League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mostantól nem veszek több rúnát, akkor kajak IP kidobás volt, hogy betáraztam tier2-es 'cd reduction'-ös rúnákból (meg a másik lapra attack speedes rúnákból).

Nem néztem meg mennyibe van, de lehet simán vehettem volna egy Sona-t belõle (most arra fáj a fogam).

Czdano
Shaco lanen túl gyenge, jungle-t tolni meg rúnák nélkül nehéz. Ha vannak rúnáid akkor mindenképp õt vedd meg.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

2óra 1perc.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

The server is busy, pls try again later. ÉS kilép. EZAAAAAAZZZZZZZz
Grr1234
1 óra 42 perc queue.

Grr1234
Mordekaiser.

ronihun
40 min login queue <#levele>

...

ronihun
Shaco jelenleg szvsz gyenge, túl squishy(kevés hp-ja van) ,Morde viszont pont ellentéte õ inkább tankosabb, de ha jól megtanulod használni Shaco-t,akkor nagyon hasznos lehet a csapatnak,jungle,backdoor stb. Egyébként vele jól kell kezdeni, szóval ha eleinte gankelsz egy jót, szerzel egy két killt,assistot akkor elég imba a végére

...

Mord.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

pluhi
Teljesen más játékstilus a kettõ, az alapján kell döntened, hogy sunnyogó KS-ezõ (kill secured<#mf1>) assassin kell, vagy nem. Amúgy spórolj runára, ne vegyél hõst.
Sziasztok most szeretnék venni karit és Mordekaiser és Shaco között nem tudok dönteni szerintetek melyiket érné megvenni,melyik a jobb?

Pedig Swain nem egy egyszerû hõs. Sokan feedelnek vele.

Fpocok
Más játék megy? Csak mert te vagy az elsõ, akinél ilyet hallok. Lehet hogy hardveres gond lesz. VGA vagy ram.

Elírtam... ez van. Csak a 80 perces meccs annyira lefárasztott.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát úgy néz ki ez nekem nem fog menni. Már minden fent van mindent újraraktam de amint az új játék elõtt a töltõcsík végigér kifagy a dolog.
talán majd egy ha lesz pár update.
Fpocok
Miért? Nem így írják? Lehet hogy elírtam, vagy rosszul tudom.

awar?

ronihun
Na kipróbáltam Swaint is Kog'maw meg Blitz után, vele végre tudtam nyerni , nem vagyok nagy AP-s de õ eléggé bejön.

...

Fpocok
Az elõbb volt egy 77 perces meccsem... majdnem háromszor annyi killünk volt, de õk meg backdooroztak :S

Na mindegy. MAP AWARNESS FTW!!!

ronihun
ugy néz ki h vagy kora délután nagyon lámák játszanak, vagy csak én vok ma szar, de h 4 meccset zsinorba elbuktam az biztos, mondjuk érdekes módon mindegyik teamembe volt egy Lee sin v vmi más ingyenes aki feedelt, szeretem a láma tesztereket

...

azt nem értettem sose, hogy mennyire kell szarnak lenni ahhoz, hogy akár 42szer meg tudja valaki öletni magát addig, amíg a felfeedelt team be tudja tolni?
tipikus low elo, 20/1 a statja mindenkinek a teambe, de azert jungleoznek meg dragonoznak biztos, veletlenul se toljak

crackyS
rákerestem a kölökre, van egy 0-42-1 es meccse MF-el 😄

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Fpocok
Nem igazán lehet elcseszni szerintem. Csak felinstallálod, összesen 8 klikkolás. A többit automatán csinálja, nem kell csinálnod semmit, csak ha vissza akarsz nézni valamit.

ronihun
lolreplay-jel nekem az a baj, h egyszer megprobáltam felvenni egy meccsem, miután lement, kiirta h elmentve, de nem találtam, ráadásul ahova mentette ott vt már egy replay és annak a nevét irta ki a mentésnél, azóta se probáltam felvenni, pedig van pár meccs amin vannak szép jelenetek 😄

...

Ezek a txt file-ok akarnak lenni a képek? 😊 És valahogy lehet belõle képet csiholni? 😊

tescodr
okok

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Fpocok
Még nem, mert este újra kellett raknom a windowst, mert nem szeretek kockáztatni. Ha feltelepítettem mindent, akkor megnézem.

tescodr
aullah megnézted a replayt? mi a véleményeD?

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Fpocok
Légyszi... ne használjátok már azt a szar imageshacket, mert nem lehet látni stb...

Tegnap mi is kikaptunk afk miatt 😞

Elég jóra sikerültek ezek a botok 😄

Tier 1-2 felesleges, csak Tier 3. És ja, olyanokat ami többnek jó.

tescodr

tescodr
nah mingyárt felmegy a replayem és meg lehet tekinteni,annyira nem is lett rossz 😊) elõre leszögezem kezdõ vagyok a lolban úgy nézzétek 😊 szóval ha vétek 1-2 bakit akkor pls nézzétek el nekem 😊

Fpocok
Azok drágák. Ezért érdemes elõször olyanokat venni, amik több heronak is jók. Pl armor pen, magic pen, cd, mana... de csak is TIER3at.

Nem tudom, hogy mennyi IP-tek van, hogy championokat tudtok venni, de nekem a rúnákat megvenni baromi drága.

tescodr
sajna nincs annyira azért még nem vagyok benne a lolban inkább még csak most kezdek jobban belemászni a dolgokba eddig dotáztam 😄

Fpocok
Mostanában alig játszom, csúcsidõben egyáltalán nem. De ha van róla replay, akkor elküldhetnéd 😄

Most toltak egyet SG-sek, lehet mennek megint, vedd fel õket ^.^

tescodr
jah és megtaláltok játékba avolance néven ha arra jártok vegyetek fel és tolhatnánk 1ütt 😄

tescodr
beírtam én is a a google doc ba.
aullah múltkor hívtalak basszus nem jöttél game-be akkorát ownoltam xin-el hogy az nemigaz 18 frag 1 halál és 10 assist csináltam egy tripla killt kb egymás utána 3-szor akkor surrender xD

Fpocok
Sajna nem. Bár amcsik már megkapták az elsõ adag IPt.

Aha és azt lehet már tudni hogy mikortól fog jutalom is járni érte?

Fõmappába de valami idióta formátumba :/

Noob kérdés,de az SS-eket hova menti a game? Nem találom.

Fpocok
Lehet hiányzik direct x... esetleg rakd újra... vagy VGA drivert rakd újra. Esetleg net framework... ha semmi, akkor rajd újra a windowst.