni a skilleket. Tryndára full crt.chance runákat pakoltam, egy itemmel 40%-al kezdek. 😊 (Én kérek elnézést, ha valamelyik überhigh ebbe is beleköt.)
+ashet kihagytam 😄
jax/trynda esetleg pantinak mien runákat ajánlanátok?
én nagyokba armor pent gondoltam, markba armor pen, glyph meg sealbe crit dmg. szerintetek?
Velemis volt már ilyen😞jannával voltam,sional bot lanon)kb 300 hpja volt a turretnek, és láttam h pant ultija már készülõbe, elöttem ww, teemo. MONDOK OK !
megjlent pant,gyorsan forgoszél, és ulti, sion stun, beszorultak a fákhoz, mozdulni se tudtak : DDDDDD természetesen meghaltak : D

Aztán sionak vagy 400-200 körüli hpja maradt mondom rakokrá defet, jana képessége, és JÖTT AZ ASHE ULTI, és maradt 20hpja a sion gyermeknek, nagyon vóóááúúú volt : DD

Pyotr
Pedig jelenleg is stream-elnek.

own3D

&#9608;&#9608;

Nem tudtok vmi jó stream-et ajánlani? CLGaming mostanában nem nagyon megy.

Twitch-nek az ultija elég jó,meg szerintem amúgy sem rossz,én elég jól elvagyok vele. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Ez jó! <#taps><#alien><#alien2><#nevetes1><#eplus2>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

szucsy89
Twitchnek külön játékstílusa van, elég nehéz megszokni ha nem fekszik alapból...
ronihun
kiprobáltam twitchet, hát elég gyenge voltam vele, nem tetszik. Nocturnet is , sztem tényleg kicsit op, bár csak early-mid game, lategame nehezebb volt minden, de azért jo kari, a legjobb viszont a mostani freek közül Poppy 😄 elsõ game után 21-5 ugy h elég noob teambe kerültem + ellenfél nem volt rossz, nagyon fasza champion

...

Fpocok
Kicsit még bugos a kijelzõ a lolreplaynél, ha gyorsan pörgeted elõre.

Maak
a vegen az a flash az mi? cd van epp, akkor hogy jott ossze?

szucsy89
a végén a slusszopén! hatalmas😄
Fpocok
Haha. EPIC failgank! 😄

nonicks
rank1#? Amerikában??? (Világon nem hiszem)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

én nem is akarok 😄
Sose hallottam róla.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fpocok
Na jó ezt MOST hagyd abba, nem kell, hogy ezt a topikot is szétspammeld ezzel a celebkurvával.

lolSL
elõben játszik vele elõször:

http://www.ustream.tv/channel/chirenlive