League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aAa-tól nagyon szép megmozdulás volt 😄
nonicks
amúgy tuti 2 hét múlva jön az új patch, Eve visszakapja a STUN-t<#banplz><#banplz>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

a kõmûvesek jó munkát végeznek 😄 (aniviva+jarvan 😄)
Hõkövetõs Ashe arrow 😛

jazzy
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
aAa után kell szidní, hogy ha francia van a csapatba az auto lose 😄
Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

a döntõ elött volt egy félóra ahol kibeszélték a patchet.
server állapot kibír egy game playt ? hm

Hol olvastál a következõ peccsrõl?
Czdano
Az vicces lesz fõleg hogy most kezdtem el rankedezni 😄DD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Rumble + jarvan nerffel teljesen egyetértek. Eve nerf csak azoknak való akik nem ismerik az oracle nevû, igen hasznos tárgyat. A pénzes tárgyak változtatását hülyeségnek tartom, most lesz egy csomo +hpval rendelkezõ, krites, gyors regenes support 😄 Fiddle ulti változtatás meg felesleges, furcsamód aki tudott vele játszani az így is megoldotta..nembaj, jó lesz nekem ez a patch :-p

ronihun
egyébként a következõ patchben resetelik a ratingeket is?
kiváncsi leszek az milyen lesz, v végre könnyebb lesz feljebb jutni, v még nehezebb 😄 mondjuk a prok kb egy hét alatt visszajutnak ugyan oda ahol voltak

...

Ezek multi gaming klánok, szóval valószínû. SK-nak is van w3 cs starcraft bf stb-stb
ronihun
valószínûleg igen, van SK team is a LoL-ban, ami szintén ismert más online gamekben

...

jazzy
Csak nálam akad a stream rohadtul?
Különc
Ott a Rammusotok

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

daemonervosa
fnatic az fnatic

Trolling is a art.

amugy ez az fnatic = cs 1.6 fnatic, marmint ez a squad hozzájuk tartozik?
Fpocok
4 perce megy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

most
magyar idõ szerint mikor kezdõdik?
Különc
De mégiscsak jobb, ha meglesed a streamet, jelenleg Európa legjobb csapatai fognak játszani

Különc
Ezt a játékmenetet a Dota nevû játék hozta be a 2000-es évek közepén, Warcraft 3 modként. Egy 5v5 vagy 3v3 mapon, ami látszólag tengelyesen tükrözött (nem teljesen azért, majd meglátod) megy a küzdés ezerrel, addig míg az ellenfél Nexusa el nem pusztul.

Ebbõl a Nexusból folyamatosan jönnek Creepek, amiket ha te ölsz le (te last hiteled) akkor pénzt kapsz, amibõl vásárolhatsz a bázisra visszatérve itemeket. Másodpercenként is kapsz azt hiszem 2 goldot, ha nem tévedek.

Itt is van tank, support és dmg dealer karakter na és persze hibridek.

Van egy sárkány, aminek leölése 190 goldot ad mindenkinek illetve egy "fõboss" Baron Nashor, amihez legalább 3 játékos szükséges és egy erõs buffot is ad.

Fpocok
Nézz bele a streambe, ha még nem tetted meg.
itt

ha van rá lehetõséged akkor most 0:00 kor kezdõdik az elsõ kiemelkedõ LOL döntõ a világon. http://season-one-championship.eu.leagueoflegends.com/

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Frosty01
na hogy belõttétek a topba elkezdtem olvasgatni melóhelyen. valaki egy gyors összefoglalót hogy is kell ezt játszani? <#dumcsi>

practitioner of the forbidden arts of death

Azért az a 500 decrease eléggé nemértem hogy miért van ha valaki eléggé el van tápolódva és megöli valaki az az 1000g szinte nem billentette át a libikókát a másik oldalra nem lett hirtelen a másik (aki kapta az 1000g) a FOS ÓPÉ gyerek. igy meg sajnos ennek még kevesebb értelme van hisz akkor a shut down-ok is csökkennek (876g- 647g- 555g-). Kiváncsi leszek!

Vegyetek fel friendbe gamebe ha bejuttok. INGAME NICK: puncika (TÉNYLEG EZ 😄😄)

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Fpocok
Wards, can no more be targeted by spells. (Teleport still available)? No more lee sin shield jumping blitz hooks, amumu stuns.

Experience and gold on champions getting changed a bit. Killing streaks mostly getting changed XP and gold wise. More XP if ur opponent is higher level, less if he's lower. Depending on differnece mostly. Done to adress snowballing.

