League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez komoly??<#wilting>#wilting>
végülis ha a tör dobásra gyúrsz lehet ranged carry is. próbáld ki majd..
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
>rammus
válassz egyet
-amumu = 2 sec területre ható stun = win
-rammus = 3 sec taunt, területre sebzés..õvele lehet ölni és eléggé megölhetetlen ha elfejlõdik (nem túlzok, tényleg megölhetetlen)
ez a 2 legjobb tank..neked szerintem rammus való, de õ 3150be kerül. Egyébként amumuval is toltam már triple killt...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
...
Parasite Eve 2, best game EVER!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
...
Még szerencse, hogy lolreplayhez nem kell futnia lolnak. Az durva lenne 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
A macit rápottyantom ( lestunolom vele ) , tûzlaszti, lángfújás kombó meg a legtöbb karinak legalább 60%, ha behúztál pár killel elõbbre vagy, és van egy kis ap elõnyöd AP-s rúnázásod, akko meg megöli.
Ja és a fenti spellekbõl 2 aoe... érted, teamfightban is teljes értékû sebzés, nem csak single target nuke.
Annie szerintem az egyik legfaszább karakter ezek miatt, persze mint minden karakternek,neki is van hátránya, pl hogy kevés a hp-ja, de ha okosan gearelsz talán befér egy két hp-s motyó, rod of ages, vagy valami, de ilyet behúzni az ap-s itemek elõtt /közben mindíg magában rejti a veszélyt, hogy elmaradsz sebzésben, akkor már lehet hogy a mozgásban ( flash/ghost ) helyezkedésben kell okosnak lenni.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
azt se értem mért vagy ilyen ideges egy ilyenen <#szomoru2>#szomoru2>
...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