League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
hamarosan a #1 SC2 játékos jön szétrúgni a seggeteket

ha nem jonnek ossze a gankek (ha egy kicsit is kompetens az ellenfel), akkor lategamebe kuki, meg az atlagnal is joval kukibb

lol... egyik legjobb jungler...

nonicks
Shaco is csak akkor hasznos ha feed-elik...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

nem értem mi a gondod nocturnal, szvsz egyátalán nem op, ugyan úgy lehet pubstompolni vele gyíkok ellen mint eve-el vagy shakoval, de akik az utóbbi kettõvel el tudnak bánni azok nocturnal is

watto
Lee sin jönni fog, ez benne az átverés. Max nem ma hanem ápr 1én.
Milyen képessége van ami op Gtronic? Le voltak írva ratiok meg dmg nélkül. Az hogy ultival leoneshotol 5db lvl1es enemy championt nem jelent semmit.

A vicc az egészben az hogy Riotnak be jön amit akart 😄
Ahogy Maak is írta ez kb egy átverés az átverésben 😊

"Due to difficulties containing Lee Sin's power within the design team, Lee Sin is delayed until April 1st to give us time to nerf him hard enough to stop one-shotting Jesse Perring all the time."

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Hegi90
nekem elég fosnak tûnik.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

szucsy89
Twitch free erre várok mióta!!
TWITCH free a héten, ez hihetetlen !

" 15 percnél spawnol Baron és meghal mert énvagyok Lee Sin a Vak szerzetes "
" most már nyerni akarok szoval odaállok 1 championhoz és használom a Dragon's Rage -t hogy belerugjam az ellenség nexusába"

Fpocok
Itt az ingyenes Nocturne hét és nem kapott semmi nerfet? Eszem faszom megáll.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Kicsit unalmas ha minden évben ugyanazt játsza meg valaki ápr 1-én...

Szerintem nem, aki elöbb berugja az enemy-t a nexusba az nyer. 😊
és új rotation mikor lessz már?😮 ki szeretném próbálni nocturne-t😞

pedig ez ÁTBASZÁS, mert rohadtul imba lenne ilyen képességekkel nem gondolod?

Még annyi hogyha pl több armor penetem van mint amennyi armorja enemynek akk +dmg-t kapok?
Maak
nem lehet hogy az az atbaszas, hogy azt akarjak elhitetni, hogy atbaszas?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
RIOT... hát a kurva anyád!

Lee Sin Champion Spotlight:

majd most 😄
wow dejó hogy megint nem jó a szerver, 2 órás várakozást írt ki 30 percig, utána meg kivágott merthogy a server most busy próbáljam meg késöbb... és a patch utáni szerver szarakodás még nem is volt a héten...

köszi így már értem 😊
Fec papa
Ez ügye olyan hõsöknek jó akok fizikai sebzést visznek be, illetve olyan képességük van ami fizikai sebzést visz be, nem mágikusat. Lásd Gangplank Parrrley lövését, ahol az attack damage erõsíti és fizkai sebzést visz be.
Ellentétbe az ultijával ami mágikus sebzést okoz és az Ability Power tudja csak erõsíteni.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
4 féle "armor penetration" van:

1.Percentage Armor Reduction ami %-ban csökkenti az ellenfél armorját. pl van egy olyan itemed ami ad 20% armor reduction ami annyit tesz, hogyha van egy másik játékosnak 100 armorja kereken, annak a 20% leveszi, szóval marad neki 80. és ha sikerül felstackelni 100%-ra akkor képes 0ra csökkenteni az armort. ezt százalékszémítással könnyen ki lehet számolni.

2.Flat Armor Reduction : Ami egy bizonyos összeggel csökkenti az armort, pl: olyan item ami ad 50 armor reductiont, és a játékosnak van 100 armorja akkor 50 marad neki, és ezt is le lehet vinni 0ra.
szóval armor - armor reduction = tényleges armor

3. Flat Armor Penetration : Ez szinte ugyanaz mint a 2. csak ez penetrationnak hivják és nem tudja levinni 0-ra az armort de ugyanaz a képlet.

4. Percentage Armor Penetration : ez meg az 1.es csak itt se lehet levinni 0ra az armort, de ezt is százalékszámítással ki lehet számolni.

Szóval az én meglátásom annyi hogy %ban érdemes gondolkodni, mert ahogy nõ az armorja ugyanannyi marad a százalékod, Szóval ha valakinek van az elején 50 armorja, neked 40% armor penetrationod, akkor marad 30 armorja veled szembe, de ha késõbb fejleszti és mondjuk lesz 210 armorja, neked megmarad a 40%od, akkor neki lesz ellened 126.

