League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
...
Cheers!"
0pherion
Sr. Web Develope
Ezen a rendszeren amúgy sokat kell még finomítani, ha el akarják érni a megfelelõ hatást. Leglõször is az IP jutalmat (ami ugyan még nincs de tervezik) megszüntetni, kivenni, hogy az átlag player ne azért nyomogassa orba szájba a büntetéseket, mert szüksége van ipre.
Hozzá kellene adni egy replay lehetõséget a meccsekhez.
A reportolókat is lehessen szankcionálni adott esetben.
Limiálni, szûrni tribunált használók számát, hogy tényleg minõségi munka legyen.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
...
én elõbb játszottam jarvannal egyet több mint egy orás game volt végül 2-11-24-es statom lett 😄 , átadtam a killeket a carryknek aztán végül már nem tudtam ölni ,de nyertünk am rajtam kivül mindenkinek a csapatba 10+os statja volt, ráadásul én haltam legkevesebbszer, kemény volt
...
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Kurvára bevezethetnék már hogy ha 10 menetbõl 1x se leavelsz, csõkentik a leave pontjaidat, nyomorék tribunaloznak, azt szart sem ér .
Tribunalos téma:
Részemrõl eddig 2punish 4forgive. A chatet érdemes elolvasni, és az, hogy valaki reportolva van,hogy "afk 20percig" nem feltétlen fedi a valóságot. A chatben tisztán látszik,hogy az utolsó 2-3 percben ment AFKzni mert retardáltakkal volt körülvéve. A verbal abuse pedig szerintem nem ott kezdõdik ahol azt sokan gondolják. Szerintem akkor lenne ez a rendszer használhatóbb ha a reportokat is lehetne értékelni,hogy mennyire ésszerûek. Akik pedig idióták, azoktól elvenni egy idõre ezt a lehetõséget.
Uez a lol név...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Mondom... nincs ilyen. Nem azért fizetsz, hogy immunitást kapsz. A pénzért cserébe kapsz skint. Hiába hiszik sokan felsõbbrendûeknek magukat, nem azok.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ok nélkül nem szapulok senkit de dühítõ tud lenni hogy a játék kb 7. percében már 2 torony hiányzik és 0/6-ra állunk.
sajna már haverokkal sem tudok játszani mert mindenki melózik vagy gyereket nevel.
maradt a magányos élet😞
nem a kezdõ játékosokról beszélek hanem a 7-800 wines pro emberekrõl.
nem kenyerem a trollkodás de néha nem bírom megállni. gondolom ezért kaptam már reportot de bant nem fogok kapni ezekért az tuti.
a valóságban is így van: aki sokat fizet valahol, az különb kiszolgálást kap. ennyi.