League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
Mi ez Coop vs AI? 😄

...

Fpocok
PWND! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

ronihun
mégis, TSM most játszik elvileg itt

...

ronihun
nem, ma nincs semmi ilyen sajnos

...

Fpocok
Ma is lesz meccs? Ami tegnap is volt?

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Ne is mondd, multkor valamelyik ökör attack speedes ryzet pakolt -.-

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
én is teszteltem, régebben normalba, viszont egyszer se volt olyan h feedeltem, mert v tudtam a spelleket stb, v néztem egy guideot gyorsan h legább tudjam mit hogy és ne balfaszkodjak

...

szucsy89
nem értem a sok noobot, bejönnek az ingyenesekkel tesztelni, azt se tudják mik a spellek... nyomjanak egy customot vagy coopot de ne basszák el a többi ember szórakozását azzal hogy szarráfeedelik magukat -.-
Ja lehet, meg asszem lvl 8as volt 😄
Ezért bírom a matchmakinget.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ronihun
egyébként ez a Cait valszeg tesztelt, mivel most caitlyn ingyenes :S

...

Áhh, volt egy jó pushunk, kennen ulti + enyémmel kb stun-olva voltak sokáig, aztán akkor szétszedtük õket, de esélytelen volt :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ronihun
Vicc volt: D

Én is játszottam ma egyet a team comp egész jónak tûnt elsõre, de mondjuk én ww-zni akartam, csak egy srác mondta h majd megy õ junglezni ww-vel, mondtam neki jólvan akkor megyek Ezreallal, aztán bemondja h neki nem kell smite, mert tud anélkül is junglezni. Mondom h hozzon már Smiteot mert ugy gyorsabb neki is a jungle, meg aztán drakenél hasznos meg baronnal. Õ azt mondja h az ignite fontosabb, elmondtam neki többször h azért válasszon smiteot, õ nem tette. Ekkor már kezdtem gyanitani h láma, aztán igazam is lett és kikaptunk, felfeedelték twitchet 😄

...

ronihun
látom az ad carrytek nagyon jól tolta, 98 cs xd
Am nyertetek? 😮

...

Czdano
Fiddle remake...kb teamfightot döntött el az hogy csomószor pattant a silence, ezt elcseszték benne >.<

Matchmaking <3

[/img]

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jazzy
Arról a videóról jobb nem is beszélni..
szucsy89
lolhungaryn fent volt egy ezreal videó (nem tudom lehet pont itt sg-rõl csinálta valaki) megnéztem kedvet kaptam hozzá, aztán toltam is vele egy jó kis statot 😄 hiába még mindig élvezetes vele játszani 😄
XIN sokat halt ? Hát pedig eléggé tanky

718-as rating az jóó? :S 😄
Fpocok
HELLÓ ALISTAR/FIDDLE/XIN/PLANK rework <#wave>

Arnoux
mi a csapat neve? nem találtam 😞

ronihun
Amúgy ezek a mai meccsek elég unalmasak voltak, tegnap volt jó meccs, meg hétközben.

...

Laggg :!

ronihun
Elég gáz h mindhárom meccsen EU csapat nyert US csapattal szemben 😄

...

Fpocok
US:EU 0:3 😄

Fpocok
Na nézem én is.

Fpocok
Köszi srácok.

ronihun
own3d-on megy itt

...

Kissé gáz :/

Aullah: clgaming.net

Fpocok
link?

ronihun
mármint a ma esti meccsek valamelyikén? mert elõbb volt egy meccs,amit egy EU team nyert US ellen,most meg Clg játszik egy EU team ellen. hol hallottad? v mi a csapat neve?

...

nonicks
egy magyar klán is indult az ESL-n <#eljen><#eljen><#eljen>
tudja valaki mikor játszanak kövileg?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

watto
madredetbloodrazort wwnek ulti miatt vesznek

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

ronihun
off
Portal 2 kurvajó 😄 jiji meg hotshot is azzal nyomja am néha streamen😊
on

...

ronihun
nem, új guideokba is látni

...

Unknow
Van helyette szerver és kliens ami hajlamos rá 😛 Lecserélhetnék ezt az adobe airt végre.
watto
Madred bloodrazor csak fixen szedi a 4% hp-t 500akat nem proccol.

Lehet azért mert Wriggle új cucc és a buildek régiek.

jazzy
Értem, én junglerekkel mindig wrigglet veszek, kivéve persze amumu, de tudomásom szerint madred is proccolja az 500 dmgt nem?
watto
Witzet vegyél ha sok a mage, madredet ha sok a tanky😄

ronihun
Semmi különös, csak eddig mindig early gamebe Madreds Bloodrazorra gyûjtöttem, viszont minden játéknál early gamebe gyenge voltam és csak lategamere lettem jó,viszont sokszor odáig el se jutottam. Aztán rájöttem h bloodrazor elég gyenge, ezért az árért, és láttam ahogy saintvicious is Wriggle's Lanternt vesz, és azután Wit's End-et, ugye Wriggle's olcsóbb sokkal mint a bloodrazor ráadásul a bloodrazorral ellentétben van esélyed a minionokra 500at ütni a teljes itemmel is+ 3percenként van ingyen wardod és alig ad kevesebb AD-t és armort mint az. Ezután jön a Wit's end,ugye ad annyi attack speedet amire szükséged volna a bloodrazorbol +30 Magic resistet, ezután ugyanúgy buildelem tovább, Sunfire Cape,Spirit visage stb.
Egyébként egy csomó helyen látom hogy a Madred's Bloodrazort ajánlják csak azért írtam le ilyen részletesen.

A meccsen, fõleg junglerként elég fontos az early game, a gankek miatt és mivel Wriggle's korábban megvan így az elsõ jungle clear után tudtam normálisan gankelni, utána nem sokkal 6os lettem, és úgy még könnyebben gankeltem, aztán végül carryztem😊 Mondjuk szerencsére elég jó csapatot is kaptam végre, volt supportunk is stb szóval jó volt.

...

crackyS
Én vladimirre gyûjtök most 😛

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Czdano
Meg van az elsõ 6300-as hõsöm...Blitzcranknek hívják és értem már miért kerül 6,3kba....32-2-11-et toltam vele 😄DDDDDD Nagyon aljas tud lenni..

jazzy
Na mesélj, bár én nem játszok ww-vel 😊
ronihun
én most tartok 50 rankednál, sajnos arányom elég gyatra, 25-25, mondjuk nyílván nem hibáztathatom mindért a noob csapatot amit kaptam, de elég sok meccsemet az döntötte el, fõleg h 24w-19l-rõl lett 25-25 :S Mindegy tegnap néztem saintvicioust mikor ww-zett és kipróbáltam úgy ahogy õ játszotta, és nem is tudom eddig mért ragaszkodtam a buildomhoz, elsõ meccsem ma WW-vel win lett, 10-2es stattal 😊

...

watto
Azért HotshotGG és Bigfatjiji kicsit más kategória a mezei playerekhez képest😄

Nekem kb 30-40 meccs volt, hogy kikerüljek az 1000-1100 as "hell"-bõl. Most 1450 körül ingadozok és itt tényleg "skillesebb" emberkék játszanak már.
jazzy
Ebben is van igazság én HotshotGG smurfot néztem, az a srác egyedül elvinné magát 1700ig akkora állat Nidaleeval..
watto
Persze, ha valahogy eléred 1300-1400ratinget már jóval balanceosabb, nincsenek emberek akik elkúrják a csapat játékát.