League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
1. vagy hibásan.
2. vagy elcseszik ezért halasztás + 1 hónap , vagy majd be se tudunk lépni, vagy majd patchelni se fog, vagy server instabilitás, vagy megkurelják kurvaanyjukat...
új map , MIKOR IGÉRTÉK MEG? HM VALAMI NAGY DOLOG 2011 ELEJÉN HOL? KÉREMSZÉPEN haggyukmár : ) ajándék lónak ne nézd a fogát érzésem van,ok : )
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
-Tanky DPS, Melee fighter.
-Lesznek saját minionjai, akik segítik. (lassítás, dot, lifesteal, vagy csak simán erõs DPSek)
Leona:
-Nagyon erõs nõi tank, lesz CCje.
-"Sunknight"
Skarner
-"Crystal Scorpion"
-Fighter tank.
-Minél többet sebez valakire, annál nagyobb lesz az ellenen a debuff.
-Még nagyon messze van ez a hõs, de meg akarták mutatni.
Spectator mód:
-Dreamhacken lesz elõször.
(Videóban 03:00 -tól)
FORRÁS:
Parasite Eve 2, best game EVER!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
TFet nem szeretem.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
minimum 2 perc, de inkabb 3-4
Amúgy a delaynek annyinak kell lennie, amennyi a cooldownja annak az itemnek, amit le lehet rakni... ez pedig szerintem a gomba. Szóval a delaynek annyinak kell lennie, amennyi a gomba cdje.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
...
Én most kezdtem Karthus-sal nyomulni, bár nerfelték az utsó patchben, azért elég komolyan lehet vele is irtani. Laningje meg teljesen OP.
Amúgy valami muki azt írta fórumra a riottól, hogy ezért tényleg rp-t adnak majd.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
...