League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Kb 30 perc múlva fenn lesz a szokásos helyemen, linkelni majd holnap fogom, amikor sokan vannak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fú az a baj, hogy ez az egész komplikált,am eredetin egy wow accért, jó cuccokkal, de mind1,kibírom, gyûjtök rájuk, és megveszem : )

remélem mai nap feloldják, nemtudom 3 napba ezis bele tartozik, mert rohadtul irritáló, még mindig hogy a semmiért.

linket a vidiröl : D

Fpocok
Közben készen lett új videóm 😄

Fpocok
Nem lehet tudni... változó. Nézz rá többször a mai nap során.

04 ig, akkor még a mai nap is bele tartozik? : D

Mai napig voltam bannolva, akkor éjféltõl nem felkellet volna oldaniuk ? vagy mikor szokás feléjük?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

akkor már ketten vagyunk. mai trib 6puni, 4 pard.

megnéznek két gamet
1.-be mond vmi ilyesmit: "omg u fucking noob, what the fuck u doing"
2.-ba pedig "leavelt" mert mondjuk elment a netje vagy az áram
már nyomják is a punisht
nekik biztos az az ideális játéktér, ahol egymás seggét nyalogatják akkor is, ha mondjuk trist már harmadjára menti meg ultival az amúgy biztos halott ellent, vagy blitz a 10. hookot rontja el egyhuzamba

Unknow
Akkor biztos csak én kapok olyan ügyeket ahol amiért reportolják az egyik játékost, azért lehetne a többit is. Már pedig ha hülyeségért reportolják az embert, akkor bizony pardon. Szerintem mindenképpen rosszul csináltok valamit ha 30ból csak 1 olyat találtok aki nem érdemli meg.
Cobra.
Én eddig vagy 30 Tribunalt végeztem és egyetlen egy volt kis jóindulattal megbocsátható. Ha az elsõ játékból még nem mondanád egyértelmûen, hogy megérdemli, akkor érdemes megnézni a többi játékot, amiben reportolták, utána szinte biztos, hogy nyomod a Punish-t.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fpocok
De... elszoktam.

azért remélem nem sírod el magad amikor lenooboznak

Fabio Capello
jólvanám remélem tudod, hogy csak a humorzsák nyílt ki 😄

10 szint és én is oszthatom a salamoni döntéseket 😛

Fpocok
Természetesen nem automatán nyomogatom. Egyszerûen nem vagyok annyira megbocsátó, mivel elég sok játékomat már elbaszták ezek a köcsögök.
Pl ha látom, hogy valaki leavelt egyet, akkor az még nem ban... de ha mellette van flamelés, anyázás, vagy még egy leave... az már ban nálam.

Már kétszer skipeltem, pardont még nem kapott senki tõlem.

Fabio Capello
" nyomogattam a punisht, és 36embert bannoltak"

remélem azért a reportokat elolvasod, nem ész nélkül tapicskolod a gombot <#idiota>

Elfelejtettem, tegnap farm accountokal mentem, és volt egy lee sin, egész végig azt fújta hogy pvp zünk,mondom ok,malphital voltam, a baron elé hívtam elkezdtem körülötte futkározni, a hülye meg megdobta baront, 5mp, és meghalt, mondom me win, problem? : D

aztán a játék végéig reportal fenyegetett .

De, egy ilyen játékba, pvp, ez nem mmorpg : D
hiába magyaráztam neki hát így járt.

Fpocok
Esetenként 5 IPt adnak... mind a 36ért megkaptam, számolj 😄

Értem, és ezért több ip-t kapsz? : D

Fpocok
Szóval nem engem, csak rosszul fogalmaztam... nyomogattam a punisht, és 36embert bannoltak, akikre én is punisht toltam.

Fpocok
Ügyem alapján bannoltak (RIOTék azokat, akikre én is bant toltam, nem engem 😄)

nonicks
gondolom kapott IP-t, a banokért...
amúgy csak nekem van az hogy játék után 10-15 percig várok a statisztikára mire kiadja?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Nem értem, a tribunálos elítélésed miatt bannoltak? és meddig?

Fpocok
EZAZ!!!!!!!!!

Megint kaptam emailt... a tegnapi 11 ügyem után ma újabb 25 ügyem alapján bannoltak! NICE! És ma még nem is tribunáloztam.

Fabio Capello
Már megint buzi a szerver....

