League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riot dolgozók is elvannak

The Saga of Jesse Perring

- When Jesse Perring enters a game, the Baron ragequits.
- Items in the shop pay Jesse Perring to be used.
- Jesse Perring's ELO is longer than pi.
- When Jesse Perring gets in range, turrets target themselves.
- When Jesse Perring uses Karthus's ultimate, several people in Asia die.
- When Blitzcrank uses Rocket Grab, he is pulled to Jesse Perring.
- Jesse Perring plays League of Legends with the monitor off.
- Guardian Angel armor is really Cloth Armor that Jesse Perring has touched.
- Jesse Perring uses Ashe's Frost Arrow to hit opponents in next week's game.
- Jesse Perring has gotten a dodecakill in a one-on-one game.

- Jesse Perring has kissed Skribbles on the mouth...with tongue...really...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fpocok
Új hõs 4800as.

Parasite Eve 2, best game EVER!

voltam*

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Hm.....Nem is rossz! 😊

Az élet nem habostorta...
Hm....Érdekes,hogy most vettem észre,hogy lvl24votlam,de lvl23 vagyok most.....Ez mitõl lehet? Esetleg bug?

Érdekes, hogy 1 éve így van minden és mégis milyen sikeres, de mindig van valami amibe bele lehet kötni, bár az tény, hogy a kliens nem alkalmas még verseny közvetítésekre meg hasonlókra.

pluhi
Az olyan vérciki apróságokról ne is beszéljünk, hogy a versenyközvetitésnél a spectator miatt nem látszik az utsó csapattag statisztikája.
Bárki bármit mond, üvölt az egészrõl a "minimális melóval max haszon" hozzáállás a riot részérõl. Remélhetõleg az új tulaj változtat ezen. Egyelõre kaptunk új patchert, ami már nagy ugrás, a régi katasztrófa volt.
pluhi
Ne dobjon ki "session closed"-dal, ne ragadjon be mastery képernyõ, elõre összerakott itemsetek per karakter, több statisztika realtime (gold earned/sec egyénileg és csapat pl.) Ne ezt a fos adobe AIRt használja, hanem legyen standalone. Spectator mód. Ne rakjon össze ignoráltakkal. Irják már bele a bolti sorbarendezést, hogy MÛKÖDJÖN is. Így hirtelen.
Egyetértek azokkal amiket írtál (fõleg a szerver stabilitás növelésével), viszont ez a játék nagyon messze van a tipikus free to play és pofátlan micropayment-es maszlagtól. Addig ameddig IP-ért simán lehet hõsöket venni, plusz még folyamatos ingyenes champion rotation is van addig nem tartanám ezt a programot lehúzósnak semmiképp. Nem kell halálra grind-olni magad, hogy IP-t gyûjts és aki pénzért vesz dolgokat az sincs nagy elõnyben (szerencsére a skin-ek nem adnak plusz statokat) csak hamarabb megvan nekik egy champion.

Valamibõl meg kell a Riot-os srácoknak is élni mivel nem jótékonysági cég. Akkor lehet majd a játékot temetni ha olyan hülyeségeket találnak ki mint pl : állandó artifactok RP-ért amik plusz statot adnak illetve plusz statot adó skinek.

Mit akarsz még a kliensbe ? :o

BEAST
Egy esportnak szánt játéknál inkább a karbantartás és a balansz hegesztés legyenek az elsõdleges szempontok. Ne az, hogy hogyan tudnak még inkább lehúzni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

pluhi
Azért, hogy új pályákat és játékmódokat csináljanak, meg normális klienst. Ja, hogy abban nincs közvetlen zsé...
Miért kéne leállni? Épp az ad változatosságot meg hosszabb "élettartamot" a játéknak, hogy elég sûrûn jönnek az új hõsök.

Nem mondtam biztosra, mondom figyelje meg...
jazzy
Nekem tetszik szerintem korrekt hero. Low ELO-n nem fogunk belõle látni, mert inkább supportnak érzem jónak, ott pedig az emberek nem játszanak egy ilyen karaktert supportként..
Fpocok
Nekem egyszer volt 440 körül... akkor 81% körül volt. Szerintem nincs cap, viszont minél több van, annál kevesebbet ad egy idõ után... mint ahogy az AP ratio sem marad végtelenségik annyi, amennyit ír.

Ez nekem picit bonyolult <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fpocok
Ilyen korán nem szokta az embert amcsi szerverre rakni, csak csúcsidõben inkább...

BEAST
Leállhatnának már az új hõsökkel :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lehetséges...
És erre megoldás?