Eski making bunch of mistakes. LOVE YOU ESKI! YOUR BIGGEST FANS (me included) MISS YOUR STREAM! COME BACK TO STREAMING AND STOP BEING SO AWESOME AT GAME BALANCING!

Reduced to 500 gold on a kill streak (from 1000) Levels not mattering as much as now.

Gold per 10 items. Unique per item (still can get all 3 seperately) but can not get 3 philos and get all the gold per 10.

Life steal and spell vamp overhaul. Ignite and spirit visage not affecting life steal and spell vamp.

Now shields grant assists and give life back while breaking the shields. Shields shifted moreso towards actually shielding damage.

Rumble's ultimate CD going up, AP ratio going down on both the land part and the burn damage.

Vayne lowering AD percventage scaling on Q, R losing (lowered) the free damage, E losing damage. Upfront damage nerfed on all skills. Early game lowered, more going towards a carry then an assassin

Vladimir - Q early ranks going up in damage, higher ranks going down in damage, going up in cooldown (from 3 to 4)

Jarvan 8% damage on passive from 10%. Changing stats on flag - 3 per level from 4 per level while keeping the 10 base.

Evelynn losing Stun on stealth. Substituted with slow. (damage out of stealth now slows except stuns)

Gankplank remade passive. Damage over time. 3-stacking slow and damage passive. (10% slow with reasonable amount of dmg when stacked) Down to 3 seconds from 10. Overall more damage, a slow, lower duration, more utility.

Fiddlesticks buffs! Damage per rank on Dark wind increased. 5/10/15/20. Buffing AP ratio on crowstorm to 0.45 from 0.4. Channel time on crowstorm down to 1.5 seconds from 2 seconds. More usable in teamfights, does not require that much hiding. Can be casted in a full fear duration at max rank.

Fec papa
És akkor mit fog érni? Miért nem törlik ki a játékból?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fpocok
LOL

Fiddlét szerintem am ezek után sem fogják nagyon használni az a 0,5 sec semmit nem ér még ugy is hosszu a channelingje az ultijának...

ez a srác treeeskimo aki a patchrõl beszél? mennyi idõs ez 😄
Fpocok
GP-t buffolják, kap új lassítós passive ot.

Tankplank elég op lesz ha stackelõdik a passive-ja 😄DDD

Fpocok
HAHA... nerfelik evelínt... nem fog majd stunolni, amikor kijön stealthbõl.

ronihun
annyiból volna jó, h akkor junglezhatnék, ami jobban megy mint mondjuk egy lanewick 😄

...

Fpocok

Énis voltam igy 20 perce kb akkor nekem már ranked champ selectnél elszállt a chat minden választottam volna ki ashet... Nem teszi be mondom ok erre a végén visszajött vhogy látom KAYLE na mondom vasza akk AP- runa DPS talent. Elkezdõdött a meccs kb 2v3. aztán rá 5 percre mindenki visszaért. dicsérték a supportomat és hálistennek nyertünk igy +ELO +First Win... aztán utána ledobott a szerver 😄😄😄

ronihun
én meg felmentem, elindítottam egy normalt, champion select megvolt, ledobott, reloggoltam, nem tudtam, késõbb már sikerült, a game megy, látom h teamem üti a tornyokat, mondom mindenki dc-zett? azt mondják ja, és 5v0-ba betoltuk kb 7 perc alatt a gamet, és kaptam first win of the day bonust is szal nagyon fasza volt....

...

jazzy
Nana, tessék tankolni :p
Grr1234
Nekem csak 20 perces volt, és játék közben sem laggol.

Fabio Capello
Queue: 50:21.

Nem jobb sokkal 1 órás sor van.

Grr1234
Most gyertek lolozni, talán jobb egy kicsit.

Czdano
Rájöttem hogy imádok rankedezni. Furcsa mód amitõl a legjobban féltem az "ELO hell effekt" csak az elsõ meccsen mutatkozott, ott haszontalan csapatom volt, 4en 4 felé mentek.

Az is kiderült hogy viszonylag jól AP carryzek. Eddig twisted fatel 20-8-29 az össz KDA-m, fiddle-el pedig egy meccs alatt 14-3-9 ^^

ronihun
phreak,pendragon,jeff,veigar, meg a kommentátor az az R betûs, the3rd

...

a Riottól kik játszotak?
Grr1234
Ájj, de laggosak a szerók 😞

ronihun
kurva jó volt 😄 még több ilyen meccset!

...