League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
SPOILER: A videó végén Urf szexuális kapcsolatot létesít Twitch-el.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mivel nálad az anivia kimerul R-t bekapcsoljuk és ha valaki véletlen belecsoszog tolunk rá egy E-t is dologban, valoban ossze sem hasonlithato egy malzaharral aminel mar mind a negy skillt hasznalod ugyanis csak egyel kell celozni azt is eltolhatod kozepszarul meg mindig kapjak a silencet. Kassadin szinten tulsagosan konnyu a te szinteden hiszen egy R Q E combobol instakilleled a nepet, ugyanis fingjuk sincs h hogyan kell jatszani kassa ellen.
Na de csak hogy kedvedben jarjak es ne ezt a ket herot hozzam fel peldanak, nezzunk egy veigart, azzal a ketreccel azert megkell tanulni stunnolni, de tudom tudom a te szinteden ez szinten ismeretlen fogalom mert csak korebasszatok az embernek azt ugyis bestunnoljak sajat magukat. Leblanc ? Talan ez lehet a legnehezebb, persze nem a jatek elso 15 perceben, mert addig elvagy a Q R comboddal, de kesobb ha egy tf ben is akarsz ervenyesulni, tudnod kell hogy mit hogyan. Ha pedig meg mindig malzat tartod a legnehezebb ap carrynek akkor hajra jatsz egy kicsit Cassiopeiaval.
magasan a legnehezebb ap carry
ha aniviat vagy kassat meg akarod emliteni a valaszodban, akkor full retard vagy

ToCsEk
:/

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

mintha malzával annyira nehéz lenne...

ronihun
Ja néztem énis tegnap, elég durván nyomja vele 😊

...

Emberfüggõ :%
Amúgy HotShotGG most Malzahart nyomatja.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Olaf* Sorry

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Jax,Olax szerintem.....De vannak nálam itt jobb játékosok!

ronihun
Olaf,Trundle,Xin,Jax,Malza Ezek között válogatok éppen most van 7500ip-m , Olafon kívûl a többit kipróbáltam, na most szerintetek melyik legjobb rankedra, mármint nyílván mindnek van feladata, de melyikkel tudnék legeredményesebb lenni?

...

Fec papa
Hétfõ este

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Hegi90
minden kedden

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ronihun
Nem lehet elõre tudni, hogy mikor váltják a Free Championoket? Mert idegesít, hogy van egy rakás IP-m de mielõtt elköltöm hátha benne van a freebe valaki aki megtetszik és várni kell rá napokig.

...

Nem kicsit!!!!! 😉

Ez nagyon LOL! 😊))

Fpocok
INSTANT NEED!

Pyotr
Athene csaja streamel:
Athene

██

Unknow
Mióta Morgana nem kap túl nagy szerepet a League of Legendsbe, az édességekbe folytotta bánatát. Elhízás és egyebek, teljesen normális a lepattintott sztároknál.
Pepsi Twist
zsírdisznó 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

"who fed moragan?"

😄😄😄😄😄😄D:

ronihun
Ezen a részen szakadtam:
"RAGE QUIT, UMADBRO?" xd

...

Fpocok

Jajjmár, 3 billentyûs ...

Amúgy lvl 6on, ha lvl 30as és van rúnája nem csoda, hogy megöl (ha meg nem annyi, akkor is lehet rúnája :%)...

Hegi90
hallod lv 6-on nem kellett az invi-jét használnia, hogy torony mellett benukoljon a faszba cuccok és egy normál ütés bevitele nélkül. Különben meg szarok rá, hogy mivel vernél be, vagy hogy mivel nem. Biztos sokkal jobb játékos vagy hozzám képest, de azért nem kellene lenooboznod, én se ma kezdtem el dotázni. Hozzátenném, hogy ez az egy alkalom volt, hogy kinyírtak abban a játékban, utána nyertünk 4v5-ben. Igaz ez nem nagy érdem kezdõk között, ahogy ezt te is mondtad.

Ja azt meg nem tudom honnan vetted, hogy OP-nak mondtam volna. Nem op egyáltalán, csak hárombillentyûs 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Unknow
Szoktam Akalival játszani, meg szoktam kb minden más hõssel el is. Azért mert valaki tudja,hogy hogyan mûködik egy karakter, még nem feltétlen balfaszkodik csak azzal. Majd ha túl jutsz a lvl 30-on, megtanulsz rendesen gamelni, tudni fogod,hogy mire jó az oracle, ward és stb...akkor tárgyalunk. Egyelõre egyértelmûen látszik rajtad,hogy csak egy noob vagy, akit levágtak a fielden. Bármibe lefogadom veled,hogy szinte bármilyen carryvel elraklak 5× 10× aztán meg csodálkozol és jössz sírni ,hogy "jaj X karakter olyan OP".

A hozzád hasonló noobokkal az a gond,hogy sose fejlõdnek. Ahelyett, hogy nyomatnád azt, hogy ez meg az milyen op, meg kéne tanulni nézni a mapot, wardozni, oraclet venni ha olyan és nem full dps buildet tenni, hogy két ütésbõl haljál meg. Persze mit is erölködök egy olyannál akinek van összesen max 50-60 játéka és csak itt pofázik.
ronihun
komolyan mondom ,tudom hogy ha kikapok nem a csapattársaim kell hibáztatni, de elmesélem mi volt az elöbbi meccsemen.
szóval a csapatom, Nocturne first pick,Blitz,Ezreal(én),Singed,Olaf.
Elkezdödött a game én középen ownoltam leblancot, közbe fent volt Nocturne és Singed akik elég gyakran haltak, aztán mikor feleszméltem volt egy enemy Akali aki teli lett feedelve, egy 0-5ös Nocturne meg egy Singed mindkettõ valószínúleg teszter, aztán Olaf meg lelépett, és ma 3 meccsen is volt leaver a teamembe, ezért ma kikaptam egy rakásszor, egyet tudtam nyerni, amit meséltem, most ilyenkor mi a fasz van? mert igy nem h elõre nem fogok jutni a ratingemmel hanem nyerni se fogok tudni...<#gonosz3>

...

