League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17 éves vagyok, tanuló, zsebpénz amit úgy osztok be hogy PIÁRA IS MARADJON XDDDDDDDD meg cigire, aztán cipõ : DHAHA !
majd ha 30-40 éves leszek, akkor megbeszéljük, ezeket a dolgokat, addig meg kuss : DDDDDDDDDD MEG OKCSÁ : $
TE BÖLCS ! dalailáma. osztod itt az észt az életrõl, meg a dolgokról, EGY JÁTÉK TOPIC KELLÕS KÖZEPÉN,haggyukmá, jó.
ott sírsz ahol senki sem lát .
na bogaram szebb jövõt !
majd ha 30-40 éves leszek, akkor megbeszéljük, ezeket a dolgokat, addig meg kuss : DDDDDDDDDD MEG OKCSÁ : $
TE BÖLCS ! dalailáma. osztod itt az észt az életrõl, meg a dolgokról, EGY JÁTÉK TOPIC KELLÕS KÖZEPÉN,haggyukmá, jó.
ott sírsz ahol senki sem lát .
na bogaram szebb jövõt !
látom betalált amit írtam, de elmagyarázok pár dolgot neked, csupa jószívûségbõl
azért, mert buta vagy és ezen változtatni láthatólag nem akarsz, ne rám legyél mérges, hanem magadra és/vagy a szüleidre, akik ebbe beleneveltek. esetleg ha elõvennéd pl. az angol tankönyveket, tudnád, hogy a helyes kifejezés, amit már vagy 10-szer elrontottál a mai napon az lenne, hogy "get a life". sajnos nem tudok csodálkozni, hogy 30 ezerbõl kell megélned ilyen tudás mellett, valószínûleg ez életed végéig nem is nagyon fog változni, mint ahogy az sem, hogy hülyének fognak nézni mindenütt és kinevetnek (mint ahogy ebben a topikban is van), kivéve reggel amikor beérsz a munkába a többi alkoholista karbantartó mellé. az elsõ feladat számodra, hogy ismered el, hogy buta vagy és onnan talán megpróbálhatsz fejlõdni, remélhetõleg egy olyan szintre, ahol már nem kell hónapokig spórolni egy cipõre.
sok szerencsét
azért, mert buta vagy és ezen változtatni láthatólag nem akarsz, ne rám legyél mérges, hanem magadra és/vagy a szüleidre, akik ebbe beleneveltek. esetleg ha elõvennéd pl. az angol tankönyveket, tudnád, hogy a helyes kifejezés, amit már vagy 10-szer elrontottál a mai napon az lenne, hogy "get a life". sajnos nem tudok csodálkozni, hogy 30 ezerbõl kell megélned ilyen tudás mellett, valószínûleg ez életed végéig nem is nagyon fog változni, mint ahogy az sem, hogy hülyének fognak nézni mindenütt és kinevetnek (mint ahogy ebben a topikban is van), kivéve reggel amikor beérsz a munkába a többi alkoholista karbantartó mellé. az elsõ feladat számodra, hogy ismered el, hogy buta vagy és onnan talán megpróbálhatsz fejlõdni, remélhetõleg egy olyan szintre, ahol már nem kell hónapokig spórolni egy cipõre.
sok szerencsét
lehetnek itt UN kockák is : )
Amúgy úgy eltudlak téged képzelni, ilyen undoritó gyík arc, nõ nem nézzet még rád, és ilyen haverjaid is a chat.hu-n vannak.
NEKED NAGYON ERÕSEN AJÁNLOM A GET LIFE KIFEJEZÉST !
noname senki : D
NEKED NAGYON ERÕSEN AJÁNLOM A GET LIFE KIFEJEZÉST !
noname senki : D
összekeversz magaddal cicababa, roneszka szopeszka <3
Na most figyeljétek a szervereket. Eddig vártam, most ellépek afkolni, most fog feljönni online, hogy mire visszaérek, két órás sor legyen 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
szegény gyerekek mindig megértik egymást, örülök, hogy ennyi örömötök van legalább az életbe, ha már cipõre spórolni kell sajnos
megoldom, viszlek sarokra : DDDDDDDDD
Mi a franc van szerverrel ? Azt írja online, de Play nem aktív, js trükk után meg nem loginol :/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
+1, köszöntem, végre egy emberi felfogást látok : D
és mit foglalkozol velük? ha nem vagy szegény ne vedd magadra ... és én se költenék 1játékra mert van nekem annál jobb dolgom is hogy játékra költsek^^ azért hogy máshogy nézzen ki a karaktered azért?^^ rakj be custom skint és kész is van a más kinézet
sok téglatest : $
Hol vágtam fel? csak miután a fejemhez vágták hogy szegény, felkellet világosítanom h mire is a helyzet .
