League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hülye , én is azért hagytam abba a solorankedet mert olyan szintû mázli kell hozzá hogy az már 1vicc.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Saját tapasztalatból mondom, hiába vagy te átlag/átlag feletti játékos, ha carryzel és elvagy feedelve viszont a csapatod többi tagja nem jól reagál teamfightokban akkor 1-2 õt kiszedsz és azt veszed észre, hogy te élsz egyedül... :-)
Ha tankot játszol akkor meg mész elõre és azt látod hogy a többiek futnak vissza a nexus fele, vagy teamfight közbe 4 en 4 fele futnak és akkor ott vagy, hogy melyik ujjad harapd...
Nem mondom, hogy nincsenek rossz játékosok 1200 alatt, sõt van nagyon sok, de attól még, hogy valakinek mondjuk 1170 ELO-ja van nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy balfasz.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
kb egy hónapja bigfatjiji egy smurf accountjával játszott 1200-1400as elo között, három meccset néztem a három meccs alatt halt meg 4szer, elsõ meccsen Annievel 19-0-val lehozta, szóval ha kurva skilled vagy akkor le tudod hozni a csapatodnak egyedül, mert annyira nem balfaszok h mikor teamfight van akkor ne tudjanak sebezni össze vissza. De mondjuk az se igaz szerintem h aki 1200 alatt van nem feltétlen béna, ha bekerül alá pár szerencsétlen meccs miatt, akkor tényleg nem, de szerintem aki nem bír 1200-1300 felé jutni tartós ideig az nem mondom h béna, de valószínûleg valamit rosszul csinál.
...
Tehát az, hogy valakinek 1200 vagy az alatti pontja van nem feltétlen jelenti azt, hogy béna, csak szar csapatba kerül és, hogy innen feljebb vagy lejjebb az teljes mértékben a szerencsén múlik nem a játékos tudásán, ugyanis nincs olyan karakter a játékban amivel egyedül lehozol egy meccset, ez van. Még úgyis nehéz feljebb mászni, ha egy haveroddal mész aki szintén jól tolja.
Arra meg nem lehet alapozni, hogy "ha én bénákkal vagyok akkor biztos a másik csapat is", mert ez sajnos nem ígyvan :-)
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
1. Ha kihagysz és amiatt kijössz a gyakorlatból, bénázol, a rendszer úgyis leszabályoz és úgyis bukni fogsz ELO-t.
2. Rankedba nem tudom hogy van-e ilyen, tudtommal nincs, akkor normalba miért van?
...
Ha rendesen játszol normalt és pozitív a w/l-ed, ott is ugyanúgy - a forum sírások alapján talán még inkább jellemzõen - normális(abb) csapattársakat kapsz egy idõ után.
Rankeddal kapcsolatban a forumokat olvasva elõítéletem van ezért nem játszom. Ranked elõtt nem nagyon hallottad az "ELO hell" kifejezést, azóta meg ettõl hangos minden qq thread.
De kinek mi, ha neked az jön be akkor toljad, én maradok a normalnál, nincs kedvem elkezdeni kimászni az 1200as ELO hellbõl rankedben 😊
Bár a draft mód hiányzik, de ez van.
...
...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Itt 21/9/0 masterykkel megy. Rúnák passz de szerintem ArPen/Dodge/Manareg/Arpen Quintek.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
██
Egyébként a draft picket én is hiányolom a normal gamekbõl. Nem értem miért nem tudják belerakni.
Mert a normál egy teljesen másik játék? értem én hogy ez a te hozzáállásod, de attól még ne alacsonyítsuk le a normal game-t a custom ARAM vagy ARAZ szintjére.
Pont azért játszok normal-t mert mindenhonnan azt hallod hogy a ranked tele van trollokkal/noobokkal. Normalba nekem nem ez a tapasztalatom.
...
...
Semmi dmg-ük nem volt a másik csapattal szemben. Nem tudom mit tudtak volna csinálni egy lategame karthus+ashe ellen ezzel a csapatösszeállítással.
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
...
...
Parasite Eve 2, best game EVER!
...
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United