Hegi90
Mivan, te meg Akalival balfaszkodsz és pronak hiszed magad?

Nem kúrt szét, csak early gameben meglepett, hogy megnyomta az alább felsorolt gombokat, és meg is ölt, nem sok esélyem volt. Elõtte pedig egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány creepet tudott megölni 😊
Azokkal a herokkal szoktam játszani, amikkel eddig keveset játszottam, és feküdnek a játékstílusomhoz. Pl initiator, pusher, tank, meg a sima alap ranged carry-k.

ronihun
nevetséges hogy rankedon több leaver van mint normal gameben...

...

Pyotr
Csak fél órával irták be elötted😊

&#9608;&#9608;

Yap, de nem küldenek meghívót / megerõsítõ linket, szóval jó a kamu email is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ronihun
nem kell, kamu e-maileket is beirhatsz, a lényeg a LoL oldalán van a referral linked, azon csinálsz 10 acc-ot az email amit megadsz kamu is lehet és aztán fel kell huzni lvl 5ig

...

szucsy89
Ez a refer a friend dolog hogy is mûxik? 😊

Kéne egy skin 😄 csinálni kell 10 e-mail címet és felhúzogatni az accocat?
Tudjátok, lehet US accountról EU accountra váltani? Természetesen új regisztráció nélkül!
ronihun
most játszottam egyet WW-vel jungleba, elején elég rosszul inditott a csapat, volt velem egy Shaco aki elöször játszott vele és ráadásul AP-n meg egy kat akik feedeltek, eljutottak inhibitor turretig aztán én meg elkezdtem ölni, meg megszereztem itemeket és aztán végig carryztem 15-5-21 lett a végleges statom és nyertünk 😊

most van egy lose meg egy win, ratinget akkor kapok ha majd több lesz a winem ?

...

Elõzõ menetembe találkoztam egy olyan karthussal akivel többet nem akarok, le ment botra, mert azt mondta neki ott megvan szokva, mondom ok , aztán lv 6 lett, statja 0/5 , aztán teamfight, beállt középre, és ultiját benyomta, aztán meg csak állt egy helyben, pro !

de megnyertük, eve, és én(xin), szépen megszedtük magunkat, free killekböl, morde, lee besegített...

50-60 percnél járunk:
Az enemy pusholni akart miden (2 turret még meg volt), én meg eve, gyorsan topon,turrets, inhibator , nexus és nyertünk, mekkora volt h az enemy recallozni akart,és morde meg lee, nem engedte : D
volt team work : D

Pyotr
SK Gaming épp tornamentre készül:

SK Wickd

&#9608;&#9608;

szucsy89
Vlad feedelte Morganat? Az már elég nagy baj... 😄
+1 (Y)

ronihun
rájöttem mi a legnagyobb baj, most játszottam egyet, jól elvertek, tehát mindenki azthiszi, hogy majd õ megnyeri nekünk, és rögtön 3man akartunk midre menni, de én inkább rögtön lemondtam rola, viszont én meg ezreallal,asheval elég jól szoktam carryzni viszont side laneken nem tudok játszani velük annyira, aztán teemoval mentem, akit szintén miden szoktam játszani,de most nem tudtam solozni és persze középen vlad elkezdte feedelni morganat aztán vége is volt😄

...

ronihun
igazából van 3 kari minimum akivel elég jó vok, és az egyik ww akivel junglezni szoktam😊

...

Pyotr
Hát igen rankedre úgy illik menni hogy legalább van 3 olyan karid ami full runaval rendelkezik ráadásul az egyik jungler😊

&#9608;&#9608;

Fpocok
BAZDMEG MÁR!!! SENKI SEM KIVÁNCSI ARRA A CELEBKURVÁRA!!! FASZÉRT KELL ÁLLANDÓAN BELINKELNEKD MINDENHOVA BAZMEG!

/rage off

ronihun
Na tegnap lettem level 30, ma elkezdek rankedolni, de félek hogy nem fogok elõre jutni az ELO-val, amiket eddig hallottam mindenki ilyen szinten azt választ amivel tud, ha nem jut neki olyan akkor bénázik ...

...

kit érdekel ez a celebkurva?
Ha béna az ellenség akkor minddel annyi ...
Pl kata is E+R = instant kill, csak, ha kap egy megszakítást, akkor lõttek neki 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

watto
igen, a betegség neve = kockaság 😄
Ha naponta csak annyit mozog hogy felkeljen az ágyból és leüljön gép elé nem is kéne máshogy kinéznie 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Fec papa
Amúgy miért néz ki úgy a feje mint egy 28 évesé a teste meg egy 13 évesé, valami betegsége van?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

lolSL

Unknow
Ezeket olyan jó olvasni 😄 Szóval ilyen könnyû vele játszani? Akkor miért nem ownolsz vele? Kitalálom..mert te nem akarsz ilyen noob karakterrel gamelni, inkább maradsz a skilles cuccoknál mint pl Annie,Teemo,Ashe vagy valami hasonlóan nehezen elsajátítható champ. low lvl cry ftw