League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Irelia jobb. Sokkal 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Fabio Capello
Gyorsan el kell költeni mielõtt rájönnek 😄😄😄

Szerintetek melyik éri meg inkább megvenni Renekton vagy Irelia az erõsebb?
Különc
Nekem is történt ilyen, egybõl elment rúnákra

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Gubberx
😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fabio Capello
örülök, hogy a fenébe ne tenném 😄 Megvettem Nidaleet 😄

Gubberx
nem hogy örülnél neki 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fabio Capello
Na erre adjon valaki magyarázatot. 2130 IP-m volt, lejátszottam EGY darab meccset, meccs után 3390 IP. WTF? 😄

Annyira utálom a tanky dps-eket... és most kiadnak majd +3mat 😊
Én felmentem 1400 ig és éreztem hogy olyan noob csapattársakat kaptam vagy 5-6 alkalommal egymás után hogy én szégyelltem már szinte magamat. Egyébként ugyan nem vezetek statisztikát róla, de le merem fogadni, hogy én sokkal többször kapok feedert a csapatba mint az enemy. Az biztos hogy már reportolt enemyvel nagyonnagyon ritkán találkozok, de elég (túl) sûrûn a saját csapatban...
Amúgy szerintem is végére kialakul,hogy ki hova tartozik...magamon is észreveszem, hogy felmegyek 50-60 elo-t, akkor ott már olyan enemy-t kapok, akiken érzem, hogy jobbak nálam. Utánna elveszítem az 50-60-at és ez így megy már vagy 20 meccs óta. 😊
Fpocok
AZ MUNKA! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

ronihun
de 1300at is elo hellnek mondják, én mondjuk olyan 60 ranked meccs körül járok asszem most 29-30 a win/loss arányom, de mondjuk eddig legjobb ratingem 1385 volt, és én személy szerint ott ugy láttam már h kevesebb a retardált, sõt még egész jó teamekbe is kerültem 1300 felett, csak aztán jött egy rossz sorozat és bumm 1250 alá estem 😊, mondjuk 1200 alá még szerencsére egyszerse mentem, egyik haverom vmi 1100 körül van és mondta h azért ott tényleg nagyon noobok vannak

...

ezért felesleges sírni, mindenki tudja, hogy nem teljesen hibátlan a rendszer, de senki nem tud mondani jobb alternatívát, szal deal with it

pluhi
1300 az nem igazán ELO hell még.
Amúgy az egész rendszer rákfenéje, hogy 1v1 szituációra találták ki, nem csapatjátékra. Egyéni teljesitmény mérése segithetne ezen, de az, hogy ki tett a gyõzelemért többet, ebben a játékban mérhetetlen sajnos. A KDA arány nem ér semmit.
ha sokat játszol, kiegyenlítõdik a feederek-leaverek száma az ellenfélben meg a te csapatodban, és tényleg oda kerülsz ahova való vagy (legalább 200 ranked game, szerencsével akár kevesebb is lehet)

én most 1750-1800 között mozgok, amikor mások 1300-as accján játszok, ha nem is 100%ban, de egy jó 70-80%ban lehozom a meccseket (aztán õk meg elbukják amit nyerek, bizonyítva, hogy oda tartoznak ahol eredetileg voltak)

ronihun
én se láttam még ezt, igaz, én is ezt mondtam régebben h elöbb utobb ugy is feljebb jutsz ha jobb vagy mint a jelenlegi elod, bár néha tényleg kiakaszto a sok balfasz^^

...

Nem olvastam ezt még, érdekes, ha megnézted a profilom láttad , hogy 2 rankedet toltam, abból mind2szer összedolgozó ellenfelet és feedelõ csapattársakat kaptam, ezért is hagytam abba, majd ha lesz idõm és energiám nem felhúzni magam rajta, akkor majd rankedezek újra...

ronihun
akik magasabb elo-n mondjuk 1700+ vannak azt mondják nincs elo hell, és h ez majd a season 2 elején kifog derülni, én igazábol nem tudom, az biztos h van egy rakás olyan player aki agresszív,hülye,béna,beképzelt és az ilyen fajta playerekkel könnyü összekerülni, egyenként megtalálhatok ezek a fajták, de ha együtt összejön több akk az cinkes.

na mindegy a lényeg h pl nem egyszer láttam olyat h egy 1800+os player, másik accon 1200~ elo-n játszott és egyedül lehozta a teamnek, 20-1 meg ilyesmikkel, tehát ez egy nagy vita h van e elo hell

...

Ja de egy ilyen játékba hülyeség berakni hisz van rajtad kívül másik 4 ember és ha 10bõl 9szer balf***okat kapsz akkor nem te vagy béna akármennyire carryzel 1 vagy akár 2 feeder esetén bukta van...
Ezért tartom hülyeségnek hogy ide ezt rakták be...

pluhi
Már csak azért is illik ismernünk, hiszen Élõ Árpád, magyar származású amerikai fizikus fejlesztette ki. Dióhéjban annyi, hogy minél gyengébbtõl kapsz ki, annál többet vesztesz, és minél erõsebbet versz annál többet nyersz. Forditva is igaz persze, egy gyengébb pontszámútól kikapni sok minusz. Még hozzájön, hogy a rendszer megpróbál azonos pontszámúakkal összerakni.
Nem hibátlan a szisztéma, ha rákeresel az "ELO hell" kifejezésre, lesz találat bõven😊.
ronihun
hogy mennyi win/lossod van, a csapatoktol is függ, gondolom a meccs hosszától, stb. de pontosan nem tudom olvasd el a wikin amit az ELO-rol irnak, sakkban is ezt használják

...

