League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
...
Ezért bírom a matchmakinget.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én is játszottam ma egyet a team comp egész jónak tûnt elsõre, de mondjuk én ww-zni akartam, csak egy srác mondta h majd megy õ junglezni ww-vel, mondtam neki jólvan akkor megyek Ezreallal, aztán bemondja h neki nem kell smite, mert tud anélkül is junglezni. Mondom h hozzon már Smiteot mert ugy gyorsabb neki is a jungle, meg aztán drakenél hasznos meg baronnal. Õ azt mondja h az ignite fontosabb, elmondtam neki többször h azért válasszon smiteot, õ nem tette. Ekkor már kezdtem gyanitani h láma, aztán igazam is lett és kikaptunk, felfeedelték twitchet 😄
...
[/img]
...
Aullah: clgaming.net
...
tudja valaki mikor játszanak kövileg?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Egyébként egy csomó helyen látom hogy a Madred's Bloodrazort ajánlják csak azért írtam le ilyen részletesen.
A meccsen, fõleg junglerként elég fontos az early game, a gankek miatt és mivel Wriggle's korábban megvan így az elsõ jungle clear után tudtam normálisan gankelni, utána nem sokkal 6os lettem, és úgy még könnyebben gankeltem, aztán végül carryztem😊 Mondjuk szerencsére elég jó csapatot is kaptam végre, volt supportunk is stb szóval jó volt.
...
...
. . , -cske készen van a ☺ -cske.