League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól van aki 8-at kapott, örüljön a fejének, okcsá -.-"

Fpocok
Érdekes én 8at kaptam. És nem vagyok egyedül.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Czdano
Tipikus mides hõs, máshol nem érdemes használni..jah és nehéz teamfightban érvényesíteni (nem sok pentakilles vladot láttam)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

vladimir nagyon tetszik, róla semmi vélemény? : S

Grr1234
Orianna skillje kurva kemény. Közelébe se érek és már fele HP-m van.

Czdano
Én se kaptam nyugi. Idõvel megkapjuk (remélem)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Caitlyn, nagyon durva tud lenni, az ultija pedig nem hagy elmenekülni semmi élõt 😄D

az hogy lehet hogy valaki már megkapta az ip boostot valaki meg még nem?

ToCsEk
4et kapott mindenki elvileg aki elmúlt 1 hétben játszott.

"Az elmúlt héten tapasztalható kellemetlenségek miatt a Riot mindenkit megajándékoz egy 4 wines IP Boost-al aki az elmúlt hét nap alatt belépett a játékba. A boostokat 3-5 napon belül kaphatjátok kézhez."

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

csak tudod ahoz nagyon kell a team, és mostanság, nagyon ritkán dob össze egy jó kis teamot ...

Viszont corki iszonyúan tetszik, és ha nekem valami tetszik tovább eltart, mint az átlag, nemtudom ..

caitlny : 1 , Corki : 1 ! : D

caitlynel nagyon tudok, csak attól félek hamar megunnám ..

Grr1234
Corkiból nagyon keveset látok.

Fabio Capello
én Corkit vettem most, eddig bejövõs 😊

Grr1234
Legalábbis én azt venném.

Grr1234
Caitlyn.

Megvan a 6300, szerintetek kit vegyek,dps,speedes,runám van, vladi,caitlny,corki,tetszik, 3-4 hete megvettem lee sint, csalódnom kellet, most nem szeretnék : s ( ezért kérem a tanácsotokat ) : D

Fabio Capello
win. 4/8 gyõzelemig tart, attól függ mekkora.

Amúgy én is négyest kaptam csak :/

atila4
ezt akármikor el lehet használni? Vagy idõlimites?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

nonicks
én csak 4-t <#wow2><#wow2><#wow2>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Fpocok
Thanks! Bár nem én voltam.

Én 8 ip boostot kaptam 😄

crackyS
jarvan is a boss
jó videó <#eljen>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Czdano
Én miért nem kapok ip boostot? :/

Fpocok
Igen. Amiatt.

nonicks
tudni lehet miért?? vagy csak a sok szerver hiba miatt?

Fpocok
Mindenki.

Fpocok
Örülök, hogy tetszik. Ha küldesz replayeket akkor igen.

nonicks
kaptam IP boost-ot, más is kapott??

Czdano
Ismét színvonalasat vágtál, gratula..zeneileg és tartalmilag is ott van 😄 Köviben benne lehetek én is? Van pár durva jelenetem 😄

Gubberx
Akali-ra szavazok 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

szasztok
szerintetek megéri e megvenni akalit vagy gyüjtsek tovább caitlyn-ra?
Grr1234
Fasza ez a Brand. <#eljen>

BEAST
Hmm, az újabb LOLreplay kliens nem játssza le a régebbi verzióval felvett játékokat? :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fpocok
Remélem élvezni fogod a bant, kedves "Fatális Véletlen" <#wave>

😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fpocok
Köszi.

ronihun
hát ez a Jarvan menekülés kurvanagy 😄 amúgy jó lett a videó

...

jazzy
Igen amikor együtt játszottunk akkor volt egy quadra az 5v5 rankedben, meg elõtte 2 órával volt a penta amit linkeltem is ide képként.. 😄
jazzy
Be van és kikapcsoltam, mondván, hogy most ne vegye úgyse lolozok.. ne kérdezd miért..
ronihun
arra gondolsz amikor együtt játszottunk? 😊 ha jól emlékszem csináltál egy quadrát

...

Fpocok

Fpocok
Be kell állítani, hogy magától induljon el windowsal.

Cobra.
AP TF...
Annie lvl6-on szinte bárkit megöl. Meg utána is szinte bármelyik lowhp hõst 1v1-ben (persze csak ha van ultija).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Czdano
Érdekes..brandrõl tudtam hogy egy szemétláda, de annie-t rendszeresen letudtam szivatni akármivel. Ha AP hõsrõl van szó akkor csak fiddle meg twisted fate jöhet szóba nálam 😄

Annie+brand combo <3 Csak adja isten, hogy eltaláljon annie legalább 3 embert a macival+gyün a tüzes kölök rö skille azt annyi.
Czdano
Annie ennyire jó? :o

jazzy
Csináltam Annie-vel egy quadra meg 1 penta killt ugyanazon a napon és nem ment a lolreplay :|
jazzy
Jól teszed úgyis van wow accom csak kíváncsi voltam 😄
De amúgy sincs meg a vlad a kis accomon se cait csak kb 5800 ip van 😊
jazzy
1 pardon 9 punish, nekem az alapelvem, hogy ha 3 játékot találok, ami elfogadhatatlan akkor punish.

ez lehet 3 szándékos leave.
2 leave 1 nácizás vagy hasonló számomra nem elfogadható dolgok, vagy ennek fordítottja
elfogadhatatlan név meg 2 leave stb ezek keveréke..
vagy ha TÚL sokat flamel és /allba írkálja hogy mekkora balfaszok a csapattársai meccseken keresztül.

Nekem ezek a nem elfogadható dolgok.
Hát na, faszom, nem volt még szar napod, hogy nem ment a kibaszott hook? Aztán erre káromkodni tiszta parasztság, basszameg.

De úgy amúgy is. (Persze ha megnéznék pár replayt magamról, akkor lehet találnék cifra dolgokat 😄).

Fpocok
10 az már tömeg 😄

ha számodra sok a 10 ember : D rendben ! ^^