League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Parasite Eve 2, best game EVER!
ezzel én is így vagyok. rengeteg skint vettem, meg ip boostot és ha fos a csapatom igenis trollkodni szoktam. tuti hogy sok reportot is kaptam de lemerem fogadni hogy a büdös életbe nem bannolnának mivel igencsak szép összeget hagytam náluk.
ez az egész tribunál nem más mint "kenyeret és cirkuszt a népnek" hagy örüljön a sok láma hogy õk ítélkezhetnek.
Aki több meccsen keresztül beszólogat, spamel, mindenkit lenooboz... azt bannolni kell. Mondom... több meccsen keresztül.
Eddig a 9 tribunalból mindenkit punihsolnom kellett... és a többségük ilyen "ugató" volt... több meccsen keresztül.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
én pl. ugatásért nem punisholok sose, csak afk, leave és feedért. aki nem bírja, ha oltogatják, az ne fizessen elõ internetre, ennyi.
mindemellett mivel mindenki tudja, hogy mindenki pusnihol ész nélkül, ha valaki ip-t akar kapni és nem akar kikerülni a rendszerbõl, muszáj neki is punisht nyomni, így pedig aztán kurvára nincs értelme az egésznek, mert aki odakerül, az úgyis megszívja, akkor meg mi a fasznak ez a közjáték
kiemelem, hogy közjáték, mivel ezzel csak azt akarják elhitetni a hülyékkel, hogy majd most jól megtisztul a játék, és õk is részt vehetnek benne. hát a lófaszt, hónapok múlva lesz kb. az elsõ perma ban ebbõl az egészbõl, addig csak warning meg pár napos hülyeség, ameddig meg elvan smurfön.
valószínûleg rioték se hülyék, õk is tudják, hogy ez a típusú játék vonzza az ugatósabb embereket, és nem kevesen vannak ilyenek, mégpedig ha ezeket bannolnák, akkor nem kis bevételtõl eshetnének el. itt még hozzátenném, hogy capello nagy okosságot mondott azzal, hogy a normal és a rankedet nem lehet egy kalap alá venni. normalokba szana-szétt trollkodom magam, de rankedbe mindig normális vagyok. meg merem kockáztatni továbbá, hogy több pénzt raktam oda nekik, mint a nagy anti-trollok ebben a topikban összesen.
várom a bant 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Teszem azt, itt van Béla, level 8-as. Bekerül Normal gamebe, magasabb szintûekkel, mondjuk 14-16, de még nem nagyon megy neki a játék, kicsit sokat hal. Habzószájú Edward azonnal FUFUFUFU NOOBFEEDERUNINSTALLGTFO I REPORT, stb, és mivel két hülye haverjával jött, ezért azonnal zuttyan is a report. A dolog a tribunalhoz kerül, ahol harmincas szintû Csakazértis János barátunk tekinti meg az ügyed. Ráles, fúúúú 10 halálnál több, hát ez egy köcsög feeder, PUNISH PUNISH PUNISH. Plusz még a másik 10 ember, aki átnézi az ügyet. Bumm, Béla kap egy párnapos pihit azért, mert KEZDÕ.
Az emberek 99%-a egy játékban elfelejti, hogy valaha õ is volt kezdõ, és nem a tudás minden magjával megáldva kezdte el játszani a játékot, és ebbõl nagyon sok problémája lesz a rendszernek úgy érzem.
Változtatni kéne, hogy legalább a kis szintûeket ne kelljen/lehessen büntetni, azt hiszem 15-20-as szintig még elfogadható, hogy valaki kezdõ, és követ el hibákat. Valamint nálam a normal és a ranked nem esik egy súlycsoportba, SÕT, inkább csak a Ranked meccseket kéne tribunalozni. Aki harmincas, és rankedra merészkedik, azért már megalapoz egy alaptudást.
SZVSZ.
...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Még nem lehet tudni, még nem döntötték el. Egyelõre nem is kap senki jutalmat, még dolgoznak a rendszeren.
...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Egész jól álltunk, gyerek Asheval behívott 20 percnél egy surrend voteot, persze leszavaztuk, erre egy fuck u kiséretében kilépett a játékból és vissza se jött...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Amúgy remek videó, mint mindig 😊

vayne meg papír mint a szar, nem futni kell elõle amikor meglátod, hogy feléd ugrik qval, meg kiteoltatni magad vele, hanem visszatámadni, agresszívan játszani ellene, ennyi