League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crackyS
hopsz egy ? lemaradt

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

crackyS
Poppy-t, Nidalee-t, vagy Ezreal-t vegyem meg

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem ronesznak hívták?
Czdano
Na jó...ilyen még nem láttam de kajak...gondoltam lefekvés elõtt TF-ezek egy jót..erre fel betalált 4 troll. Nunuval voltam topon, õ volt a first blood mert szerinte nem segítettem neki (végülis csak 2x stunoltam az ellent, õ már rég egynegyed hpn volt de még mindig ütötte a majdnem full hp-s embert). Ezután megkaptam hogy mekkora egy szemétláda senki vagyok és mostantól nem fog segíteni..5 percre rá volt egy double killem és kiderült hogy én stealelek... Reakció : mostantól nem fog segíteni a csapatnak. Így is lett, egyedül tolta a lanet (miután mindkét torony bukott) így sikeresen legankelték ^^ Elkezdett feedelni, az akalink eközben kifagyott, a twitchünk pedig jungle-t tolt, amibe belehalt. Sajnos játék után kifagyott a kliens így még a szokásos ignore/report kombó is kimaradt...

na jóéjt mindenkibe -,-

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Inkább Lee sin ha van 6300-ad 😄D Én imádom. Bár nekem Shaco, Karthus és Malzahar a kedvenceim, meg a lee sin is. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Faszikáim!
Gondoltátok volna, hogy a 7 edik újrarakásnál mûködik??
Akkor azt hiszem, hogy a rendíthetetlen hûség még egyet rávert Bil Géc re
Szerintem indítsd újra a gépet, az segíteni szokott legtöbbször.

Fabio Capello
lux

Grr1234
3150 IP-s championok közül melyeket ajánljátok? Leginkább ranged érdekelne.

jóestét mindenkinek.
Ma egyszerüen amikor fel akartam lépni azt irta ki, hogy
"The launcher experienced an error. ples restart the application."
Újrainditom és semmi
Újratelepítem és semmi.
Volt valakinek ilyenje? Illetve valakinek ötlet?
Yorick-ról vélemény így látatlanban?😊

Grr1234
Annie + Brand páros kemény.

Nekem az elsõk között volt akit megvettem. 😉 Ma is vele toltam 2-3 game-t,és fújjoltak rám rendesen. 😉 Pedig nem is vagyok pro ppl. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

CharrDen
Rajtad áll... Renekton talán valamivel könnyebb, de mindkettõ jó ha jól játsszák.

Szerintetek Renektont vagy Olafot érné meg inkább megvenni?

CharrDen
Nekem is megvan már nagyon régóta annie, jó, de ha veszel egy banshee-t ellene akkor kb annyi neki. Természetesen kicsit érteni is kell hozzá.

Czdano
Hát eléggé az o_0 Mikor mást láttam vele játszani azt hittem csak szimplán tud az illetõ, de rájöttem hogy kb 0 tudás kell hozzá 😄D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
op annie is op 😄

Czdano
Asszem megvan egy új main karim...ez az elsõ 4 játékból van

<#hehe>

pár ember tényleg moderálhatná magát, köszi, hogy figyelmeztetted õket 😊

[NST]Cifu
Megkérnék mindenkit, hogy egymás helyett a topic témájával foglalkozzatok. Nem kell provokálni és pláne nem beszólogatni a másiknak.

Köszönöm!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Czdano
Az csak egy vélemény volt nem beszólás 😄DD Tudtommal ez egy fórum és szabad véleményt nyilvánítani 😊Nem gondoltam volna hogy ekkora 'bajt' csinálok vele :/

Engem nem érdekel,hogy ki milyen elo,pro,noob. Azért játszom,mert tetszik a játék......

Fec papa
Csak igy tovább! 😄 <#eljen><#eplus2>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

hát ha a tények kimondása (az hogy lowelok itt páran) trollkodás, akkor trollkodok igen

azért a shenes beszólásoddal idáig torony magasan te vezetsz. illetve régebben volt még a zhonya stack duma (unique powa), de azt nem tudom ki nyomta.

Oda van írva neki = Foglalkozás : troll

csak ha hagyják solotopolni, kirak bárkit lineból kb ww-n kivül, Q spam danger zoneba kurvára nem móka (nem hiába ez a két kari leggyakoribb ban TF és vayne mellett)

nonicks
amúgy miért kell idejönni és rombolni a topikot?
jobb dolgod nincs, mint trollkodni?
van ezer más topik, meg ezer más játék, ne itt rontsd már a levegõt!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Rumble a te szinteden erõs?
Az az érzésem van vele, mint régen a nagyon OP karikkal pl: Udyr, Shaco, (release) Ezreal, Pantheon(bár õ lehet most is jó, rég játszottam vele).
Lehet rankedbe más, de normalba nagyon erõs.

Nincs baj az ilyen trollocskákkal, bár olyan velük beszélgetni, mint sajtreszelõvel rejszolni... Kicsit szórakoztató, de inkább fájdalmas 😉

Czdano
Tök jó ahogy magadból bohócot csinálsz 😄

daemonervosa
roni visz szint a forum eletebe

Trolling is a art.

Fájt mi ? Látom jól felidegesedtél a betalált célzásaimon... Hát barátom ha flamelni akarsz kicsit intelligensebben kéne csinálni, mert úgy tûnik ebben sem brillírozol... Na, mutass valami vastagabbat jóbarát!

"tipikus lúzerduma". Bizony.

Elgurult a gyógyszer?

ronihun
háááhá 😄D igen a lol "karrierem" nagyban meghatározza késöbbi életem folyását<#taps>

...

tipikus lúzerduma, gondolom ezt mondogatod majd akkor is, amikor bruttó 200at keresel 40 évesen

ronihun
komolyan nem értelek 😄 neked mi a fasz bajod van tök vicces

...

hova készülsz season 2re? talán majd bekerülsz mostmár a top 100 000be? LOL, szar vagy most is, szar leszel késõbb is 😄
umad?

ronihun
inkább leszek szar és élvezem a gémet, mint legyek high elo és azon izguljak h éppen jol megy e v se...

...

jazzy
szarok vagyunk no 😊
csak nekem van most Game still in progress... bugom? :S
ronihun
arra térsz ki mindig h jazzy lowelo 😄 vicc, am meg olaf kibaszott jo jungler szoval azzal a résszel nem értek egyet egyáltalán

...

Trollmentes jó játékot akarsz ? Készülsz a 2 seasonra, és nem a játékbéli accountjukat titkolgató de az észt istenszinten osztó pöcsökkel, hanem önmagukat becsületesen vállaló emberekkel szeretnél játszani ? Ezen a helyen megtalálod az SG topicot látogató LOL-osok játékbeli accountjait írd be a sajátodat is !

crackyS
havernak ugyanez volt

nasus-t csak nem kell hagyni farmolni
sion-t ha a te szinteden dpsnek buildelik, lowelo vagy
jaxszel ne allj le 1v1ezni amikor asheval vagy talan
olafnal ezer meg egy jobb jungler van
irelia az egyetlen aki nem UP azok kozul akiket felsoroltal, de o sem OP csak jo kari ennyi
(vicces, hogy a legopabb tanky dpseket, akik miatt egyaltalan sirni lehetne , meg se emlitetted, verdikt -> lowelo vagy)

Amúgy örülnék ha felvennétek partnerlistára, hogy legyen pár magyar ismerõs is. A nevem: Vajopie
Köszi.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

jazzy
Nasus, Irelia, Olaf, Sion, Jax... Tanky dps nerfet akarok MOST