League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Idegesítõ... tény. De az nem egyenlõ az OPsággal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

amúgy ha valakinek van kedve, normális "use brain" keretek között játszani:

in game: davidWolf : )

Cassiopeia, NAGYON imba. már folyamatosan 4 menet ami winnerel zárunk.
1mp képességei, nem mana igényes, supportnak, szimplán magicnek, is tökéletes, és mindenkitõl csak szidalmazást hallottam róla, úgy tûnik mindig csak a hülyeség megy : D

Unknow
Teemo szerintem OP szinten idegesítõ 😛 Nem is tudok másik karaktert mondani ami már a puszta létével is irritálna.
Fpocok
Én általában mindent op nak mondok, amit egy kicsit is annak érzek.
De könyörgök, hogy a faszba lehet mondani ilyet, hogy Teemo OP. Már nagyon régóta ilyen és eddig akkor jó volt?
(Ez nem kimondottan csak neked szól, a hivatalos fórumon is sokan írják)

ronihun
áhh végre megugrott a ratingem, de most megint visszaesett, egyszerûen vicc, h az ELO hellben mindenki milyen okos és pro, örülök mikor normális csapatot kapok, akik használnak wardot, leölik velem dragont, v esetleg védenek normálisan ha junglezek. De most kettö buktam egyhuzamban, elõször Zileannal mentem, egy Udyr bemondta h jungler , ennek örültem , csak aztán az lett belöle h kurvarosszul játszott ki se jött a junglebol, nem gankelt semmi és azon veszekedtek Teemoval, h nem adja oda a blue buffot.... Aztán most Asheval mentem itt lvl6 elõtt kassa lenukeolt, mert elbasztam, erre a sok hülye ezután ugatott velem, hogy milyen gáz h lvl 6 elött meghalok 😄 arrol szo se volt h ök meg elvesztették top turretet, bot turretet és telifeedelték malzát, végig én voltam a hibás ... áhh 😄

...

Menj gombázni 5*phantom dancerrel+boots 😊
atcsinaljak a move quicket -> op lett -> nerfelik az ultit
makes perfect sense
talan eszre kene venni, hogy az eredetileg nulla skill tulsagosan jo lett igy, es kurvara nem a cooldownja miatt
kurva morello meg zileas

Ideje volt, Teemo egy mocskosul OP hero.

Fpocok
"Hey guys,

Here are the currently slated Teemo changes;

Noxious Trap
Added new visible reload timer, showing time until next trap is ready.
Mushroom reload time increased to 35/31/27 from 30/26/22
Damage reduced to 200/400/600 from 250/475/700
Fixed a bug that calculated the AP coefficient lower than intended
Move Quick
Cooldown increased to 22 seconds from 13

These changes are pretty much targeted at high elo play, where coordinated split-push Teemo is too good at split-pushing without risk. Other play levels will likely find Teemo pretty similar to his live status now.

The AP coefficient bug fix is actually about a .2 AP ratio buff on him. This evens out the lower base damage on mushrooms.

Increase on Mushroom Reload time is so that his mushrooms are a little less carpet-bomb effect, which is cornering off entire quadrants of the map as inaccessible by the enemy team while split pushing. Move Quick is mainly to stop chaining it multiple times in single chases. We thought it was better to limit the cooldown and total mobility rather than the in-combat use, which is one of the ways Teemo can survive real fights.

We don't forsee more being done to Teemo than this, as it should retain his combat ability while let him remain effective at map control and split-pushing (just not quite -as- effective)."

Sziasztok, clan-t vagy legalabbis gyakorlott csapatot keresek komolyabb jatekra. Ha valahol lenne 1 ures hely számomra, szivesen csatlakoznek.
24 eves,
sok szabadido (tul sok neha 😛)
a tobbit ingame.
Summoner nevem: Vagrant

Én is néztem egy pár streamjét. Nekem az jött le hogy egy egoista idegesítõ s*ggfej, és csak custom gameben a haverjai ellen "kemény". Mutasson jó ranked meccseket aztán mondom én rá hogy ownol meg ilyenek.
watto
Én meg csak szobatársával és barátnõjévell átom livestreamen. Naés?
Leszóltam, de tegnap megnéztem 1 menetét 😄 Nem játszik jól de jó arc 😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

"Egyedül az eszme ami hajtja õket lehet vita tárgya."

Errõl ez jutott eszembe:
Nagyon érdekes, de attól még irritáló marad a feje és a stílusa. 😞
Fpocok
Korlátozd le végig 30ra az FPS-t.

