League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crackyS
lulz 😊

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

nonicks
múltkor nyerésre álltunk(nem volt már csak 2 tornyuk a Nexusnál)
és erre 2 tank kilépett mert hogy a ranged karik ks-elnek, és hát utána mi vesztettünk... de ez is milyen már, ilyen szarságért kilépni

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

crackyS
Twisted fate-rõl vélemények?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

ronihun
mármint nekem sorozatban két szar csapatom volt

...

ronihun
én sorozatban kettõt kaptam, egyszerûen a hozzáállás néhány embernél kurvagáz 😄 meg volt olyan h két ember a csapatbol állt az erdõnkbe és semmit nem csinált , meg egy teamfight volt nyertük volna, de az egyik enemy elfutott, mire chogath elkezdte kergetni, én meg egyedül maradtam 1v1be vladdal aztán jött ashe és ketten megöltek, chogath meg persze nem érte utol mordét, ezután mondtam chogathnak h mért kerget vkit egy teamfight közepén, aztán meg Brand a csapatombol azt osztotta h én basztam el 😄

...

Érdekes, kaptam sorozatban 3 noob ellenfél csapatot, elõtte meg ilyen szintûek voltak a társak, jó ez az autoteam 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ronihun
Találkoztam már vele rankedon, de nem gyakori, a gond vele az, hogy kb early gamebe tud szopatni, aztán a drain már loszart nem ér teamfightba, csak az ulti, viszont lategamebe engem pl nem is sebzett nagyon az ultija, mivel squishy ezért elõbb megölöm mint hogy levegyen tõlem valami normális mennyiséget.

...

Néha, igazából olyan mint Kata, kap egy stunt/silencet aztán csá, illetve rosszabb is, mert õ még castolja is az ultit.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

persze, ha valakinek befagy a kliens es berandomolja
Czdano
Te jó ég ez a fiddlestick mekkora egy tahó 😄 Beleszerettem de kajak. 2x toltam el azt hogy beultiztam 3 ember közé és mindhárom feküdt, köztük a tank is. Közük nem volt az egészhez 😄DD rankeden szokták használni?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fpocok
Asszem AP runa. Deathcap+4 AS + Lich Bane

Parasite Eve 2, best game EVER!

+runák
Az még csak hagyján, de az ilyen nyomorékok reportolnak, akik 2. accounttal hentelik az újoncokat és, ha kikapnak társnak egyet, akkor azt szidják, hogy noob meg feeder és reportolják a végén. Persze, hogy noob azt se tudja még mi, hogy merre. Nem ismeri az 50+ karaktert stb.
watto
5archangel +1 rabaddon gondolom

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

És milyen cuccokat használsz, hogy ilyen sok lesz a végére? Vagy csak AP-s rúnáid vannak?

Fpocok
Nekem 1412 a max kartussal.

Egyébként, hogyan lehet annyi AP-t kirakni??? Én Heimerrel mikor megyek és kb már 1 órája megy a meccs akkor sem tudok 700 vagy 800-nál több AP-t kirakni, vagy annak a Karthus-nak 20 stack-es Mejai-a meg azon kívül csak Rabadon's Deathcap-jei voltak?

jazzy
Múltkor jött velünk 1 karthus, vesztésre álltunk beállítottuk defelni, mert 3 inhibitorunkat lerombolták már, eladta a cipõjét is és kirakott 1370 AP-t, csak ölte a bázison a creepeket és amikor nekiindultunk mert az enemy Baronozott akkor elnyomott egy ultit és vége nyertünk 😄
jazzy
Az érdekelne hány játékból leaveltél 3x? Ha 10bõl, akkor... ha 20ból akkor is, nekem 870 játékból 2 net miatti leavem van.
Fpocok
Egyelõre csak elõrefelé lehet tekerni.

