League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Rammusról ha lejár a W, akkor egyszerûen kisebbek a statjai, 1 embert tud tauntolni, shennel ha ügyes vagy akár 3+-t is be tudsz, és hát 1 lanet pushol, hopp teamfight odateleportál. +700-1000 pajzs a carrynek.
"nem értettem miért sorolják tanknak"
ez komoly??<#wilting>

végülis ha a tör dobásra gyúrsz lehet ranged carry is. próbáld ki majd..

Amumu csak a q-jával tud stunolni és egy embert az ultija "csak" snare....nem mindegy, hogy katarina pörgését megszakítod-e vagy nem 😊
Azért shen az egyik legjobb tank, mert betauntol, benyomja a shieldjét 5bõl 5ember õt üti(cc-ként is használhatja a tauntot) és addig csapattársai megölik az ellent õ meg alig sebzõdik...

Czdano
Sose tudtam vele tankolni..nem értettem miért sorolják tanknak o_0 egyedül a tauntja ér valamit, meg néha az ultijával megment valakit...rammus ehhez képest mérföldkövekkel jobb..elnyomja a W-t + thornmail és megdöglött az adott attack damages hõs..jah és eközben nem döglik meg sehogy se...amumu pedig a stunja miatt isten 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

>jó jungler
>rammus
válassz egyet

jazzy
Szerintem még mindig shen a legjobb tank.
ronihun
rammus szvsz nehezebb mint amumu, én pl kezdöként semmit nem tudtam kezdeni rammus-szal

...

Czdano
Ha tanknak mész ne ölni akarj...nagyjából :
-amumu = 2 sec területre ható stun = win
-rammus = 3 sec taunt, területre sebzés..õvele lehet ölni és eléggé megölhetetlen ha elfejlõdik (nem túlzok, tényleg megölhetetlen)

ez a 2 legjobb tank..neked szerintem rammus való, de õ 3150be kerül. Egyébként amumuval is toltam már triple killt...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
Rammus,Shen,Singed,Amumu én ezeket szeretem, amumu ultija miatt nagyon jó+ jó jungler is akárcsak rammus szóval hasznos a teamnek. szal én amumut venném ö olcso is

...

Fpocok
TankTeemo

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok melyik a legjobb tank a játékban melyiket éri megvenni amivel azért ölni is lehet?

Czdano
Akkor ma ilyen multikilles nap van...haver is tolt egy pentát swainnel ^^

crackyS
nem..

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Grr1234
Könnyû botok ellen? 😄

crackyS
megvolt az elsõ quadra killem, annivel😄

Czdano
Na jó..árnyékok nélkül megy..inkább leveszem minimumra az egész játékot csak ne kurjam el megint más játékát -.-

Czdano
Emberek..miért van hogy 10 fpsen fut a játék néha? Eddig csak 1-2 percig volt így. Most viszont az egész játék alatt SEMMIT se tudtam csinálni.

daemonervosa
I lol'd 😛

Trolling is a art.

Fpocok
byzhouse
:-D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

ronihun
most játszott a CLG vs gamed.de, ök lesznek dreamhacken is egymás ellen, most nem értem milyen meccsek ezek

...

ronihun
nem gondoltam h még ilyenkor is ekkora queue van :s

...

Hatalmas IT mágiával lehet csak megtekinteni a képe ( jobb katt ,kép címének másolása , új tabon beilleszt )

jazzy
Ide volt feltöltve nem töltögettem át nem is néztem.
Fpocok
Ne csináld má... imageshack szar.

😞

jazzy
Fpocok
:d

Még szerencse, hogy lolreplayhez nem kell futnia lolnak. Az durva lenne 😄

Czdano
Na busy a szerver nem is indítja el a launcher a játékot..=(

Annie remek karakter. Akár solo lane-re akár partnerrel lanezni, csodás gyilkos, jól rúnázva egy vékonyabb kari, akinek nem vettek legalább valami hp-s motyót, két három spellbõl megvan.
A macit rápottyantom ( lestunolom vele ) , tûzlaszti, lángfújás kombó meg a legtöbb karinak legalább 60%, ha behúztál pár killel elõbbre vagy, és van egy kis ap elõnyöd AP-s rúnázásod, akko meg megöli.
Ja és a fenti spellekbõl 2 aoe... érted, teamfightban is teljes értékû sebzés, nem csak single target nuke.
Annie szerintem az egyik legfaszább karakter ezek miatt, persze mint minden karakternek,neki is van hátránya, pl hogy kevés a hp-ja, de ha okosan gearelsz talán befér egy két hp-s motyó, rod of ages, vagy valami, de ilyet behúzni az ap-s itemek elõtt /közben mindíg magában rejti a veszélyt, hogy elmaradsz sebzésben, akkor már lehet hogy a mozgásban ( flash/ghost ) helyezkedésben kell okosnak lenni.

Czdano
Engem ledobott és most nem lehet bejelentkezni -.- Lemegy a 9000-res sorbanállás és fagyi..

crackyS
akkor nem csak nálam...:X

Grr1234
1350 IP nem sok érte.

Grr1234
PVP.net chat már megint szarozik. Még kijelentkezni se lehet.

nonicks
milyen ESL verseny megy most?( TSM VS MyR játszik)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

crackyS
annie vélemények?

Fpocok
DREAMHACK után... ami most lesz jún 16.

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 majd 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊

És a season 1-nek mikor lesz vége 😊?
JSbyMSI8800
a HoN-ba is tökre ugyanilyen a spectator

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Különc
Úgy tûnik igen, mert nem tudom mi a probléma

Te télleg ennyire hülye vagy?

Különc
Tessék?

csak egy tényt leszögeztem, az, hogy neked ez fáj, hogy low elo vagy, már nem az én dolgom

Nem vagyok ideges : D Lehet annak tûnt, de amúgy nem, csak kicsit ilyen óhajtó sóhajtó felkiáltó módban van haha : D

ronihun
ugy mondod ezt mintha amikor kidobják nekünk akkor mi tesztelnénk elsõként, gondolom azért most lesz mert már a legtöbb hibát kijavitották, biztos lesznek bugok, pont ezért adják ki most, mert több szem többet lát.
azt se értem mért vagy ilyen ideges egy ilyenen <#szomoru2>

...

mi a fasz bajod van vele?

Ultija kb instant leviszi AP carry életét ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;