Sziasztok. Valaki tud valami meg oldást az FPS-ugrálásra? mert ku... zavaró hogy be laggol! Ez nem normális 60-ról 30, aztán 40 megint 30 néha vissza megy 60-ra...
Pyotr
Copyztam a LoL hungary-ról csak hogy képben légy:
Azt hiszem, már páran leírtátok, hogy ki ez a figura, viszont pár dolgot lehet, hogy nem tudtok róla. Nevezetesen azt, hogy õ egy 5 fõs csapatnak a tagja, akik valójában politikai aktivisták. Tevékenységükkel pl olyasmiket szeretnének elérni, hogy a választásokon lehessen nemmel is szavazni, ezáltal üres helyeket kreálva. A srác neve egyébként Chiren a bandán belül.
Az Athene projekt talán a legnagyobb megmozdulásuk, és az internet szabadságára szeretnék vele felhívni a figyelmet.

athene

ja és a srác a 10k friendre hajt ha el akarnád érni😊

██

Tud valaki valami jó tankot ? Meguntam a carryt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Linkelgeted ezt a nr1 starcraftos gyereket. 😊 Annyira iritáló feje van a 12-éves gyerek testen...hót ziher, hogy meleg! Értelmes nõ biztos hozzá sem nyúlna és csak ezzel a "szobatárssal" látni minden videóban.
András amúgy.....Pffff..... 😉 Te meg költsd rá a lóvéd! :-)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Fpocok
Épp elég hogy rá kell néznem a képre.

lolSL
2 perc alatt végig se nézhetted, nem kaptad meg a leetkirály áldását.

Fpocok
Takarodj már a picsába. Ha linkelni akarsz, akkor linket adj, ne rakd be a videót. Kibaszott irritáló.

lolSL

Fpocok
Remélhetõleg legalább normalban nyomod, hogy még azokkal is kibassz, akik esetleg most kezdik.

Fpocok
Referral Cheatzor... olcsó jancsi.

ronihun
Nézzétek own3d-on Hotshotot 😄 EU -n egy random srác accountját carryzi, most kezdte, még unranked, de nagyon vicces, hogy ennyi tapasztalattal item nélkül is alázza a teamet 3v1be 😄

...

123456

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem tudom miként frissítenek,de 2db lvl5-ös karim nincs meg a 10-bõl.....Pfff....Amit ma csináltam az pedig ott van a listán.....Valamit nagyon el****tak szerintem!!!!!

theorycraftelhetsz, meg egyszerusithetsz amennyit csak akarsz, de gondolom a kommentedben megemlitett karikkal nincs meg az 5 game atlagban, ha meglenne, tudnad mirol van szo (a veigar resznel pedig veglegesen belotted magad 1100 elo korul)
biztos azert gondolod aniviat neheznek, mert probaltal wallt nyomni egyszer, es megolted a csapattarsadat vele :<

Fpocok
Egy nap alatt 4szer leaveltél? Szerintem akkor ne játsz ilyen laptopról, no offense.
A ban egy napra szól.

Kép

Itt a kép linkje, ha nem töltené be az elõbbi hszmnél
Üdv!
Tegnap elkezdtem játszani a Leauge of Legendssel. Még nagyon az elején vagyok, és mivel elég gyenge laptopról játszok, így három vagy négy meccset nem tudtam végig játszani. A legutolsó ilyen után mondtam magamban, hogy pihentetem néhány órára a játékot, erre mikor jelentkeznék be ez a kép fogad:
Ez tiltás a mai napra vonatkozik csak, vagy örökre ki lettem tiltva? :S
ronihun
durva lesz az uj champ, remélem 3150 lesz.

Amugy uj rotation hol van...?

...

nonicks
ha már #1 volt starcraftba vehetne jó gépet, hogy ne laggoljon felvétel közben...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Hegi90
thx

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fpocok
A slotokhoz van hotkey. Oda kell rakni a cuccot és akkor van.

Hegi90
A cuccok skilljeihez van valamilyen billentyûkombináció?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ki nem szarja le ? Custom gameket nyom és örül a fejének, hogy milyen erõs :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

lolSL
Fpocok
"Hey guys,

Wriggle's has been a hot topic on the forums since I announced we're nerfing it. Here's the current plan:

* Combine cost increased from 75g to 150g. Pretty basic. This thing has an insanely cheap premium. 150 is still peanuts.

* Proc is magic damage. This means the +500 damage proc will not give % lifesteal. We felt this was too powerful a stat to be on a random proc, and once you have this, you're basically never vulnerable in jungle and can easily fill up between skirmishes. It's too much and we don't want to decimate base Razor to fix this. EDIT: This will not proc spell vamp!

* Lifesteal % increased from 14% to 18%. This is to give it a little over-time healing back to Wriggle's, which we're fine with. This won't quite even out, but it's still a phenomenal jungling item."

Megint új hõs, kíváncsi leszek :o
Jó kis igniteja tuti lesz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

<#nyes><#wink><#nevetes1><#eplus2><#vigyor2><#alien2><#alien>Ez nagyon nagy!

Unknow
Malza és Kassa ezerszer egyszerûbb mint Anivia 😊
Fpocok
Annyi, hogy a reportolt embereket nem csak a RIOT vizsgálja ki, hanem mi, akik szeretnénk ebben segíteni. Ha beérkezik RIOThoz egy report, akkor elküldik emberkéknek, amiben le van írva, hogy ki leavelt mondjuk, chat log meg statisztika és akkor ez alapján eldöntöd, hogy jogos volt-e a reportolás vagy sem. És akkor lehet szavazni, hogy jogos, vagy nem. Ha sok ember jováhagyja a reportolást, akkor bant kap, akit reportoltak.

szucsy89
wow ez az új hõs durván fog kinézni :o
Mi is pontosan ez a Tribunal?

oké

Fpocok
"We're actually getting pretty close to being done with the development of the Tribunal. We should have a release date for you this month. Stay tuned! "