Czdano
Rating hogy nõ / csökken? Mi alapján?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Meg kell hogy mondjam 650 winel is, hiába ugrok neki a rankednak, ha van a csapatba egy feeder, egy nagy pofájú aki chaten ossza az észt, vagy épp kapsz leavert, vagy épp kapsz egy tankot: és direkt mondjuk neki hogy tankoljon,erre papír ap- ra viszi a buildot.

nagyon nem tõled függ .

ronihun
tök mindegy szerintem, igazából ha úgy érzed h tudsz normálisan csapatban játszani, tudsz wardozni, meg többféle karaktert játszani akkor szerintem kiprobálhatod, a ranked nem olyan h ha most szar vagy akkor kész vége, szóval szar ratingböl is lehet feljutni jora és vice versa, ami pl mindenkivel megeshet ilyen low elo-n h 1400rol lebukik 1200 körülre aztán, meg persze nagyobb ratingröl is, ez nagyban függ a csapatodtol

...

Czdano
Azért parázok az 1 rúnaoldal miatt, mert pl ha AP-sal akarok menni és más is, akkor az egész team megszívja..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

nonicks
elég 1 full runaoldal, ha 1 fajta hõssel akarsz menni mindig, és hány win után érdemes?? ez mindenkinél más...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Czdano
Rankednak hány win után érdemes nekiugrani? És hányféle rúnaoldallal?

ronihun
Solo rankedot kb már két honapja nem játszottam, csak normaloztam folyamatosan, aztán normalba meg egyre többet nyertem, ma meg mondom kiprobálom h még mindig annyira rosszul megy e a ranked, elsõ game 7-1-16 WW-vel, nagy szerencse h nem retardált teambe kerültem, és h végül én jungleztem mert igy elég sok sikeres gank volt😊

...

Egyszer ha már jobban vágom a hõsöket és itemeket (és talán 30-asra növök), szívesen játszanék veled egyet (vagy ellened).

Fec papa
Jó lett megint! Ezek a videók hozzák meg a kedvem hogy játszak a sok troll meg idióta ellenére. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

daemonervosa
Shen az egyik legjobb tank wtf

Trolling is a art.

ronihun
Gp mekkorákat üt aztarohadt

...

crackyS
4:40-nél kicsit köszönheti ashe az életét luxnak😄

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

"A shieldje 5-ös szinten 250 damaget nyel el...Huh?"<#zavart2>

akkor dióhéjban:#8290

aki szerint shen nem jó tank, az lowelo

crackyS
megvan a 2. szintén annivel😄

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Czdano
Udyros meg shacos jelenet odavág o_0

Czdano
Képes de nem olyan szinten mint a többi...sok dmg? A shieldje 5-ös szinten 250 damaget nyel el...Huh?

Félreértés ne essék, nem tartom szarnak Shen-t (egyik karakter se szar ha jó kezekben van és éppen szüksége van rá a csapatnak), de egyet se láttam még amely megmentette volna a csapatot.. Lehet pont én voltam az a szerencsétlen akit elkerültek a jó shenek :/ Használjátok ahogy akarjátok, én sose fogom, fõleg nem azért, mert 1000x jobb karaktereket is raktak ebbe a játékba amelyek megállják a helyüket ezen a poszton.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Unknow
Shen szerintem se tank, szerintem ranged physical dps. Arra se igazán jó, inkább egy sétáló, low hps, haszontalan skillekkel ellátott wardhoz tudnám hasonlítani.

Ahhoz,hogy jó tank legyen kéne neki mondjuk egy olyan passzív amivel egyszerûbb a farmolás (mondjuk HP-ból kap DMG-t), egy jó kis taunt, valami ability ami healel (pl rádobod az ellenfélre, és ha ütöd akkor kisebb mennyiséget regenerelsz), meg egy jó ulti amivel meg lehet menteni a...oh wait
"A tank nálam ezt jelenti : Olyan karakter, amely képes sok dmg-t elviselni, és harcképtelenni tudja tenni az ellenséget teamfightban"

igazad van, shen egyikre sem képes<#wow3>...

jazzy
Azért mert amíg a 4 csapattársa pokeolja az enemyt addig shen szétpushol 1 tornyot, ha az enemy elindul védeni a tornyot akkor a 4 mid pushol shen odamegy, ha 1 ember indul el akkor szintén shen odamegy és 5v4, ha nem mennek oda lerombolja a tornyot, ha megtámadják a csapatot akkor meg ott is van.
jazzy
Aki f1-et csak hallgat mert állnak az jól beelõz <#taps>
Czdano
Képzeld játszottam shennel tankként nem egyszer, de közel nem volt olyan jó mint amumu. A tank nálam ezt jelenti : Olyan karakter, amely képes sok dmg-t elviselni, és harcképtelenni tudja tenni az ellenséget teamfightban..

Teleport meg pajzs a carryre? Egy tank miért nincs ott mikor már kezdõdik a teamfight? o_0

Ha ennyire jó a terület taunt akkor meg ott van galio...

pluhi
Igy jár aki F1-et néz, jól megelõzik.
pluhi
Csak Shennek van rövid CDs AOE tauntja, még ha nem is könnyû vele többet elkapni. Amumu/Galio ultija hosszú CDs, Rammus csak single target rövid CDs. Emellett Shen sose lesz OOM. Azon lehet vitatkozni, hogy jó-e ebben a játékban, ha a kari FULL support és defenziv skillekkel van felszerelve, vagy inkább a tanky DPS a nyerõ irány.
Unknow
<#taps><#taps><#taps> Azért ez nem semmi XDDDDDD