Hegi90
Nekem is az a mainem caitlyn mellett, nagyon fasza kis hero 😊. Rammus ami még nagyon jó, de az nem tudom mennyibe kerül.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fec papa
880 körül, és elég hatásos voltam. XD

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Czdano
Nektek mennyi volt a max AP amit kitudtatok pakolni? Nekem tegnap összejött 770 fiddlestickel és valami elképesztõ 😮 hextex revolverrel együtt a drainembõl többet gyógyítottam mint sebeztem 😄D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

a tank kérdéshez pedig aki 1350-es közül (meg egyébként az egész játékban) jól használható tanknak az Amumu igazán skilles nem OP nem undorító és a célnak tökéletesen megfelel...(az ultijával nem egy meccs eredményét változtattam meg a mi javunkra) szóval egy nagyon jó kari.
Gubberx
Ezt olvasd át 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sziasztok.
Nekem több kérdésem is lenne.Az elsõ: LvL 9-es vagyok gyõztem vagy 7-szer és amikor csatlakozok egy szerverre mindig azt írja a profilom hogy Normal:w:0 tehát nem nyertem még egyszer se.Mi lehet a gond,sokat kérdezik hogy lvl 9-esen még h-h nem nyertem.A másik van 1400 IP és valami erõs tank karakter szeretnék nem akarom el**szni a IP-ezért fordultam hozzátok.Pl mint Master Yi-azt megvettem ngyon bejött.
A másik kérdésem: Vegyünk Pl Master Yi-milyen cuccokat érdemes neki venni én Attack Speed+Damage-veszek de nem érzem magam annyira erõsnek.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Hegi90
Ez még egy faszság. Nem tudom, hogy akkor új játékosokat hogyan szeretnének magukhoz vonzani, ha ilyen lehetõségeket adnak reportra...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mert nem csak leave miatt szoktak reportolni(bann)... ugatásért feedelésért, afk stb-stb.
atila4
igen kezdõ

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Kezdõ játékos vagy? Lehet, hogy "noob player" címszóval reportolnak.
atila4
Sziasztok!

19én lebannoltak a játékról 20-ig, de nem tudom miért. Ma toltam egy meccset és most meg 24-ig lettem lebannolva <#nemtudom>

nem hackelek
eddig csak 3 szor leaveltem..

Valakinek van valami ötlete?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

jazzy
LOLreplayben hogy lehet normálisan ide oda tekerni?
Ha custom gamebõl leavelsz, az is beleszámít.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ronihun
Jó nagy balfaszok ezek 😄

...

ronihun
Egyébként nincs igazad, az elsõ jobb lett, nekem a második nem tetszett.

...

Fpocok
Hihetetlen, hogy mennyi embernek fogalma sincs a LOLReplay programról... <#nemtudom>

jazzy
Kapod ám a cheater kommenteket 😄
Fpocok
Nem.
Ide raktam be, meg eu forumra. De nem baj, nem zavar.

szucsy89
lool beküldted lolhugaryra a videódat?😄 SZTÁR VAGY 😄ASD😄DAS
Ha szereted a nukereket, valamint a skillshotokat,akkor érdemes. Amúgy szerintem olyan, mint a többi csemp, ha jól játszol vele, akkor jó. 😊
Brand-rõl mi a véleményetek? érdemes meg venni?:/
Micsoda következtetés...😊 Vicc vagy!
Unknow
Mert mit vártál? Azt hiszed randizni fogunk meg itt csinálok neked valamit? Ez nem a társkeresõ, ha barátkozni akarsz, meg egyéni dolgokat kapni akkor rossz helyen jársz.
Kreativitásodról nem vagy híres... google szörcs skill 5*
már ott elkúrtad, hogy megnézted

Maak
na, meg egy megmondoember <#banplz>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Gratulalok a hugyfos videodhoz, azt hogy 0 skill lathattuk, mind abbbol hogy milyen szarul kezeled a karaktered, valamint h az enemyk mekkora orbitalis faszsagokat csinaltak.
u noob.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4dab29251f154772730927
ha valaki most kezdené a játékot, meg tisztelne az e linken való regisztrálásával😊
Unknow
U lame, u mad...kitalálom a következõt...u jelly? Lehet rá kéne feküdni az angolra nem?