ÉN CSAK LEÍRTAM HOGY ÉN NEM KÖLTENÉK ERRE A SZUTYOK JÁTÉKRA, GET LIFE.
erre mindenki nekem jött, nehogy én legyek már a hibás bazdmeg : (
ÉN CSAK LEÍRTAM HOGY ÉN NEM KÖLTENÉK ERRE A SZUTYOK JÁTÉKRA, GET LIFE.
erre mindenki nekem jött, nehogy én legyek már a hibás bazdmeg : (
ez 1 játék és mi értelme szidni egymást?^^ játsszátok ezt le privátba , senki sem kíváncsi arra hogy ti itt mit írogattok ..... és ki mire költi a pénzét az legyen már a saját magánügye és ezzel nem is kéne felvágni hogy milyen cuccokba jársz mert attól jobb ember nemleszel .
Csinálj belõle 35k-t, csak mond le a netet <#hehe>#hehe>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
No comment...idiot.
én a spórolás allat azt szerettem volna kifejezni,hogy a 30k(havi) forintból maradjon 22k forintos cipõreis : DDD
coreshop. vagy ti a tescoba vásároltok be? : D
lehet jó !
coreshop. vagy ti a tescoba vásároltok be? : D
lehet jó !
Server offline?
Nem tudom mit baszogatjátok gtronicot... gondolom ti házra meg pelenkákra a babának spóroltatok 14 évesen.
Nem tudom mit baszogatjátok gtronicot... gondolom ti házra meg pelenkákra a babának spóroltatok 14 évesen.
Fpocok és gtronic ti nem hagytátok már abba egyszer a játékot? <#falbav>#falbav>
Nem kell itt egymást oltogatni, meg trollkodni, le lehet törölni és el lehet menni "élni"(alias cipõt venni)...
Nem kell itt egymást oltogatni, meg trollkodni, le lehet törölni és el lehet menni "élni"(alias cipõt venni)...
Hát még nem nagyon volt alkalmunk kipróbálni... <#nemtudom>#nemtudom>
Szerintem nem annyira durva. És azért nem egy egy gombos hõs...
Szerintem nem annyira durva. És azért nem egy egy gombos hõs...
Parasite Eve 2, best game EVER!
na látom megy a trollkodás, én inkább nem is szólok ehhez hozzá és hogy témát váltsak
Kinek hogy tetszik Brand? gondolom már mindenki látta játék közben, sztem egy átlagos nuker, nem sokkal lehet különb annienél, szóval én inkább nem költök rá.
Kinek hogy tetszik Brand? gondolom már mindenki látta játék közben, sztem egy átlagos nuker, nem sokkal lehet különb annienél, szóval én inkább nem költök rá.
...
really kid : )
nem gyújtottam rá 4 napja, hát lehet : DDDDDDDDDDDDDDD
Elvonási tünetek,vagy mi?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
retard hozzád kiszólt?
Afrikai vagy b+ ?
olvasd már vissza azt utána nem fogsz ekkora baromságokat írni...
és remélem megveszed a szaros cipõdet azt után befejezed a személyeskedést!<#nezze>#nezze>
és remélem megveszed a szaros cipõdet azt után befejezed a személyeskedést!<#nezze>#nezze>
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
maradok a bakancsnál 😊
szeretem, és szerintem magasabb szinteken ûzöm MINT TE !
máskor nem szólsz be ha nem tudod mirõl van szó.
realize kid.
máskor nem szólsz be ha nem tudod mirõl van szó.
realize kid.
Nem értem mit akarsz mondani... A szandál jobban tetszik?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
ha nem tetszik neked a LOL akkor mi a szart csinálsz itt???
idejössz trollkodni?
idejössz trollkodni?
te meg kuss, azt menjé vásárolni a LOL BOLTBÓL, HOZZÁD ILLÕ TERMÉKEKET!
ever reunion !
ever reunion !
MONDTAM HOGY ÁLOM A CIPÕ?
MONDTAM HOGY SZEGÉNY VAGYOK?
MONDTAM HOGY NEM FUTJA MINDENRE?
SPÓROLÁS ALLAT TUDOD MIT ÉRTETTEM?
szerintem ITT le is zárhatjuk : )
MONDTAM HOGY SZEGÉNY VAGYOK?
MONDTAM HOGY NEM FUTJA MINDENRE?
SPÓROLÁS ALLAT TUDOD MIT ÉRTETTEM?
szerintem ITT le is zárhatjuk : )
use the brain ? kiforgatjátok amit írok bazdmeg , szégyen gyalázat.
szar lehet szegénynek lenni, nekem mindenre futja és nem egy szaros cipõ a nagy álmom amire spórolnom kell ROFL
get an education
get an education
" vagy ilyesmit "
Do not feed the troll pls
õszintén, én személy szerint bolond lennék költeni erre a játékra, inkább a megspórolt pénzembõl veszek egy etnies cipõt, vagy ilyesmit : DDD
get life.
get life.
A hivatalos LOL boltból valaki vásárolt már valamit?LINK!
vagy egyáltalán szállítanak Magyarországra?
vagy egyáltalán szállítanak Magyarországra?
Gondolom RIOT belehalt, hogy adott mindenkinek pár kattintással virtuális pénzt(semmit), ami által esetleg kis bevételre tehetnek szert. 😊