League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
semmire.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Parasite Eve 2, best game EVER!
Bocs. 😄
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
igazából random :!
Az is igaz, hogy én is kezdõ vagyok.. Az itemeket például nagyon nem vágom, sem az összes hõs képességét."
De ha megnézed az elsõ kérdésem az volt, hogy merre találok egy fokkal komolyabb játékot.
Hogy valami ideillõ is legyen, még egy észrevétel: tudásszint (a lejátszott meccsek végkimenetele) alapján pontozni a játékosokat, majd ez alapján összeállítani a csapatokat! (Ahogyan például dl-en csinálják).
7249:nem ment ki a divatból, nyugodtan csináld, azért nem csinálja senki mert nem fogja fel mennyi goldtol esik el😊
...
olyan emberekkel játszol, akiknek (többségüknek) ez az elsõ ilyen típusú gameük. azt se tudják kb mi a faszt kell csinálni vagy miért, szal inkább örülj, mert az ellenfélbe is noobok vannak valószínûleg, így könnyen szétkapod õket
jah, hogy a te csapatod mindig noob az ellenfél meg mindig pro? persze, persze
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Ennek ellenére, hogy pozitívummal zárjak, a 3x3-as kis pálya azért nagyon jó mert gyors, akciódús. Valahogy pörög az egész.
Ti mit szoktatok Nunura rakni? (yeti).
Itt az én ötletem 3x3-asra:
1.boots- (a gyorsabb közlekedésért)
2.will of the ancients
3.morellos evil tome
4.rabadons deathcap
(néha úgy tûnhet mintha kevés hp-ja lenne így... de semmi sem tökéletes).
Fagyasztást erõsíteni fõként (gangek miatt) és kajálást (gyógyulás miatt). És persze amint lehet, spammeljük az ingyen spelleket. Így nagyjából haza se kell ugrani és végig lanen maradhatunk vagy gangelhetünk. Persze lehet, hogy jobb játékosok ellen már nem csinálnám meg ugyanezt... ki tudja.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Igazán jó !
Eszembe jutott még, hogy mi hiányzik. Nem tudom kik DotAztak, de ha tudjátok ki Chen, na akkor tudjátok mit értek az alatt, hogy Chen állatkertje. Itt is láttam 1 szörnyet amit lehet irányítani, de azért az mégsem egy állatkert. Illetve fun-hõs is jó lenne, pl. Techies. (Ha csak én nem tudom, pedig van hozzájuk hasonló hõs akkor jelezzétek, mert akkor arra spórolok majd).
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A fõ probléma szerintem azzal van, hogy nagyon nem azonos képességû játékosok kerülnek egy csapatba. Nagyon jó példa az 1/17/0-ás játékos. A leavereket meg sem említve. Például ma touchpadról játszottam, leaverek is voltak (3-an a csapatból), és az utolsó társam feedelt. De a godlike-os srácot még így is le tudtam kapni (nunu-val), aztán meg 3-4-en sem tudtak elkapni.
Mielõtt félreértik, nem verem a nyálam arra, hogy kezdõket elverek.. (hiszen végül 5-en betolták a bázist). Csak nagyon rontja a játékélményt, hogy ilyen játékosokkal kerül össze az ember.
Az is igaz, hogy én is kezdõ vagyok.. Az itemeket például nagyon nem vágom, sem az összes hõs képességét. De olyan elgondolás alapján megyek, hogy carrynek dpst, supportnak meg "ability power"-t.
Ami viszont tetszik, hogy vannak rúnák és mastery-k. Elég jelentéktelen ahhoz, hogy egy öreg róka kapásból elverjen, de mégis jelent valamit.