League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Fasza a spectator.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Karthust sztem leszopatja Annie... azok a fejek xD
Fpocok
OMG... ennyi... teljesen elhagyta magát 😄

Czdano
aAa: amumu mf soraka karthus irelia
epik : vayne janna warwick annie singed

(én aAa-ra tippelek karakterek alapján) ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fpocok
Singed!
Phreak elélvezett tõle.

Fpocok
Láthatjuk végre az új feature-öket.

Fpocok

Kinek szurkoltok? 😊 Mondjuk az elég szopás, hogy egy csapatjátékban solo Q-ban kellett gyakorolniuk 😊
jazzy
Mekkora oltás, hogy a Fnaticos srác mondja, hogy nem tudtak eleget gyakorolni mert ez EU serverek failelnek egyfolytában 😄DDD
De a mundo skin jól sikerült 😊
ronihun
Dreamhack stream

egyébként nem ugy volt h 9.30kor kezdõdik? ugye Svédországban +1 óra van

...

jazzy
Pont ezt gondoltam, ezen dolgozhattak volna még.
games4ever
Lehet valahol élõben nézni?

pluhi
Hát ebbõl a Lux skinbõl többet is ki lehetett volna hozni. Ezzel együtt must have.
Fpocok
Nemsokára kezdõdik a Dreamhack.

<#eljen><#taps><#felkialtas><#nyes><#nevetes1>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Nem baj, lassan bevezethetik a heti 4ip boostot, vagy 100 free RP-t.
CharrDen
De ne felejtsd el, hogy ez azokkal sem igazságos, akik rengeteget költöttek. Õk már jogosan mondhatják ezt, emellett ahogy gtronic is mondta az észak-amerikai szerverek teljesen jól mûködnek.

Igen, igazad van , de most komolyan, ha tudták hogy ez lesz, akkor minek hozták létre,minek kezdtek bele? Azért a normál színvonalat fen tarthatnák, tudjuk, tudja mindenki vannak hibák lesznek is , de nem napokig, hetekig.

North America serveren miért nincsenek ilyen gondok? Szerintem ebbe részletesebben ne merüljünk bele ..

juj, te még élsz : D haha

RedDevilsza
Te meg azt, hogy ez egy teljesen ingyenes játék, ha nem tetszik, vedd meg a HoN-t, és ott lehet majd jogosan sírni.

CharrDen
Elfelejtetted, hogy ezek mellett: laggol a szerver, nincs új map, nincs balance, és emellett leszarják az egészet.

Fec papa
<#mf1> - ez lemaradt

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Miért nem takarodnak a tetves g*cibe a riotosok hogy tetves 45 percet kell várni mire bejut az ember, egész nap, ráadásul még a net is baszakszik és szakadozik, szoval szopjanak le hogy nemtudják normálisan megcsinálni a szar keletiparti szerverükkel együtt.

darkmenx
roni. kurva anyad gerike.

pfff azt hitem IP-sek 😞 no akkor nem érdekes, veszek inkább rúnákat.
Grr1234
Hacsak nincs fölös 1 millió forintod.

Fpocok
RPért venni hõst baromság.

Kasssadin
Nasus
Twitch
Szerintetek érdemes megvenni valamelyik féláras hõst?
CharrDen
Hát ez igaz, bár nemtudom, nekem poppyval sose volt problémám, mindig elbírtam vele. Bár ez majdnem mindenre igaz.

Fec papa
Akkor ahhoz igazodva nekünk -1óra?

Különc
Jobb -.-

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

pluhi
Csak leszedi a +damage debuffot. Tekintve, hogy legtöbbször nem is azt üti, akire tette, ez kb halottnak a csók, a sérthetetlensége megmarad.
Lévén hibrid, bárhogy lehet cuccolni, minden mûködik.
ronihun
Doublelift az egyik legjobb játékos, kár h nem streamel, egyébként dreamhacken meg aAa v Epik fog nyerni valoszinüleg, mikor kezdödik egyébként?

...

Mostanában nem megy a játék? 😞

Mégis hogy várnám ki a 3 órát?😄 Lenne kb 1 óra...
Czdano
(mx.messaging.messages::ErrorMessage)#0
body = (Object)#1
clientId = (null)
correlationId = "6B04A9B7-B60F-9AFA-2059-9A10E870FBFC"
destination = ""
extendedData = (null)
faultCode = "Client.Error.RequestTimeout"
faultDetail = "The request timeout for the sent message was reached without receiving a response from the server."
faultString = "Request timed out"
headers = (Object)#2
messageId = "2FCAE46A-17BA-C1EC-AAB4-9A11D2EF853F"
rootCause = (null)
timestamp = 0
timeToLive = 0

Most pedig egy ilyennel dobott le.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Ne várd ki. Csak 3v3 megy, és az is olyan hogy magától választ ki random championokat, és kb a menü is laggos.

3h 12 perc várakozási idõ...
Én try force, hextech, blood trister, starks bloos tristerre építettem 😊 Ha nem tudod folyamatosan CC-zni, akkor nem tudod megölni a lifesteel miatt 😊
CharrDen
QSS leszedi poppy ultiját, amúgy én úgy tudom, hogy poppyt hybridre kell rakni.

pluhi
Szvsz Poppynak van a legjobb passzivja a játékban és az ultija is ott van a legjobbak között. Nem sok ellenszere van (hacsak nem olyan hülye, hogy olyanra teszi, aki tudja CCzni), talán csak a futás😄.
Czdano
Mindenképp poppyt. AD poppy = elnyomod az ultid, megölsz 3 embert, és elfutsz fél hpval (ha nem többel 😄DD). Szerintem kicsit OP is..lategame-be a Q-ja üt 1000 felett, és erre van 3-4 sec cooldownja ^^

Valamint mindkettõt többféleképpen lehet buildelni. Nidalee-ra kb mindig ugyanazt kell venni.
Izgi karaktert akarsz, akkor ezreal és poppy. Szerintem a két legizgalmasabb karakter a játékban.
crackyS
az, hogy skillshotos nem nagyon zavar
poppy meg nem ranged, sajnos

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Ez keméény.. 😄DD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Fabio Capello
ezreal és nidalee skillshotos, jól kell idõzíteni, célozni, poppyt ha elfeedelik, akkor egy vadállat, ráadásul olcsóbb is mint a másik kettõ