League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Küldöm mindenkinek, aki szereti Teemo-t... és annak is, aki nem <#puszi>#puszi>
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Egy olyan kérdésem lenne hogy mitõl függ az hogy a meccs végén több/kevesebb Ipontot kapok?
Én anno nagyon gyengének tartottam, de mentem vele pár kört és teljesen megállja a helyét supportként. Early gameben meg még erõsebb.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Malzahar jó, de ha nincs mellé csapat kevés sajnos 5v5ben egyedül, de tény, hogy középbalfasz csapatot tudsz vinni, asheval eddig nincs vesztes meccsem, op stun. Mondjuk most 1400ról simán 1320on vagyok, gamenként 2 feederrel 3 bukottal.
...
http://img26.imageshack.us/i/asdsadasd.png/
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
...
...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
fura.
(protip: aki TÉNYLEG nem akar megfelelni senkinek, az nem írogatja, hanem gondolja. márpedig a tény, hogy te egy egész takaros önéletrajzot leírtál a védelmedben, nem azt mutatja, hogy te mekkora badass faszagyerek vagy akinek senki nem parancsol, meg mekkora lázadó vagy, hanem azt hogy egy kis önbizalomhiányos gyerek. nembaj, majd talán kinövöd, de addig is GTFO)
500nyert menet konkrétan semmi ha tudni akarod. Nekem is van 1050 és mégsem tudok mindent. Téglatest..
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
fuckoff ? ! ARRA KÖLTI AMIRE CSAK AKARJA BAZDMEG, ÉN LESZAROM, személyes véleményt nyilvánítottam, istenem wtf.
És akkor is MIÉRT? miért ? azért mert kezdõ voltam a lolba, és szerettem volna megtudni az alapokat, erre igen lehordtak a sárga földig, és igen most itt tartok, simán elvernék õket, klánal a hátam mögött, és 500 nyert menetel : )
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
majd munkahely,iskola,itthon, igen.
de ilyen eldeformált roneszka szopeszka közösségnek nem akarok megfelelni : D
Én senkinek nem akarok megfelelni : DDD