League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
...
Amúgy az egész rendszer rákfenéje, hogy 1v1 szituációra találták ki, nem csapatjátékra. Egyéni teljesitmény mérése segithetne ezen, de az, hogy ki tett a gyõzelemért többet, ebben a játékban mérhetetlen sajnos. A KDA arány nem ér semmit.
...
na mindegy a lényeg h pl nem egyszer láttam olyat h egy 1800+os player, másik accon 1200~ elo-n játszott és egyedül lehozta a teamnek, 20-1 meg ilyesmikkel, tehát ez egy nagy vita h van e elo hell
...
Ezért tartom hülyeségnek hogy ide ezt rakták be...
Nem hibátlan a szisztéma, ha rákeresel az "ELO hell" kifejezésre, lesz találat bõven😊.
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
nagyon nem tõled függ .
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
akkor dióhéjban:#8290
Félreértés ne essék, nem tartom szarnak Shen-t (egyik karakter se szar ha jó kezekben van és éppen szüksége van rá a csapatnak), de egyet se láttam még amely megmentette volna a csapatot.. Lehet pont én voltam az a szerencsétlen akit elkerültek a jó shenek :/ Használjátok ahogy akarjátok, én sose fogom, fõleg nem azért, mert 1000x jobb karaktereket is raktak ebbe a játékba amelyek megállják a helyüket ezen a poszton.
Ahhoz,hogy jó tank legyen kéne neki mondjuk egy olyan passzív amivel egyszerûbb a farmolás (mondjuk HP-ból kap DMG-t), egy jó kis taunt, valami ability ami healel (pl rádobod az ellenfélre, és ha ütöd akkor kisebb mennyiséget regenerelsz), meg egy jó ulti amivel meg lehet menteni a...oh wait
igazad van, shen egyikre sem képes<#wow3>#wow3>...
Teleport meg pajzs a carryre? Egy tank miért nincs ott mikor már kezdõdik a teamfight? o_0
Ha ennyire jó a terület taunt akkor meg ott van galio...