A leghatékonyabb tehát az 1.es Percentage Armor Reduction. Remélem valamilyen szinten értelmezhetõ. 😄

Pyotr
Kicsit elkenik õket most😊

██

már jó
Fec papa
Nekem is szar.

ronihun
nektek is unavailable a szerver? mert Wickd streamel egy meccset, ráadásul több ismeröse fentvan , viszont mi nem tudunk fellépni haverommal:S

...

angolul én is megtaláltam de segghülye vagyok angolból 😄 röviden nemtudnád leírni?
Fec papa

Üdv, valaki elmagyarázná hogyan mûködnek ezek az armor penes rúnák és még az is érdekelne mien runákat ajánlanátok tryndához, ashehez, caitlynhez(szerintem ugyanaz jó nekik)?
elõre is köszi
ronihun
Szerintem elfut rajta, van egy barátom akivel játszani szoktunk neki a gépe kb 5 éves és attól függetlenül, hogy elég sok idõ mig betölt neki a játék utána már csak akkor van gond ha nagy csata van, de mivel igyis elég sokat játszott , annyira nem lehet borzasztóan zavaró.

...

Hát nekem van egy asztali Pentium IV 3.2 ghz-es, 2 GB ram-os, ATI x1650 es gépem is úgy hogy minden grafikai beállítás low-on van szaggat a játék rendesen (kb 15-18 fps) ha történik vmi csetepaté a játékban. Ha nincs csata és nem történik semmi játék közben akkor van 35-40 fps-em. Szóval kurva szarul van optimalizálva. Ezért nem is játsszok azzal a géppel hanem a 2 éves konfigommal amin stabil 60 fps minden körülmény között.

Pyotr
1 héten belül megkapod!

██

SarkanyfuaRUSH
Sziasztok!

Fut ez jól szerintetek ezen a konfigon?

notebook - 2GB RAM - AMD 2GHz proc - Ati radeon mobility x700 128Mb (shader 2)

A min. confignak elvileg megfelel, de van valakinek esetleg notebook-os tapasztalta?

Köszi

ronihun
pedig ahol eddig olvastam, azt írták, h megjelent nekik a rewardsba, na mindegy, várok

...

Nem kéne megjelennie, mert kézzel adják hozzá és nem csak te csinálsz fake lvl 5ös accountokat.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ronihun
Az mért lehet, hogy megvan mind a 10 account ami minimum level 5ös, és az utolso ma frissült, viszont se ip boostot nem tudok érte kérni, se a tier 3-as champion reward nem jelenik meg a rewards earned fülön, pedig 10 után meg kéne jelennie még akkor is ha az rp-t csak késöbb kapom :S

...

szucsy89
Jók ezek a játékok, bár a felét se találtam el egyikben sem 😛
Fpocok
Itt van mégegy. Itt meg a passzív skilleket kell párosítani. Jó játékot.

Fpocok
Itt egy jó kis teszt. Mutassátok meg mit tudtok. Ki kell találni az ultimate nevébõl a hõst. Nekem így elsõre 32-t sikerült a 70bõl.

Fpocok
Vagy csak nem mindennap találkozott Teemoval.

nonicks
nem játszhat túl sokat..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Fpocok
Jaja... költsd el gyorsan.

lol, nem tudom mi történt, de a 975 rp-bõl 1950 lett...😄
lehet el kéne gyorsan költenem nehogy visszavegyék?😄

Fpocok

ronihun
pont most végeztem a 10. accal és amikor frissült az oldalon kb 10 perce akor még 4es voltam :S igy most + 1 nap

...

Fpocok
Nem azért írtam, hogy promózzam magam...
Kérlek, mondd meg, hogy eddig hányszor volt olyan, hogy így rákérdeztek, hogy mit szeretne a nép. Na ugye.

Fpocok
???????????

1.0.0.114 patch

A fõ cél a patchben a bugok javítása és pár bajnok buffolása. Ennek oka az, hogy ez egyfajta "elõ" patch, felkészülve a következõre, melyben komolyabb változtatások várhatóak (pl. sebzés vs. védelem, tankos csapat elleni támadás).

Caitlyn kap plusz egy csapdát amit letehet, hasznosabbá téve magát a csapatban, illetve egy kis támadási sebesség növelést is, hogy late-gameben ütõsebb legyen.

Garen mozgási sebessége 320-ra lett növelve, Courage képessége pedig jobban csökkenti a bejövõ sebzést, hogy early-gameben tankosabb legyen. Ez tehát csak az 1-es szintre érvényes és a Riot szerint ezzel nagyban segítik a lanezését.

Galio ulti hatótávolságát 50-el növelik, de még tervbe van véve további erõsítés Galionak.

Változnak a towerek, hogy jobban védjenek a kezeletlen minion hullámok ellen, de kevésbé az irányítottakkal szemben.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

wannabe wizard2, hf