Figyeld meg, hogy csak akkor csinálja, amikor amcsi szerveren indul a játék (130+ ping). Haveromnál ugyanez a szitu, beáll a kari és "first blood". Szerintem nem nálad van a probléma.
crackyS
armorból mennyi a max. amennyi elérhetõ? most malphitevel összejött 380, az 79% reduced physical dmg-t jelentett

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Nekem lassan félhónapja van ez, de ma mondom kipróbálom botok ellen mint mindig... már mûködõ képes-e, és most nem volt semmi baja, hajnali 2 tõl, reggel 7 ig élveztem,tökéletesen ment, aztán reggeliztem, cigiztem, visszajöttem, nyugodt szível ültem a normal gameplay elé, erre mi fogadd, hát ez, és hiába magyaráznak a csapat társaim, nem bírom nekik elmagyarázni mi a helyzet ... feedelni meg nem fogok : (

Fpocok
Ilyen nekem is volt egy idõben... Aztán abbamaradt.

"poresz letöltést" ?

kaptam egy 1hetes bannt, köszönöm riot, élvezet olyanért bannt kapni amirõl nem is tehetek, igen bannold a normális playert, grat.

Gubberx
Állítsd le a poresz letöltést a háttérben míg játszol 😄 Viccet félre téve ilyen hibával még nem találkoztam, de lehet a net-el lesz a probléma.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

õõ, 2 hete kezdõdött el egy olyan nálam, hogy játszok, és bizonyos idõközönként, ami 20mp-30mp, vagy épp 1 perc, megáll minden, nem bírok mozogni a bajnokomal, és eltûnik mindenkinek a hpje, és úgy marad, van amikor látom hogy megy le a hpm, egy helyben állok, akárhova nyomok úgy marad, eltelik, megint egy pici idõ, és felgyorsul minden, és hopp hallot vagyok . nemtudom internet probléma-e mert eközbe a pingem 40-50 mert látom, viszont a wndows, feladatkezelõbe:lol exe:480 512 K memória használattal fut, szerintetek mi lehet a baj? : (

jazzy
Franciákat láttál már?
Egyébként csak nekem tûnt fel, hogy az oroszok közül arányában sokkal több noob van?
Én viszont sok vayne-t látok azóta is. Ha néztek own3d tv -t ott is sok van a ranked meccseken.

Fabio Capello
A ruszki idióták sajnos túl korán ébrednek... Rögtön az elsõ mai meccsemen ment két report, egy feedért (0-14-0 25 perc alatt), egy pedig offensive-ért (szokásos noob csapat, noob ellenfél, noob op karakterek, mindenki tricikli csak én vagyok a kisroller dumák)

Nem sokat nerfeltek rajta, futási sebességet, kicsit több manát "zabál",nekem sose fogyott még el vayne-el a manám, mintha nem is használna semmit... meg asszem a W true dmg-bõl is lefaragtak egy kicsit.
Mivel volt jobb korábban vayne?

ronihun
Urgottal játszottam, csináltam nagyon durva dolgokat 😄 a lényeg h ownoltuk enemyt aztán kogmaw mondja h "push,i have to go" erre ugy h az enemynek fele annyi kille volt és már inhib turretnél jártunk lelépett, mi meg még 4v5be is nyertünk teamfightot, de végül nem volt esélyünk 4v5be aztán elvertek, az az idegesítõ h tök jó meccs volt,meg a win is kellet volna, ráadásul tényleg jó voltam végre, erre lelép ez a pöcs

...

tescodr
wáá nem tudok belépni server status busy 😞(

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

nonicks
amúgy amióta nerfelték Vayne-t, azóta nem nagyok látok senkit vele játszani (mondjuk azóta nem is OP)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Morde xD Régen taric és veigar volt, de taricot halálra nerfelték.
crackyS
LeBlanc

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

jazzy
Ezrealt szeretem legjobban, mostanában Annievel mókázok.
Grr1234
Kedvenc championotok van?

ronihun
nekem is van max 5 akikkel mindig játszom, de van olyan h valakihez kedved kapok és olyankor jó h több championom van és aztán lehet utána azzal is elkezdem rendszeresen, mindig változik az a 3-4 aki rendszeres

...

Fpocok
Most kicsit megnerfelték pl az ultiját, de szerintem még mindig jó. Mondjuk én soha a büdös életben nem játszottam még vele 😄

Grr1234
Irelia milyen? Erõs?

jazzy
Én bent vagyok, csak 50 percet vártam <#nyes>
Fabio Capello
1 óra 50.

basszákmeg.

jazzy
Nekem is van 3 vagy 3 és fél sor (attól függ melyikek free-k) championom és játszok kb 6-8 darabbal 😄
Mondjuk én meg se szólalok, vettem Vaynet és Sonat és egyikkel se játszottam még szerintem 2nél többet 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;