League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Na de csak hogy kedvedben jarjak es ne ezt a ket herot hozzam fel peldanak, nezzunk egy veigart, azzal a ketreccel azert megkell tanulni stunnolni, de tudom tudom a te szinteden ez szinten ismeretlen fogalom mert csak korebasszatok az embernek azt ugyis bestunnoljak sajat magukat. Leblanc ? Talan ez lehet a legnehezebb, persze nem a jatek elso 15 perceben, mert addig elvagy a Q R comboddal, de kesobb ha egy tf ben is akarsz ervenyesulni, tudnod kell hogy mit hogyan. Ha pedig meg mindig malzat tartod a legnehezebb ap carrynek akkor hajra jatsz egy kicsit Cassiopeiaval.
ha aniviat vagy kassat meg akarod emliteni a valaszodban, akkor full retard vagy

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amúgy HotShotGG most Malzahart nyomatja.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
...
Athene
██
"who fed moragan?"
😄😄😄😄😄😄D:
Amúgy lvl 6on, ha lvl 30as és van rúnája nem csoda, hogy megöl (ha meg nem annyi, akkor is lehet rúnája :%)...
Ja azt meg nem tudom honnan vetted, hogy OP-nak mondtam volna. Nem op egyáltalán, csak hárombillentyûs 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A hozzád hasonló noobokkal az a gond,hogy sose fejlõdnek. Ahelyett, hogy nyomatnád azt, hogy ez meg az milyen op, meg kéne tanulni nézni a mapot, wardozni, oraclet venni ha olyan és nem full dps buildet tenni, hogy két ütésbõl haljál meg. Persze mit is erölködök egy olyannál akinek van összesen max 50-60 játéka és csak itt pofázik.
szóval a csapatom, Nocturne first pick,Blitz,Ezreal(én),Singed,Olaf.
Elkezdödött a game én középen ownoltam leblancot, közbe fent volt Nocturne és Singed akik elég gyakran haltak, aztán mikor feleszméltem volt egy enemy Akali aki teli lett feedelve, egy 0-5ös Nocturne meg egy Singed mindkettõ valószínúleg teszter, aztán Olaf meg lelépett, és ma 3 meccsen is volt leaver a teamembe, ezért ma kikaptam egy rakásszor, egyet tudtam nyerni, amit meséltem, most ilyenkor mi a fasz van? mert igy nem h elõre nem fogok jutni a ratingemmel hanem nyerni se fogok tudni...<#gonosz3>#gonosz3>
...
Nem kúrt szét, csak early gameben meglepett, hogy megnyomta az alább felsorolt gombokat, és meg is ölt, nem sok esélyem volt. Elõtte pedig egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány creepet tudott megölni 😊
Azokkal a herokkal szoktam játszani, amikkel eddig keveset játszottam, és feküdnek a játékstílusomhoz. Pl initiator, pusher, tank, meg a sima alap ranged carry-k.
...
Kéne egy skin 😄 csinálni kell 10 e-mail címet és felhúzogatni az accocat?
most van egy lose meg egy win, ratinget akkor kapok ha majd több lesz a winem ?
...
de megnyertük, eve, és én(xin), szépen megszedtük magunkat, free killekböl, morde, lee besegített...
50-60 percnél járunk:
Az enemy pusholni akart miden (2 turret még meg volt), én meg eve, gyorsan topon,turrets, inhibator , nexus és nyertünk, mekkora volt h az enemy recallozni akart,és morde meg lee, nem engedte : D
volt team work : D
██
...
██
/rage off
Parasite Eve 2, best game EVER!
...
Pl kata is E+R = instant kill, csak, ha kap egy megszakítást, akkor lõttek neki 😄
Ha naponta csak annyit mozog hogy felkeljen az ágyból és leüljön gép elé nem is kéne máshogy kinéznie 😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-