League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
...
EG vs TSM - elsõ meccsbe TSM odaalázta Epiket, másodikba Epik alázta TSM-et de végül mégis elvesztették és 2-0 lett TSM-nek
TSM vs aAa - 1-0-al kezdtek mert ugye tegnap már játszottak, hát aAa megnyerte elsõ meccset és így 2-0-val bejutott a döntõbe
+volt beszélgetés Shusheial, TreeEskimoval, Shushei pedig lehet h ezek után streamelni fog 😄 ennyi nagyjából, ja még annyi h Eu szerverek egész nap szarok vtak szóval én nem is tudtam eddig feljutni, de most mondjuk 10 perc és elvileg bejutok
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Chaox nagyon jó Vayne-nel, Reginald Zileannal, Alistarral meg Xspecial, azt hiszem
Komolyan mondom, már leszarom a kompenzálást, inkább tartsák meg és csináljanak pár tisztességes szervert, amikkel elkerülhetõ ez a szenvedés..
minden esetre, nincs amcsi csapat a döntõbenXD
Más: EU...
...
...
...
...
...
...
... USA <#beka3>#beka3>
...
...
4.hely:7.000$
3.hely:15.000$(?)
2.hely:28.000$(?)
1.hely:50.000$
igazából nem vagyok mindben biztos, de valami iylesmi lesz
...
utolsó is nyer valamit?<#nemtudom>#nemtudom>
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
...