Ignite + Flasht szoktam, de nagyon sok build van hozzá, pl supportként érdemesebb CV-t vinni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

pluhi
Jó persze. Átlagos, kiélezett PVPrõl beszélek, nem arról, mikor felmosod a padlót a noobokkal. Ott nem igazán lesz max stack Mejai meg 15k-nyi cuccod hozzá. Persze a sebzésbe bele van számolva, hogy akár 5 ellenfelet is eltalálhatsz (mint ahogy a pajzsnál is), de az megint a "bilibe lóg a kezem" esete...
crackyS
milyen summoner spelleket használsz luxra?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

crackyS
engem be engedett
big, felvettelek friendlistre

jazzy
Túrót nem sebez? Attól mert van 1 cd reduction cipõd meg mondjuk egy deathfire graspod meg vagy 1 kék buffod vagy egy fullra stackelt könyved? Sapkával meg hourglassal meg void staffal? Sebez az..
Na a szerver megint nem elérhetõ
crackyS
nos utána néztem, ugy tûnik több, mint 3 demacia-s champ van

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Demacia

pluhi
5 demaciai kari van, Lux, Garen, Galio, Xin Zhao, Jarvan. Mindegyiknek van Commando skinje, csak Luxnak nincs, még...
Most tryndával nyomulok, magic resist és defensees rúnákkal + defense-es masterie-vel...alap 30 körüli def 40 körüli magic resist...nem tudom pontosan
crackyS
3 demacias kari van asszem, garen, lux, meg jarvan
lux történetébõl idézve:
"Lux számára az igazi kihívást a Legendák Ligája jelentette, ahol bátyja nyomdokaiba lépett és dicsõítette Demaciát."

itt garenra gondol szerintem

Demaaaciaaa? Garen? azt is szeressem...lehet vele támadni, menekülni...tankot is csinálhatsz belõle..
Sion is volt nagy kedvenc, igazából mindig más a kedvenc!
Tank sion-t csináltam..hagytam, hogy leszedjék kevés-re az életemet, bejön utánam torony alá, küldök egy stun-t neki + fortify: torony gyorsabban lõ és nagyobbat sebez ugye..
pluhi
24 sec-kel az igazi, akkor nyitásnak is jó meg kivégzésnek is ugyanabban a teamfightban. Mondjuk túrót nem sebez, ha annyi CD reduction-öd van, de az más kérdés😄. Én is imádom õt, csak kéne neki valami jó skin, mert a mostaniak siralmasak. Pl ez: http://www.youtube.com/watch?v=J7wEP6dehAA[/url].
Sajnos komoly teamben nem sok helye van, mert a supportja(pajzs) elég gyenge, kéne kis AP bónusz még rá. A passzivja meg midgame-ig jó, utána öngyilkosság autoattack range-be menni. Azért Demaaaaciaaaa powa.
crackyS
jah...
"meg ugye ott volt az ulti is, amit ha használok és megölök vkit, akkor újra tudom használni"
emiatt gondoltam hogy yi mester =(

jazzy
Ha maxolod a cd reductiont akkor 24s 😄
Én már nem is próbálkozom a belépéssel...Majd késõbb talán
Én evelyn-rõl beszéltem😊 Én sem szeretem yi-t, mert mindig elmenekül az ultijával...
Letelik a fél óra és kiírja hogy the server is currently busy pls try again later. Nah fuck off
crackyS
egyszer játszottam vele, ultija 33sec-es cooldownal nagyon üt 😄

áh, nem szeretem yi mester-t 😄

Jó nem azért lett ilyen statom, mert én annyira pro vagyok...Az ellenfelek voltak bénák...Egyébként akkor damage-re mentem meg attack speed-re és 2 phantom dancer-el simán utol értem õket...meg ugye ott volt az ulti is, amit ha használok és megölök vkit, akkor újra tudom használni...Jó pörgõs volt számomra az a játék😄
Lux <3
Kb elsõ championom volt és azóta, ha komolyan játszunk csak vele vagyok 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

crackyS
halál tudja nem vagyok vmi profi 😄
botok ellen 24-0 asszem

Legjobb stat?
Evelyn: 42 kill 1 halál
Beírtam a 30ast..Egyébként elég gagyi a gépem meg netet is sokan használjuk, úgyhogy nem mindig tudok játszani...Teljesen minimum grafikával játszom