League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
riot fail, support WIN

ronihun
egyébként mit mondtak, lesz még ilyen fun match riot ellen v akármi? 😄

...

ronihun
ja az hatalmas volt, egyébként xPeke helyett megint wewillfailer játszik, de akkor is nagy alázás 😄

...

Fabio Capello
De az milyen baronlopás volt már TROLOLOOLOLOL 😄

Czdano
Jó látni ahogy a riot-ot picsázzák a saját játékukban supportokkal 😄DD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
beszarás, látszik h mennyire számít h tudod e mit kell csinálni és mikor, és így lehet peke Sorakával 4-1 😄

...

ronihun
azta, ez kemény matchup 😄

...

ronihun
aAa vs Fnatic - sima Fn win

EG vs TSM - elsõ meccsbe TSM odaalázta Epiket, másodikba Epik alázta TSM-et de végül mégis elvesztették és 2-0 lett TSM-nek

TSM vs aAa - 1-0-al kezdtek mert ugye tegnap már játszottak, hát aAa megnyerte elsõ meccset és így 2-0-val bejutott a döntõbe

+volt beszélgetés Shusheial, TreeEskimoval, Shushei pedig lehet h ezek után streamelni fog 😄 ennyi nagyjából, ja még annyi h Eu szerverek egész nap szarok vtak szóval én nem is tudtam eddig feljutni, de most mondjuk 10 perc és elvileg bejutok

...

Czdano
Ez mekkora hogy 5 supporttal ownolnak 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
<#nevetes1>

Különc
Semmi különös, EU dominál, Disconnect nem volt ma, Reginaldot lekapcsolják ha TF-fel játszik, Annievel viszont nagyon erõs. Új sztár: Shushei

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

daemonervosa
Remélem kidczik az összes riotos az 5 perc utan

Trolling is a art.

Különc
Tree Eskimo, Riotnál dolgozik

Különc
Az ellenfél azt a karaktert banolja, amivel az ellenfél közül valaki jól játszik, nem szeretné hogy topon laneljen (pl Rumble ban), nem szeretné hogy félnie kelljen a teleport ganktõl (Twisted Fate banolása) stb.

jazzy
És ki az a törpeuszkár aki közvetít?
jazzy
Na faszom elaludtam.. valaki tudna kis infot adni kb mi történt, mi volt, de fõleg mi lesz most ami még hátra van, és mi lesz a döntõvel?
Grr1234
És nem mehetnek azokkal, amikkel jók? :/

Különc
Westrice nagyon jó Akalival és Corkival, Slace nagyon jó Vladimirral
Chaox nagyon jó Vayne-nel, Reginald Zileannal, Alistarral meg Xspecial, azt hiszem

Grr1234
Azok a championok miért vannak bannolva?

Fpocok
Teemot választották:

Parasite Eve 2, best game EVER!

ronihun
Joe:"So it will be at midnight, so you have time to play."
ja, ha amerikaiak vagytok ...

...

Fabio Capello
Ha lehetne arra lehetõség, ohgy átvigyem a karakterem championostul, rúnástul mindenestül egyik szerverrõl a másikra, akkor gondolkodás nélkül...

Komolyan mondom, már leszarom a kompenzálást, inkább tartsák meg és csináljanak pár tisztességes szervert, amikkel elkerülhetõ ez a szenvedés..

Fpocok
ahha

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na akkor éjfélkor lesz a döntõ, ugye?

meg egyébként is fu riot XD

minden esetre, nincs amcsi csapat a döntõbenXD

Különc
Az elvakultak szerint a Dreamhack miatt van lezárva az egész EU szerver. (Lehet benne valami)

Más: EU...
...
...
...
...
...
...
... USA <#beka3>

CharrDen
+1. Nem is tudom hogy gondolják ezt. Fõleg amikor kiírják, hogy "ingyenes játék, szokd meg". De arra nem gondolnak, hogy a játékosok 75%a már vett nem is kevés RPt?

CharrDen
Régen jó volt, de a nerf óta inkább hoznak amumut, alistart, rammust stb

Fabio Capello
A jó édes kibaszott szájbakúrt anyját már a riotnak, elképesztõ, hogy az elmúlt egy hétben körülbelül öt darab meccset bírtam csak játszani, köszönhetõen a remekül mûködõ szervereknek. Az esti hatórás leállás után pedig most van pofájuk bejelenteni egy újabb ötórás "emergency" leállást, komolyan mondom, ez egy bohózat...

Köszi a választ. Azért volt nekem fura egyébként mert itt az SG-n is néha a többség által ki lett kiáltva a legjobb tanknak, plusz még high elo ranked meccseken folyamatos banon van, de úgy látszik ilyen nagy bajnokságon nem mûködik a "papírforma".

ronihun
hát úgy néz ki ma se tudok játszani már :S

...

pluhi
Azt mondják nem illik bele a mostanság divatos bot carry+support, solo mid, solo top felállásba és hát tényleg nem nagyon. Nem tud solo topot vinni, ha tudna is nem ultizhatna, mert az free turret a másik csapatnak. Junglerként nem jön szóba. Gyak. olyan tank jöhet, aki vagy jungler vagy tud solo toppot. Amumu, Singed, Jarvan. (Rammus nemtom hol bukik el, de én csak lóeló vagyok<#idiota>)
ronihun
háhá 😄 Eu-sok megint beoltották a servert, Svédekkel beszélnek és mondták h nem tudnak játszani mert utóbbi napokba nem nagyon volt szerver 😄

...

ronihun
úgy érzem h Fnatic ezután elég felkapott team lesz, ha megnyerik ha nem, õk a legnagyobb meglepetés dreamhacken, qualifieren nem játszottak még ennyire jól, mindenesetre Shushei is népszerû lesz a lolosok körében 😊

...

ronihun
nem,
4.hely:7.000$
3.hely:15.000$(?)
2.hely:28.000$(?)
1.hely:50.000$

igazából nem vagyok mindben biztos, de valami iylesmi lesz

...

nonicks
amúgy a díjazás hogy lesz?
utolsó is nyer valamit?<#nemtudom>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

ronihun
szimpatikusok így együtt a Dinh testvérek, de sajnos reginald elég gázul viselkedik néha

...

Fabio Capello
Én bentvagyok de folyamatos chat disconnect.

ronihun
fasza nem tudok belépni, elõbb másfél órás queue után ledobott, h a server busy

...

ronihun
ezt nagyon sajnálom, megnéztem volna egy harmadik gémet, v az még jobb lett volna ha bejut az epik, mindegy ezek után csak a fnatic nyerheti meg, hajrá

...

nem is kicsit mintha csak muszájból tf-ezett volna :/
Czdano
Mondtam én ilyet? Ne kezd már azt amit ronesz.

Fabio Capello
TF ulti fail? 😄

ronihun
francba... 😞 megnyerhették volna már rég, ezt elkurták

...

Akkor az lesz. Mást is dobott le 1-2 mp-vel a belépés elõtt?

Fabio Capello
új regisztráció kell a másik szerverre.

Hogyan lehet másik szerverre csatlakozni?

ronihun
tul sokáig huzták az epikesek, igy már nehéz lesz

...

"tf-en garden angel ez nagyon érdekes nekem 😄 " 1-2 sc alatt szétkapják feedel valahogy védeni kell magát 😄
Fabio Capello
space teemo <3